2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben bıgün bu olayı doktoruma sordum cnm;en son emzirdiğim memeden devam et emzirmeye dedi-çocuk yağlı kısıma tam ulaşamadıysa doyumsuzluk hissediyomuş
Canm 3 4 saat emziriorm artk daha ne emziriym :) yağını bırak kaymağına ulasması lazım ama yok iki memeyide emio ama doymuo

Masallah canım Allah nazardan korusun inşallah sallanmadan büyür bende büyük kızımı kucağımda pispislayarak uyutuyordum hamilelikte zor gelmeye başlayınca ayağımda salladım çok şükür 5 dk da uyuyor küçük de simdilik sallanmak istemiyor bakalım inşallah böyle devam eder

ozsuu Esela12 kızlar kanguru bugün geldi gerçekten kumaşı dikişi kalitesi çok güzel çok beğendim bir iki deneme yaptık tek başına çıkarıp takması kolay ama benim minnoş sıkıştı gibi oldu içinde ben beceremedim herhalde zamanla daha iyi olur insallah

Canm 3 4 saat emziriorm artk daha ne emziriym :) yağını bırak kaymağına ulasması lazım ama yok iki memeyide emio ama doymuo
Canım sütün nasıl göğüslerin dolu oluyor mu emzirmeye başladığında? benim göğüsler yumuşakken yaşıyorum ben bunu kız emiyor emiyor ama doymuyor hatta bi süre sonra aynı memede az geliyo diye sinirleniyo diğerine geçiyorum bu döngü sürekli böyle sürüyor uyumuyor da uyusa da 10 dk sonra uyanıp tekrar aranıyor bugün yine bu döngüye girdik mama verdim içerken uyudu aç demek ki dedim açıkçası sütüm doyurmamış.

Vajinal ultrason yapmislar canim Hamileligimde her hafta yapiliyordu nerdeyse o degil zaten agri yapan spekulum fena. Hicbirsey olmaz korkma diyecegim ama biz de firsat bulamadik henuz
sendemi normal doğum yaptın canım ? of nasıl olcak o iş hiç bilmiyorm :/ spekulum dediğin smear testi yapılırken soktugu şeyse eger smear benm canımı cok yakan bi uygulama oldu :) ki daha öncede yaptırmıştım hiç acımamıştıı acaba diorm önceden smear adı altında baska bi testmi yaptı bu kez yırtık ve dikiş oldu galiba canımı yakan :)
fırsat olsada bi tırsma söz konusu yani adama yaklaşamıyorum

smear testi çok çok basit bir test.hiç fark edilmiyor.muayene esnasında az biraz sıvı alınıyor o kadr .korkmanıza gerek yok kızlar..

Kızlar, kabızlık için vazelin önerdiler bana tanıdıklar. 1cm kadar poposundan içeri kulak çubuğuyla sürdüm ben. İşe de yaradı.
@country canım memeyle savaşa benim kız 15 günlükken başladı. Huylarını erken gösterdi. Bi de emip doyunca mememi eliyle ittiriyor sonra sanki elinden zorla almışlar gibi kafasını sallaya sallaya bağırarak alıyor ağzına

5 dk cok iyi. Ben kizimi 1 saat fln salliyordum. Gunde kac kere hemde. Ins oburu de rahat uyur senin cnm

Canım ben de aynı durumdayım.Bebeğim 4 kilo doğdu doktor doyurmanın zor olacağını ilk günden söylemişti ama bildiğin krize giriyor eli kolu kafası titriyor sütüm yetmediği zaman. Hemen mama yapıyorum. Günde 60 cc x 5 sferden toplamda 300 cc mama veryorum anne sütünün yanında. İnanılmaz bişey. 20 gün oldu 4,5 kilo oldu hala doymuyor. Ben pes ettim artık mamayı dayıyorum doktor her istediğinde ver aç olmasa istemez dedi.

sütün yağsızdır belki canım tatmin olmuyordur ama önemli birşey değil bu. Yada göğüsün yumuşayınca öbürüne geçiyorsan yağlı kısmı yiyemiyordur dicem oda 4 saat diyorsun :))

15 günden sonra gaz sancıları başlar o elle ittirmek sonra aranma kızma genelde sancı ve gaz varsa yapıyorlar cnm :) ben gaz damlası başladım sadece akşam 7 den 10 a kadar huysuz geri zamanlarda düzeldi huysuzluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…