2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canm bi banyo felan ettirsen..bizimki de ara ara çok huysuzlasiyor bugün de gayet huysuz banyo yaptırdktan sonra az sakinledi cok şükür
Banyo yaptrdim bnde cnm.. banyo sirasinda ne guzel sakinledi kurularken basladi yine aglamaya.. normalde banyo sonrasida sakindir.. neyse sonrasinda uyuttum daha simdi uyandi.. henuz aglamaio ins gecmistr aglamaz gecede

Müşkül durumdayım sanırım grip olacağım sırf olmasın diye bu saatte nane limon içmek için uyandım

Gece bir kalktim kolumun agrisindan duramiyorum kizimi kucaklayip gaz cikartmaktan sag kolum hamlamis

Gunaydin kizlar.. sabah emzirmeden once oglusla sohbet ettik biraz aman allahim nasil sesler cikartmaya basladi sanki konuscak koca bi gulucuk atti bide.. srtik iletisim kurmaya basladilar:)) bi gulucuge mest oluyoruz anne dediklerinde nolcaz kimbilir

Kızlar acil bakın ya. Benim oğlan gece 4 saat falan uyuyordu ama bugün tam 6 saat uyumuş bende bayılmışım yorgunluktan normal mi ya çok korktum ve kalktığında da emmedi çok hasta mı acaba

Kızlar acil bakın ya. Benim oğlan gece 4 saat falan uyuyordu ama bugün tam 6 saat uyumuş bende bayılmışım yorgunluktan normal mi ya çok korktum ve kalktığında da emmedi çok hasta mı acaba

Ateşi filan yoksa hasta değildir canım. Biraz ayilsin emecektir.

Cok guzel canim bizimki de 4.5 saate bagladi ama tek seferlik tabiki:) ben bugun rotayi yaptircam haftaya da saglik ocagi asilari var olmaz mi ki simdi kafam karisti? Araya 1 hafta koydum ben ama zaten daha erken yada gec de yapamayiz 2. Dozu da var 4. Ayda.

Iyiyiz canim cok sukur. Bacagi da gecti de benim psikolojim bozuldu surekli bacagina bakiyorum. Pedagogu aradim da baska bir ilceye gidip firm doldurmamiz lazimmis gidemedim bebekle ama kizimin hircinligi baya bi azaldi ben de biraz daha beklemeye karar verdim. Sende durumlar nasil?

Gecenlerde bnmkide 5 saat uyumustu ama uyaninca memeye saldirmadi lazim.. altini degistir uyansin iyice emzir sonra cnm

Benimki de dün çok huysuzdu;sabaha doğeu uyuttum 5 saat uyudu-sorun etme;ayılınca emer

Kızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...

Bol kusmali bir gune gunaydin kizlar.Once kendi ve benim ustum kusuk oldu soyunduk tam degistirecegim yine kustu yataga bayagi, bir atlet,carsaflar gitti. Bu sirada degistirdigim agiz bezlerinin haddi hesabi yok. Dolqba gidiyorum hala kusuyor cidden bu zamanlarda uzuntuden ne yapacagimi sasiriyorum resmen birswy kalmiyor midesinde. En son bu boyle olmayacak deyip battaniyeye sardim cunku bu durumda yenisini giydirmem bile anlamsiz. Kagit havkulari doldurdum bogazina gecmesini bekliyoruz. Yavrum da uzuldugumu anliyor habire gulup agu diyor.

Canım ne tür oyuncaklar almıştım ya da nerden almıştın? Bizim de yarın 40'ı çıkıcak yavaştan başlamam lazım ama hiç oyuncağı yok
Canim bu ana kucagina asilan yumusak ve ses cikaran renkli oyuncaklar var ya onlardan aldim hemen hemen her cocuk magazasinda var. Fisher pricein yasa gore egitici kopegi de simdi olmasa da cok yararli ve guzel bir oyuncak onu aldik. Bir de simdi donencesini cok seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…