2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Oy o kafayı sallama halini çok seviyorum ben. Bizimkinde başından beri var o, bazen özellikle yaptırıyorum

Teyzeleri ne olacak bu kızın saçının hali bi deyiverin

Oyy yaa yerim ben onu :)) ben de benimkinin saçlarıyla çok uğraşıyorum ama bu kadar uzun olmadığından sadece yana ayrıyırum, pek yakışıklı oluyor :) seninki muhteşem ama

Tavus kuşu modeli birkaç telle başladı büyüdükçe saçlar da diklesiyor

C
Cnm zeytınyağı sur brz bekle snr yukardn asağıya sağ,bnmde ole olmustu smdı sertlessn dıe beklıorm

Oh çok şükür sen de rahatlamışındır life:) biliyorum sancıdan:) ama öyle deli deli yapıyor ki yavrum:)

Kızlar bizim oğlan bugün bi kere kaka yaptı doymadiginı mi gösteriyor şimdi bu

ruzigarr bebeğine maşallah canım :) birşey sorucam yalnız hani bebeği koyuyorum uyuyor diyorsun ya o nasıl oluyor ben koyunca ağlıyor benim kı öyle bıraksam uyumaz ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda yoksa asla uyumuyor

Nöbetçiler normalde günde 1 bardak kahve içiyorum o da sabah. Ama bugun bir tanede aksam içtim. Oglus uyumuyor

Nöbetçiler normalde günde 1 bardak kahve içiyorum o da sabah. Ama bugun bir tanede aksam içtim. Oglus uyumuyor
Aa bizim ictigimiz cay kahve etkiliyor mu bn bilmiyordum bnde bugun cok ictim
Bnde diyorum bizim kiz niye boyle fildir fildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…