- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.881
Yok canim geceleri 3 4 saat gunduz 2 saat. Refluden kusuyor haril haril. Sinirlerim bozuldu iyiceonun yediği yarıyordur ona merak etme kilo alımı normalse bu şekilde sadece sana zorluğu olucak. Çok sıkmı emziriyorsun acaba?
hamdolsun o kadar değil emme istememe bizdede var burnunda hırıltı akıntı var memeyi sıklaştırdım iyileşsin diye dediğin gibi inşAllah iyileşir
Ilac isini soracagim tekrar baska birsey versin, senin kizda da vardi degil mi? hep aklima sen geliyorsun gececek dedigin geliyorOff isin cok zor canim kuzuya da yazik(
Baska bi dr.a daha gitsen?
kıskançlık tabii VIR duygu olması normal ama durumu normal kabul etmeleri önemli yoksa çok etkileniyorlar kabullenemiyorlar ve bu baya etkiliyor çocukların psikolojilerini.Bizimde kızım 8 aylıkken olmuş küçük olduğu için kıskanmaz diye düşündüm ama kac yaşında olursa olsun kıskançlık oluyormuş mutlaka şimdi memleketteyim 2 hafta sonra başbaşa kalıcam bakalım bizi neler bekliyor belki 5 sene sonra iyiki öyle olmuş derim :))
Allah sabır şifa versin canım bebek bakmak çok zor gerçekten benim bebekte hasta 2 günde kilo verdi süzüldüYok canim geceleri 3 4 saat gunduz 2 saat. Refluden kusuyor haril haril. Sinirlerim bozuldu iyice
Ilac isini soracagim tekrar baska birsey versin, senin kizda da vardi degil mi? hep aklima sen geliyorsun gececek dedigin geliyor
Aslında 2 sene kadar sonra rahatlığa bi büyünseler beraber vakit geçirirler ama şu zamanlar çok zor geçecek senin kaç yaş var bizim 3 yaş aralariKesinlikle katılıyorum heleki arası az olsun birlikte büyüsünler diye düşünmemek lazımbenimkilerinde aynı anda uyuyacaklari tutuyor biri ayağımda biri kucagimda
Ya benimki uykudan uyaninca cok guzel emiyo ama ayikken emiyirsa kivraniyo resmen kucagimda yilan gibi:) habire bogazina kacirtiyo fln. Anlamadim gitti
Kalıntılar bende de vardı geçiyor zamanla :)
Kızlar göğüslerin şişmesi sütün sulu kısmının çok birikmesindenmiş, çok emiyor sönüyor deyince süt az sanmayın o zaman da yağlı kısmı kalıyormuş. Benim de sürekli emiyor saatte bir istediği oluyor gün içinde, emzikle de oyalanmıyor ortalığı yıkıyor, o yüzden sulu birikemiyor, çok uyuduğunda şişiyor. Ama inik olunca doymuyor yetmiyor ya da azaldı diye bir şey yok korkmayın :)
Daha memeyi alir almaz yapiyo bilmiyorum ki nedenBandajı görünce ben de çok ağlamıştımama son gittiğim doktor onu kullannıyorum çok ilkel dedi içim rahat etti
O kıvranma işini gazı varken çok yapıyo benimki. Gazını alıp sakinleştirip devam ediyorum emzirmeye. Denedin mi öyle
Of kizlar ya bu reflu ne zaman gececek delirecegim. Ustumuzun basimizin habire degismesini gectim. Ne yediyse cikariyor. Haril haril fiskirarak kusuyor,bazen oturup aglayasim geliyorum. Bir cocuk emmeden sonra 6 7 kez kusar mi. Tam diyorum goguslerim doldu emdi kusuyor haril haril. Gavisconu veriyorum yine kusuyor. O kustuklarina o kadar uzuluyorum ki... Reflu yastigi,gaviscon,yarim saat emzirmeden sonra dik tutma(belime vuruyor artik agirlastikca). Baska bir cozumu var mi bunun kizlar? Cok uzuluyorum emdigi bosa gidiyor cogu zaman
