- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.321
Benim doktorum yesilden korkma demisti icinde kan olmasin o onemli demisti. Sari yesil olabiliyormusKızlar benim bebeğimin kakası bugün hep yeşildi çok korkuyorum çarşamba doktora gidicem ama içim içimi yiyor
benimkisinde herşeye ağlıyor canım uyanıksaKızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilimözellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim
Az biraz icini rahatlattiysam ne mutlu..geldi geçti Allahin izniyle sen kalbini ferah tut canm..atak dönemlerin de istah kaybı olabiliyormus canm iştahi kapanmıştr yada bizimki gibi oynaya oynaya emmek istiyordur sen göğsünü emmeyince hemen kapatiyormusun ? Bizimki 5 dakika mormal emip yarim dakika yarim dakika cekip birakiyor yalan etti resmen göğüslerimiTesekkur ederim canim destegin icin. Hep yazdin rahatlattin beni sagol. Esimle de oyle karar aldik. Ins gelmis gecmistir. Bu arada bizim oglan pek meme emmiyo ya biberon verdim dun onu da almadi. 3 5 dk fln duruyo cekiyo kafasini noldu acaba doyuyor mudur ki. Aglayip mizmizlanmiyor da.
Hepatitle sarilik ayni sey ise anaokulunda geçirdim ama hastaneye yatmadim sulardan mikrop kapmışım o zamanlarbebeinin sarılıgı uzayan anneler bişe sorcam size geçmişte hepatit geçirdiniz mi ?
Bziim de farkli ben a kizim sıfır insallah bziim sebep budurBenim bebegim 22 gunluk gecmedi hala sariligi. Hepatit gecirmedim. Benim kizimla kan grubum farkli. Kan grubu farkliligindan dolayi sariligi uzayabilir demislerdi dogum yaptigim hastanede
Oylemi bize 1.5 ay oldugunda bakicam dedi bu hafta goturmesem bi hafta dha mi bklesem acaba nasi olsa yapılacak bisey yok diyolarmis. Bizide muayene ettiginde 5 6 gibi duruyor dedi doktor. Ya ben anlayamiyorum cocugun oyke cok sari gelmiyor bna gözüm alisti sanirim. Ama eliyle yuzu arasinda bariz bi fark var. Elleri pamuk gibi...Bizimkini olcmeye gerek yok deyip yolluyorlar 3 farkli doktora gittik ne yapacagimizi sasirdik hrpsi de 2 .ay dolsun diyor ama direk yuzunden belli 5 falan cikar deger dediler
Bilmiyordum bak bize söylemedi mantikli :)Bende kullaniyorum canim evet 5 damla ..gaz sorunumuz cok olmadigi halde rahat kakasini yapsin sariligi atsin diye verdi dr
Benim kizimla aynı ama uzadiBenim bebegim 22 gunluk gecmedi hala sariligi. Hepatit gecirmedim. Benim kizimla kan grubum farkli. Kan grubu farkliligindan dolayi sariligi uzayabilir demislerdi dogum yaptigim hastanede
Benim gobegim gitti ama yana dogru yayildim sanki genisledim yani 20 gunlukken eski pant. Girdim tabi dugme zor kapandiSezaryenle doğum yapan anneler,
karnınız ne zaman indi tam olarak? doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? karnınızın görüntüsü nasıl oldu? kafamda deli sorular :)
