2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sagol cnm t.ederim bana da sağlık ocagindaki 2. 4.6. aylarda yapıyoruz dedi ondan sordum :)) evet sızın niye öyle olmuş 2 kere sizi yorcaklar ama belki biyondede ağır atlatmadan geçer bu sağlık ocagindaki herkes başka bişey diyor söylüyor bufdakilerde öyle cnm iki kere is çıkartıyorlar

Banada sağlık ocagindaki 2. 4. 6. Aylarda olur dedi ben en iyisi kendi doktoruma sorim onezamn yaptır derse yaptırım sağlık ocagindaki kadın öyle diyince sordum aynen 2. Ay hepsi birden ağır olur

Oyun halısı için erken değil mi kızlar;sizin kuzular be kadarlık-biz 47 günlüğüz henüz bıraktığım yerde tek başına en fazla 10 dk duruo-oyalanamıyor

İstanbuldada oyle verem asisi belli zamanlarda geliyor ve toplu ogun vuruluyormus. Bizde 4 gun bekledik.
Rota virusunu de 3. Ayda yapilacak agizdan damlaymis

Kızlar ben ağrı kesici içmek zorunda kaldın majezik nezaman vücuttan atılıyordu. Şuan emzirmiyorum sagip döküyorum kac saat sonra emzirebilirim söylerseniz çok sevinirim mavi_lina cnm Sen içmiştim sanırsam kaç saat sonra emzirdin . Benim de bas dönmesi ağrı bulantim oldu mecbur içmek zorunda kaldım hala geçmedi basim çok kötü dünden beri bu gün 12 de içtim sutumu sürekli sagip döküyorum

Bende iki aylikkten yatirdim oyun halisina Benimkiler oyun halisini uyumak amacli kullaniyorlardi. Ama simdi alistirlar bakiyorlar oynuyorlar yavas yavas
Oyun halısı için erken değil mi kızlar;sizin kuzular be kadarlık-biz 47 günlüğüz henüz bıraktığım yerde tek başına en fazla 10 dk duruo-oyalanamıyor

Bizim de bugun butun gun uyumadi yeni gozlerini kapatti. Bir sıkıntısı var diyordum derdi kakaymis. yapti ve uyumaya calisiyor simdi.
Bizimkininde bugün bi derdi var ama cözemedm.kakasinida yaptı ama karninda şimşekler cakiyor sanki tam öyle ses geliyor biz bu cocuklarn ishal olup olmadığını nasil anlayacagiz :/

Ben dogdugu gunden beri kendim yikiyorum:)
1 haftalikken yanimda kimse yoktu tek basima yikamistim. Simdi de tek yikarim ama babasi eslik etmek istiyor. Hatta ablamiz da geliyor elini fln tutuyor:)
Ayy ne tatlı :) kızın suan nasil canm ? Pedagogla görüşmeyi düşünüyordunz ya en son ? Bacagi ne durumda geçti degil mi tamamiyle
Teşekkür ederim canm bir bakaym bende

2.ayda kac aşı yapiliyor ki

Canım majezik 12 saat sonra emziriliyor. Doktorum söylemişti.

Ben İstanbuldayım ama sağlık ocağından randevu verdiklerinde bana da erkenden gelin aşı bitmesin dedi hemşire. Doğrudur yani canım o durum.

İstanbuldada oyle verem asisi belli zamanlarda geliyor ve toplu ogun vuruluyormus. Bizde 4 gun bekledik.
Rota virusunu de 3. Ayda yapilacak agizdan damlaymis
Var yani oyoe birsey cunku butun verem asisi yapilacaklari o tarihe yazmislardi. Biraz sacma geldi bana da ama neyse :)

Cidden bilmiyorum ben de dun 1 defa yapti su gibi bugun de oyoe. doktora bazen foto atiyorum dun sumuksu parcalar vardi herseye normal takip diyorlar biz cok evhamliyiz belki de

Çok huzursuzlasti normal mi ya sürekli uykusundan ağlayarak uyanıyor . Kucakta bile zor susturuyorum inşallah bu geceyi sorunsuz atlatiriz

Kizlar bgn oglum bi gariplesti.. emdikten sonra ilk defa cok fazla kustu.. cok huysuz.. kucakta olmak istiyo hep.. ve aniden aglamaya baslio ama katila katila aglio.. tek sey gelio aklima gazi var.. yatirip masaj yapiyim diyorum mumkun deil yattigi an basio cigligi.. sag memeyi bugun resmen zorla emzirdim.. butun huy degisiklikleri bugun oldu.. cok sakindi bnm oglum bugun saskinlik icindeyiz valla.. dun annemle tartistim cok agladim moralim bozuldu baya acaba o mu gecti ogluma?

Can'ım benim oğlumda 2 gündür anlattığın gibi aynen sürekli ağlıyor kafayı yiyicem

Akşam olunca bir damla süt kalmıyor bende;anlamıyorum niye böyle oluyor.Doktoru aradım ama ulaşamadım-mama vericem 30cc lik-kaynatılmış suya mama koyup ılılaşınca veriyoruz di mi-yanlış bişi yapmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…