2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Allah kolaylık versin canım. Benimki dünden beri sadece sütümu kusuyor , mamayı kusmuyor diye moralim yerlebir. Senin ki daha zor. İnşallah çok uzun sürmez sizin reflü..
Umarim canim gun sayiyorum biraz oturmaya baslasin diye dik tutmaktan belime agri giriyor artik.
Canim bildigim kadariyla mama daha yogun kivamli oldugu icin kusmuyordur. Sutle alakasi yok yani.

Evet cok fazla olmasina gerek yok. Torbanin sesine bile tepki veriyorlar zaten :)

Kizlar doğumdan sonra vajinal agriniz oldu mu hic sezaryan dogum yapanlara soruyorm. Bugün 50 gün oldu dogum yapalı son 3 4 gündür vajinamda bıçak batmasi gibi tarzinda agri var :/

Benim olmadı canım ama sezeryandan değildir heralde, geçici bir şeydir belki sivilce falan mı çıktı ki? Bir kere benim olmuştu da ondan aklıma geldi.

Evet cok fazla olmasina gerek yok. Torbanin sesine bile tepki veriyorlar zaten :)

Aynen, en kötü evde minik peluş var takarım üzerine zarar vermeyecek bir şeyler o da işimi görür :)

Aynen kıpkırmızı oluyor ıkınıyor, gazı da çıkıyor ama bir türlü nihayete vardıramadık. Bakalım şimdi banyo yaptırcam, belki o zaman rahatlar da çıkartır inşaallah.

Bizimki kallavi bir şekilde yaptı rahatladı çok şükür

Bugun ilk defa oyun halisinda zaman gecirdik.. agzinda emzik renkleri sekilleri inceliyor eller ayaklar yerinde durmuyor..

Bizim de dün öğlenden beri hiç kakasını yapmadı, inşaallah bugün yapar da rahatlar yavrum ya. Valla o gürültüyü duymayı o kadar istiyorum ki :)
Evet ya benim kızımda kakasını yapamıyor ikiniyor yüzü kıpkırmızı oluyor sürekli sırtına masaj yapıyorum kaldırınca ağlıyor yap yap devam et der gibi öyle alışti

O önlüklerle en azından sadece alt değiştirirsin canım zor olan üst değiştirmek zaten uzun kolluları var işini görür diye düşünüyorum ama sen bilirsin.

Bizimki kallavi bir şekilde yaptı rahatladı çok şükür

Benimkide banyodan sonra masaj yaptım, iki kere yaptı çok şükür.

Evet ya benim kızımda kakasını yapamıyor ikiniyor yüzü kıpkırmızı oluyor sürekli sırtına masaj yapıyorum kaldırınca ağlıyor yap yap devam et der gibi öyle alışti

Canım ben sıcak sıcak banyosunu yaptırdım, üzerine masaj yaptım iki kere yaptı çok şükür. Sen de olmadı bir banyo yaptır yumuşasın karnı.

Kızlar dün akşamdan beri ağlıyorum. Sağ göğsündem dolayı taş gibi oldu sancılanıyor halen geçmedi ılık suyla yıkadım banyo yaptım fayda etmedi dokunamıyorum göğsüme ilk defa Böyle bişey yaşadım. Benim gibi olan var mı yoksa acilemi gitsem inanılmaz bir ağrı anlatamam.

Acile de gitsen ayni seyi diyecekler. Gunde iki kez dusa gir gogsunu suyun altinda 10 15 dk tut hatta iki elinle ovala. Cikinca hemen sag. Makinen yoksa elle sag ya da emzir sik sik o gogsunu. Sut kanallarin tikanmis duzelir merak etme

Ben ilkinde dayanamadim uykusuzluga ve ayagimda sallama gafletinde bulundum. 1.5 sene salladim ama ne sallama gece gunduz saatlerce. Bunda annem bazen kolunda sallar gibi oluyo hemen kiziyorum sallama diye. Emzirip birakiyorum yataga kendi kendine uyuyor. Uyimazsa kucagima alip sirtini ovaliyorum. Ya da yuzustu yatirip totosuna pat pat yapiyorum. Aman sallamayin kizlar benden tavsiye:)

Acile de gitsen ayni seyi diyecekler. Gunde iki kez dusa gir gogsunu suyun altinda 10 15 dk tut hatta iki elinle ovala. Cikinca hemen sag. Makinen yoksa elle sag ya da emzir sik sik o gogsunu. Sut kanallarin tikanmis duzelir merak etme
Teşekkür ederim Can'ım sabah sağdım yine taş gibi birazdan yine sağıcam dediklerini yapıcam umarım geçer.

Sağmayı denedn mi mastit olmş olablrsn canm sıcak kompres yap bide sağma sansın warsa sağ kanallar acılsn

Kızlar benm kzıım genelde memede oldgu icin süt sağma şansm olmuo akşamları kriz saati yaşıyoruz sürekli emmek istio 3 4 saat azimle emzirdigimi biliorm yine yenik düsüp mama yapıormm o zaman uyuo dr werebilrsn bazı bebeklern krizi olablr dio böyle olan war mı sadece akşamları 60 cc mama yapıorum daha 30 icince bayılıo resmen sağdığım süt olunca iciriyorm onunlada yetinmio illa yine istio mecbrn mama yapıyorum

Ben bıgün bu olayı doktoruma sordum cnm;en son emzirdiğim memeden devam et emzirmeye dedi-çocuk yağlı kısıma tam ulaşamadıysa doyumsuzluk hissediyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…