- 18 Haziran 2015
- 4.576
- 45.402
- 708
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.421
Kizlar ne sorcam eslerinizden dogum hediyesi aldinizmi?
Canim bana mi sordun? Ben aksamustu memeler bosaliyor ya o ara bi kere vereyim diyorum hem biter. 3 ay suresi var ya muhallebiye kadar dayanmaz keske durma sansi olsa da oyle yapsamBizim sarılığa da 1 aylık oldupunda bakacakmış.uzarsa karaciğer değerlerine bakılır rahat ol test yaptırma demiştş doktor ama rahat olamıyorum sürekli emmesini istiyorum.aç kalıcak diye ödüm kopuyo.kalmıyo biliyorum ama anne olmak böyle bir şeymil demekki .benm kızımın da elleri beyaz nerdeyse suratı halen sarı zaten sarılık değeri değişmemişti 10 gündesiz nasıl bir yol izliceksiniz sarılık konusunda
Geçmiş olsun iyi dayanmışsınız ben kesin olay çıkarırdım Allah korusun böylelerinden.sınucunuz kaç çıktı geçmiş mi sarılık??
dün aldım o ne ya resmen sulu pekmez onu içersem tombik olurum kesin.
Evet iğrenç ben de içemedim.ama süt yapıyormuş yengem günde 3 tane içiyormuş.içemem valla çok şekerli
[QUOTE="ruzigarr, post: 50897392, member: @Hayirlisikismet canım ihtiyaçtan mı bitsin die mi sütleri çözüyosun.muhallebi falan yaparsın sonra
Vallahi yırtıcaktım onu Ordada kaçtı gitti edepsiz insan müspettesi hayır anlamıyorsun bırak yapma işin takibindeyim yarın baş hekimi arayıp sorucam nasıl bir aksiyon almış hastanelere doktorlara artık şüpheyle bakıyorum hepsi işi ticarete dökmüş vicdansız olmuşlar her tahlilin yanına başka bir tahlil ekleyip baktırıyorlar vicdan yoksulu olmuşlar[/QUOTE]Kendini sorgulama bence gözünün önünde olsa annesi korurdu kıymetlisini vicdansız bu insanlar ya anlamıyorum yani nasıl kıyıyorlar onları en iyi biz koruyup kollarız bizden başka kimsenin canı yanmaz o yüzden hiç yetmemekten korkma annesi sen onun koruyucu meleğisin
Bizimki de cok gazli olmasina ve reflusu olmasina ragmen cok mutlu bir bebek.Umarim hep boyle devam ederO karın gurultulari için bizim doktor bağırsaklari genişliyor ondan dedi. O da sancı yaparmış ama neyseki bizim oğlan çok sıkıntı yaşamıyor. Doktor acı eşiği yüksek demekki dedi.
Benim beybimde öyle yaparken durup düşünüyorum Artık bende sadece serum fizyolojiği sıkmaya karar verdim çekmicem artıkYa bu serum fizyolojiği yaparken sizin bebeğiniz de ortalığı ayağa kadırıyor mu? Hayır sanki çocuğumun sümüklerini temizlemiyorum, burnunu söküyorum öyle ağlıyor. Sevmiyor hiç
Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeyleri yapmaya ne kadar meraklılar ya Ona neymiş ki olsun babası gelince okur yineSinirden ölüyorum şuan. Abimin kv kp geldiler bebek görmeye. Eşim yurtdışında kızımın kulağına ezan okumak için eşimi bekliyorum doğumda burda olamadı onu bari yapsın mutlu olsun istiyorum. Benden müsade almadan içinden sinsi sinsi çocuğumun ezanını okumuş. Birde hakkını helal et diyor. Hayır sanane yani üzerine vazifemi. Babam bile okumadı eşim okuyacak diye
Evet aynen oyle bugun dolaba koydum soguk daha rahat iciliyor.Bira mantigiAyy fena birşey oasidi gitmis bira gibi. Yanmış şeker gibi bir tuhaf. Ben icemedim.
Sabah ben de yaptım ayni seyi daha rahat nefes aliyor. Iki gune bir temizliyorum otri bebeyle hergun fazla rahatsizlik verir gibi cocugaGeceleri hirilti bizdede oluyor.. dun gece serum sikip otri bebeyle cektim minik sumukleri cekti rahatladi valla cocuk..
Maltanalar da olabilir bak hic aklima gelmedi. Kilo cok yapiyormus duydum ben de arada icelim bari :)Canım ben düzenli olmamakla birlikte mamipower içiyorum. İlk günden hastane çantama koymuştum iki doğumda da. Bence etkili bir içecek. Ayrıca tadı kahvemsi bu yüzden hoşuma giderek içiyorum. Sürekli içmiyorum ama netten sipariş verirken denk geldikçe atıyorum sepete. Diğerlerinin tadı ekşimiş sulu pekmez gibi. Bir de malt hapları var eğer içemezsen hapları kullanabilirsin ama bu malt denen meret deli kilo yapar özellikle haplar, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bir müddet sonra bira göbeğin olabilir
Bir de marketlerde satılan ülkerin maltana adında bir içeceği var. Bu da meyveli alkolsüz bira. Tadı nefis ama gazlı bir içecek. Ben içiyorum normalde de gazlı içecek içtiğim için. Ama sen içmiyorsan sana uymayabilir, ananas ve şeftalilisi nefis.