Benimki cok garip uyanik oldugu zaman yuzde yuz kucagimda. Popoda iğne var sanki biraktigim an basiyo cigligi ya. O uyanikken wc ye bile gitmem mumkun degil. Yemek yemek icin uyutmaya calisiyorum bu beni cok yoruyor. Fon makinasi sesinde 1 2 dk duruyor sadece onunda etkisi geçince aglmaya basliyor. Yapisik ikiz gibi geziyoruz surekliKızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilimözellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim
Benim de dunden beri oyle dun 2 kez..Bugun de 3 kez yesildi. Yarin da olursa soracagim doktorumaKızlar benim bebeğimin kakası bugün hep yeşildi çok korkuyorum çarşamba doktora gidicem ama içim içimi yiyor
Iste insan o kadar arada kaliyor ki.. Devam ediyor. Sadece gece 2 saatte bi emiyo ya cok ac oluyo bide sabah o zaman vakumluyo doyuyo onun disinda cukcuk yapiyo . ben diyorum ki tam ogleden sonra bi ogun biberonla sut vereyim bu surecte. Dun verdim 80cc goturdu valla meme emmezken. Bu da bi surec iste gececek. Gunde 1 kereden bisey olmaz. Hem biberon hem meme gidenler varYuh canım bu nedir yaaa allah aşkına niye izin veriyosun kızına öyle demelerne yazık değil mi psikolojisi bozulacak kendini değersiz hisseder çok üzüldüm valla yavruna sen koru kolla onu allah aşkına izin verme kendini ezdirme derim bu kadar ayrıca ne münasebet karı kocayı kontrol etmek falan ya
Benimki de dün aşı oldu ondan beri uyumuyo pek sürekli emmek istiyo e sürekli de süt yok doymuyo mu diyorum şimdi de ama göğüsler doluyken emince de uyumuyo anlamadım ben bir şey bu kızdan emme huyu bozuldu sonradan ucuz olsa eve tartı alıp tartacam yav takıntı yaptım resmencukcuk devam ediyo mu sizin? Ben de mi biberonla takviye yapsam mama falan diyorum ama emmesi daha da bozulur diye korkuyorum açıkçası
Yok soyle oluyo memeyi bir iki cekiyor ya sonra agzinda geveliyor ama gozler kapaniyo uyuyo yani. Hemen uyumaya basliyo ac da olsaAz biraz icini rahatlattiysam ne mutlu..geldi geçti Allahin izniyle sen kalbini ferah tut canm..atak dönemlerin de istah kaybı olabiliyormus canm iştahi kapanmıştr yada bizimki gibi oynaya oynaya emmek istiyordur sen göğsünü emmeyince hemen kapatiyormusun ? Bizimki 5 dakika mormal emip yarim dakika yarim dakika cekip birakiyor yalan etti resmen göğüslerimi
Hemen göğsünü kapatma eger ki kapatıyorsan.belki oynaya oynaya emmek istiyorsa keyif yapa yapa felan
Kendiliginden gecmez canim. Sagma makinesi yoksa. Sicak kompres sonrasi elinle sag. Kahverengi yerin en ust kismindan ucuna dogru sikarak cek memeyi hemen akmaya basliyo zaten. Afedersin yanlis anlama sakin hani ineklerin memelerini elle sagiyorlar ya o mantik aslinda. Ben de mastit oldugumda makine acitiyordu o sekilde daha acisiz oluyordu. Mutlaka sagman gerek yoksa hastalanirsingögsüm geçmiyor kızlar çok kötü oldu sanki sol tarafta avuç kadar taş var gibi çok agrıyor sıcak su torbası sıcak su işe yaramadı sağamıyorumda kızı emzirdim oda rahatlatmadı nolcak bu böyle ne yapmam gerekiyor geçermi kendiliğinden ?