Vallahi ben de bilemedim. Emzirme diye agliyo. Ben emzirirken ozellikle bisi istiyo agliyo yapanayinca. Babasi var annem yedirsin diyo.Bence iyi düşünmüşsünüz canım benimki kendini ifade edebilse bende goturmeyi düşünürdüm ya instagramda bakıyorum millet 3 tane 4 tane üst üste doğurmuş onlarda olmuyormu ki bu kıskançlık yoksa biz mi çok hassas yaklaşıyoruz anlamadım
Evet canim benim kiz da oyleydi. Ne kiyafet ne koltuk yuzu kaliyordu. Sen icini ferah tut tabiki gececek ama cok yorulacaksin. Bi bakmissin 5 ay olmadan duzelmis:)Yok canim geceleri 3 4 saat gunduz 2 saat. Refluden kusuyor haril haril. Sinirlerim bozuldu iyice
Ilac isini soracagim tekrar baska birsey versin, senin kizda da vardi degil mi? hep aklima sen geliyorsun gececek dedigin geliyor
Aynen o sekildeyiz:) yine cok sukur sakin benim oglan ya masallahi var. Bizi kiz yoruyo:))Ay o kıvranmalar beni benden alıyor :)) geriniyor, sürünüyor, ayaklarını uzatıyor, kollarını büzüştürüyor Allahım pozisyon alana kadar anam ağlıyor :) ama gece dediğin gibi çok güzel çekiyor, boşaltıyor. Gündüz emiyor sıkılıyor sonra, yarım saat sonra yine istiyor, kısır döngüye giriyoruz:)
Aynen o sekildeyiz:) yine cok sukur sakin benim oglan ya masallahi var. Bizi kiz yoruyo:))
Ayy çok mutlu oldum ya :) teşekkür ederim iyi ki hepiniz varsınıztopiğimizin Polyannası...iyi ki varsın:))
Küçük inatçı :)) ya bazen benim kız da yapıyor onu komple ağzına tıkıp biraz bekliyorum alıyor bazen almıyor gaz sancısı oluyor sakinleşince deniyorum. Normalde ama sadece yönlendiriyorum kendisi bulsun diye.Daha memeyi alir almaz yapiyo bilmiyorum ki neden
mavi_lina cnm bişe sorucktm sız kac gunluksnz,bnde medicalparka gdıorumda kalça usgsını orda mı cektırecz onu sormaı unuttm
Çok şükür tota00, bak büyüyormuş:)Bizde bugün aşımızı olduk çok şükür sorunsuz geçti, inşaallah bir huysuzluk da yapmaz diyelim:) 5 cm uzayıp, 3900 olmuşuz. 1410 gr almış doğum kilosuna göre. Yavaş yavaş toparlıyoruz şükürler olsun :)
Çok şükür tota00, bak büyüyormuş:)
Aynı benimkide öyle tam emzirirken elimden tutup kaldiriyo kalkmazsam bebegin bacaklarını çekiyo altını değiştirirken üstüne basacakmış gibi yapiyo kızmamak için zor tutuyorum kendimi iyice kinlenmesin diye küçükler biraz toparlansa paylaşımları artınca daha iyi olur insallahVallahi ben de bilemedim. Emzirme diye agliyo. Ben emzirirken ozellikle bisi istiyo agliyo yapanayinca. Babasi var annem yedirsin diyo.
Bizmkıde oyle hatta bazen püskürtüo,hiç sevmio.ya küçückler ama ağzının tadını biliolarOnu da danisayim canim umarim iyi gelir . Bir de gavisconun tadi kotu diye oguruyor dogru duzgun yutamiyor. Sen nasil veriyorsun
Haftaya randevu ayarlamaya calisicam. Zaten cocuga bisey diyemez ki kucucuk. Bizi yonlendirecek iste cocugun durumuna gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?