2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kakası altın sarısı cnm;ben de iki göğüsü de veriyorum ama evet 3 saat olmamışsa yumuşk oluyor göğüslerim dün ben de uyurken 50 cc sağdım ve içirdim ama fazla gelmiş gibi kustu çoğunu.ben de çözemedim bu işi

Maaşallah canım :)

Ya ben yeşil kaka süt fazla geldiğinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba. Bazen yeşil yapıyor çok sık emdiğinde.
Onda da oluyormuş ön sütün fazla olduğu beslenme tipiymiş bi memeyi sonuna kadar emmemesinden de kaynaklanıyormuş , benim yine sütüm azaldı kız doymuyor normalde memeyle işi bitince bırakır ağzını kitler şuan yapmıyor sık sık istiyor bunu her yaşadığımda kaka yeşile dönüyor.muhtemelen ön süt ağırlıklı besleniyor benimki de çünkü bi süre sonra savaşmaya başlıyo memeyle

Ya ben yeşil kaka süt fazla geldiğinde oluyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba. Bazen yeşil yapıyor çok sık emdiğinde.
Burda bahsedilmiş canım, bende sütün fazlalığından değil azlığından kaynaklanıyo bu durum :/

Eklentiler

• IMG_4847.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 52
Ohh iyi iyi hersey yoluna giriyor desene :) bizde de durumlar ayni yorgunluk uykusuzluk felan filan iste :) ama annelik güzel sey şükürler olsun yasatana

Kizimin kafasinin sag tarafi sola gore daha oval diger taraf daha duz sanki.kv bebegi hep ayni yone yatirdigim icin oldugunu soyluyor takip etmiyorum ama uzerine yattigi taraf oval.bununla alakasi olabilirmi.
Benim kızın kafası da o şekil:/ yan yatırmaktan sürekli evet

Bizimki de pazartesi gece yaptı enson daha yapmadı. İkiniyor gaz çıkarıyor ama kaka yok..

Aynen kıpkırmızı oluyor ıkınıyor, gazı da çıkıyor ama bir türlü nihayete vardıramadık. Bakalım şimdi banyo yaptırcam, belki o zaman rahatlar da çıkartır inşaallah.

Kizlar doğumdan sonra vajinal agriniz oldu mu hic sezaryan dogum yapanlara soruyorm. Bugün 50 gün oldu dogum yapalı son 3 4 gündür vajinamda bıçak batmasi gibi tarzinda agri var :/

Doktoruma ulaştım;günde 5-6 kere çişli bez alıyorsan dpyuyordur dedi-mama verme dedi.bahsettiğin durum kolik gibi duruyor;elektrik süpürgesi ya da kurutma makinası sesiyle uyut dedi-gaz için nurse harvey verin dedi;ayakta veya kucakta salla alışmaz dedi.bu arada adaçayı yağını topuklarına sürdüm ve masaj yaparken uyuyakaldı-30 dk civarı uyudu-inşallah atlatıcaz şu gazlı günleri ;(

Kizlar doğumdan sonra vajinal agriniz oldu mu hic sezaryan dogum yapanlara soruyorm. Bugün 50 gün oldu dogum yapalı son 3 4 gündür vajinamda bıçak batmasi gibi tarzinda agri var :/

ayın kaçında doğum yaptın canım?benim normal zamanda ağrım yok ilişki resmen kabus

Simdi hep sola ceviriyorum saga donemesin diye destek koyuyorum o yine bi yolunu bulup donuyor.bariz belli degil ama can sıkıcı
Ben dünden beri sürekli yanıbaşındayım,düzeltiyorum. Sert bişeyleri destek yaptım,yamulmuyor hemen en azından. Daha sert bişeyler koy dönmesini engelleyecek,iyice doldur o tarafı bence

Tam yatagi soracaktim ben de. onlukle yataga bakiyordum. O onluklerden giudirmeye degil de buyukce naylon var kusunca uzerine akiyor bu sefer. Muslin daha iyi gibi. Yataga hemen bakiyorum cok tesekkurlet canim :)
Senin ikinci cocuk mu, daha zor oluyordur tahmin edebiliyorum. Kiskancliklar oluyordur. Uyudukca minige ilgi daha da artar. Benim yegenler de birbucuk yas var aralarinda buyuk minigi isirirdi herseyini alirdi yavrum kendi haline buyudu. Ama simdi ne hikmetse kucuk olan daha sosyal bir cocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…