- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.841
Sagol cnm t.ederim bana da sağlık ocagindaki 2. 4.6. aylarda yapıyoruz dedi ondan sordum :)) evet sızın niye öyle olmuş 2 kere sizi yorcaklar ama belki biyondede ağır atlatmadan geçer bu sağlık ocagindaki herkes başka bişey diyor söylüyor bufdakilerde öyle cnm iki kere is çıkartıyorlarcanim bizim doktorumuz 2.ay asilari cok oluyor bebisi yormayalim 3.ayda yapariz dedi. Ama erken olacak gibi 2 mayis gibi randevumuz var o zaman yapacak diye dusunuyorum yani 2bucuk aylikken olacak. Bir de rota virusu asisi agizdan veriliyormus.
bu arada bizim verem asisi bu persembe olacak cok sacma gelmisti 2 tane yaptilar 1 tane kaldi yani verem. Onun icin de bu persembeye gun verdiler.. Asi 20 tane falan gonderiyorlarmis hemen bitiyormus falan. Izmirdeki arkadaslar sizde de boyle birsey oldu mu ? ne sacma ya
Banada sağlık ocagindaki 2. 4. 6. Aylarda olur dedi ben en iyisi kendi doktoruma sorim onezamn yaptır derse yaptırım sağlık ocagindaki kadın öyle diyince sordum aynen 2. Ay hepsi birden ağır olur@ruzigarr canım Ömer le yaşamaya alıştım :) gece uykusu çok düzeldi maşallah 4 bazen 5 saat uyuyor uyandirmiyorum bende inşallah hep böyle olur..Esela12 canım benim doktor aynı anda yapılmasını onermedi zaten. 2. Ay asisindan 21 gün sonra yapacak rotayı. Bi de rota aşısı 3. Ay olmadan yapılması gereken diye biliyorum ben
İstanbuldada oyle verem asisi belli zamanlarda geliyor ve toplu ogun vuruluyormus. Bizde 4 gun bekledik.canim bizim doktorumuz 2.ay asilari cok oluyor bebisi yormayalim 3.ayda yapariz dedi. Ama erken olacak gibi 2 mayis gibi randevumuz var o zaman yapacak diye dusunuyorum yani 2bucuk aylikken olacak. Bir de rota virusu asisi agizdan veriliyormus.
bu arada bizim verem asisi bu persembe olacak cok sacma gelmisti 2 tane yaptilar 1 tane kaldi yani verem. Onun icin de bu persembeye gun verdiler.. Asi 20 tane falan gonderiyorlarmis hemen bitiyormus falan. Izmirdeki arkadaslar sizde de boyle birsey oldu mu ? ne sacma ya
Oyun halısı için erken değil mi kızlar;sizin kuzular be kadarlık-biz 47 günlüğüz henüz bıraktığım yerde tek başına en fazla 10 dk duruo-oyalanamıyor
Bizimkininde bugün bi derdi var ama cözemedm.kakasinida yaptı ama karninda şimşekler cakiyor sanki tam öyle ses geliyor biz bu cocuklarn ishal olup olmadığını nasil anlayacagiz :/Bizim de bugun butun gun uyumadi yeni gozlerini kapatti. Bir sıkıntısı var diyordum derdi kakaymis. yapti ve uyumaya calisiyor simdi.
Ayy ne tatlı :) kızın suan nasil canm ? Pedagogla görüşmeyi düşünüyordunz ya en son ? Bacagi ne durumda geçti degil mi tamamiyleBen dogdugu gunden beri kendim yikiyorum:)
1 haftalikken yanimda kimse yoktu tek basima yikamistim. Simdi de tek yikarim ama babasi eslik etmek istiyor. Hatta ablamiz da geliyor elini fln tutuyor:)
Teşekkür ederim canm bir bakaym bendehttps://www.e-bebek.com/tiny-love-gym-tekmele-ve-oyna-jimnastik-halisi-p-tlo-21071/
bundan aldik canim ben de bayagi bir arastirmistim buna karar verdik
2.ayda kac aşı yapiliyor kicanim bizim doktorumuz 2.ay asilari cok oluyor bebisi yormayalim 3.ayda yapariz dedi. Ama erken olacak gibi 2 mayis gibi randevumuz var o zaman yapacak diye dusunuyorum yani 2bucuk aylikken olacak. Bir de rota virusu asisi agizdan veriliyormus.
