2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim eşim korkuyor ya ya birsey olursa diye.suda agliyor mu peki deniz ? Bizimki baya yıkıyor ortaligi
Yok canim aglamiyor, aksine seviyor ama kafasini en son yikiyoruz o zaman tedirgin oluyor biraz. Ne zaman havluya alayim o zaman biraz agliyor. Ama yikarken babasi da ben de cok sakiniz cunku ilk yikamamizda gorumcem vardi haydi haydi usuyecek vs derken cocugu da panikletmisti ve ciyak ciyak aglamisti. Banyoyu sevip sevmemesi bizim yaklasimimizla alakaliymis. Banyodan sonra biraz da masaj yapiyoruz. Deymeyin keyfimize bir de gece 11 gibi yikiyoruz ki misil misil uyuyor

Benim kizlar gunduz 2 saatte bir gece 3,5 saatte bir emiyor. Doktor gece 4 saatte kadar uyuyabilirler dedi. Doyup doymadigi kilosu ile anlar doktor ayda ortalama 1 kilo aliyorsa doyuyirdur
Bizim ki bazen 5 saat uyuyor geceleri pek uyandirmiyorum artik. ama genelde 3 ya dâ 4 saatte kendisi uyaniyor

Kızlar a1001 in bebek bezinden aldım deneme amaçlı dokusu yumuşak dışı naylonumsu değil içi primayla aynı mis gibi kokusu var( prima kimyasal kokuyorr )çiş göstergesi var bide kalıbı küçük hoşuma gitti (molfiks e göre) daha denemedim ama ha bu arada fiyatı 2numara 42li paket 12.45tl

Bizimki de soyarken ve giydirirken ağlıyo suyu dökünce hoşuna gidiyor susuyor fileyle rahat oluyo büyük kızımda yoktu file falan çok zorlanırdı yıkarken

Bizim kızların huyu suyu çok benziyor yüz üstü yatırmayı denedinmi canım benimkide sırtüstü uyursa sallamayı bıraktığım an gözlerini açıyor ama yüz üstü daha huzurlu uyuyor
Yok canım öyle de uyumuyo ya kucağımda ya da sallanarak kurutma makinesi sesi eşliğinde. Zaten yüzüstü de bi başına bırakıp iş yapamam ki :/
Yani alıştırmak istemezdim ama halini görsen imkanı yok kucağa almamanın. Çok kötü katılarak ağlıyo nefesi gidiyo gözünün yaşı zaten doğduğundan beri akıyor yüzü sırılsıklam oluyor ağlarken

Evet canim kesinlikle bizde sakin davraninca o da aglamiyor ama gece yikamaya hic cesaret edemedim üşür diye en son kafa yikanmaliymis ve karnı tokken yikamamaliyiz akciğere sut kacmasin diye benimki zaten kusan bir bebek o yuzden emzirmeden 1 saat sonra yikiyorum

Anladım canım o zaman dediğin gibi elektirikli beşikler iyi olabilir kraft dondy falan var arkadaşım memnundu

Hemde nasıl bide bebeğe göre biraz sıcak sayılacak suyu seviyor geçen ılık yaptım ağlayarak yıkadım iki seferdir sıcak yapıyorum resmen uyuyor havluya sarılınca ağlıyor
Bizimki de havluda agliyor ama en son kafasina su doktugum icindir diye dusunuyorum :)

Yuzustu ben birakiyorum artik hicbisi olmaz buyuduler ve kafalarini cevirebiliyorlar. Atlas yuzustu uyumayi cok seviyor gece cok zorlandigimda uyumadiginda yuzustu koyuyorum ben. Tabii karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…