2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz de denemedik daha bugün 40 zaten hem de kanamam da bitmedi. Eyse acımadığına sevindim ya. Benİm de haftaya kontrol :)
ya benim 45 gün oldu ve kanamam hala az az var bu normal mi ben sormayı unuttumm herkesinki bittimi ? bak seninkide devam ediomş sebebi ne acaba şmdi biz adet mi olmş oluyoruz 40 günden sonra

10 mart bebeği olarak bugün 38 günlük değil miyiz ya :))
Evet bende 39 günlüğüz diye hesap ediyom 10 mart 13.00doğdu bizimki cumartesi13.00de 1 günlük oluyor böyle böyle benim hesabıma göre yarın 13.00 de kırkımız doluyor banyo yapıp artık namazıma başlıycam yalnışmı hesap yapıyorum kızlar

Biz bugün 40 günlük olduk Bakalım 40 sonrası bizi neler bekliyor?
Hadi inşallah:) 40 tan sonra bizimki fazla değişmedi. Aynı tas aynı hamam..:) hamileliğin sakın ge
Emzige yeni mı başladınız bizim daha doğduğundan beri verdik. Çok tutmadım bazen uyutmak icin veriyorum Meme tutkuniydu şimdi pek değil doyunca bırakıyor bugün baya kustu ya. Ben emzik pek vermiyorum alışmasın diye aglamıyor ki bakiniyor. Emziği bı yere giderken ağlarken verin daha iyi olur.

Mart 31 çektiği için doğru 39 günlüğüz bugün. Aynen öyle ben de yarın abdest alıp başlıcam inşaallah öyle hesaplıyorum vallahi.

Benim kızda sallanmak istiyordu bende sallamadim kendiliginden uyudu kucağa pek alıştırma yani bebek uyurken iyi oluyor bütün işlerimi rahatça yapabiliyorum:) ha bu arada ben kıyafet almadım ya gelen giden kıyafet getiriyor:) onları giydiriyorum bı sürü kıyafetleri oldu he:)

Mart 31 çektiği için doğru 39 günlüğüz bugün. Aynen öyle ben de yarın abdest alıp başlıcam inşaallah öyle hesaplıyorum vallahi.
İyi ozaman doğru hesap yaptım kanamn varmı senin. Benim sarımsı kahve seklinde geliyor

Aklımı karıştırdınız 10 martlılar. Ben de mi bugün değil de yarın abdest alsam?

Yarın bebeğin kaçta doğduysa mesela benimki 13.00da doğdu osaatte abdest alıcan saatte önemli bunu diyim

Sevgili oğlum ne zaman ben bir şey yemey niyetlensem uykusundan uyanıyor algılar o yönde pek açık maşaallah
Bizdede ayni.en cokta kahvaltida basliyor ikinmaya
Yarın bebeğin kaçta doğduysa mesela benimki 13.00da doğdu osaatte abdest alıcan saatte önemli bunu diyim
Oylemiymis.ben 40 a hastanede girdim 5 gun sonra cikabildim sonrada adet olur gibi oldu banyoyu 2 hafta sonra anca yapabildim.

Canım seninkinin doğum tarihi 10 marttı değilmi yarın 40 olmuyormu yoksa benmi yalnış hesaplıyom

Bence de seninki doğru benim kızım 7 mart pazardı kırkı 10 martın yarın olması lazım

Kızlar İstanbul'da biçen marketlerde prima aktif hiper paket 36 tl

Ay çok mutlu oldum memnun kalan birini görünce kizim da 2 aylık hemen kullanabilirmiyim diye düşünüyordum tek başına takip cikarabiliyormusun peki

güzel mutlu seneleriniz oluruz İnşAllah canım zaman geçtikçe herşeyden herkesten daha yakın oluyor eş :))

bakalım bugün 35 günlük olduk tam 5 günümüz kaldı drğiş olursa yazarım artık

Ah bu babalara göre ne kadar kolay her şey sadece 24 saat başbaşa bırakacaksın bakalım sonra böyle konuşabiliyorlar mi
hiç sorma bazen krizlerine denk gelince acıyo bana sonra hemen unutuyo yine

Ay çok mutlu oldum memnun kalan birini görünce kizim da 2 aylık hemen kullanabilirmiyim diye düşünüyordum tek başına takip cikarabiliyormusun peki
Evet babybjorne göre daha kolay geldi bana hatta. Sen pellybaby sayfasını internetten ve instagramdan da incele kullanıcı yorumları hep çok olumlu. Kumaş kalitesi falanda iyi baya. Ben baykuş desenli kullanıyorum

İyi ozaman doğru hesap yaptım kanamn varmı senin. Benim sarımsı kahve seklinde geliyor

Benim dün baya oldu, bugün henüz olmadı. Akşama doğru az biraz geliyor ama. Yine de alcam abdest, özürlü oluyor çünkü artık yapıcak bir şeyim yok, her vakit namaz abdesti alıp bitene kadar gusül yenilerim :)

normal hayatına devam edebilirsin dedi korunma yollarını anlattı bide canım bana vajinal muayene yaptıı kamera gbi bişe sokuyolar ya oraya onu hiç hissetmedim agrımda olmadı inş ilişkidede olmaz daha denemedik
Vajinal ultrason yapmislar canim Hamileligimde her hafta yapiliyordu nerdeyse o degil zaten agri yapan spekulum fena. Hicbirsey olmaz korkma diyecegim ama biz de firsat bulamadik henuz

@kumruatlas Auralee @-marion- @exclusive26 tota00 esmerm91 yesilimtrak LifeandFeel kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadım. Hastaneyi şikayet ettim, kanıt konusunda biraz sıkıntı yaşıyor ameliyat anında olanlar açısından. Ama peşini bırakmayacağım. Tekrar sağolun

tota00 soffty kızlar kırkımız bugün çıkıyor, 40 dolup 41 e girmek değil, 40. Günde olmak gerekiyor diye biliyorum. Bugün 40. Günümüz, hayırlı uğurlu olsun

Eklentiler

• IMG_2262.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…