2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Can'ım teşekkür ederim. Ablam bu konuda tecrübeli o anladı zaten bakıncada anlaşılıyor sarı iltihap antibyotikli krem verdi dr. İnşallah iyi gelir.

Sezaryenle doğum yapan anneler,
karnınız ne zaman indi tam olarak? doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? karnınızın görüntüsü nasıl oldu? kafamda deli sorular :)

Bide sen nasil tartiyorsun canim?
Saglik ocagina fln mi gidiyorsun? Bide bisi diycem 20 gr az degil mi bana dr en az 30 40 gr almasi gerek demisti. Ama bilmiyorum tabi belki normaldir.
20-30 gram normal diye biliyorum ben canım çünkü 1 ayda 600-1000 gram alması gerekiyor benim kızım toplamda 900 gram almış o yüzden mamaya gereksinim görmedim şimdilik ama bir hafta günde 20 gram almış o hafta uyuyordu doydu sanıp yatırıyordum artık dikkat ediyorum.Biz topuk kanı için aile hekimliğine tekrar gitmek zorunda kaldık canım malesef bir de işitme testi için gitmiştik dr a o yüzden her hafta kaç aldığını öğrenme imkanım oldu ama şuan bu hafta tekrar baktırasım var aile hekimliğine gidip.

Kızlar benim oğlumun başına gelenler bitmiyor mikrosefali olduğu yetmiyormuş gibi şimdi de zature başlangıcında yeni doğan yoğun bakımda yatıyor aman dikkat edin grip nezle olanları evinize almayın birde bebek öksürüyorsa mutlaka dr götürün geçer demeyin

Sezaryenle doğum yapan anneler,
karnınız ne zaman indi tam olarak? doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? karnınızın görüntüsü nasıl oldu? kafamda deli sorular :)
11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)

Cok gecmis olsun cnm.. nerden kapti kiyAmam cabucak iyilesir ins

Kizlar bebeginizin kan grubunu ogrendinizmi? Okdr kan alindi oglusumdan ama kan grubuna bakilmamis hic

Ya benim oglan da pek emmiyo uyuyo fln kac saat. Cok tedirginim napsam ki bilemedim. Kakasini cisini yapiyo guzelce. Ben bugun bi kere sut icirdim meme emmezken onu 80cc icti. Arada takviye yapicam bu siralar napayim.

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)

Ben normal doğum yaptım. 28 gün oldu. 7 kg verdim 2 kg kaldı sadece. karnım dumduz dogum yapmamis gibi. sadece yumuşak ama bende daha eski Pantalon Lara sığmıyorum. Kalan 2 kg totomda sanırsam. :))

Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa

Yuh canım bu nedir yaaa allah aşkına niye izin veriyosun kızına öyle demelerne yazık değil mi psikolojisi bozulacak kendini değersiz hisseder çok üzüldüm valla yavruna sen koru kolla onu allah aşkına izin verme kendini ezdirme derim bu kadar ayrıca ne münasebet karı kocayı kontrol etmek falan ya

Ya benim oglan da pek emmiyo uyuyo fln kac saat. Cok tedirginim napsam ki bilemedim. Kakasini cisini yapiyo guzelce. Ben bugun bi kere sut icirdim meme emmezken onu 80cc icti. Arada takviye yapicam bu siralar napayim.
Benimki de dün aşı oldu ondan beri uyumuyo pek sürekli emmek istiyo e sürekli de süt yok doymuyo mu diyorum şimdi de ama göğüsler doluyken emince de uyumuyo anlamadım ben bir şey bu kızdan emme huyu bozuldu sonradan ucuz olsa eve tartı alıp tartacam yav takıntı yaptım resmen cukcuk devam ediyo mu sizin? Ben de mi biberonla takviye yapsam mama falan diyorum ama emmesi daha da bozulur diye korkuyorum açıkçası

Kızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilim özellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim

Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa

Canım çok ağlıyorda gün içinde ondan olmuştur, benim de çok ağladığında çapaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…