- 31 Temmuz 2016
- 611
- 512
- 103
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.761
ya benim 45 gün oldu ve kanamam hala az az var bu normal mi ben sormayı unuttumm herkesinki bittimi ? bak seninkide devam ediomş sebebi ne acaba şmdi biz adet mi olmş oluyoruz 40 günden sonraBiz de denemedik daha bugün 40 zaten hem de kanamam da bitmedi. Eyse acımadığına sevindim ya. Benİm de haftaya kontrol :)
Evet bende 39 günlüğüz diye hesap ediyom 10 mart 13.00doğdu bizimki cumartesi13.00de 1 günlük oluyor böyle böyle benim hesabıma göre yarın 13.00 de kırkımız doluyor banyo yapıp artık namazıma başlıycam yalnışmı hesap yapıyorum kızlar10 mart bebeği olarak bugün 38 günlük değil miyiz ya :))
Hadi inşallah:) 40 tan sonra bizimki fazla değişmedi. Aynı tas aynı hamam..:) hamileliğin sakın geBiz bugün 40 günlük oldukBakalım 40 sonrası bizi neler bekliyor?
Emzige yeni mı başladınız bizim daha doğduğundan beri verdik. Çok tutmadım bazen uyutmak icin veriyorum Meme tutkuniydu şimdi pek değil doyunca bırakıyor bugün baya kustu ya. Ben emzik pek vermiyorum alışmasın diye aglamıyor ki bakiniyor. Emziği bı yere giderken ağlarken verin daha iyi olur.Bebegime sonunda emzik tutturmayi basardim kizlar :) daha dogrusu o tutmak istedi yoksa mumkun mu biz isteyince tutturmakve dun sadece 1 kez kustu emme olayini bende tatmin etmeyince ve suan ilk defa ayri yatiyoruz ayri dediysem yanımda anakucaginda bi yandan sevindim bi yandan üzülüyorum sanki cocugum uzaklasti benden annelik delilik bana ne kdar yakin olursa sanki onu okdar fazla koruyabilcem gibi hissediyorum
Evet bende 39 günlüğüz diye hesap ediyom 10 mart 13.00doğdu bizimki cumartesi13.00de 1 günlük oluyor böyle böyle benim hesabıma göre yarın 13.00 de kırkımız doluyor banyo yapıp artık namazıma başlıycam yalnışmı hesap yapıyorum kızlar
Benim kızda sallanmak istiyordu bende sallamadim kendiliginden uyudu kucağa pek alıştırma yani bebek uyurken iyi oluyor bütün işlerimi rahatça yapabiliyorum:) ha bu arada ben kıyafet almadım ya gelen giden kıyafet getiriyor:) onları giydiriyorum bı sürü kıyafetleri oldu he:)Ben baya şanslıyım inanılmaz çok sayıda kıyafeti de oldu :)) sen de sonraki nesle faydalı olursun artık :))
Korkma çıka çıka alışırsın huyuna falan. Ama tek tabi zor oluyo birileri olunca daha iyi.
Kızlar benim velet sallanınca uyuyor ama sürekli sallanmak istiyor durunca uyanıyor gün içinde. Bu otomatik salıncaklardan kullanan var mı ikinci el alayım diyorum var mı öneriniz? En azından azıcık yapışık yaşamayız da ben de ev işi yapıp karın doyurup ihtiyaç falan gideririm
İyi ozaman doğru hesap yaptım kanamn varmı senin. Benim sarımsı kahve seklinde geliyorMart 31 çektiği için doğru 39 günlüğüz bugün. Aynen öyle ben de yarın abdest alıp başlıcam inşaallah öyle hesaplıyorum vallahi.
Evet bende 39 günlüğüz diye hesap ediyom 10 mart 13.00doğdu bizimki cumartesi13.00de 1 günlük oluyor böyle böyle benim hesabıma göre yarın 13.00 de kırkımız doluyor banyo yapıp artık namazıma başlıycam yalnışmı hesap yapıyorum kızlar
Mart 31 çektiği için doğru 39 günlüğüz bugün. Aynen öyle ben de yarın abdest alıp başlıcam inşaallah öyle hesaplıyorum vallahi.
