2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
benimkisinde herşeye ağlıyor canım uyanıksa

Az biraz icini rahatlattiysam ne mutlu..geldi geçti Allahin izniyle sen kalbini ferah tut canm..atak dönemlerin de istah kaybı olabiliyormus canm iştahi kapanmıştr yada bizimki gibi oynaya oynaya emmek istiyordur sen göğsünü emmeyince hemen kapatiyormusun ? Bizimki 5 dakika mormal emip yarim dakika yarim dakika cekip birakiyor yalan etti resmen göğüslerimi
Hemen göğsünü kapatma eger ki kapatıyorsan.belki oynaya oynaya emmek istiyorsa keyif yapa yapa felan

Kizlar dun aksam bebegimin poposu kipkirmizi pisikti cok agladi kuzum .bepanthol sirdum hala agliyoxdu cis yaptıkça .misir nisastasi soktum inanamasim.1 gunse inanilmaz fayda gordim...daha onceki pisiginde sebames saf vazelin
Bepantholl...neler neler kullanfim .

gögsüm geçmiyor kızlar çok kötü oldu sanki sol tarafta avuç kadar taş var gibi çok agrıyor sıcak su torbası sıcak su işe yaramadı sağamıyorumda kızı emzirdim oda rahatlatmadı nolcak bu böyle ne yapmam gerekiyor geçermi kendiliğinden ?

Bizimkini olcmeye gerek yok deyip yolluyorlar 3 farkli doktora gittik ne yapacagimizi sasirdik hrpsi de 2 .ay dolsun diyor ama direk yuzunden belli 5 falan cikar deger dediler
Oylemi bize 1.5 ay oldugunda bakicam dedi bu hafta goturmesem bi hafta dha mi bklesem acaba nasi olsa yapılacak bisey yok diyolarmis. Bizide muayene ettiginde 5 6 gibi duruyor dedi doktor. Ya ben anlayamiyorum cocugun oyke cok sari gelmiyor bna gözüm alisti sanirim. Ama eliyle yuzu arasinda bariz bi fark var. Elleri pamuk gibi...
Bende kullaniyorum canim evet 5 damla ..gaz sorunumuz cok olmadigi halde rahat kakasini yapsin sariligi atsin diye verdi dr
Bilmiyordum bak bize söylemedi mantikli :)
Benim bebegim 22 gunluk gecmedi hala sariligi. Hepatit gecirmedim. Benim kizimla kan grubum farkli. Kan grubu farkliligindan dolayi sariligi uzayabilir demislerdi dogum yaptigim hastanede
Benim kizimla aynı ama uzadi
Sezaryenle doğum yapan anneler,
karnınız ne zaman indi tam olarak? doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? karnınızın görüntüsü nasıl oldu? kafamda deli sorular :)
Benim gobegim gitti ama yana dogru yayildim sanki genisledim yani 20 gunlukken eski pant. Girdim tabi dugme zor kapandi 12 kg verdim 8 kg duruyor baslangic kilomla gitmiyor sabitlendi sanki ama cok tatli yiyorum gitmeyecek sanki.
Benimki cok garip uyanik oldugu zaman yuzde yuz kucagimda. Popoda iğne var sanki biraktigim an basiyo cigligi ya. O uyanikken wc ye bile gitmem mumkun degil. Yemek yemek icin uyutmaya calisiyorum bu beni cok yoruyor. Fon makinasi sesinde 1 2 dk duruyor sadece onunda etkisi geçince aglmaya basliyor. Yapisik ikiz gibi geziyoruz surekli yatip etrafinabakinacagi günleri iple çekiyorum

Iste insan o kadar arada kaliyor ki.. Devam ediyor. Sadece gece 2 saatte bi emiyo ya cok ac oluyo bide sabah o zaman vakumluyo doyuyo onun disinda cukcuk yapiyo . ben diyorum ki tam ogleden sonra bi ogun biberonla sut vereyim bu surecte. Dun verdim 80cc goturdu valla meme emmezken. Bu da bi surec iste gececek. Gunde 1 kereden bisey olmaz. Hem biberon hem meme gidenler var

