- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.401
Maşallah banada annem güldü dedi ama bana hiç gülmedi bende görmedimBenimki 2 kez guldu ...tabi baskalarina
İnşallah cnm ya en kısa sürede düzelir aynen bişeyi olmadığını bilsem içim rahat olcak ama işte derdini ağlayarak anlatiyolarSürekli huy değiştiriyorlar canım. İyi oldugundan emin olsa insan çok takmaz kafaya mecbur cekicez diyip sabreder de ama o kadar aglayinca birşey mı var diye de telaslaniyor insan. İnşallah kısa süreli bir ataktir.
Ben bitki caylarini karisik tadlari seviyorum o yuzden bayilmasam da kotu gelmiyor canimTadi nasil yani icilebilir mi? vita maltin tadi cok kotu
Evet uykuda da gülüyorlar ilk gun hemsire bu bebek guluyor diyerek getirdi kizimizi :) ogluslar gec guluyor demek yerim onun dinlemesiniMaşallah canım sizede bziimkini 52 gün oldu tık yok:)) konusunca dinliyor ama daha gülmedik:)) uykuda gülüyoruz:))
Benimki de kahkaha atiyor resmen son on gundur yiycem sonunda :)İki gun once sabah emerken gozumun icine baka baka sesli guldu.. ben yine mimik gulmesimi acaba diyordum ama ben konustukca gulmeye devam etti inaniomaz bir andi..
Evet oğlanlar tembel :)))Evet uykuda da gülüyorlar ilk gun hemsire bu bebek guluyor diyerek getirdi kizimizi :) ogluslar gec guluyor demek yerim onun dinlemesini
Cusssss.... Allah o hemsireyi gorsun ona havale et. Bu ne acimasizlik ne gaddarlik. Nasil igneyi birakip gidersin adi kadin.... Sacini basini yolcan. Bazen bu doktorlari hemsireleri dovenlere cok kizoyordum belki de baslarina boyle seyler gelip de kendini tutamayan oluyor. Ay tepemin tasi atti simdi dusununce. Iyi yapmissiniz sikayet etmekle.Dün aynı olay bizim de başımıza geldi uzayan sarılık için tetkik yapılacaktı kan alınacaktı bebek hemşiresi yokmuş normal hemşire geldi önce koldan denediler yawrumun kolunu büktüler ben bu şekildemi alıyorsunuz dedim baktı müdahale var ayağa geçti damar yolunu bulmak için sokup sokup çıkarmaya başlamış iğneyi eşim gördü bağırmaya başladı hemşireye Bırakın çocuğu dedik iğneyi bıraktı gitti ayağında delirdik aldık çocuğumu ordan kan aldırmadan baş hekime şikayet ettik oda gerekeni yapıcam Dedi bizim bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza böyle davranılın ca insan deliriyor vicdansızlar işi sadece ticarethaneye dökmüşler yazıklar olsun
Ya bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç
Kizlar benm kizim dun aksama kadar emdi snra aksam olunca yine gogsumu verdigimde cigligi basti bir turlu veremedim bnde inat ettim emdirecem diye ama almadi
en son sinirlendim saginca hic emmek istemiyor diye sutumude sagmadan yattim uyudum gece yine ayni olunca mecbur mama verdik sabaha karsi gogsumun agrisiyla uyandim 2 gogsumde ufak ufak bezeler olusmus cok agriyordu uzun sure sagmadigim icin sut birikmis heralde
1 saat kadar sagdimda oyle agrisindan kurtuldum yani bizim emme seruvenimiz yine yarim kaldi ama boyle boyle alisir insallah
Ya aynı büyük insanlar gibi öksürüyor arka arkayayumiti canım çok geçmiş olsun. Öksürük demişsin de, boğazına bişey kaçtığında da öksürüyor mesela, onun farkını nasıl anlayabiliriz ki
Bizim sarılığa da 1 aylık oldupunda bakacakmış.uzarsa karaciğer değerlerine bakılır rahat ol test yaptırma demiştş doktor ama rahat olamıyorum sürekli emmesini istiyorum.aç kalıcak diye ödüm kopuyo.kalmıyo biliyorum ama anne olmak böyle bir şeymil demekki .benm kızımın da elleri beyaz nerdeyse suratı halen sarı zaten sarılık değeri değişmemişti 10 gündeOylemi bize 1.5 ay oldugunda bakicam dedi bu hafta goturmesem bi hafta dha mi bklesem acaba nasi olsa yapılacak bisey yok diyolarmis. Bizide muayene ettiginde 5 6 gibi duruyor dedi doktor. Ya ben anlayamiyorum cocugun oyke cok sari gelmiyor bna gözüm alisti sanirim. Ama eliyle yuzu arasinda bariz bi fark var. Elleri pamuk gibi...
