2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aç mı kızlar acaba-ben göğsümü sıkıyorum akşamları zorla 2-3 sıkılta 1 damla süt geliyor-akşamları sütüm yetmiyor ondan aglıyor diye düşünüyorum
Aç olduğunu düşünmüyorum çok şükür sütümde var yetmediği Zaman arada mama da veriyorum. Çok fazla sancısı oluyor 2 gündür sürekli ağlıyor ne gece ne de gündüz uyuyor ağlamaktan sesi kısıldı.

Kizlar biz oyun halisiyla oynamaya basladik bugun :) birkac gundur oyuncaklara vurup mutlu oluyordu. Bir deneyeyim dedim habire tekmeler atiyor oyuncaklara vuruyor mutluluk sesleri cikariyor bir gorseniz dunyalar onun oldu sanki
Ben maymun adasi almistim sadece cingirakli oyuncagi ile ilgilendi bizimki ama 15 dakkka konustu onlarla :)

Anladım cnm;bugün saraçoğlu gaz sancısı için adaçayı yağı önerdi-bebeğin topupuna sürülüyormuş-eşime aldırdım ben de,etkisi olursa yazarım.belki gazdan aglıyorlardır

Var yani oyoe birsey cunku butun verem asisi yapilacaklari o tarihe yazmislardi. Biraz sacma geldi bana da ama neyse :)
Ben ankaradayım Bize de 9-12 arası gelin mutlaka dediler günü 12 mayıs verdiler normalde 7 martta doğurdum ben , demek ki her yerde öyle canım

Aç mı kızlar acaba-ben göğsümü sıkıyorum akşamları zorla 2-3 sıkılta 1 damla süt geliyor-akşamları sütüm yetmiyor ondan aglıyor diye düşünüyorum
Benim de öyle akşamları sütüm azalıyor göğüsler yumuşak oluyor kız memeyle savaşıyor az geliyo diye sinirleniyor pompayla bakıyorum hakkaten Süt az zar zor damlıyor işin kötüsü benim kız biberon da almıyor artık 3 biberon denedim bana mısın demiyor eskiden tuttuğunu bile tutmuyor mamayı da içmiyor napacağımı şaşırmış haldeyim

Anladım cnm;bugün saraçoğlu gaz sancısı için adaçayı yağı önerdi-bebeğin topupuna sürülüyormuş-eşime aldırdım ben de,etkisi olursa yazarım.belki gazdan aglıyorlardır
Teşekkür ederim canım. Bende aldırayım onuda deniyeyim bakalım. İnşallah bir faydası olur. Allah yardımcımız olsun.

Ben aventin biberonunu kullanıyorum cnm;dene istrsen-o kadar sür yapan şey yiyorum ben de bi süt var bi yok anlamıyorum valla

Ben aventin biberonunu kullanıyorum cnm;dene istrsen-o kadar sür yapan şey yiyorum ben de bi süt var bi yok anlamıyorum valla
Ben avent via kap almıştım adaptörü de var biberon olması için emziğini de aldım ama akıtıyor anlam veremedim boş biberonu deneteyim en iyisi tutarsa onu alırım dr browns aldım cam dünya para verdim tutmadı :/

Cnm benimki de akıtıyordu sonra kv farketti;şeffaf emzik bölümünü yukarıya çekip oturtmak geeçrekiyor;ben tam çıkarmamışım.bi bak istersen

Cnm benimki de akıtıyordu sonra kv farketti;şeffaf emzik bölümünü yukarıya çekip oturtmak geeçrekiyor;ben tam çıkarmamışım.bi bak istersen
Şimdi youtubedan baktım via kaplarda biberon olması için adaptörün üstüne o beyaz yer de gerekiyomuş ben sadece emzik olan şeffaf kısmı almışım :/ neyse boş deneyeyim bakalım, yine para vereceğim ve tutmayacak diye çok korkuyorum valla... umarım tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…