2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ah kizlar uykusuz bir gece daha gecti.. gaz sancisi vardi hep.. yikadikda aslinda dun cok guzel pirtliyoda ama zorlanio kiyamam.. kucagimda uyuyor besigine yatiriyorum oh ne guzel uyuycam diye uzaniyorum hemen baslio ah uh sesleriyle ayaklari gerip gaz cikarmaya calisio..

Iyiki esiniz gormus.benim kizimin elleri ayaklari delik desik ve mosmor.sadece prosedur icin damar yolu aciyorlar...benim yanimda yapsalardi bende delirirdim.su an gozumun onune geliyorda kizimin o hali ....onu 5 kez delmek demek kolunu kesmekle ayni ben 3e dayanamamistim...anneligimi sorguluyorum yapamacakmis gibi hissediyorum.kizima yetememekyen korkuyorum gerektigi yerde onu koruyamamaktan.

Tersten emzir cnm;ben de senin gibiydim çözümü öyle buldum

Bilmiyorum ki bugun de yesil yapti. Hafif hiriltili nefes aliyor. Umarim usutmemistir. Karnindan guldur guldur sesler geliyor

O karın gurultulari için bizim doktor bağırsaklari genişliyor ondan dedi. O da sancı yaparmış ama neyseki bizim oğlan çok sıkıntı yaşamıyor. Doktor acı eşiği yüksek demekki dedi.

Gece daha cok sut birikiyo bide uyuduklari icin iyice acikip emiyorlar

Sürekli huy değiştiriyorlar canım. İyi oldugundan emin olsa insan çok takmaz kafaya mecbur cekicez diyip sabreder de ama o kadar aglayinca birşey mı var diye de telaslaniyor insan. İnşallah kısa süreli bir ataktir.

Aynen benim oglan da o sekilde. Sen peki biberonla takviye yapiyor musun bu donemde. Ben dun cozdurdugum sut vardi 150cc kalmisti onu vereyim dedim tadina baktim sanki bozuk gibiydi doktum. Posetlere cok koymusum ya cozdurunce bitirmek gerek ama gunde 1 den fazla da vermek istemiyorum. Ne olacak o sutler oyle bilemedim gitti..

Arkadaslar aranizda galactago sut arttirici damla kullanan var miydi? Sanki birisi kullaniyordu gibi hatirliyorum okuduklarimdan. Faydasini gordu mu acaba o arkadas
Ben kullaniyordum cnm ama sin bi haftadir kullanmiyorum.. ben faydasini gordum baya

İki gun once sabah emerken gozumun icine baka baka sesli guldu.. ben yine mimik gulmesimi acaba diyordum ama ben konustukca gulmeye devam etti inaniomaz bir andi..

Kızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?
Canım ben düzenli olmamakla birlikte mamipower içiyorum. İlk günden hastane çantama koymuştum iki doğumda da. Bence etkili bir içecek. Ayrıca tadı kahvemsi bu yüzden hoşuma giderek içiyorum. Sürekli içmiyorum ama netten sipariş verirken denk geldikçe atıyorum sepete. Diğerlerinin tadı ekşimiş sulu pekmez gibi. Bir de malt hapları var eğer içemezsen hapları kullanabilirsin ama bu malt denen meret deli kilo yapar özellikle haplar, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bir müddet sonra bira göbeğin olabilir
Bir de marketlerde satılan ülkerin maltana adında bir içeceği var. Bu da meyveli alkolsüz bira. Tadı nefis ama gazlı bir içecek. Ben içiyorum normalde de gazlı içecek içtiğim için. Ama sen içmiyorsan sana uymayabilir, ananas ve şeftalilisi nefis.
Bir de malt içeceği olarak boza da tüketebilirsin, ya da direkt alkolsüz bira da alabilirsin.

Bebekten bebege degisir bence. Deniz bilincli olarak 34.gun gulmustu. Simdi agulanmaya basladi. Ama ablamin kizi 54.gun gulmus mesela. Bizimki tiz sesle konusup suratina dokundugumda cok guluyor. Farkli seyler dene bugun yarin yakalarsin sen de
Ay yerim onu ben maşallah denize :)) bizimkide sesler çıkarıyor ama hiiyy die ıh ıh falan die yapıyor ama.gülmedi bilinçli olarak . Sanki gülecek gibi duruyor yüzü ama ağzını tam yapamıyor:)) uykuda maşallah gülüyor. D.d

İki gun once sabah emerken gozumun icine baka baka sesli guldu.. ben yine mimik gulmesimi acaba diyordum ama ben konustukca gulmeye devam etti inaniomaz bir andi..
Maşallah size cnm ya bziimki tembel çıktı ozaman laf dinliyorux ama gülme yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…