Bilmiyordum bak bize söylemedi mantikli :)
Benim kizimla aynı ama uzadi
Benim gobegim gitti ama yana dogru yayildim sanki genisledim yani 20 gunlukken eski pant. Girdim tabi dugme zor kapandi12 kg verdim 8 kg duruyor baslangic kilomla gitmiyor sabitlendi sanki ama cok tatli yiyorum gitmeyecek sanki.
Benimki cok garip uyanik oldugu zaman yuzde yuz kucagimda. Popoda iğne var sanki biraktigim an basiyo cigligi ya. O uyanikken wc ye bile gitmem mumkun degil. Yemek yemek icin uyutmaya calisiyorum bu beni cok yoruyor. Fon makinasi sesinde 1 2 dk duruyor sadece onunda etkisi geçince aglmaya basliyor. Yapisik ikiz gibi geziyoruz surekliyatip etrafinabakinacagi günleri iple çekiyorum
Geçmiş olsun iyi dayanmışsınız ben kesin olay çıkarırdım Allah korusun böylelerinden.sınucunuz kaç çıktı geçmiş mi sarılık??Dün aynı olay bizim de başımıza geldi uzayan sarılık için tetkik yapılacaktı kan alınacaktı bebek hemşiresi yokmuş normal hemşire geldi önce koldan denediler yawrumun kolunu büktüler ben bu şekildemi alıyorsunuz dedim baktı müdahale var ayağa geçti damar yolunu bulmak için sokup sokup çıkarmaya başlamış iğneyi eşim gördü bağırmaya başladı hemşireye Bırakın çocuğu dedik iğneyi bıraktı gitti ayağında delirdik aldık çocuğumu ordan kan aldırmadan baş hekime şikayet ettik oda gerekeni yapıcam Dedi bizim bakmaya kıyamadığımız yavrularımıza böyle davranılın ca insan deliriyor vicdansızlar işi sadece ticarethaneye dökmüşler yazıklar olsun
dün aldım o ne ya resmen sulu pekmez onu içersem tombik olurum kesin.Kızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?
Evet iğrenç ben de içemedim.ama süt yapıyormuş yengem günde 3 tane içiyormuş.içemem valla çok şekerliAyy fena birşey oasidi gitmis bira gibi. Yanmış şeker gibi bir tuhaf. Ben icemedim.
Kendini sorgulama bence gözünün önünde olsa annesi korurdu kıymetlisini vicdansız bu insanlar ya anlamıyorum yani nasıl kıyıyorlar onları en iyi biz koruyup kollarız bizden başka kimsenin canı yanmaz o yüzden hiç yetmemekten korkma annesi sen onun koruyucu meleğisinIyiki esiniz gormus.benim kizimin elleri ayaklari delik desik ve mosmor.sadece prosedur icin damar yolu aciyorlar...benim yanimda yapsalardi bende delirirdim.su an gozumun onune geliyorda kizimin o hali ....onu 5 kez delmek demek kolunu kesmekle ayni ben 3e dayanamamistim...anneligimi sorguluyorum yapamacakmis gibi hissediyorum.kizima yetememekyen korkuyorum gerektigi yerde onu koruyamamaktan.
[/QUOTE]Cusssss.... Allah o hemsireyi gorsun ona havale et. Bu ne acimasizlik ne gaddarlik. Nasil igneyi birakip gidersin adi kadin.... Sacini basini yolcan. Bazen bu doktorlari hemsireleri dovenlere cok kizoyordum belki de baslarina boyle seyler gelip de kendini tutamayan oluyor. Ay tepemin tasi atti simdi dusununce. Iyi yapmissiniz sikayet etmekle.
Ben aldim ama biraz hamilelikte bana hediye al imasi yapmis olabilirim :)Kizlar ne sorcam eslerinizden dogum hediyesi aldinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?