Yok soyle oluyo memeyi bir iki cekiyor ya sonra agzinda geveliyor ama gozler kapaniyo uyuyo yani. Hemen uyumaya basliyo ac da olsa

Kendiliginden gecmez canim. Sagma makinesi yoksa. Sicak kompres sonrasi elinle sag. Kahverengi yerin en ust kismindan ucuna dogru sikarak cek memeyi hemen akmaya basliyo zaten. Afedersin yanlis anlama sakin hani ineklerin memelerini elle sagiyorlar ya o mantik aslinda. Ben de mastit oldugumda makine acitiyordu o sekilde daha acisiz oluyordu. Mutlaka sagman gerek yoksa hastalanirsin

çok geçmiş olsun Allah şifa versin minik yavruna canım benimki de ıkındıktan sonra öksürüyo hapşırık hep var ama bilemedim şimdi

benimki de aç kaldı bugün anneme uydum az yedim Zayıflamak için sütüm azaldı göğüslerim söndü bebek çıldırdı resmen onun dışında bizimkide öyle bakınan bi çocuk değil ağlıyor mızmızlanıyor babası ve ben dışında kimsede durmuyor :)))

terleyip üşütünce bendeki gaz direk bebeğe geçiyor yada ben gazlıysam bebekte aynı gurultular aynı sancılar :))

Bu gece hiç uyumadı.yine atak evresimi bilemiyorum.delirecem.on dk duruyo sonra aglıyor derdi ne bilmiyorum karnı tok altı temiz sürekli aglıyor
Benim ki önce sütüm yoktu açlıktan mahvoldu ağlamaktan sonrada gaz sancısından ıkınmaktan ölüyorum uykusuzluktan
Benim de dunden beri oyle dun 2 kez..Bugun de 3 kez yesildi. Yarin da olursa soracagim doktoruma
benimde 3 gün kadar yaptı öyle şimdi normale döndü beslenmeyle alakalı yada kulağı ağrıyorsa olur der eskiler

ay benn beceremiorm galiba ya süt çok az çıkıo :/ dün duşta okdr sıktım ama azcık süt çıktı sağma sakineside çekmio ama kız emince çıkıo kızımı emzirsem düzelmezmiki acaba

ay benn beceremiorm galiba ya süt çok az çıkıo :/ dün duşta okdr sıktım ama azcık süt çıktı sağma sakineside çekmio ama kız emince çıkıo kızımı emzirsem düzelmezmiki acaba
En guzel zaten cocuk emerken cikar. Bide senin simdi sut kanallarin tikanmis ya ondan cikmiyo iste. O zaman sik sik emzir oyle de gecer

Kizlar canbebe bebek bezini kimler kullaniyordu ? Dün ilk defa molfixten sonra bir deneyeym dedim aman yarabbi bez bebegmin poposuna yapışıp kaliyor resmen.ve 1.5 günde pişik etmeye basladi kuzumun poposunu.70li paket elimde patladi resmen

Yok soyle oluyo memeyi bir iki cekiyor ya sonra agzinda geveliyor ama gozler kapaniyo uyuyo yani. Hemen uyumaya basliyo ac da olsa
Canm bizimkide uyuyakalinca yada uyuyacakken ememiyor agzinda geveliyir ama boş boş geveleme yani o uyku haliyle çekemiyor normal yani sen canını birde ona sıkma

Aynen ondan oluyor canım. Bebek bosaltmayinca süt basması oluyor, tıkanıyor. Emziremeyecegim biraz sağmak şart. Ben artık öyle yapıyorum. Birkaç gündür benim oğlumda mememle kavga ediyor. Sakinleştirip sakinleştirip öyle emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…