Bizdede ayni.en cokta kahvaltida basliyor ikinmayaSevgili oğlum ne zaman ben bir şey yemey niyetlensem uykusundan uyanıyoralgılar o yönde pek açık maşaallah
Oylemiymis.ben 40 a hastanede girdim 5 gun sonra cikabildim sonrada adet olur gibi oldu banyoyu 2 hafta sonra anca yapabildim.Yarın bebeğin kaçta doğduysa mesela benimki 13.00da doğdu osaatte abdest alıcan saatte önemli bunu diyim
Canım seninkinin doğum tarihi 10 marttı değilmi yarın 40 olmuyormu yoksa benmi yalnış hesaplıyom
Bence de seninki doğru benim kızım 7 mart pazardı kırkı 10 martın yarın olması lazımEvet bende 39 günlüğüz diye hesap ediyom 10 mart 13.00doğdu bizimki cumartesi13.00de 1 günlük oluyor böyle böyle benim hesabıma göre yarın 13.00 de kırkımız doluyor banyo yapıp artık namazıma başlıycam yalnışmı hesap yapıyorum kızlar
Ay çok mutlu oldum memnun kalan birini görünce kizim da 2 aylık hemen kullanabilirmiyim diye düşünüyordum tek başına takip cikarabiliyormusun pekiEvet canim bizde babybjorn de var. Onu dışarda kullanıyoruz pellybaby'i evde kullanıyorum yenidogan aparati ile kullanılıyor. Takip çıkarmak çok kolay. Kendi imalatlari olduğu için çok uygun fiyatı. Bebeğim 43 günlük olduğu için yavaş yavaş başladım kullanmaya.
güzel mutlu seneleriniz oluruz İnşAllah canım zaman geçtikçe herşeyden herkesten daha yakın oluyor eş :))Hiç bilmiyodum kii. Benimki 5. El falan olabilir kuzenler arkadaşlar vs derken gezindi durdu bana geldi benden de birine gidecek elbetbeşiği ana kucağı falan hep böyle elden ele uzatıyoruz
Ahah kıyamam ya :)) maymuncuk bunlar :) evet yeni evliydim 1 ay sonra evlilik yıldönümümüz kucağımda bir adet bıdıkla
Biz 20 günlük olduğundan beri çıkıyoruz. Tüm gün hatta akşam 10a kadar kaldığımız da oldu. Müslin örtülerden aldım büyğk boy. Bebek arabasına örtüyorum emzirirken de kendi üzerime örtüyorum. Önceden biberona alışıktı beni emmiyordu biberon fobisi var bende o yüzden yine alışırsa diye. İstediği zaman emziriyorum ona da sorun olmuyor. Genelde uyuyor arabasında, uyanırsa da kucakta etrafı izlemek istiyor alıyprum kanguruya geziyoruz. Tabi baya gürültülü ağlama anları oluyor da istediği yapılınca susuyor sonuçta :)
bakalım bugün 35 günlük olduk tam 5 günümüz kaldı drğiş olursa yazarım artıkBnde kullaniyorum gazi oldukca gubde bir kere olduğuiçin fazla degil canim
Bizde de var baloncuklu hemde :)
Huylar ayni gibi ama uyku suresi uzadi diyebilirim. Bunada sukur
Dr. Lar bir saga bir sola yatirin diyolar canim
Bende kraft var kullaniyorm kisa mesafelerde. Gecen evde taktim durmadi yemek yaparken uyanmisti mecbur kaldim
hiç sorma bazen krizlerine denk gelince acıyo bana sonra hemen unutuyo yineAh bu babalara göre ne kadar kolay her şeysadece 24 saat başbaşa bırakacaksın bakalım sonra böyle konuşabiliyorlar mi
Evet babybjorne göre daha kolay geldi bana hatta. Sen pellybaby sayfasını internetten ve instagramdan da incele kullanıcı yorumları hep çok olumlu. Kumaş kalitesi falanda iyi baya. Ben baykuş desenli kullanıyorumAy çok mutlu oldum memnun kalan birini görünce kizim da 2 aylık hemen kullanabilirmiyim diye düşünüyordum tek başına takip cikarabiliyormusun peki
Evet canım tek yıkabiliyorum ama yanında biri olunca daha rahat ve çabuk oluyorKizlar bebeginizi tek basiniza yikayabiliyor musunz
İyi ozaman doğru hesap yaptım kanamn varmı senin. Benim sarımsı kahve seklinde geliyor
Bu seninki 3.degil mi canm ? Ilk cocugunuda hemen yikayabiliyormuydunEvet canım tek yıkabiliyorum ama yanında biri olunca daha rahat ve çabuk oluyor
Vajinal ultrason yapmislar canimnormal hayatına devam edebilirsin dedikorunma yollarını anlattı bide canım bana vajinal muayene yaptıı kamera gbi bişe sokuyolar ya oraya onu hiç hissetmedim agrımda olmadı inş ilişkidede olmaz daha denemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?