çok geçmiş olsun Allah şifa versin minik yavruna canım benimki de ıkındıktan sonra öksürüyo hapşırık hep var ama bilemedim şimdiKızlar benim oğlumun başına gelenler bitmiyor mikrosefali olduğu yetmiyormuş gibi şimdi de zature başlangıcında yeni doğan yoğun bakımda yatıyor aman dikkat edin grip nezle olanları evinize almayın birde bebek öksürüyorsa mutlaka dr götürün geçer demeyin
benimki de aç kaldı bugün anneme uydum az yedim Zayıflamak için sütüm azaldı göğüslerim söndü bebek çıldırdı resmen onun dışında bizimkide öyle bakınan bi çocuk değil ağlıyor mızmızlanıyor babası ve ben dışında kimsede durmuyor :)))Kızlar sizin bebeklerinizde çok bağırıyor mu ya benim ki hiç durmuyor hep bagiriyor . Ağlıyor mu bagiriyor mu anlamıyorum kendini parçalıyor resmen . Neden böyle bügün arkdsimn bebeğini görmeye gittik aynı gün doğdular onunki uyuyor uyanınca öyle bakınıyor maşallah çok sakin bizimki uyandığı anda başlıyor ağlamaya. Artık bi sknti simi var diye düşünmüyor değilimözellikle akşamları böyle napcam imi şaşırdım yoksa her bebek farklımı içim hiç rahat deil kontrole 6 gün kaldı herşeyi sorcam ama sizinde bebeklerinizi merak ettim
terleyip üşütünce bendeki gaz direk bebeğe geçiyor yada ben gazlıysam bebekte aynı gurultular aynı sancılar :))Kizlar yediklerinizin bebege gaz yapmasi ile ilgili ne dusunuyorsunuz? Ben bunla ilgili degisik yazilar okudum. Annenin yediginin bebege gaz yaptigini soyleyen doktorlarda var hic alakasi olmadigini soyleyenlerde var.
mesela ben ayni sutu iki kizimada veriyorum. Biri gazli digeri degil.ama genede icim rahat etmiyor
Benim ki önce sütüm yoktu açlıktan mahvoldu ağlamaktan sonrada gaz sancısından ıkınmaktan ölüyorum uykusuzluktanBu gece hiç uyumadı.yine atak evresimi bilemiyorum.delirecem.on dk duruyo sonra aglıyor derdi ne bilmiyorum karnı tok altı temiz sürekli aglıyor
benimde 3 gün kadar yaptı öyle şimdi normale döndü beslenmeyle alakalı yada kulağı ağrıyorsa olur der eskilerBenim de dunden beri oyle dun 2 kez..Bugun de 3 kez yesildi. Yarin da olursa soracagim doktoruma
Bizimde dun genelde hep yesildi.. bgnde dikkat edicem.. sindirilmeyen sut yesil yaparmis yada usutmus olabilirmiki?Benim de dunden beri oyle dun 2 kez..Bugun de 3 kez yesildi. Yarin da olursa soracagim doktoruma
ay benn beceremiorm galiba ya süt çok az çıkıo :/ dün duşta okdr sıktım ama azcık süt çıktı sağma sakineside çekmio ama kız emince çıkıo kızımı emzirsem düzelmezmiki acabaKendiliginden gecmez canim. Sagma makinesi yoksa. Sicak kompres sonrasi elinle sag. Kahverengi yerin en ust kismindan ucuna dogru sikarak cek memeyi hemen akmaya basliyo zaten. Afedersin yanlis anlama sakin hani ineklerin memelerini elle sagiyorlar ya o mantik aslinda. Ben de mastit oldugumda makine acitiyordu o sekilde daha acisiz oluyordu. Mutlaka sagman gerek yoksa hastalanirsin
En guzel zaten cocuk emerken cikar. Bide senin simdi sut kanallarin tikanmis ya ondan cikmiyo iste. O zaman sik sik emzir oyle de geceray benn beceremiorm galiba ya süt çok az çıkıo :/ dün duşta okdr sıktım ama azcık süt çıktı sağma sakineside çekmio ama kız emince çıkıo kızımı emzirsem düzelmezmiki acaba
Canm bizimkide uyuyakalinca yada uyuyacakken ememiyor agzinda geveliyir ama boş boş geveleme yani o uyku haliyle çekemiyor normal yani sen canını birde ona sıkmaYok soyle oluyo memeyi bir iki cekiyor ya sonra agzinda geveliyor ama gozler kapaniyo uyuyo yani. Hemen uyumaya basliyo ac da olsa
sıcak su torbası hazırlıyorum canım inşallah işe yarar çok beter bi agrıbide semsert olduu sol taraff yaa çok fena emzirememekten galiba bizim kız memeyle kavga edio bu aralar annemde hemen alıo kucagımdan uyutmaya çalışıo e haliyle emzirmem yarım kalıo o sebpten oldunsanırım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?