2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bebekler disari cikmak evet gercekten zor. Ama kizlar kendinizi eve kapamayin. Zaten zor ve uykusuz gunler geciriyoruz insan biraz olsun disari cikinca rahatliyor. Ben iki bebekler üşenmiyorum cikiyorum disari . Hadi hazirlanip cikalim dedikten sonra 2 saat geciyor ama ne yapalım hersey disari cikana kadar. Disarda bebek arabalarinda bayagi tahat duruyorlar. Arada agladiklari oluyor iste ozaman biraz zorlaniyoruz. Ama gene de cikiyorum.

Canım cinsel ilişki konusunda bir şey dedi mi doktor? Benim de içeride dikiş var korkuyorum acırsa diye.

canım biz hala 1 numara kullanıyoruz ne Zaman değiştirmek lazım bilmiyorum
Bezin izi oluyor bacaklarda bu küçülmüş mü demek oluyor? Ama orta kısmı da çok büyük gibi 2 numaranın.

Bacaklarda iz varsa değiştir. Canı acımasın yavrunun.

Ay vallahi ne güzel ya o konuda son derece şanssız bir insanım valla, ilk çocuk benden geldi kimseden bir fayda yok
Ben baya şanslıyım inanılmaz çok sayıda kıyafeti de oldu :)) sen de sonraki nesle faydalı olursun artık :))
Çok iyi ya ben korkuyordum ağlar duramayız bişey anlamayız diye. Ama artık alışsın yoksa ben evde durmaktan bunalıma girecem :)
Korkma çıka çıka alışırsın huyuna falan. Ama tek tabi zor oluyo birileri olunca daha iyi.

Kızlar benim velet sallanınca uyuyor ama sürekli sallanmak istiyor durunca uyanıyor gün içinde. Bu otomatik salıncaklardan kullanan var mı ikinci el alayım diyorum var mı öneriniz? En azından azıcık yapışık yaşamayız da ben de ev işi yapıp karın doyurup ihtiyaç falan gideririm

Biz bugun 53 günlüğüz dunden beri az emip uyuyo dun disari cikarip banyo yaptirdik ondan mi oldu bilmiyorum insallah hasta falan degildir misil misil uyuyo simdi de

Biz bugun 53 günlüğüz dunden beri az emip uyuyo dun disari cikarip banyo yaptirdik ondan mi oldu bilmiyorum insallah hasta falan degildir misil misil uyuyo simdi de

Dün benimki öğlen 13.30 da kalktı gece 22 ye kadar sadece 1 saat uyudu. Gece 3.30 da kalktı uykuyu almış tabi , sabah 6 da anca uyudu. Bugün bütün gün uyur dedim ama normal düzeninde yani 8de kalktı bakisiyoruz şuan :) arada uyumayacaklari tutuyor :)

Evet canim genelde uykusuzdur gündüzleri o yuzden sasirdim :) bugun iyi uyur seninkide bence dunun yorgunlugu vardir

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Bizim kızların huyu suyu çok benziyor yüz üstü yatırmayı denedinmi canım benimkide sırtüstü uyursa sallamayı bıraktığım an gözlerini açıyor ama yüz üstü daha huzurlu uyuyor

Ah bu babalara göre ne kadar kolay her şey sadece 24 saat başbaşa bırakacaksın bakalım sonra böyle konuşabiliyorlar mi

Canım cinsel ilişki konusunda bir şey dedi mi doktor? Benim de içeride dikiş var korkuyorum acırsa diye.

Bacaklarda iz varsa değiştir. Canı acımasın yavrunun.
normal hayatına devam edebilirsin dedi korunma yollarını anlattı bide canım bana vajinal muayene yaptıı kamera gbi bişe sokuyolar ya oraya onu hiç hissetmedim agrımda olmadı inş ilişkidede olmaz daha denemedik

normal hayatına devam edebilirsin dedi korunma yollarını anlattı bide canım bana vajinal muayene yaptıı kamera gbi bişe sokuyolar ya oraya onu hiç hissetmedim agrımda olmadı inş ilişkidede olmaz daha denemedik

Biz de denemedik daha bugün 40 zaten hem de kanamam da bitmedi. Eyse acımadığına sevindim ya. Benİm de haftaya kontrol :)

Sizinki de mi pellybaby bebiş içinde rahat duruyormu canim
Evet canim bizde babybjorn de var. Onu dışarda kullanıyoruz pellybaby'i evde kullanıyorum yenidogan aparati ile kullanılıyor. Takip çıkarmak çok kolay. Kendi imalatlari olduğu için çok uygun fiyatı. Bebeğim 43 günlük olduğu için yavaş yavaş başladım kullanmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…