- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.901
olabilir canim bazen 5bucuk saat uyudugu oluyor. Artik uykulari daha uzun olacakKızlar acil bakın ya. Benim oğlan gece 4 saat falan uyuyordu ama bugün tam 6 saat uyumuş bende bayılmışım yorgunluktan normal mi ya çok korktum ve kalktığında da emmedi çok hasta mı acaba
Canım kusma işi çok zor, allah yardımcın olsun. Benim yeğenim de çok kusma ve gaz sorunu yaşadı, gaz zaten kusmaya sebebiyet veriyor.Bol kusmali bir gune gunaydin kizlar.Once kendi ve benim ustum kusuk oldu soyunduk tam degistirecegim yine kustu yataga bayagi, bir atlet,carsaflar gitti. Bu sirada degistirdigim agiz bezlerinin haddi hesabi yok. Dolqba gidiyorum hala kusuyor cidden bu zamanlarda uzuntuden ne yapacagimi sasiriyorum resmen birswy kalmiyor midesinde. En son bu boyle olmayacak deyip battaniyeye sardim cunku bu durumda yenisini giydirmem bile anlamsiz. Kagit havkulari doldurdum bogazina gecmesini bekliyoruz. Yavrum da uzuldugumu anliyor habire gulup agu diyor.
Ben daha ayagimda hic sallamadim.. kucagimda salliyorum bende uykuya dalinca yatiriyorum.. ama buaralar yatirinca uyaniyor hep kucagimda olmak istiyor paşam:)Kızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...
evet canim muhtemelen gazla alakali hep karnindan guldur guldur sesler geliyor. Sab simplex ve gaviscon da kullaniyoruz.Dedigin onluklere hemen bakiyorum evde de giydiririm gerekirse camasir makinasi habire oglan icin calisiyor yetistiremiyoruz kiyafet,onluk. Reflu yataginda da en buyuk sorunumuz kaymasi ayakli reflu yatagina da bakayim. Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Yegeninin 6.ay gibi gecti mi? genelde oturmaya baslayinca geciyor diyorlarCanım kusma işi çok zor, allah yardımcın olsun. Benim yeğenim de çok kusma ve gaz sorunu yaşadı, gaz zaten kusmaya sebebiyet veriyor.
Naçizane öneri olarak bebişe alt üst yerine tulum giyidrmeye çalış, yani göbeğine lastik gelmesin, lastik kusmayı ve gaz rahatsızlığını tetikleyebiliyor. Yazın da barbatöz denilen tarzda giydirebilirsin.
Blw önlükleri var dışı havlu içi muşamba, komple giyiliyor pijama üstü gibi. Dışarıya çıkarken özellikle onlardan giydirebilirsin.
Bir de ayaklı reflü yastıkları var. Normal reflü yastıkları gibi değil dizlerin altına destek veriyor. Hem bebek rahat yatıyor kaymıyor hem de pozisyon gereği gaz çıkışını destekleyip karnı-mideyi rahatlatıyor.
Şimdilik aklıma bunlar geldi, en kısa sürese geçer inşallah.
Kızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...
Bol kusmali bir gune gunaydin kizlar.Once kendi ve benim ustum kusuk oldu soyunduk tam degistirecegim yine kustu yataga bayagi, bir atlet,carsaflar gitti. Bu sirada degistirdigim agiz bezlerinin haddi hesabi yok. Dolqba gidiyorum hala kusuyor cidden bu zamanlarda uzuntuden ne yapacagimi sasiriyorum resmen birswy kalmiyor midesinde. En son bu boyle olmayacak deyip battaniyeye sardim cunku bu durumda yenisini giydirmem bile anlamsiz. Kagit havkulari doldurdum bogazina gecmesini bekliyoruz. Yavrum da uzuldugumu anliyor habire gulup agu diyor.
canım ablamın 4-5 ay civarı geçmişti, sanırım sindirim sistemi gelişip gaz sorunu da bittiği için. Pufy delta baby yatak var çok güzel ama pahallı fiyatı, sevi bebe de yeni çıkarmış ayak destekli olanlardan ona bakabilirsin. İnşallah rahatlar minik kuzucuk.evet canim muhtemelen gazla alakali hep karnindan guldur guldur sesler geliyor. Sab simplex ve gaviscon da kullaniyoruz.Dedigin onluklere hemen bakiyorum evde de giydiririm gerekirse camasir makinasi habire oglan icin calisiyor yetistiremiyoruz kiyafet,onluk. Reflu yataginda da en buyuk sorunumuz kaymasi ayakli reflu yatagina da bakayim. Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Yegeninin 6.ay gibi gecti mi? genelde oturmaya baslayinca geciyor diyorlar
Kızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...
Canim bu ana kucagina asilan yumusak ve ses cikaran renkli oyuncaklar var ya onlardan aldim hemen hemen her cocuk magazasinda var. Fisher pricein yasa gore egitici kopegi de simdi olmasa da cok yararli ve guzel bir oyuncak onu aldik. Bir de simdi donencesini cok seviyor :)
Valla canım şimdi kucucukler zaten bir şeye alışmaz da zamanla onlar bizi yönlendirir hale geliyor çok gördüm sallamam deyip eve çingene beşiği kuranları:) yanı bebek huzursuzsa uykuyu sevmiyorsa uyusunda nasıl uyursa uyusun diyorsun bir süre sonra benimki şu an gazını çıkarırken omzumda uyuyakaliyor ama ilerisi ne olur bilmem inşallah hepsi uykuyu seven huzurlu sakin bebisler olurKızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...
