2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim sabah 9 da bi göğsüm epey doluydu artık ağrı yapıyordu hatta kızım onu emdi bitirdi diğerinin de yarısını emdi yani epey bi emdi normal zamana göre.Sonraki süreçte uyanıktı ve kucakta gezdi.Uyumadan önce tekrar memeyi verdim çok az emdi uyudu 1 saat falan oluyor ama adam akıllı emmesine 4 saat oldu.Baya da derin uyuyor sizce uyandırayım mı bırakayım mı? Buarada benim kız geceleri de az emiyor sanki 4 saate bir uyanıyor uyanınca da bi göğsün yarısını ancak emiyor geri uyuyor altını açıyorum uyanıyor tekrar veriyorum pek istemiyor ağzını kitliyor sizce yetiyo mudur emdiği aç olsa kendi ister değil mi?sizinkiler de daha az emiyor mu gündüze göre?

Son düzenleme:

İnşaallah olumlu sonuç alırsın canım şikayetinden. Hiç olmadı o ufak bir teselli olur sana.

Ay kafam karıştı :)) ben gayet takvimden saya saya gittiğim için. O zaman bugün abdest almalıyım yani

Evet babybjorne göre daha kolay geldi bana hatta. Sen pellybaby sayfasını internetten ve instagramdan da incele kullanıcı yorumları hep çok olumlu. Kumaş kalitesi falanda iyi baya. Ben baykuş desenli kullanıyorum
Sipariş verene kadar baya inceledim kargo daha yoldaymış yarın gelir insallah bizimkide filli desenli bende rahat kullanabilirsem cok iyi olacak yoksa 2 cocukla disari cikabilmem mumkun degil

Sipariş verene kadar baya inceledim kargo daha yoldaymış yarın gelir insallah bizimkide filli desenli bende rahat kullanabilirsem cok iyi olacak yoksa 2 cocukla disari cikabilmem mumkun degil
Bende kanguru kullanmak istiyorum karar veremedim çok pahalıda alamam memnun kalırsan bana da yazarmisin cnm rahat olursa:)) görünüş olarakta çok hoş duruyor

Amin canım cümlemizin 40 i hayırlı olsun :)

Benim kizlar gunduz 2 saatte bir gece 3,5 saatte bir emiyor. Doktor gece 4 saatte kadar uyuyabilirler dedi. Doyup doymadigi kilosu ile anlar doktor ayda ortalama 1 kilo aliyorsa doyuyirdur

Benim kizlar gunduz 2 saatte bir gece 3,5 saatte bir emiyor. Doktor gece 4 saatte kadar uyuyabilirler dedi. Doyup doymadigi kilosu ile anlar doktor ayda ortalama 1 kilo aliyorsa doyuyirdur
Benimki hiç 2 saate bir emen bir bebek olmadı süre hep 3-4 saatti.ilk ay 900 gram aldı ama bu son gece emmelerini azaltmayı 3-4 gündür yapıyor kilo alımını ölçmek mümkün olmadı ama aile hekimliğine gidip baktırayım en iyisi

Kızlar benim kuyruk sokumumda iki gündür çok feci bir ağrı var sebebi ne olabilir sizce? Geçer mı kendiliginden? Bir de normal doğum yapan arkadaşlar hiç ilişki yasayaniniz oldumu ben çok korkuyorum şuan vakitte yok ama bu şekilde korkarsam hep erteleyecegim bu işi hee birde korunmakta cabasi

tota00 soffty mavi_lina

Kızlar 40, saat hesabına göre yapılıyor yanj bebeğin doğduğu saatten saymaya başlıyorsunuz ertesi gün o saatte bir gün oluyor. Gusül alma saatiniz yarın dogurdugunuz saatte oluyor.

Bu seninki 3.degil mi canm ? Ilk cocugunuda hemen yikayabiliyormuydun
İlk cocuğumda bu kadar bilgim ve imkanım yoktu bi tane çamaşır leğeni almıştım annem onun üstüne tülden kendince file gibi şey yapışti ilk zamnlar annem yardım ediyodu ikinci aydan sonra 6cı ayına kadar onda yıkamıştım sonra kucağımda yıkadım hatta teyzem kucağımda yıkadığımı duyunca bi tane bebek küveti almış getirmişti buda 9.aydan sonra şimdi bu çok şanslı küveti var küvetinin köpüklü filesi var zaten garibanlığı acemiliği yokluğu hep ilkler yaşıyor

Canım hikayeni paylaştığında yazamamıştım yoğunluktan rabbim şafi ismiyle şifa versin çektiğin sıkıntılar günahlarıma kafaret olsun rabbim bir daha göstermesin hakkını ara arkadasım araki milleti deneme tahtası sanmasınlar

Ilk ay cok sik kalkti benimki 1200 gr aldi .Simdi azaltti bir haftadir 3-4 saatte bir kalkiyor hatta dun gece ben uyandirdim bakalim.bu ay kac gr alcak

Bende senin gibi hesaplıyom saat hesabı ben yarın alıcam abdestimi

Kuyruk sokumundaki agri emzirirken alt degistiriken surekli egilmekten o pozisyinda uzun sure kalmaktan oluyor bende tutuluyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…