- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.381
Iyiki esiniz gormus.benim kizimin elleri ayaklari delik desik ve mosmor.sadece prosedur icin damar yolu aciyorlar...benim yanimda yapsalardi bende delirirdim.su an gozumun onune geliyorda kizimin o hali ....onu 5 kez delmek demek kolunu kesmekle ayni ben 3e dayanamamistim...anneligimi sorguluyorum yapamacakmis gibi hissediyorum.kizima yetememekyen korkuyorum gerektigi yerde onu koruyamamaktan.Dün aynı olay bizim de başımıza geldi uzayan sarılık için tetkik yapılacaktı kan alınacaktı bebek hemşiresi yokmuş normal hemşire geldi önce koldan denediler yawrumun kolunu büktüler ben bu şekildemi alıyorsunuz dedim baktı müdahale var ayağa geçti damar yolunu bulmak için sokup sokup çıkarmaya başlamış iğneyi eşim gördü bağırmaya başladı hemşireye Bırakın çocuğu dedik iğneyi bıraktı gitti ayağında delirdik aldık çocuğumu ordan kan aldırmadan baş hekime şikayet ettik oda gerekeni yapıcam Dedi bizim bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza böyle davranılın ca insan deliriyor vicdansızlar işi sadece ticarethaneye dökmüşler yazıklar olsun
Benimki 2 kez guldu ...tabi baskalarinaBenimde öyle cnim dün doktora gittik biyerinde bişeyi yok gazı varmış lavman falan yapıldı orda sakın eve gelince yine bas bas bağırdı. Bi 3 4 aylık olsakta rahatlasak biraz. Ben o çok ağlayınca sinirleniyorum ağlıyorum çaresizlikten.
Tersten emzir cnm;ben de senin gibiydim çözümü öyle buldumkızlar sol gögsümün sol tarafı çok fena agrıyor ve sertlik varr galiba tıkandıı yada süt bezesi şiştii bilmiyorum süt sağma makinesiyle çekiorum manuel diyemidir nedir hiç süt gelmiyor napcam ben çok agrım var nasıl geçer bu lütfen bilen biri söylesin
Bende hapini deneyecegim bakalim . Degisik tat daki seyleri icemiyorum. Doktor haplarida ayni dedi.Ben ebebekte satilan malt icecegini iciyorum koliyle aldik faydasini gördüm hemen hemen hergun 1 tane içiyorum koliyle aldım arkadasim tavsiye etti
Tadi nasil yani icilebilir mi? vita maltin tadi cok kotuBen ebebekte satilan malt icecegini iciyorum koliyle aldik faydasini gördüm hemen hemen hergun 1 tane içiyorum koliyle aldım arkadasim tavsiye etti
Al benden de o kadar :) ebebek internet sitesinde hipp in büyük boyu var avantajlı. Ben de onu alıyorum.
Bilmiyorum ki bugun de yesil yapti. Hafif hiriltili nefes aliyor. Umarim usutmemistir. Karnindan guldur guldur sesler geliyor
Gece daha cok sut birikiyo bide uyuduklari icin iyice acikip emiyorlarHem meme hem biberonda bi süre sonra meme reddi oluyor işte zaten bozuk emmesi iyice bozulur mu diyorum ama dr browns alıp ben de takviye yapayım en azından doydu mu doymadı mı test etmek adına.Lansinoh biberon var bende pompadan çıkan bebek emerken çıkan kabarcıkları gördükçe sinirim bozuluyo gaz yapacak diye bu arada dikkat ettüm benimki de gece cukcuksuz emiyo ya da daha az cukcukluyo neden acaba öyle yapıyolar
Arkasında yazar canım kutusunun üstünde geneli açıldıktan sonra 3 hafta
Bizimde kucakta sakın. Eskiden bende öyle yattığı yerden totosuna vura vura uyuturdum şöyle bi 25 30 günlük olunca huyu suyu değişti şimdi hep bagiriyor çağırıyor. Susturamiyoruz .hep altı temiz karni tok gazı çıkmış oluyor ama inatla bagiriyor . Çok nadir sakın halleri oluyor ama dün doktora götürdüm çaresizlikten karni sert mis biz yeteri kadar çıkaramıyoruz gazı galiba. Onlar lavman yaptı çıkartti . Ama hastane de sakın olan bebek eve gelince yine bağırmaya başladı. Artık yorgunluktan mi bilmiyorum bir 15 20 dk sustu . Ayağımda sallarken . Bakındı falan uyudu . 5 gün sonra kontrolde kendi doktoruma sorucam . . Bide dışarı çıkıp arabada olunca uyuyor . Evde cins :))
Aynen benim oglan da o sekilde. Sen peki biberonla takviye yapiyor musun bu donemde. Ben dun cozdurdugum sut vardi 150cc kalmisti onu vereyim dedim tadina baktim sanki bozuk gibiydi doktum. Posetlere cok koymusum ya cozdurunce bitirmek gerek ama gunde 1 den fazla da vermek istemiyorum. Ne olacak o sutler oyle bilemedim gitti..Iste canm huy değiştiriyorlar açlar ama yemiyorlar uykulari var ama uyumuyorlar zamanla oturacak sanirim bu düzen.bizimkide memeyle resmen oyun oynuyor ne emiyor ne emmiyor hele uyukluyorsa emmiyor felan bunada yeni başladı eskiden adam akıllı emmerdi halbuki
Kızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?