Al benden de o kadar çocuğun ağzında emzik bırakmıyor üstünü çıkarmak istiyor şurup vermek istiyorcanım ablamın 4-5 ay civarı geçmişti, sanırım sindirim sistemi gelişip gaz sorunu da bittiği için. Pufy delta baby yatak var çok güzel ama pahallı fiyatı, sevi bebe de yeni çıkarmış ayak destekli olanlardan ona bakabilirsin. İnşallah rahatlar minik kuzucuk.
Bir de oyuncak konusu geçmiş, ben çok dertliyim bu konudamamaroonun toplarını bile takamıyorum. Büyük kız saldırıyo hemen. Dönence de öyle, asılıyor üstüne çok tehlike yaratıyor. Ana kucağı sallanan oyuncağını da çekip yere atıyor. Chicconun minik bir ay dedesi var müzik çalıyor, geçen büyük kız uyuyunca onu açtım minişe, bir hoşuna gitti bakarak uyudu. Benim de içim gitti tabi. Ne yapıcam böyle bilmiyorum. Mamaroo da kısmen bozuldu, çalışırken oyuncaklarını arasına soktu, mekanizma bozuldu. Bebişi her yıkadğımızda maşrapayla kend kafasından aşağı su döküyor. Emzik olayı ise en kötüsü bebiş ağzından düşürdüğü anda kapıp kendi ağzına sokuyor, ve daha neler neler çok dertliymişim yaz yaz bitmedi.
Bizim de dün öğlenden beri hiç kakasını yapmadı, inşaallah bugün yapar da rahatlar yavrum ya. Valla o gürültüyü duymayı o kadar istiyorum ki :)
Sağol cnm ya moral oldun bana.Sütüm de uyudukça artıyor ama bebek uyumazsa ne mümkün...mecburen her yolu deniyorumValla canım şimdi kucucukler zaten bir şeye alışmaz da zamanla onlar bizi yönlendirir hale geliyor çok gördüm sallamam deyip eve çingene beşiği kuranları:) yanı bebek huzursuzsa uykuyu sevmiyorsa uyusunda nasıl uyursa uyusun diyorsun bir süre sonra benimki şu an gazını çıkarırken omzumda uyuyakaliyor ama ilerisi ne olur bilmem inşallah hepsi uykuyu seven huzurlu sakin bebisler olur
Canım benimki genelde memede emerken uyuyor ama son zamanlarda koyunca uyanıyor , omzuma dik alıp gaz çıkarma pozisyonunda sırtını sıvazlayarak uyutuyorum ben ya da göğsüme koyup öyle çok seviyor ve rahatlıyor.Bazen de birinin kucağında dolaşırken uyuyor.Mümkün mertebe sallamadan uyut derim çünkü büyüdükçe bi süre sonra basit sallamadan tatmin olmamaya başlıyolar iş zorlaşıyor.Kızlar ben kızımı ayagımda sallayarak uyutuorum;annemler de alıştırcaksın die kızıolar-başka türlü nasıl uyuyacak?siz ne yapıyorsunuz?kendi haline bıraktığımda aglıyor...
Hep aklımda aynı soru acaba benimki doymuyor da mı uykuya dalamıyor sizinkiler gibiCanım benimki genelde memede emerken uyuyor ama son zamanlarda koyunca uyanıyor , omzuma dik alıp gaz çıkarma pozisyonunda sırtını sıvazlayarak uyutuyorum ben ya da göğsüme koyup öyle çok seviyor ve rahatlıyor.Bazen de birinin kucağında dolaşırken uyuyor.Mümkün mertebe sallamadan uyut derim çünkü büyüdükçe bi süre sonra basit sallamadan tatmin olmamaya başlıyolar iş zorlaşıyor.
Cnm ben de bir kere veriyorum eşime söyledim;daha küçükleri varmış-o da yetmez die almamış.varmış yani...Mama kullanan arkadaşlar . Mamalarin 400 Gr olan var ve açıldıktan sonra bir ay içinde kullanılması lazımmış. Ben günde bi kere veriyorum ve bir ay içinde bitmiyor baya bı kalıyor.. yazık yani ucuz da değil.. daha az olanı var mi
Kakası ne renk canım? Yeşilse doymuyor olabilir ya benim sütüm ne zaman azalsın kızım memeyle savaşsın kaka yeşile dönüyor direk.Benim de dünden beri yine süt sorunum var göğüsler yumuşak ve doymuyo kızım uyurken çıkan sütü sağdım 60 cc lıkır lıkır içti demek ki doymuyo benimki de, uykuya da dalamıyo pek evet genelde iyi doyarlarsa uzun uyuyorlar ama belli de olmuyor.Şuan aynı sorunları yaşıyoruz muhtemelen senin de mi göğüsler yumuşak ben artık bi birini bi birini veriyorum resmen oyalıyorım çocuğu :/Hep aklımda aynı soru acaba benimki doymuyor da mı uykuya dalamıyor sizinkiler gibiçok nadir omzumda uyuyor;günde bir kere akşamları mama vermeye başladım-mamayı verir vermed uyuyor-sizce doymuyor mu bu çocuk?
Ya ben yeşil kaka süt fazla geldiğinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba. Bazen yeşil yapıyor çok sık emdiğinde.Kakası ne renk canım? Yeşilse doymuyor olabilir ya benim sütüm ne zaman azalsın kızım memeyle savaşsın kaka yeşile dönüyor direk.Benim de dünden beri yine süt sorunum var göğüsler yumuşak ve doymuyo kızım uyurken çıkan sütü sağdım 60 cc lıkır lıkır içti demek ki doymuyo benimki de, uykuya da dalamıyo pek evet genelde iyi doyarlarsa uzun uyuyorlar ama belli de olmuyor.Şuan aynı sorunları yaşıyoruz muhtemelen senin de mi göğüsler yumuşak ben artık bi birini bi birini veriyorum resmen oyalıyorım çocuğu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?