2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Insallah canim allahim bir an once kurtulsak su sariliktan her gorene aciklama yapmak da ayri cabasi valla baska dert vermesin allah ama zormus

canm çooo çook geçmiş olsun sağlıgına cabuk kavuşsun minik bişe sorcm bzim kızda 1 haftadır yeşilli kaka yapıo senin bebişte bi belirti varmıydııı bu virüsle alakalıı
Hayir canim yoktu. Pztsi hastaneye yattik.persembe gunu ishal seklindw yesil ve kokulu(ben koku almadim yanimdakiler var dedi)yapmaya basladi.antibiyotik veriliyordu once ona bagladim ama dra sorunca tahlil yapildi oyle cikti ortaya...dr 20-25den fazla kusar ve ishal seklinde kaka yaparsa atesi cikarsa mutlaka getirmemi soyledi...

Kızlar bu gün oğlumu doktora götürdüm. Sarılığını ölçtürdüm 11 çıktı dr. Yatışa gerek yok dedi. Göbeği iltihaplanmıştı ona da yatış dedi. Yatırmadım antibyotikli krem verdi inşallah geçer. Zaten sarılık için kan alındı içim gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum. Kan gelmeyince 3 defa almaya çalıştı o an çok sinirlendim. Kakasınıda sordum meme alır almaz altına yapıyor dedim normal dedi. İnşallah göbeğide iyileşir çok zor onu öyle görmeye dayanamıyorum.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeklerimize.

Bizim bayagi var oyleyse 11lerde bizimki de. Ayni zamanda uzayan sariliklarda bebisin ilerde bunyesi de saglam olurmus.Yeni dogan doktorumuz demisti.Ise olumlu tarafindan bakmak acisindan soyluyorum :)

Atlatmissiniz iyi olmus.Herkesin adeti farkli cidden.Allah kabul etsin

K
Kızlar bzm prıma bebişmn altına yapısıodu,can bebe aldk cok bi fark yokmhemde yapışmıo.

Bende gecicem molfixe ya onun da cesitleri var mi yoksa direk 2 numara mi alıyoruz. Bu primum care cok kotu kokuyo ya naylon gibi bi yapısi var icime sinmedi
Cesidi var mi bilmiyorum ama benimki molfix jumbo 2 numara direk marketten almistim sknti olmayinca ona devam ediyorum

Kizlar gaz damlasini siz gunde bi kac kez veriyosunuz benim biogaila doktor soylemedi ama propektsune bkarak gunde 5 damla veriyorm ben??? Kullanan var mi

Bu hafta olcturecegiz canim. Su kan alma olaylarini okudukca hastaneye gidesik gelmiyor
Bizimkini olcmeye gerek yok deyip yolluyorlar 3 farkli doktora gittik ne yapacagimizi sasirdik hrpsi de 2 .ay dolsun diyor ama direk yuzunden belli 5 falan cikar deger dediler

Kizlar gaz damlasini siz gunde bi kac kez veriyosunuz benim biogaila doktor soylemedi ama propektsune bkarak gunde 5 damla veriyorm ben??? Kullanan var mi
Bende kullaniyorum canim evet 5 damla ..gaz sorunumuz cok olmadigi halde rahat kakasini yapsin sariligi atsin diye verdi dr

Bende kullaniyorum canim evet 5 damla ..gaz sorunumuz cok olmadigi halde rahat kakasini yapsin sariligi atsin diye verdi dr

slm kızlar okuyorum ama pek yazamiom benim paşa 43 günlük oldu gazimiz çok yok ama akşam 9 gibi oluo bigaia veriodum rahatlatiodu ama pek değil metsil aldım 3 gündür çok rahat maşallah hatta masaj yapmadan cikario bende artik herşey gaz yapio die sadece helva su yeşillik yiyorum zaten çok zayifladim tatlı yiyorum arada bizdeki değişiklikler artik etrafa bakio gülüyor konuşunca dinlio tek sıkıntım kızım oda kıskançlık tan aşırı asabi olmuş eşya atıyor bana vuruyor hep dedesi ve babaannesi yüzünden kız bebeğe yaklasio ikisi birden kızıp yaklaşma dio bebekler
ilgileniolar kizima sen git sen çirkin sin gbi laflar ediolar bazen beni de çok geriyorlar arada kiziyorum anne bana kizma deyip aglio uf sinir sistemim alt üst oldu bunların dışında kayınvalide bebeğim le ilgili herşeye karisio o elbiseyi nie. giydirdin çok emdirme eldiven takma onu yapma bunu yapma çocuk kakasini yapamio bazen diyorum ki zeytinyağı sürüm popusuna yapsin hayır yapmasin kilo yapsın bide benim ailem den biri gelip ogluma güzel dedimi kaynanam neden güzel diolar nazarlari degicek neden onların kucağına verion dio kendi kızları gelip alıp opuncr ben bisi demiom ama of kızlar kizimda olduğu gibi oglumda doya doya sevemiom 40 gün yanımda yattı daha yatardı gorumcem ayıp yeter dedi ki sürekli fatma uyuyon dedi esimle yatioz uç gündür oda yan yana deil ayrı koltuklar da cünku 4 defa gece gelip kapıyı lak DİE açıp uyandikmi bebeğe kalktik mi DİE bakio

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğine göbeğinin iltihaplandığını nasıl anladın benim şimdiye kadar hep kan sarı akıntı vardı görümcem bir haftadır direk göbeğini sabunladı banyo yaptırırken akıntı filan hep kesildi

Ay ne kadar zor ya Allah yardimcin olsun buyuk cocugun psikolojisi cok onemli
eve yeni bir bebek geldi ilgi kendinden gittigi icin zaten uzuluyorken birde cirkin gibi laflar ozguvenini olumsuz yonde etkiler bu donemde kendini dislanmis hissedebilir o yuzden anne babani kesin bir dille uyar bence
Ayrica 43 gun olmus kv niye evine gitmiyor bir de mumkunse geceleri kapinizi kilitlede yat ne kadar ayip ya

Ruh hastası kaynana! Odanızı kilitle gece bence, bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…