- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.781
Hep esimle birlikte yikadik canim. Bir de keyif aliyorlar ya banyoda (kafa disinda) hosumuza gidiyor onu izlemek.Kizlar bebeginizi tek basiniza yikayabiliyor musunz
@kumruatlas @Auralee @-marion-Melisaveannesi tota00 esmerm91 @yesilimtrak @LifeandFeel kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadım. Hastaneyi şikayet ettim, kanıt konusunda biraz sıkıntı yaşıyor ameliyat anında olanlar açısından. Ama peşini bırakmayacağım. Tekrar sağolun
tota00 soffty kızlar kırkımız bugün çıkıyor, 40 dolup 41 e girmek değil, 40. Günde olmak gerekiyor diye biliyorum. Bugün 40. Günümüz, hayırlı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 1983935
Sipariş verene kadar baya inceledim kargo daha yoldaymış yarın gelir insallah bizimkide filli desenliEvet babybjorne göre daha kolay geldi bana hatta. Sen pellybaby sayfasını internetten ve instagramdan da incele kullanıcı yorumları hep çok olumlu. Kumaş kalitesi falanda iyi baya. Ben baykuş desenli kullanıyorum
Bende kanguru kullanmak istiyorum karar veremedim çok pahalıda alamam memnun kalırsan bana da yazarmisin cnm rahat olursa:)) görünüş olarakta çok hoş duruyorSipariş verene kadar baya inceledim kargo daha yoldaymış yarın gelir insallah bizimkide filli desenlibende rahat kullanabilirsem cok iyi olacak yoksa 2 cocukla disari cikabilmem mumkun degil
10 mart bebeği olarak bugün 38 günlük değil miyiz ya :))
Canım seninkinin doğum tarihi 10 marttı değilmi yarın 40 olmuyormu yoksa benmi yalnış hesaplıyom
@kumruatlas @Auralee @-marion-Melisaveannesi tota00 esmerm91 @yesilimtrak @LifeandFeel kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadım. Hastaneyi şikayet ettim, kanıt konusunda biraz sıkıntı yaşıyor ameliyat anında olanlar açısından. Ama peşini bırakmayacağım. Tekrar sağolun
tota00 soffty kızlar kırkımız bugün çıkıyor, 40 dolup 41 e girmek değil, 40. Günde olmak gerekiyor diye biliyorum. Bugün 40. Günümüz, hayırlı uğurlu olsun
Eki Görüntüle 1983935
Benim kizlar gunduz 2 saatte bir gece 3,5 saatte bir emiyor. Doktor gece 4 saatte kadar uyuyabilirler dedi. Doyup doymadigi kilosu ile anlar doktor ayda ortalama 1 kilo aliyorsa doyuyirdurKızlar benim sabah 9 da bi göğsüm epey doluydu artık ağrı yapıyordu hatta kızım onu emdi bitirdi diğerinin de yarısını emdi yani epey bi emdi normal zamana göre.Sonraki süreçte uyanıktı ve kucakta gezdi.Uyumadan önce tekrar memeyi verdim çok az emdi uyudu 1 saat falan oluyor ama adam akıllı emmesine 4 saat oldu.Baya da derin uyuyor sizce uyandırayım mı bırakayım mı? Buarada benim kız geceleri de az emiyor sanki 4 saate bir uyanıyor uyanınca da bi göğsün yarısını ancak emiyor geri uyuyor altını açıyorum uyanıyor tekrar veriyorum pek istemiyor ağzını kitliyor sizce yetiyo mudur emdiği aç olsa kendi ister değil mi?sizinkiler de daha az emiyor mu gündüze göre?
Benim eşim korkuyor ya ya birsey olursa diye.suda agliyor mu peki deniz ? Bizimki baya yıkıyor ortaligiHep esimle birlikte yikadik canim. Bir de keyif aliyorlar ya banyoda (kafa disinda) hosumuza gidiyor onu izlemek.
