2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
yumiti canım çok geçmiş olsun. Öksürük demişsin de, boğazına bişey kaçtığında da öksürüyor mesela, onun farkını nasıl anlayabiliriz ki

benim aşım var.korunuyorum ama 2 bebeğimde de uzayan sarılık var.ha çok düşük, kan bile aldırmıyorlar ama rengi hala sarı
ya cnm bende hepatit b geçirmişim bagısıklık kazanmış vücudm acaba dedim uzayan sarılıgın sebebi böyle bişeymidir ama değil galiba

kızlar sol gögsümün sol tarafı çok fena agrıyor ve sertlik varr galiba tıkandıı yada süt bezesi şiştii bilmiyorum süt sağma makinesiyle çekiorum manuel diyemidir nedir hiç süt gelmiyor napcam ben çok agrım var nasıl geçer bu lütfen bilen biri söylesin

Her bebek farklıdır canım. Mesela bizimki sadece acken bağırır ağlar. Ağzına mama veya meme dayanmadan susmaz. Sonra yere koyarsak ikinir sikinir kucağına alırsın sakın sakın durur. Kucağa alıştırdik biraz :) ama gece pispislayinca uyur, biraz ikinir ezilir büzülür kucağa alın diye. Yattığı yerden sırtına vura vura uyuturuz. Acikmadan kalkmaz. Altı pismis filan umurund değil. Karnı çok guruldayinca mizmizlanir omzumuza alınca rahatlar.

baska bebeklerle kiyaslama. Benim ikizlerden biri sakin mesela etrafa bakiyor inceliyor kendi kendine durabiliyor, digeri avazi ciktigi kadar bagriyor sanki biri cimcikler ya oyle. Karni tok alti temiz neden bagriyor anlamiyorum. Kac kere doktora gittik birsey yok kucak istiyor :) ama gene de doktoruna sor ihmal etmemek lazim sonucta dertlerini anlatamiyorlar

Burun kenarlaarina masaj yap, gozyasi kanallari daha acilmamistir. Kaynamis sogutulmus suyla da sil. Bizim gecmedi bunlardan sonra damla kulladik bir hafta.
Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa

Canım sıcak su buharına tut sonra elinle masaj yap. Ondan sonra sağmaya çalış. Benim ilk hafta tıkanmıştı ama manuel ile çözemedik. Hastanede Sagdim, sonra hemen elektrikli aldık. Birkaç defa daha tıkandı 2 gün sağa sağa zor açıldı. İnşallah tıkanmamıştır.

Kizlar yediklerinizin bebege gaz yapmasi ile ilgili ne dusunuyorsunuz? Ben bunla ilgili degisik yazilar okudum. Annenin yediginin bebege gaz yaptigini soyleyen doktorlarda var hic alakasi olmadigini soyleyenlerde var.
mesela ben ayni sutu iki kizimada veriyorum. Biri gazli digeri degil.ama genede icim rahat etmiyor

sıcak su torbası hazırlıyorum canım inşallah işe yarar çok beter bi agrı bide semsert olduu sol taraff yaa çok fena emzirememekten galiba bizim kız memeyle kavga edio bu aralar annemde hemen alıo kucagımdan uyutmaya çalışıo e haliyle emzirmem yarım kalıo o sebpten oldunsanırım off

Önce duşa gir duşta sıcak su altında elinle masaj yap duştan sonra da Masaj yaparak makinada sağmaya çalış canım manuelse biraz daha zor tabi ama açılır inşallah

Ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum pek ama tam bilemicem tabi yine de çünkü ben kurufasulye dair her şeyi yiyorum ama kızımın gazı akşam yediğim şeyle değil genelde emerken yuttuğu hava ile ilgili oluyor cukcuklamazsa gaz sorunu yaşamıyoruz ne kadar çok cukcuklarsa o kadar çok gazı oluyor.Aslında senin bebekler bu konuda iyi bir deney yolu hakikaten :)

Kızlar benim bebeğimin kakası bugün hep yeşildi çok korkuyorum çarşamba doktora gidicem ama içim içimi yiyor

Bnmde memeler 2saatte bir emilmeye alisti.. oglus 3-4 saat uyudugunda bnmde aynen senin dedigin gibi oluyor goguslerim.. sertlesiyor tas gibi oluyor ve bazi yerleri top top oluyor..hatta ucundan sut akiyor.. oglus emdikten sonra sagiyorum bende.. sende emdikten sonra sag cnm

Kızlar benim bebeğimin kakası bugün hep yeşildi çok korkuyorum çarşamba doktora gidicem ama içim içimi yiyor
canm bizimki 1 haftadır yeşil doktor tahlil isteedi veremedik sıvı kaka oldugu içn snra doktr önmli bse olsa huzursuz olurdu dedi ama ben pazartedi sağlık ocagına tahlil vercm inşallh

cnm gögüs sertleşmesi değil bu başka türlü bişe ilk defa olduu sanki orda bi kitle varmış giibii ve baya sert çokta agrı yapıyor o sert kısım mastit değildirr inşallah ya

canm bizimki 1 haftadır yeşil doktor tahlil isteedi veremedik sıvı kaka oldugu içn snra doktr önmli bse olsa huzursuz olurdu dedi ama ben pazartedi sağlık ocagına tahlil vercm inşallh

İnşallah birşey yoktur canm bende çarşamba gidicem insan korkuyor işte

Kizlar bebeginizin kan grubunu ogrendinizmi? Okdr kan alindi oglusumdan ama kan grubuna bakilmamis hic
bizim hastaneden çıkmadan belliydi kızımın a benim 0 pozitif çocuklarımın hepsi babadan aldı

11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)
ben doğum yapalı 1 hafta oldu ve ciddi kabızlık problemim var o yüzden korse kullanmıyorum ki bağırsaklarım rahat çalışsın diye. Karnım 5 aylık hamile gibi hala. 8 kilo verdim 1 haftada ben de kaldı 9 kilo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…