2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yok canim sezaryan benim. Normalin dikisleri olabilr oyleyse canini yaksn. Spekulum vajinayi acan, mandala benzeyen buyuk alet

Allah kolaylık versin canım. Benimki dünden beri sadece sütümu kusuyor , mamayı kusmuyor diye moralim yerlebir. Senin ki daha zor. İnşallah çok uzun sürmez sizin reflü..
benimkisi de sadece anne sütünü kusuyor mamayı neredeyse hiç kusmuyor ağzından bile akıtmıyor. Neden olabilir acaba

Benim kiz bebegi baya hirpaliyor kizlar ya. Dun iki dk yalniz kaldilar odada hemen cocugun yuzunu minciklamis bi ciglik atti oglum kostum ki yuzunu oyle sikiyor ki kipkirmizi yapmis

Ya en basindan beri oyle yaptim canim. Bide ben kizimdan dolayi her agladiginda alamiyorum kucagima bazen oluyor ki aglayi aglayip uyuyo kendi kendine yatakta. Ama tabi bas bas bagirmiyo. Oyle alisti anlayacagin:)

Aa bizim ictigimiz cay kahve etkiliyor mu bn bilmiyordum bnde bugun cok ictim
Bnde diyorum bizim kiz niye boyle fildir fildir

Bana doktor demişti canım, senin içtiğin çay, kahve onu da uyanık tutar mümkün olduğu kadar az iç diye. Kahve içmem pek ama çayı da az içiyorum onun için :))

Teyzeleri ne olacak bu kızın saçının hali bi deyiverin
Oy maşallahh bayıldımm :))

Kızlar ben şifayı kapıyorum yaa tek olmak çok zor çok yoruldum hiç desteğim yok yetişemiyorum artık :/ öksürük krizi geliyo emzirirken uyuyan çocuk sıçrayarak uyanıyo tutamıyorum. İnşallah ona bulaştırmam :/

Benim kiz bebegi baya hirpaliyor kizlar ya. Dun iki dk yalniz kaldilar odada hemen cocugun yuzunu minciklamis bi ciglik atti oglum kostum ki yuzunu oyle sikiyor ki kipkirmizi yapmis
Napıcaz böyle canım ev ye bile gidemiyorum bende bi sevioi bi saçmalıyo asla yanlız birâkamiyorumm

Gece çok kaliyo bu çocuk gündüz uykusu daha ağır gece gündüz kavramı yok heralde oyâlanmiyoda biseylè uyanık tutamıyorum çok gündüz uyuyo ama gece bayaa yoruyo beni 11 den bu saate kadar 5 kere emdi 2 kere altını aldım 3 yada 4 kezde ayriyeyten uyandikca besigi salladim eee ben nezaman uyudum otururken sabah oldu gündüz uyuyo ben o uyudugunda yatamiyorum büyük kalkiuo hadii bide ona kostur valla ben cok yoruldum ve morel olarakta iyi degilim her yerim agriyo yorgunluktan

Napıcaz böyle canım ev ye bile gidemiyorum bende bi sevioi bi saçmalıyo asla yanlız birâkamiyorumm
Ben hic tahmin etmezdim bu kadar yapacagini sok oldum cok uzuldum. Kizim cok akilli sakindi halbuki. Ona da uzuluyorum. Dun aksam kizim sana biz naptik dedim artik. Ne yaptik da bu hale getirdik cocugu. Yapmasa miydik diye dusundum. Sonra gece oyle bir ruya gordum ki allah korusun oglumu kaybetmisim uyandim hemen sarildim neden boyle dusundum diye kendime kizdim. Zamanla duzelecek yapacak bisey yok canim.

Kizlar gece bulgur pilavi yiyip yattim ondanmi ki bilmem geceden beri ustum basim sirilsiklam oldu masallah sutum oyle akti ki gogsum semsert oldu. Denemekte fayda var:) ama tabi 2 kere badimi degistirdim o eziyet oldu hic sevmiyorum bir yerimin islak olmasini.

Gecmis olsun insallah hasta olmazsin. Bebegin yuzune cok yanasma bulasmaz cnm insallah

Bu aksam ilk defa kizim emzigi reddetmedi.uykusunda bile agzinda dogrumu yaptim acaba
ya rahat edersin bende veriyorum huysuzlandığında ama acaba hava yutturup gaz yaparmı diye korkuyorum bilen varsa söylerse sevinirim
Valla bende bugun emzigi zorla verdim
Evde tekken idare edebiliyorumda birinin yaninda cok cirlayip agliyor en azindan onunla sakinlesir diye dusunuyrm
Ben asla vermem diyordum zorla tıkıyorum ağzına ama alışsında istemiyorum sadece huzursuz zamanlarda tutsun istiyorum
Teyzeleri ne olacak bu kızın saçının hali bi deyiverin
maşAllahhh yerim onun saçlarını toka tak annesi palmiye bağla yerimmmmm :))
Oh çok şükür sen de rahatlamışındır life:) biliyorum sancıdan:) ama öyle deli deli yapıyor ki yavrum:)
Hamdolsun biraz rahatladım benimki çok ağlıyodu şimdi sakinledi terbiye vermeye çalışıyorum :) ayakta sallamayı unutsun istiyorum akşam kriz saatlerinde mecbur kalıp sallıyorum hemde saatlerce geri kalan zamanda kendi kendine uyutuyorum
Off gerçekten tek çok zor uyku yorgunluk vücut dirençsiz kalıyor. Bitki çaylarını bol bol iç hem sütünden bebeğede geçer oda hasta olmaz tabi bitki çayı yapmaya vakit bulabilirsen ben bulamıyorum Allah şifa versin
gündüz uyutma oyala birgün ağlar ertesi günü rahat edersin böyle çok zor gerçekten gece uyusa senin için çok büyük kolaylık olucak Allah yardımcın olsun

bulgur sütlaç süt yapıyo canım benimde az olduğunda göğüs pedi koymuyorum birden akmaya başlayonca sanki önüme su dökmüşler gibi oluyor bende ıslaklığı hiç sevmem göğüs pedsiz dolanamıyorum artık tabi ped ağırlaşıyor akan sütten :)) maşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…