Benimki hiç 2 saate bir emen bir bebek olmadı süre hep 3-4 saatti.ilk ay 900 gram aldı ama bu son gece emmelerini azaltmayı 3-4 gündür yapıyor kilo alımını ölçmek mümkün olmadı ama aile hekimliğine gidip baktırayım en iyisiBenim kizlar gunduz 2 saatte bir gece 3,5 saatte bir emiyor. Doktor gece 4 saatte kadar uyuyabilirler dedi. Doyup doymadigi kilosu ile anlar doktor ayda ortalama 1 kilo aliyorsa doyuyirdur
Tabi yazarım canım aklımdasın emir yaman a öpücüklerBende kanguru kullanmak istiyorum karar veremedim çok pahalıda alamam memnun kalırsan bana da yazarmisin cnm rahat olursa:)) görünüş olarakta çok hoş duruyor
İlk cocuğumda bu kadar bilgim ve imkanım yoktu bi tane çamaşır leğeni almıştımBu seninki 3.degil mi canm ? Ilk cocugunuda hemen yikayabiliyormuydun
Bizimki banyoda uyuyorHep esimle birlikte yikadik canim. Bir de keyif aliyorlar ya banyoda (kafa disinda) hosumuza gidiyor onu izlemek.
Canım hikayeni paylaştığında yazamamıştım yoğunluktan rabbim şafi ismiyle şifa versin çektiğin sıkıntılar günahlarıma kafaret olsun rabbim bir daha göstermesin hakkını ara arkadasım araki milleti deneme tahtası sanmasınlar@kumruatlas @Auralee @-marion-Melisaveannesi tota00 esmerm91 @yesilimtrak @LifeandFeel kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler, telden girdiğim için tek tek alıntı yapamadım. Hastaneyi şikayet ettim, kanıt konusunda biraz sıkıntı yaşıyor ameliyat anında olanlar açısından. Ama peşini bırakmayacağım. Tekrar sağolun
Eki Görüntüle 1983935
Ilk ay cok sik kalkti benimki 1200 gr aldi .Simdi azaltti bir haftadir 3-4 saatte bir kalkiyor hatta dun gece ben uyandirdim bakalim.bu ay kac gr alcakBenimki hiç 2 saate bir emen bir bebek olmadı süre hep 3-4 saatti.ilk ay 900 gram aldı ama bu son gece emmelerini azaltmayı 3-4 gündür yapıyor kilo alımını ölçmek mümkün olmadı ama aile hekimliğine gidip baktırayım en iyisi
Bende senin gibi hesaplıyom saat hesabı ben yarın alıcam abdestimiKızlar benim kuyruk sokumumda iki gündür çok feci bir ağrı var sebebi ne olabilir sizce? Geçer mı kendiliginden?Bir de normal doğum yapan arkadaşlar hiç ilişki yasayaniniz oldumu ben çok korkuyorum şuan vakitte yok ama bu şekilde korkarsam hep erteleyecegim bu işi hee birde korunmakta cabasi
tota00 soffty mavi_lina
Kızlar 40, saat hesabına göre yapılıyor yanj bebeğin doğduğu saatten saymaya başlıyorsunuz ertesi gün o saatte bir gün oluyor. Gusül alma saatiniz yarın dogurdugunuz saatte oluyor.
Kuyruk sokumundaki agri emzirirken alt degistiriken surekli egilmekten o pozisyinda uzun sure kalmaktan oluyor bende tutuluyorum resmenKızlar benim kuyruk sokumumda iki gündür çok feci bir ağrı var sebebi ne olabilir sizce? Geçer mı kendiliginden?Bir de normal doğum yapan arkadaşlar hiç ilişki yasayaniniz oldumu ben çok korkuyorum şuan vakitte yok ama bu şekilde korkarsam hep erteleyecegim bu işi hee birde korunmakta cabasi
tota00 soffty mavi_lina
Kızlar 40, saat hesabına göre yapılıyor yanj bebeğin doğduğu saatten saymaya başlıyorsunuz ertesi gün o saatte bir gün oluyor. Gusül alma saatiniz yarın dogurdugunuz saatte oluyor.
Canim senin 2 kizin var dimi bu seferki erkek miydiBizimki banyoda uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?