2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canim bana mi sordun? Ben aksamustu memeler bosaliyor ya o ara bi kere vereyim diyorum hem biter. 3 ay suresi var ya muhallebiye kadar dayanmaz keske durma sansi olsa da oyle yapsam

Vallahi yırtıcaktım onu Ordada kaçtı gitti edepsiz insan müspettesi hayır anlamıyorsun bırak yapma işin takibindeyim yarın baş hekimi arayıp sorucam nasıl bir aksiyon almış hastanelere doktorlara artık şüpheyle bakıyorum hepsi işi ticarete dökmüş vicdansız olmuşlar her tahlilin yanına başka bir tahlil ekleyip baktırıyorlar vicdan yoksulu olmuşlar[/QUOTE]
Kizimdan normal hemsire 2 kere soktu kan alamadi bebek hemsiresi cagirdilar o aldi. Ve kizim buyuk yaka paca tuttuk ne ciglik koyamet koptu o kadar uzuldum ki anlatamam. Yapamayacaksan yeltenme hic.

O karın gurultulari için bizim doktor bağırsaklari genişliyor ondan dedi. O da sancı yaparmış ama neyseki bizim oğlan çok sıkıntı yaşamıyor. Doktor acı eşiği yüksek demekki dedi.
Bizimki de cok gazli olmasina ve reflusu olmasina ragmen cok mutlu bir bebek.Umarim hep boyle devam eder

gelsene kaçtı gitti edepsiz baş hekimin num aldım takip edicem durumu baktıramadık ki kanı almalarına izin vermedik çıktık eve geldik sizin bebişin kaç tüm vücudun damı sadece yüzdemi
Ya bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç
Benim beybimde öyle yaparken durup düşünüyorum Artık bende sadece serum fizyolojiği sıkmaya karar verdim çekmicem artık
Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeyleri yapmaya ne kadar meraklılar ya Ona neymiş ki olsun babası gelince okur yine

Geceleri hirilti bizdede oluyor.. dun gece serum sikip otri bebeyle cektim minik sumukleri cekti rahatladi valla cocuk..
Sabah ben de yaptım ayni seyi daha rahat nefes aliyor. Iki gune bir temizliyorum otri bebeyle hergun fazla rahatsizlik verir gibi cocuga

Maltanalar da olabilir bak hic aklima gelmedi. Kilo cok yapiyormus duydum ben de arada icelim bari :)

Yakalayamamissindir gor bak birkac gune yakalarsin bilincli gulunce anlarsin zaten :) ay iyice tatli olmaya basladilar

Kizlar ne sorcam eslerinizden dogum hediyesi aldinizmi?

Alıcağını söyledi, evlenmeden önce verdiği bir söz vardı aklımda dedi geçen gün. Bekliyorum :)

Ya aynı büyük insanlar gibi öksürüyor arka arkaya

Oy kuzuya kıyamam. Çok geçmiş olsun canım, ilerlemeden farketmişsiniz ya çabuk atlatır inşaallah.

Uzayan sarılığı olan arkadaşlar hangi tetkikleri yaptırdınız emzirme sıklığınız nasıl sarılığınızı ne sıklıkta baktırıyorsunuz ? Kaka yapma sıklığınız nasıl ?
Tiroidlerine bakildi,enzim testleri,idrar kulturu,kafa usgsi,hemotolojik her turlu testler (hemoglobin vb), kanda yayilma testi, G6PD testi,Galt testi,yeni dogan tarama testi,kan uyusmazligi testi,genel usg, vb. Kisaca uzayan sariligin arka planda da olabilecek her turlu ayrintiya bakildi hem de bazilari birkac kez. Hepimizin gececek insallah

Ben çekmiyorum bile, hastanede tahriş ediyor onlar çok tercih etmeyin dedi almadım bile aspiratör, ona rağmen ağlıyor.

Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeyleri yapmaya ne kadar meraklılar ya Ona neymiş ki olsun babası gelince okur yine

bide utanmadan hakkını helal et diyor. sinirlerimi zıplattı iyice.. kulağına okumadı zaten ben okunmayacak deyince içinden içinden okumuş. saygısızlık işte

Bizde de enzimlere bakmak için kan alınacaktı diğerlerinin bir kısmına bakıldı 2 farklı doktora gittik 2 de farklı test istedi hayır yani hepsine bir kerede bakılsaydı kaç aylık bebişin emzirme sıklığı 2 saatte bir mi yapıyorsun inşallah ya buraya tez zamanda geçsin sarılım minnoşlarımızdan

bide utanmadan hakkını helal et diyor. sinirlerimi zıplattı iyice.. kulağına okumadı zaten ben okunmayacak deyince içinden içinden okumuş. saygısızlık işte
Abinin kp mi bunu yapan belki bebeği çok sevmişse içinden dua alsın diyemi yaptı da yani insanların özel kıldıklarına saygı duyması lazım insanlara laf anlatmak çok zor

Senin bebek iyiymis yine:)
Benimkide sessiz sessiz gogsumle ugrassa ugrassin dicem ama bizimkini sanki cimcikliyomusum gibi cigligi basiyor mecbur birakmak zorunda kaliyorum

Ben aldim ama biraz hamilelikte bana hediye al imasi yapmis olabilirim :)

Ben direk kendi hediyemi kendim begendim surda satiliyor gidip alirsin dedim o da onu aldi esimin zevkine hic guvenemiyorum bende boyle bir yontem buldum

Abinin kp mi bunu yapan belki bebeği çok sevmişse içinden dua alsın diyemi yaptı da yani insanların özel kıldıklarına saygı duyması lazım insanlara laf anlatmak çok zor
evet abimin kp. bebek görmeye gelmişler. dua alsın istiyrosa ayetel kürsi okusun. neymiş bana hesabı sorulurmuş okumak lazımmış. içeri girer girmez ezan dedi. burun sokmayı seviyorlar

Göz ve kenarlarında var canım değer de 11 tehlikeli bir değer değil bir daha baktırma 1 aylıkken bakılır dedi doktor inş geçer hepşmizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…