2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Mısır nişastası candır daha öncede dedim büyük kızımın geçmeyen pişiğine derman olmuştur 14sene evvel

Canım yakındaki bir hastaneye gidip onların makinesiyle sağ. Ben 2 gün evde uğraştım olmadı gidip sagdirdim öyle actirdim. Mastite çevirmeden sagdir mutlaka.

Arkadaslar aranizda galactago sut arttirici damla kullanan var miydi? Sanki birisi kullaniyordu gibi hatirliyorum okuduklarimdan. Faydasini gordu mu acaba o arkadas

Bana doktorumuz bebeklerin hapsurmasi normaldir usuttu diye dusunme demisti. Refleks gibi bir sey demisti.

Kızlar mama kutusu açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmesi gerek

Ben kullanıyorum canım çok memnunum. Hatta benim oğlum gece uzun uyuduğu için saatlerce kakali kalıyor altı ona rağmen ne pişik ne yapışma olmadı. Ama bence bu yapışma olayı bebeğin cildi ile alakalı. Aynı bezi birimiz kullanırken memnun digerimiz yapışıp pisikten şikayetçi. Butun bezleri denedim. Hepsinden çok memnun kaldim. Oğlum bana çekmiş hiç alerjik bir yapısı yok.

Arkadaslar aranizda galactago sut arttirici damla kullanan var miydi? Sanki birisi kullaniyordu gibi hatirliyorum okuduklarimdan. Faydasini gordu mu acaba o arkadas

Ben kullanıyorum canım. Ama her türlü sütüm yetersiz. Ama damla içmeye başladıktan sonra bir tık arttı. Denemekte fayda var bence. İnternette uygun fiyata alınabilir. Ben ilk eczaneden aldım, şimdi netten aldım. 1 şişe fiyatına 2 ad..

Canm bizimkide uyuyakalinca yada uyuyacakken ememiyor agzinda geveliyir ama boş boş geveleme yani o uyku haliyle çekemiyor normal yani sen canını birde ona sıkma
Ama obur emmesinin uzerinden baya zaman geciyo acikmis oluyo yani ben de onu anlamiyorum.

Cok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum canim. Normal şartlarda çok çabuk tükendiği ve katkı maddesi fazla olmadığı icin.. hava almadığı sürece max. 2 hafta filan gider bence. Bize 1 kutu 3-4 gün anca gittiği için tam bilemiyorum. Ocağıma incir ağacı dikildi resmen. İnternetten kampanya kovalıyorum sürekli

Ya aslında mamayı çok vermiycem sütüm yeterli sayılır ama akşam olunca günün yorgunluğu sık emme isteği yüzünden sütüm azalıyor(oda her zaman değil) o zaman takviye olrak 30 cc veriyom(numune olarak elimde var)bu şekilde mama ne kadar dayanır (ayda 1 kutu bitirsem olurmu)

Ben kullandım canım, bebeğiminde yapışmıştı hep poposuna.

1 ay diye biliyorum canım, üzerinde öyle yazıyordu. Hatta benim bir kutudan fazla kaldı, mecbur atıcam.

Hem meme hem biberonda bi süre sonra meme reddi oluyor işte zaten bozuk emmesi iyice bozulur mu diyorum ama dr browns alıp ben de takviye yapayım en azından doydu mu doymadı mı test etmek adına.Lansinoh biberon var bende pompadan çıkan bebek emerken çıkan kabarcıkları gördükçe sinirim bozuluyo gaz yapacak diye bu arada dikkat ettüm benimki de gece cukcuksuz emiyo ya da daha az cukcukluyo neden acaba öyle yapıyolar

Arkasında yazar canım kutusunun üstünde geneli açıldıktan sonra 3 hafta

Ağzı sıkı şekilde buzdolabında muhafaza et canım. 1 ay dayanır.

Her buldugumu yiyip iciyorum gunlerdir. Onu da deneyeyim. Bi de nette arastirma yaparken okudum bazilari dioki damlayi birakinca tamamen kesildi sutum filan. Yani baslarsak surekli kullanmamiz mi lazim acaba emzirmeyi birakana kadar. Bu konuda bir sey biliyor musun canim.

En guzel zaten cocuk emerken cikar. Bide senin simdi sut kanallarin tikanmis ya ondan cikmiyo iste. O zaman sik sik emzir oyle de gecer
o kadar masaj yapıorm banamısın demio canımda cok yanıo sıcak su torbası yapıp emzirim en iyisi bugün acilede bi gidim belki orda sağarım makineyle manuel pek işe yaramıo çook sağol cnm yardm için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…