- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.301
Evet cnm her gün emmeden önce 5 damla veriliyorKizlar gaz damlasini siz gunde bi kac kez veriyosunuz benim biogaila doktor soylemedi ama propektsune bkarak gunde 5 damla veriyorm ben??? Kullanan var mi
ya cnm bende hepatit b geçirmişim bagısıklık kazanmış vücudm acaba dedim uzayan sarılıgın sebebi böyle bişeymidir ama değil galibabenim aşım var.korunuyorum ama 2 bebeğimde de uzayan sarılık var.ha çok düşük, kan bile aldırmıyorlar ama rengi hala sarı
Kızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilimözellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim
baska bebeklerle kiyaslama. Benim ikizlerden biri sakin mesela etrafa bakiyor inceliyor kendi kendine durabiliyor, digeri avazi ciktigi kadar bagriyor sanki biri cimcikler ya oyle. Karni tok alti temiz neden bagriyor anlamiyorum. Kac kere doktora gittik birsey yok kucak istiyor :) ama gene de doktoruna sor ihmal etmemek lazim sonucta dertlerini anlatamiyorlarKızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilimözellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim
Bebişimin gözleri çapak oldu ya bi sağ bi sol çapak kaplayıp kapanıyo neden ki acaba sütle sildim geçmedi çayla pansuman yaptık geçiyo yine oluyo içme suyuylada sildim yine oluyo napıcam yaa
kızlar sol gögsümün sol tarafı çok fena agrıyor ve sertlik varr galiba tıkandıı yada süt bezesi şiştii bilmiyorum süt sağma makinesiyle çekiorum manuel diyemidir nedir hiç süt gelmiyor napcam ben çok agrım var nasıl geçer bu lütfen bilen biri söylesin
sıcak su torbası hazırlıyorum canım inşallah işe yarar çok beter bi agrıCanım sıcak su buharına tut sonra elinle masaj yap. Ondan sonra sağmaya çalış. Benim ilk hafta tıkanmıştı ama manuel ile çözemedik. Hastanede Sagdim, sonra hemen elektrikli aldık. Birkaç defa daha tıkandı 2 gün sağa sağa zor açıldı. İnşallah tıkanmamıştır.
Önce duşa gir duşta sıcak su altında elinle masaj yap duştan sonra da Masaj yaparak makinada sağmaya çalış canım manuelse biraz daha zor tabi ama açılır inşallahkızlar sol gögsümün sol tarafı çok fena agrıyor ve sertlik varr galiba tıkandıı yada süt bezesi şiştii bilmiyorum süt sağma makinesiyle çekiorum manuel diyemidir nedir hiç süt gelmiyor napcam ben çok agrım var nasıl geçer bu lütfen bilen biri söylesin
Ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum pek ama tam bilemicem tabi yine de çünkü ben kurufasulye dair her şeyi yiyorum ama kızımın gazı akşam yediğim şeyle değil genelde emerken yuttuğu hava ile ilgili oluyor cukcuklamazsa gaz sorunu yaşamıyoruz ne kadar çok cukcuklarsa o kadar çok gazı oluyor.Aslında senin bebekler bu konuda iyi bir deney yolu hakikaten :)Kizlar yediklerinizin bebege gaz yapmasi ile ilgili ne dusunuyorsunuz? Ben bunla ilgili degisik yazilar okudum. Annenin yediginin bebege gaz yaptigini soyleyen doktorlarda var hic alakasi olmadigini soyleyenlerde var.
mesela ben ayni sutu iki kizimada veriyorum. Biri gazli digeri degil.ama genede icim rahat etmiyor
Bnmde memeler 2saatte bir emilmeye alisti.. oglus 3-4 saat uyudugunda bnmde aynen senin dedigin gibi oluyor goguslerim.. sertlesiyor tas gibi oluyor ve bazi yerleri top top oluyor..hatta ucundan sut akiyor.. oglus emdikten sonra sagiyorum bende.. sende emdikten sonra sag cnmkızlar sol gögsümün sol tarafı çok fena agrıyor ve sertlik varr galiba tıkandıı yada süt bezesi şiştii bilmiyorum süt sağma makinesiyle çekiorum manuel diyemidir nedir hiç süt gelmiyor napcam ben çok agrım var nasıl geçer bu lütfen bilen biri söylesin
canm bizimki 1 haftadır yeşilKızlar benim bebeğimin kakası bugün hep yeşildi çok korkuyorum çarşamba doktora gidicem ama içim içimi yiyor
cnm gögüs sertleşmesi değil bu başka türlü bişe ilk defa olduu sanki orda bi kitle varmış giibii ve baya sert çokta agrı yapıyor o sert kısım mastit değildirr inşallah yaBnmde memeler 2saatte bir emilmeye alisti.. oglus 3-4 saat uyudugunda bnmde aynen senin dedigin gibi oluyor goguslerim.. sertlesiyor tas gibi oluyor ve bazi yerleri top top oluyor..hatta ucundan sut akiyor.. oglus emdikten sonra sagiyorum bende.. sende emdikten sonra sag cnm
eşimi bekliorm gelsin dediğini yapcm canm bu agrıyla uyumak ne mümkün yoksaÖnce duşa gir duşta sıcak su altında elinle masaj yap duştan sonra da Masaj yaparak makinada sağmaya çalış canım manuelse biraz daha zor tabi ama açılır inşallah
canm bizimki 1 haftadır yeşildoktor tahlil isteedi veremedik sıvı kaka oldugu içn snra doktr önmli bse olsa huzursuz olurdu dedi ama ben pazartedi sağlık ocagına tahlil vercm inşallh
bizim hastaneden çıkmadan belliydi kızımın a benim 0 pozitif çocuklarımın hepsi babadan aldıKizlar bebeginizin kan grubunu ogrendinizmi? Okdr kan alindi oglusumdan ama kan grubuna bakilmamis hic
ben doğum yapalı 1 hafta oldu ve ciddi kabızlık problemim var o yüzden korse kullanmıyorum ki bağırsaklarım rahat çalışsın diye. Karnım 5 aylık hamile gibi hala. 8 kilo verdim 1 haftada ben de kaldı 9 kilo!11 kilo verdim kaldi 4-5 kilo ama karnim sonmus balon gibi.. siz hergun korse takiomusunuz? Eski kotlarimi deniyim dedim karnim kapanmio daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?