Kızlar ben ağrı kesici içmek zorunda kaldın majezik nezaman vücuttan atılıyordu. Şuan emzirmiyorum sagip döküyorum kac saat sonra emzirebilirim söylerseniz çok sevinirimmavi_lina cnm Sen içmiştim sanırsam kaç saat sonra emzirdin . Benim de bas dönmesi ağrı bulantim oldu mecbur içmek zorunda kaldım hala geçmedi basim çok kötü dünden beri bu gün 12 de içtim sutumu sürekli sagip döküyorum
canim bizim doktorumuz 2.ay asilari cok oluyor bebisi yormayalim 3.ayda yapariz dedi. Ama erken olacak gibi 2 mayis gibi randevumuz var o zaman yapacak diye dusunuyorum yani 2bucuk aylikken olacak. Bir de rota virusu asisi agizdan veriliyormus.
Ozaman gece 1 gibi emzirim çok sağol cnm :)Canım majezik 12 saat sonra emziriliyor. Doktorum söylemişti.
Biz 67 gunluguz canim erken dogurdum benOyun halısı için erken değil mi kızlar;sizin kuzular be kadarlık-biz 47 günlüğüz henüz bıraktığım yerde tek başına en fazla 10 dk duruo-oyalanamıyor
Var yani oyoe birsey cunku butun verem asisi yapilacaklari o tarihe yazmislardi. Biraz sacma geldi bana da ama neyse :)İstanbuldada oyle verem asisi belli zamanlarda geliyor ve toplu ogun vuruluyormus. Bizde 4 gun bekledik.
Rota virusunu de 3. Ayda yapilacak agizdan damlaymis
Cidden bilmiyorum ben de dun 1 defa yapti su gibi bugun de oyoe. doktora bazen foto atiyorum dun sumuksu parcalar vardi herseye normal takip diyorlarBizimkininde bugün bi derdi var ama cözemedm.kakasinida yaptı ama karninda şimşekler cakiyor sanki tam öyle ses geliyor biz bu cocuklarn ishal olup olmadığını nasil anlayacagiz :/
Ayy ne tatlı :) kızın suan nasil canm ? Pedagogla görüşmeyi düşünüyordunz ya en son ? Bacagi ne durumda geçti degil mi tamamiyle
Teşekkür ederim canm bir bakaym bende
3 tane yapiliyor canim. Asisinin biri de 5li karma yani bayagi cok :)2.ayda kac aşı yapiliyor ki
Can'ım benim oğlumda 2 gündür anlattığın gibi aynen sürekli ağlıyor kafayı yiyicemKizlar bgn oglum bi gariplesti.. emdikten sonra ilk defa cok fazla kustu.. cok huysuz.. kucakta olmak istiyo hep.. ve aniden aglamaya baslio ama katila katila aglio.. tek sey gelio aklima gazi var.. yatirip masaj yapiyim diyorum mumkun deil yattigi an basio cigligi.. sag memeyi bugun resmen zorla emzirdim.. butun huy degisiklikleri bugun oldu.. cok sakindi bnm oglum bugun saskinlik icindeyiz valla.. dun annemle tartistim cok agladim moralim bozuldu baya acaba o mu gecti ogluma?
Aç mı kızlar acaba-ben göğsümü sıkıyorum akşamları zorla 2-3 sıkılta 1 damla süt geliyor-akşamları sütüm yetmiyor ondan aglıyor diye düşünüyorumCan'ım benim oğlumda 2 gündür anlattığın gibi aynen sürekli ağlıyor kafayı yiyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?