Ben kullaniyordum cnm ama sin bi haftadir kullanmiyorum.. ben faydasini gordum bayaArkadaslar aranizda galactago sut arttirici damla kullanan var miydi? Sanki birisi kullaniyordu gibi hatirliyorum okuduklarimdan. Faydasini gordu mu acaba o arkadas
Geceleri hirilti bizdede oluyor.. dun gece serum sikip otri bebeyle cektim minik sumukleri cekti rahatladi valla cocuk..Bilmiyorum ki bugun de yesil yapti. Hafif hiriltili nefes aliyor. Umarim usutmemistir. Karnindan guldur guldur sesler geliyor
İki gun once sabah emerken gozumun icine baka baka sesli guldu.. ben yine mimik gulmesimi acaba diyordum ama ben konustukca gulmeye devam etti inaniomaz bir andi..Bugün 52 günlük olduk ama bizi sadece dinliyor . Tepki vermiyor birazcık sesler falan çıkarıyor. Ama hala gülmedi bebeği gülen varmı merak ettim kime sorsam erkek bebekler geç güler diyorlar:) kizlar cilveli olurmuş erken gülermiş:))
Canım ben düzenli olmamakla birlikte mamipower içiyorum. İlk günden hastane çantama koymuştum iki doğumda da. Bence etkili bir içecek. Ayrıca tadı kahvemsi bu yüzden hoşuma giderek içiyorum. Sürekli içmiyorum ama netten sipariş verirken denk geldikçe atıyorum sepete. Diğerlerinin tadı ekşimiş sulu pekmez gibi. Bir de malt hapları var eğer içemezsen hapları kullanabilirsin ama bu malt denen meret deli kilo yapar özellikle haplar, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bir müddet sonra bira göbeğin olabilirKızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?
Ay yerim onu ben maşallah denize :)) bizimkide sesler çıkarıyor ama hiiyy die ıh ıh falan die yapıyor ama.gülmedi bilinçli olarak . Sanki gülecek gibi duruyor yüzü ama ağzını tam yapamıyor:)) uykuda maşallah gülüyor. D.dBebekten bebege degisir bence. Deniz bilincli olarak 34.gun gulmustu. Simdi agulanmaya basladi. Ama ablamin kizi 54.gun gulmus mesela. Bizimki tiz sesle konusup suratina dokundugumda cok guluyor. Farkli seyler dene bugun yarin yakalarsin sen de
Maşallah size cnm ya bziimki tembel çıktı ozaman laf dinliyorux ama gülme yok :))İki gun once sabah emerken gozumun icine baka baka sesli guldu.. ben yine mimik gulmesimi acaba diyordum ama ben konustukca gulmeye devam etti inaniomaz bir andi..
Maşallah canım sizede bziimkini 52 gün oldu tık yok:)) konusunca dinliyor ama daha gülmedik:)) uykuda gülüyoruz:))Benimki dogdugu gunden beri karnı doyunca guluyor ama refleks mi bilmiyorum su anda anlamli gulmeler basladi 44 gunluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?