2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet üşümesin diye bende en son basini yıkıyorum gece hic yikamadk ama genelde banyodan sonra zaten rahat uyuyorlar gerci bugün bizimkine banyoda kar etmedi de..bir uyuyamadi gene niyeyse

Bnm ilk cocugum dun ilk dega bnde tek yikadima dedigi gibi arkadaslaron cok telassiz yikadim basariyla sonuclandi hic korkma cok kolay sadece basini en son yikarken diger elin ile alnina elini koy kulaklarina ve yuzime kacmasin su diye
Bende bugün ilk defa tek basima yıkadım cok şükür cok sıkıntı yasamadm az biraz agladi da özellikle basina su döktüğüm de felan..ama genede basardm cok şükür

Kizlar biz oyun halisiyla oynamaya basladik bugun :) birkac gundur oyuncaklara vurup mutlu oluyordu. Bir deneyeyim dedim habire tekmeler atiyor oyuncaklara vuruyor mutluluk sesleri cikariyor bir gorseniz dunyalar onun oldu sanki
Canm oyun halısı hangi marka nasil birsey aldin ? Bende bakıyorum bu arada karar veremedm henüz

Kızlar sütüm çok şükür artıyor ancak bebeğim hala emme güçlüğü çekiyor. Pompa kiralamak istiyorum neye dikkat etmeliyim?

benim bebeğim ilk ay 2 kilo aldı ayin 27 sinde aşı var o zaman. bakicam ama aşıdan 15 gün geçince tekrar 1 kilo almıştı ben sık emzirmiom oglumda çok emimiyor ama alıo yarıyor demekki ben helva tahin pekmez yeşillik.cay bunlardan başka bulgur yiyorum dene istersen
Kizm ilk ay 700 ikinci ay 800 gram aldi sutumu daha besleyici hale nasil getirebilirim

2. Ay asimizi olduk 3 tane asi birden çok agaldi yavrum bu rota virüs aşısını yaptıran varmı 2. ayda da yapılıyormuş ama bu aşıları olunca yaptırmadım ağır olur diye baharinbahcesi cnm Sen yaptircaktin 2. ay dami yaptırdın yoksa 4. Ayı beklicekmisin . Senin doktor hangi ay önerdi bizim doktora bise soramıyorum ben ya telaştan kosusturmacadan üstünü basinincikarip giydirmekten unutuyorum numarasını da isteyemedim hala :))

canım soruna ben cvp verim benim Dr 5 aya kdr yaotirabilirisn dedi ama kesinlikle yaptır benim kızım maf oldu kapmisti virüsü oğlunu ay gelişimi nasıl boyu kilosu:)

Cok guzel kilo alimi masallah Allah nazarlardan saklasin. Tamm deniyeyim bnde canm bn sabah k

Evet üşümesin diye bende en son basini yıkıyorum gece hic yikamadk ama genelde banyodan sonra zaten rahat uyuyorlar gerci bugün bizimkine banyoda kar etmedi de..bir uyuyamadi gene niyeyse
Bizim de bugun butun gun uyumadi yeni gozlerini kapatti. Bir sıkıntısı var diyordum derdi kakaymis. yapti ve uyumaya calisiyor simdi.

Bende bugün ilk defa tek basima yıkadım cok şükür cok sıkıntı yasamadm az biraz agladi da özellikle basina su döktüğüm de felan..ama genede basardm cok şükür
Ben dogdugu gunden beri kendim yikiyorum:)
1 haftalikken yanimda kimse yoktu tek basima yikamistim. Simdi de tek yikarim ama babasi eslik etmek istiyor. Hatta ablamiz da geliyor elini fln tutuyor:)

canim bizim doktorumuz 2.ay asilari cok oluyor bebisi yormayalim 3.ayda yapariz dedi. Ama erken olacak gibi 2 mayis gibi randevumuz var o zaman yapacak diye dusunuyorum yani 2bucuk aylikken olacak. Bir de rota virusu asisi agizdan veriliyormus.
bu arada bizim verem asisi bu persembe olacak cok sacma gelmisti 2 tane yaptilar 1 tane kaldi yani verem. Onun icin de bu persembeye gun verdiler.. Asi 20 tane falan gonderiyorlarmis hemen bitiyormus falan. Izmirdeki arkadaslar sizde de boyle birsey oldu mu ? ne sacma ya

ruzigarr canım Ömer le yaşamaya alıştım :) gece uykusu çok düzeldi maşallah 4 bazen 5 saat uyuyor uyandirmiyorum bende inşallah hep böyle olur.. Esela12 canım benim doktor aynı anda yapılmasını onermedi zaten. 2. Ay asisindan 21 gün sonra yapacak rotayı. Bi de rota aşısı 3. Ay olmadan yapılması gereken diye biliyorum ben

canım soruna ben cvp verim benim Dr 5 aya kdr yaotirabilirisn dedi ama kesinlikle yaptır benim kızım maf oldu kapmisti virüsü oğlunu ay gelişimi nasıl boyu kilosu:)
Iyi cnm çok şükür 5.500 gr 58 cm hep 1.kilo 50 gram alıyor ayda sağol cnm bidahaki ay kontrolde doktorla konisim bende :) inşallah skntisiz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…