2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
İnşallah cnm ya en kısa sürede düzelir aynen bişeyi olmadığını bilsem içim rahat olcak ama işte derdini ağlayarak anlatiyolar

H Hayirlisikismet ben soyle bisi dusundum ama olur mu acaba. Ben posetlere sutleri 250 cc fln koydum hep. Gunde 1 kez versem gerisi cope gidecek. Kaba su koysam poseti bas asagi cevirip icirecegim kadarini suya soksam zatrn bir iki dk sonra soktugum kisom cozulup kopacak. Geri kalan buz kismini tekrar dondurucuya koysam?

Cusssss.... Allah o hemsireyi gorsun ona havale et. Bu ne acimasizlik ne gaddarlik. Nasil igneyi birakip gidersin adi kadin.... Sacini basini yolcan. Bazen bu doktorlari hemsireleri dovenlere cok kizoyordum belki de baslarina boyle seyler gelip de kendini tutamayan oluyor. Ay tepemin tasi atti simdi dusununce. Iyi yapmissiniz sikayet etmekle.

Ya bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç

Kizlar benm kizim dun aksama kadar emdi snra aksam olunca yine gogsumu verdigimde cigligi basti bir turlu veremedim bnde inat ettim emdirecem diye ama almadi
en son sinirlendim saginca hic emmek istemiyor diye sutumude sagmadan yattim uyudum gece yine ayni olunca mecbur mama verdik sabaha karsi gogsumun agrisiyla uyandim 2 gogsumde ufak ufak bezeler olusmus cok agriyordu uzun sure sagmadigim icin sut birikmis heralde
1 saat kadar sagdimda oyle agrisindan kurtuldum yani bizim emme seruvenimiz yine yarim kaldi ama boyle boyle alisir insallah

Ya bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç

Ay sorma Can'ım bizimki de çığlığı basıyor, sümükleri çekerken de daha fena çığlıklar

Canım hem mama hem meme veren bizim gibi annelerin sorunu bu. Bazen emmek istemiyorlar. Benimkinin hiç reddettiği olmadı ama bazen resmen kavga ediyor. Çekip çekip bırakıyor, ucunu ısırıp söylene söylene sağa sola sündürüyor. Benim sütum az olduğu için zaten emzirip uzerine 30-60 cc mama veriyorum . Öyle yaptıgi zaman önce emzirmek yerine 30 cc kadar mama veriyorum önce o zaman biraz karnı doyup sakinleşiyor üzerine emziriyorum. Sorun çıkarmadan emiyor.

Bizim sarılığa da 1 aylık oldupunda bakacakmış.uzarsa karaciğer değerlerine bakılır rahat ol test yaptırma demiştş doktor ama rahat olamıyorum sürekli emmesini istiyorum.aç kalıcak diye ödüm kopuyo.kalmıyo biliyorum ama anne olmak böyle bir şeymil demekki .benm kızımın da elleri beyaz nerdeyse suratı halen sarı zaten sarılık değeri değişmemişti 10 günde siz nasıl bir yol izliceksiniz sarılık konusunda

Geçmiş olsun iyi dayanmışsınız ben kesin olay çıkarırdım Allah korusun böylelerinden.sınucunuz kaç çıktı geçmiş mi sarılık??
Kızlar jokerden esim vita malt almis. Tadi berbat otesi. Bu malt iceceklerini duzenli kullanan var mi? Ise yariyor mu?
dün aldım o ne ya resmen sulu pekmez onu içersem tombik olurum kesin.

Ayy fena birşey o asidi gitmis bira gibi. Yanmış şeker gibi bir tuhaf. Ben icemedim.
Evet iğrenç ben de içemedim.ama süt yapıyormuş yengem günde 3 tane içiyormuş.içemem valla çok şekerli
[QUOTE="ruzigarr, post: 50897392, member: H Hayirlisikismet canım ihtiyaçtan mı bitsin die mi sütleri çözüyosun.muhallebi falan yaparsın sonra

Biz 20 günlük olduk çok şükür.3 gündür kızım uyumuyor sırtımızda kucamızda tamam suruyor tamam uyudu diyoruz yatağa koyuyoz 10 dk olmadan ağlamayla geri almak zorunda kalıyıruz.gaz sıkıntı yapıyor.gündüz neyse de gece çok yorucu oluyor .ne güzel uyuyodu kalkıp mama ya da süt veriyordum.şimdi saatler karıştı.ne zaman yedi ne zaman uyanacak hepsi birbirine girdi.öyle olunca aç mı gazı mı var bilemiyoruz.sırayla deniyoruz hepsini kucağa da alıştı valla oynatıyo bizi

Sinirden ölüyorum şuan. Abimin kv kp geldiler bebek görmeye. Eşim yurtdışında kızımın kulağına ezan okumak için eşimi bekliyorum doğumda burda olamadı onu bari yapsın mutlu olsun istiyorum. Benden müsade almadan içinden sinsi sinsi çocuğumun ezanını okumuş. Birde hakkını helal et diyor. Hayır sanane yani üzerine vazifemi. Babam bile okumadı eşim okuyacak diye

Kendini sorgulama bence gözünün önünde olsa annesi korurdu kıymetlisini vicdansız bu insanlar ya anlamıyorum yani nasıl kıyıyorlar onları en iyi biz koruyup kollarız bizden başka kimsenin canı yanmaz o yüzden hiç yetmemekten korkma annesi sen onun koruyucu meleğisin
[/QUOTE]
Vallahi yırtıcaktım onu Ordada kaçtı gitti edepsiz insan müspettesi hayır anlamıyorsun bırak yapma işin takibindeyim yarın baş hekimi arayıp sorucam nasıl bir aksiyon almış hastanelere doktorlara artık şüpheyle bakıyorum hepsi işi ticarete dökmüş vicdansız olmuşlar her tahlilin yanına başka bir tahlil ekleyip baktırıyorlar vicdan yoksulu olmuşlar

Uzayan sarılığı olan arkadaşlar hangi tetkikleri yaptırdınız emzirme sıklığınız nasıl sarılığınızı ne sıklıkta baktırıyorsunuz ? Kaka yapma sıklığınız nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…