2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok canim geceleri 3 4 saat gunduz 2 saat. Refluden kusuyor haril haril. Sinirlerim bozuldu iyice
Off isin cok zor canim kuzuya da yazik(
Baska bi dr.a daha gitsen?
Ilac isini soracagim tekrar baska birsey versin, senin kizda da vardi degil mi? hep aklima sen geliyorsun gececek dedigin geliyor

kıskançlık tabii VIR duygu olması normal ama durumu normal kabul etmeleri önemli yoksa çok etkileniyorlar kabullenemiyorlar ve bu baya etkiliyor çocukların psikolojilerini.

Yok canim geceleri 3 4 saat gunduz 2 saat. Refluden kusuyor haril haril. Sinirlerim bozuldu iyice

Ilac isini soracagim tekrar baska birsey versin, senin kizda da vardi degil mi? hep aklima sen geliyorsun gececek dedigin geliyor
Allah sabır şifa versin canım bebek bakmak çok zor gerçekten benim bebekte hasta 2 günde kilo verdi süzüldü

Kesinlikle katılıyorum heleki arası az olsun birlikte büyüsünler diye düşünmemek lazım benimkilerinde aynı anda uyuyacaklari tutuyor biri ayağımda biri kucagimda
Aslında 2 sene kadar sonra rahatlığa bi büyünseler beraber vakit geçirirler ama şu zamanlar çok zor geçecek senin kaç yaş var bizim 3 yaş aralari

Ya benimki uykudan uyaninca cok guzel emiyo ama ayikken emiyirsa kivraniyo resmen kucagimda yilan gibi:) habire bogazina kacirtiyo fln. Anlamadim gitti

Ay o kıvranmalar beni benden alıyor :)) geriniyor, sürünüyor, ayaklarını uzatıyor, kollarını büzüştürüyor Allahım pozisyon alana kadar anam ağlıyor :) ama gece dediğin gibi çok güzel çekiyor, boşaltıyor. Gündüz emiyor sıkılıyor sonra, yarım saat sonra yine istiyor, kısır döngüye giriyoruz:)

topiğimizin Polyannası...iyi ki varsın:))

Daha memeyi alir almaz yapiyo bilmiyorum ki neden

oğlum öyleydi.Bay Kusmuk der, takılırdık.uzun süre devam etti ki kusmuk artık hayatımızın parçası olmuştu.her ağladığında-istisnasız-kusardı ama hemen.korkudan ağlamasına izin vermezdik.sen şimdi diyosun ya onun üstü başı diye...biraz büyüsün, senin üstün, halın, koltukların batacak.defalarca kez baştan aşağı kusmuk olduğumu bilirim.defalarca halı yıkattım amaaaaa...geçiyor tatlım...bu bir süreç.oğlunun midesi büyüdükçe o da geçecek ve benim gibi tatlı-anneyim ve her anı kutsaldır benim için-bir anı olarak hatırlayacaksın.ha, bizi nükleer tıbba yönlendirdiler.bazı görüntüleme tekniklerinden yararlanmalıyız diye ki hepsi ağır radyasyon..kabul etmedim, bekledim ve geçti.

Vallahi ben de bilemedim. Emzirme diye agliyo. Ben emzirirken ozellikle bisi istiyo agliyo yapanayinca. Babasi var annem yedirsin diyo.

Evet canim benim kiz da oyleydi. Ne kiyafet ne koltuk yuzu kaliyordu. Sen icini ferah tut tabiki gececek ama cok yorulacaksin. Bi bakmissin 5 ay olmadan duzelmis:)

Aynen o sekildeyiz:) yine cok sukur sakin benim oglan ya masallahi var. Bizi kiz yoruyo:))

Aynen o sekildeyiz:) yine cok sukur sakin benim oglan ya masallahi var. Bizi kiz yoruyo:))

O da geçer inşaallah yeter ki tek sorun kıskançlık olsun :) abim de ben doğduğum zaman banyodan çıkmazmış hep ellerini yıkamaya gidermiş 5 dakikada bir, o da öyle dikkat çekmeye çalışırmış ama bir süre sonra geçip gitmiş tabi :)

topiğimizin Polyannası...iyi ki varsın:))
Ayy çok mutlu oldum ya :) teşekkür ederim iyi ki hepiniz varsınız
Daha memeyi alir almaz yapiyo bilmiyorum ki neden
Küçük inatçı :)) ya bazen benim kız da yapıyor onu komple ağzına tıkıp biraz bekliyorum alıyor bazen almıyor gaz sancısı oluyor sakinleşince deniyorum. Normalde ama sadece yönlendiriyorum kendisi bulsun diye.

Çok şükür tota00, bak büyüyormuş:)

ruzigarr canım pedagog işini ihmal etmeyin en kısa sürede götürün bence
narin333 bence sen de düşün pdagog olayını..asıl tavsiye anne babaya yapılır bu arada,çocuğun konuşmasına gerek yok..o zaten hareketleriyle ifade ediyormuş kendini

Vallahi ben de bilemedim. Emzirme diye agliyo. Ben emzirirken ozellikle bisi istiyo agliyo yapanayinca. Babasi var annem yedirsin diyo.
Aynı benimkide öyle tam emzirirken elimden tutup kaldiriyo kalkmazsam bebegin bacaklarını çekiyo altını değiştirirken üstüne basacakmış gibi yapiyo kızmamak için zor tutuyorum kendimi iyice kinlenmesin diye küçükler biraz toparlansa paylaşımları artınca daha iyi olur insallah

Haftaya randevu ayarlamaya calisicam. Zaten cocuga bisey diyemez ki kucucuk. Bizi yonlendirecek iste cocugun durumuna gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…