2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canim ilki zordu ne yalan soyleyim 40 i doldurunca basladik biz malum 9 ay yasakti bize simdi duzene giriyor
Bizde 5 aylık hamileden beri ilişki yapamadık korktu adam şimdi pek fazla yanaşmıyor niye böle bilmiyorum. Çocuk uyanır yok Bila bila kaçmaya başladı ya bende suphelendim aldatiyormusun beni dedim yok karicim aldatmiyorum dedi yaptık bı kere çok canım yandi ondan sonra fırsatımiz yok çocuk uyumuyor adam yorgun düşüyor

Küçük kız:)) büyüğün saçı daha kısa keşke bende bebekken kazıtsaydim diyorum iyi yapmışsın canım
Bildim ben küçük olduğunu,maşallah:) çokmuş. Benim kızın da bihayli vardı,annem çok kızdı kazıttım diye ama..sadece saç için değil biçok faydası varmış kazıtmanın hem sünnet zaten..sıradaki kızına nasip olur inşallah senin de

Hayatta cokta buyuk konusmamak gerekmis kizim bana bunu ogretti
Onceden asla emzik vermem diyordum simdi sussun diye zorla agzina tikistiriyorum
Ilk 6 ay biberon kullanmam diyordum kizim biberon bagimlisi
Sallamadan direk uyuturum alismasin diyordum simdi utanmasam elektrikli besik alacam
Kucaga alistirmam diyordum sussunda kucagimda uyusun yeterki diyorum
Mama vermem sadece anne sutu diyordum sutum yetmedigi icin mecbur mamada veriyorum
Altini islak mendille silmem zararli diyordum simdi zamandan tasarruf icin islak mendil kullaniyorum
Bebegim olsada bakimli olurum diyordum sabahlari yuzumu yikamaya zor vakit buluyorum
Daha sayamadigim bir suru sey...
Kisacasi mevlananinda dedigi gibi "olmaz dedigin ne varsa hepsi olur."

Benim kızda öyle ya sanki istemiyor gibi emmek.. mamada vermedk biberon da yok ama emzik taa doğduğundan beri kullanıyor ondan etki yapıyor

Maşallah bşka napıosn bnm eskısı gbi diil.hep yumusak artk bnmkı beyfendı sureklı memişte tabı dolmaz,sanırm doymuo dun bi baktm parmağını ole bi emıokı kıtlıktann cıkmıs gbi

Aynen öyle bende aynısını yaşıyorum emzik vermem dedim veriyorum mecbur yapmam etmem gibisinden tersini yaşıyorum

Ayakta sallama olayı çok fena gerçekten,ablamdan biliyorum. Günde kaç saatini ayakta oğlunu sallayarak geçiriyordu. Ben sallamadım ayakta ama annem yatakta sallıyordu. onu da yaptırmıycam. Buzuki orhan işe yaradı bu arada,denemediysen sen de bi dene istersen

Maşallah bşka napıosn bnm eskısı gbi diil.hep yumusak artk bnmkı beyfendı sureklı memişte tabı dolmaz,sanırm doymuo dun bi baktm parmağını ole bi emıokı kıtlıktann cıkmıs gbi
Meme emiyor mu?:))
Hadi gozun aydin. Benim de gunduz sonmus balon gibi hep yumus yumus:) ben de acaba sut var mi doyuyor mu derken dunku kontrolumuzde kilo alimi iyi cikinca doyuyor demekki dedim

Bana doktor demişti canım, senin içtiğin çay, kahve onu da uyanık tutar mümkün olduğu kadar az iç diye. Kahve içmem pek ama çayı da az içiyorum onun için :))
Bende çayı çok içiyorum valla üç küp şeker atıyorum az geliyor ya

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim büyük kız 2 yaşında seninki kaç yaşında?

Anneler bugün 25 günlük olduk. Oğlumun yüzünde kırmızı noktalat cıktı kafasında da var bazılarının da uçları var. Neden böyle oldu acaba napmak lazım ne sürmeliyim

Gunaydin kizlar. Bu kizla cok zor halim.dizlerimde 5 dkyi bulmuyo uyumasi besigine koyunca uyaniyo salladikca uyuyo durunca uyaniyo besiktede.sanirim sevmiyor.besigine donence alicam nerede satilirki...su saat oldu daha kahvalti da yapamadim

dertleri ne anlatsalar ben anlamiyorum benimki de aynı.

Benim kızda öyle ya sanki istemiyor gibi emmek.. mamada vermedk biberon da yok ama emzik taa doğduğundan beri kullanıyor ondan etki yapıyor
Gaz yüzünden diye düşünüyorum ben o tepkileri artık..emzik olayı etkiliyor mudur bilmiyorum. Benim kıza bi kere denedim tutmadı,sonra da ısrarcı olmadım. Mememi emzik niyetine kullanıyor zaten:) 10 gün sonra işe başlıycam bi de yavrum napacak bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ya ortalıkta öyle bir grip dolasiyorki bulaşınca kolay kolay gitmiyo inşallah bu kadarla atlatırsın öksürük için zencefilli ballı çay iyi geliyor

Anneler bugün 25 günlük olduk. Oğlumun yüzünde kırmızı noktalat cıktı kafasında da var bazılarının da uçları var. Neden böyle oldu acaba napmak lazım ne sürmeliyim
Burda o kırmızı noktalar için; sütün yaradığının ispatı demişlerdi. Bi de sıcakladığında oluyor kırmızı kırmızı benim kızın. Sen ne zaman doğum yaptın supreme? Benim 24 mart,aynı gün mü diye merak ettim

Benimki 20 günlükten beri bildiğin ergen gibi sivilceli. Doktor normal dedi. Pudra sürüyorum yüzüne o biraz kurutuyor. Geçmek üzere bizimki. Az kaldı.

Masallah ne kadar uzunnnn:)
Benim oglanin 1cm var yok:) ay bide oyle dik nasil duruyorki sasirdim ama cok tatliii
Aslında çok uzun değilde tepesi öyle dik durduğu için uzun görünüyor:)) bende şaştım kaldım gören çok inatçı olacak diyor Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…