- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.281
Benim bebegim 22 gunluk gecmedi hala sariligi. Hepatit gecirmedim. Benim kizimla kan grubum farkli. Kan grubu farkliligindan dolayi sariligi uzayabilir demislerdi dogum yaptigim hastanedebebeinin sarılıgı uzayan anneler bişe sorcam size geçmişte hepatit geçirdiniz mi ?
Can'ım teşekkür ederim. Ablam bu konuda tecrübeli o anladı zaten bakıncada anlaşılıyor sarı iltihap antibyotikli krem verdi dr. İnşallah iyi gelir.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğine göbeğinin iltihaplandığını nasıl anladın benim şimdiye kadar hep kan sarı akıntı vardı görümcem bir haftadır direk göbeğini sabunladı banyo yaptırırken akıntı filan hep kesildi
kremin adı ne canım? bactroben mi dextrin mi? direk iltihaba mı sürüyorsun?Can'ım teşekkür ederim. Ablam bu konuda tecrübeli o anladı zaten bakıncada anlaşılıyor sarı iltihap antibyotikli krem verdi dr. İnşallah iyi gelir.
20-30 gram normal diye biliyorum ben canım çünkü 1 ayda 600-1000 gram alması gerekiyor benim kızım toplamda 900 gram almış o yüzden mamaya gereksinim görmedim şimdilik ama bir hafta günde 20 gram almış o hafta uyuyordu doydu sanıp yatırıyordum artık dikkat ediyorum.Biz topuk kanı için aile hekimliğine tekrar gitmek zorunda kaldık canım malesef bir de işitme testi için gitmiştik dr a o yüzden her hafta kaç aldığını öğrenme imkanım oldu ama şuan bu hafta tekrar baktırasım var aile hekimliğine gidip.Bide sen nasil tartiyorsun canim?
Saglik ocagina fln mi gidiyorsun? Bide bisi diycem 20 gr az degil mi bana dr en az 30 40 gr almasi gerek demisti. Ama bilmiyorum tabi belki normaldir.
bebeinin sarılıgı uzayan anneler bişe sorcam size geçmişte hepatit geçirdiniz mi ?
11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)Sezaryenle doğum yapan anneler,
karnınız ne zaman indi tam olarak? doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? karnınızın görüntüsü nasıl oldu? kafamda deli sorular :)
Cok gecmis olsun cnm.. nerden kapti kiyAmam cabucak iyilesir insKızlar benim oğlumun başına gelenler bitmiyor mikrosefali olduğu yetmiyormuş gibi şimdi de zature başlangıcında yeni doğan yoğun bakımda yatıyor aman dikkat edin grip nezle olanları evinize almayın birde bebek öksürüyorsa mutlaka dr götürün geçer demeyin
Dektrin canım 3 saate bir direk iltihaba sürülüyor.kremin adı ne canım? bactroben mi dextrin mi? direk iltihaba mı sürüyorsun?
Ay canim annem babam eşim en son da ben griptim çocuk hepimizden kaptı yaniCok gecmis olsun cnm.. nerden kapti kiyAmam cabucak iyilesir ins
Ya benim oglan da pek emmiyo uyuyo fln kac saat. Cok tedirginim napsam ki bilemedim. Kakasini cisini yapiyo guzelce. Ben bugun bi kere sut icirdim meme emmezken onu 80cc icti. Arada takviye yapicam bu siralar napayim.20-30 gram normal diye biliyorum ben canım çünkü 1 ayda 600-1000 gram alması gerekiyor benim kızım toplamda 900 gram almış o yüzden mamaya gereksinim görmedim şimdilik ama bir hafta günde 20 gram almış o hafta uyuyordu doydu sanıp yatırıyordum artık dikkat ediyorum.Biz topuk kanı için aile hekimliğine tekrar gitmek zorunda kaldık canım malesef bir de işitme testi için gitmiştik dr a o yüzden her hafta kaç aldığını öğrenme imkanım oldu ama şuan bu hafta tekrar baktırasım var aile hekimliğine gidip.
Kızlar benim oğlumun başına gelenler bitmiyor mikrosefali olduğu yetmiyormuş gibi şimdi de zature başlangıcında yeni doğan yoğun bakımda yatıyor aman dikkat edin grip nezle olanları evinize almayın birde bebek öksürüyorsa mutlaka dr götürün geçer demeyin
11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)
Yuh canım bu nedir yaaa allah aşkına niye izin veriyosun kızına öyle demelerne yazık değil mi psikolojisi bozulacak kendini değersiz hisseder çok üzüldüm valla yavruna sen koru kolla onu allah aşkına izin verme kendini ezdirme derim bu kadar ayrıca ne münasebet karı kocayı kontrol etmek falan yaslm kızlar okuyorum ama pek yazamiom benim paşa 43 günlük oldu gazimiz çok yok ama akşam 9 gibi oluo bigaia veriodum rahatlatiodu ama pek değil metsil aldım 3 gündür çok rahat maşallah hatta masaj yapmadan cikario bende artik herşey gaz yapio die sadece helva su yeşillik yiyorum zaten çok zayifladim tatlı yiyorum arada bizdeki değişiklikler artik etrafa bakio gülüyor konuşunca dinlio tek sıkıntım kızım oda kıskançlık tan aşırı asabi olmuş eşya atıyor bana vuruyor hep dedesi ve babaannesi yüzünden kız bebeğe yaklasio ikisi birden kızıp yaklaşma dio bebekler
ilgileniolar kizima sen git sen çirkin sin gbi laflar ediolar bazen beni de çok geriyorlar arada kiziyorum anne bana kizma deyip aglio uf sinir sistemim alt üst oldu bunların dışında kayınvalide bebeğim le ilgili herşeye karisio o elbiseyi nie. giydirdin çok emdirme eldiven takma onu yapma bunu yapma çocuk kakasini yapamio bazen diyorum ki zeytinyağı sürüm popusuna yapsin hayır yapmasin kilo yapsın bide benim ailem den biri gelip ogluma güzel dedimi kaynanam neden güzel diolar nazarlari degicek neden onların kucağına verion dio kendi kızları gelip alıp opuncr ben bisi demiom ama of kızlar kizimda olduğu gibi oglumda doya doya sevemiom 40 gün yanımda yattı daha yatardı gorumcem ayıp yeter dedi ki sürekli fatma uyuyon dedi esimle yatioz uç gündür oda yan yana deil ayrı koltuklar da cünku 4 defa gece gelip kapıyı lak DİE açıp uyandikmi bebeğe kalktik mi DİE bakio
Benimki de dün aşı oldu ondan beri uyumuyo pek sürekli emmek istiyo e sürekli de süt yok doymuyo mu diyorum şimdi de ama göğüsler doluyken emince de uyumuyo anlamadım ben bir şey bu kızdan emme huyu bozuldu sonradan ucuz olsa eve tartı alıp tartacam yav takıntı yaptım resmenYa benim oglan da pek emmiyo uyuyo fln kac saat. Cok tedirginim napsam ki bilemedim. Kakasini cisini yapiyo guzelce. Ben bugun bi kere sut icirdim meme emmezken onu 80cc icti. Arada takviye yapicam bu siralar napayim.
bebeinin sarılıgı uzayan anneler bişe sorcam size geçmişte hepatit geçirdiniz mi ?
Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?