Bir de malt içeceği olarak boza da tüketebilirsin, ya da direkt alkolsüz bira da alabilirsin.
Yakalayamamissindir gor bak birkac gune yakalarsinAy yerim onu ben maşallah denize :)) bizimkide sesler çıkarıyor ama hiiyy die ıh ıh falan die yapıyor ama.gülmedi bilinçli olarak . Sanki gülecek gibi duruyor yüzü ama ağzını tam yapamıyor:)) uykuda maşallah gülüyor. D.d
Ya aynı büyük insanlar gibi öksürüyor arka arkaya
Tiroidlerine bakildi,enzim testleri,idrar kulturu,kafa usgsi,hemotolojik her turlu testler (hemoglobin vb), kanda yayilma testi, G6PD testi,Galt testi,yeni dogan tarama testi,kan uyusmazligi testi,genel usg, vb. Kisaca uzayan sariligin arka planda da olabilecek her turlu ayrintiya bakildi hem de bazilari birkac kez. Hepimizin gececek insallahUzayan sarılığı olan arkadaşlar hangi tetkikleri yaptırdınız emzirme sıklığınız nasıl sarılığınızı ne sıklıkta baktırıyorsunuz ? Kaka yapma sıklığınız nasıl ?
gelsene kaçtı gitti edepsiz baş hekimin num aldım takip edicem durumu baktıramadık ki kanı almalarına izin vermedik çıktık eve geldik sizin bebişin kaç tüm vücudun damı sadece yüzdemi
Benim beybimde öyle yaparken durup düşünüyorum Artık bende sadece serum fizyolojiği sıkmaya karar verdim çekmicem artık
Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeyleri yapmaya ne kadar meraklılar ya Ona neymiş ki olsun babası gelince okur yine
Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeyleri yapmaya ne kadar meraklılar ya Ona neymiş ki olsun babası gelince okur yine
Bizde de enzimlere bakmak için kan alınacaktı diğerlerinin bir kısmına bakıldı 2 farklı doktora gittik 2 de farklı test istedi hayır yani hepsine bir kerede bakılsaydı kaç aylık bebişin emzirme sıklığı 2 saatte bir mi yapıyorsun inşallah ya buraya tez zamanda geçsin sarılım minnoşlarımızdanTiroidlerine bakildi,enzim testleri,idrar kulturu,kafa usgsi,hemotolojik her turlu testler (hemoglobin vb), kanda yayilma testi, G6PD testi,Galt testi,yeni dogan tarama testi,kan uyusmazligi testi,genel usg, vb. Kisaca uzayan sariligin arka planda da olabilecek her turlu ayrintiya bakildi hem de bazilari birkac kez. Hepimizin gececek insallah
Bence de bide burun delikleri büyücek minmiklerimizinBen çekmiyorum bile, hastanede tahriş ediyor onlar çok tercih etmeyin dedi almadım bile aspiratör, ona rağmen ağlıyor.
Abinin kp mi bunu yapan belki bebeği çok sevmişse içinden dua alsın diyemi yaptı da yani insanların özel kıldıklarına saygı duyması lazım insanlara laf anlatmak çok zorbide utanmadan hakkını helal et diyor. sinirlerimi zıplattı iyice.. kulağına okumadı zaten ben okunmayacak deyince içinden içinden okumuş. saygısızlık işte
Senin bebek iyiymis yine:)Canım hem mama hem meme veren bizim gibi annelerin sorunu bu. Bazen emmek istemiyorlar. Benimkinin hiç reddettiği olmadı ama bazen resmen kavga ediyor. Çekip çekip bırakıyor, ucunu ısırıp söylene söylene sağa sola sündürüyor. Benim sütum az olduğu için zaten emzirip uzerine 30-60 cc mama veriyorum . Öyle yaptıgi zaman önce emzirmek yerine 30 cc kadar mama veriyorum önce o zaman biraz karnı doyup sakinleşiyor üzerine emziriyorum. Sorun çıkarmadan emiyor.
Ben aldim ama biraz hamilelikte bana hediye al imasi yapmis olabilirim :)
evet abimin kp. bebek görmeye gelmişler. dua alsın istiyrosa ayetel kürsi okusun. neymiş bana hesabı sorulurmuş okumak lazımmış. içeri girer girmez ezan dedi. burun sokmayı seviyorlarAbinin kp mi bunu yapan belki bebeği çok sevmişse içinden dua alsın diyemi yaptı da yani insanların özel kıldıklarına saygı duyması lazım insanlara laf anlatmak çok zor
Göz ve kenarlarında var canım değer de 11 tehlikeli bir değer değil bir daha baktırma 1 aylıkken bakılır dedi doktor inş geçer hepşmizinkigelsene kaçtı gitti edepsiz baş hekimin num aldım takip edicem durumu baktıramadık ki kanı almalarına izin vermedik çıktık eve geldik sizin bebişin kaç tüm vücudun damı sadece yüzdemi
Benim beybimde öyle yaparken durup düşünüyorum Artık bende sadece serum fizyolojiği sıkmaya karar verdim çekmicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?