2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bana doktorumuz bebeklerin hapsurmasi normaldir usuttu diye dusunme demisti. Refleks gibi bir sey demisti.
Benim doktorumda aynısını söyledi hapşurma öksürme kusma 10 kereye kadar kaka yapması normal demişti inşallah hasta olmaz bende sanki grip olucam gibi

Canım benim ilk şişe bitmişti 5 gün kullanmadım sadece biraz azaldı. O da dediğim gibi benim az zaten içince biraz çoğalıyor icmeyince eski haline dönüyor. Yok öyle kesilme filan. Faydası varsa içince görürsün yoksa da olanı da azaltmiyor yani.

Al benden de o kadar :) ebebek internet sitesinde hipp in büyük boyu var avantajlı. Ben de onu alıyorum.

Ama obur emmesinin uzerinden baya zaman geciyo acikmis oluyo yani ben de onu anlamiyorum.
Iste canm huy değiştiriyorlar açlar ama yemiyorlar uykulari var ama uyumuyorlar zamanla oturacak sanirim bu düzen.bizimkide memeyle resmen oyun oynuyor ne emiyor ne emmiyor hele uyukluyorsa emmiyor felan bunada yeni başladı eskiden adam akıllı emmerdi halbuki

Sabah da yesildi gecmezse bir sorcam doktorumuza

Benim kizlara sutum yetmeneye basladi doktor bira mayasi tableti icmeyi dene sutu artirabilirmis bakalim onu deneyecegim simdi dun ilk defa mama verdim. Kendimi bir garip hisettim hep istegim en az 6 ay anne sutuydu ama yetismeyecek sanirim iki bebege

Dün aynı olay bizim de başımıza geldi uzayan sarılık için tetkik yapılacaktı kan alınacaktı bebek hemşiresi yokmuş normal hemşire geldi önce koldan denediler yawrumun kolunu büktüler ben bu şekildemi alıyorsunuz dedim baktı müdahale var ayağa geçti damar yolunu bulmak için sokup sokup çıkarmaya başlamış iğneyi eşim gördü bağırmaya başladı hemşireye Bırakın çocuğu dedik iğneyi bıraktı gitti ayağında delirdik aldık çocuğumu ordan kan aldırmadan baş hekime şikayet ettik oda gerekeni yapıcam Dedi bizim bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza böyle davranılın ca insan deliriyor vicdansızlar işi sadece ticarethaneye dökmüşler yazıklar olsun

Ayy o nası bi karakter ya pat diye giriyo zaten 2. Çocuğun niye okadar karısıyo laf arasında söyle anne 2. Bu az çok biliyorum ne yapcağımı de yatak odan kitlenmiyomu kitleyi ver yada eşine söyle o uyarsın sen dedin mi gelin olur adın... kıskançlık konusu bizdede aynı oğlum 3 yaşında çok agresif oldu aynen biseyler fırlatmaya başladı dikkat ediyoruz ama genede kıskanıyo kendi yemek yerdi artık yemiyo beşiğinde odasında yatiyodu yanıma geliyo artık off çok zor onun için yaptık ama iyimi oldu kötümü oldu bilemedim yoksa çocukla uğraşmaya meraklı değildim yanlız kalmasın dedik çocuğa daha çok zarar verdik

Çok sağol cnm kıyaslama deil de sanki bi yerine bisi olmuş gibi bagiriyor . Hep uyanıkken mizmizlaniyor
benimkisinde herşeye ağlıyor canım uyanıksa
Bizimkide öyle hep bagiriyor .bazen nazlangır gibi bagiriyor bazende çığlık çığlığa. Anca ayakta gezdiriyorsak biraz sakinleşiyor
Bende snein gibiyim canım bütün herşeyi uyuyunca yapabiliyorum yapısıgiz bizde sürekli kucakta olmak istiyor koyamıyorum koltuğa falan sakinlestiriyorum kucakta .sonra koyunca yine başlıyor. Alınca susuyor dönence mi desen müzik mi desen neler neler çocuğun ilgisini çekmiyor ben bu halimle şekilden şekile evin içinde bale yapar oldum dün doktora gittik bişeyi yok diyor çığlık atiyodu evde artık gece götürdük. Karni gaz doluymuş lavman yapildi çıkardı içindekileri karni yumusacik oldu burnunu falan da açtılar. Orda sakın o işlemler yapılırken bagirmiyor hatta asistanım elinde uyuya kalıyordu burnunu acarken
eve gelince yine ağlamaya başlıyor( anlamadım evdemi bisi var zor uyutuyorum uykusuda kus uykusu mübarek 5 dk 10 dk 15 dk . günde belki 1 2 kez anca 2 3 saat uyuyor

Benimde öyle cnim dün doktora gittik biyerinde bişeyi yok gazı varmış lavman falan yapıldı orda sakın eve gelince yine bas bas bağırdı. Bi 3 4 aylık olsakta rahatlasak biraz. Ben o çok ağlayınca sinirleniyorum ağlıyorum çaresizlikten.

Bugün 52 günlük olduk ama bizi sadece dinliyor . Tepki vermiyor birazcık sesler falan çıkarıyor. Ama hala gülmedi bebeği gülen varmı merak ettim kime sorsam erkek bebekler geç güler diyorlar:) kizlar cilveli olurmuş erken gülermiş:))

Bizimde kucakta sakın. Eskiden bende öyle yattığı yerden totosuna vura vura uyuturdum şöyle bi 25 30 günlük olunca huyu suyu değişti şimdi hep bagiriyor çağırıyor. Susturamiyoruz .hep altı temiz karni tok gazı çıkmış oluyor ama inatla bagiriyor . Çok nadir sakın halleri oluyor ama dün doktora götürdüm çaresizlikten karni sert mis biz yeteri kadar çıkaramıyoruz gazı galiba. Onlar lavman yaptı çıkartti . Ama hastane de sakın olan bebek eve gelince yine bağırmaya başladı. Artık yorgunluktan mi bilmiyorum bir 15 20 dk sustu . Ayağımda sallarken . Bakındı falan uyudu . 5 gün sonra kontrolde kendi doktoruma sorucam . . Bide dışarı çıkıp arabada olunca uyuyor . Evde cins :))

LifeandFeel Egozz Svartbabe kızlar cevaplamış doktorum; "endişelenme anne sütünden zaman zaman olabiliyor yeşil kaka, sorun yok" demiş. Ön sütü fazla aldığında,anne yesillik agirlikli beslendiginde bir de demir hapi kullaniyorsa anne diyordu nette de. Endişelenmemize gerek yok gibi :) ben cok yesillik yiyorum decavit de iciyorum ondan herhalde.

Bebekten bebege degisir bence. Deniz bilincli olarak 34.gun gulmustu. Simdi agulanmaya basladi. Ama ablamin kizi 54.gun gulmus mesela. Bizimki tiz sesle konusup suratina dokundugumda cok guluyor. Farkli seyler dene bugun yarin yakalarsin sen de

Kızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?

Benimki dogdugu gunden beri karnı doyunca guluyor ama refleks mi bilmiyorum su anda anlamli gulmeler basladi 44 gunluguz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…