2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen oyle canim. Her cocuk kendi dinamigini olusturuyor. Emzik asla derdim ama o emzik kan verirken benim kurtaricim oldu. Doktorlar da artik tu kaka diye bahsetmiyor emzikten cunku emzikler hayat kurtarici oluyor bazi cocuklarda. Tum yapmam dediklerimize

dertleri ne anlatsalar ben anlamiyorum benimki de aynı.
Evet bende bilmiyorum ya gel diyorum yok yorgunum diyo canı istemiyor o halde benimde istemiyor sonrada işte ayrıca
Adam doğrudan eve geliyor zaten hep internetten bsey peşinde. Kızıma iki dk seviyor babam babam diyip sora bırakıyor yahu uzun sev dedim yeter bu kadar diyor hayret çoğu zaman kendim ilgileniyorum alt değiştirme konusuna hiç yanaşmadi

Kızlar adet oldnz mu benm kanamalar bitmişti daha 40 ım ckmadı ama kanama nasladı galiba regl oldum

İse mı daha erken değilmi sen Martin sonunda doğum yapmadım mı?
Benim 2 mayısta basliycam ise.

Ben de sabah içiyorum, birde akşam eşimle de içiyorum. Aynı senin gibi şerbet gibi seviyorum vallahi, yoksa içemiyorum :)
Valla kan şekerimiz düşüyor emzirirken ben öyle düşünüyorum hamilelgim hep cayi şekersiz içtim hamur işi tatlı yemezdim şimdi bol bol. Aman valla kilo alicam bu gidisle

Kızlar adet oldnz mu benm kanamalar bitmişti daha 40 ım ckmadı ama kanama nasladı galiba regl oldum
Hyr olmadım 18 ay adet görünüyormuş öyle diyorlar emzirme döneminde olan kadınlar adet görmezmiş.. anneler söyledi bize onlarda görmemişler öyle dediler bana doğru mu acaba? Bunu ruzigarr a sormak lazım:)

Denemezmiyim bak şimdide gazı var ayakta kaç saattir

Anneler bugün 25 günlük olduk. Oğlumun yüzünde kırmızı noktalat cıktı kafasında da var bazılarının da uçları var. Neden böyle oldu acaba napmak lazım ne sürmeliyim
hiçbirşey sürme canım anne sütünün yaradığını gösteriyor onlar bugün geçer yarın başka yerinde çıkar göreceksin. 40 gün boyunca böyleymiş. hergün yer değiştiryor o kırmızı noktalar. ben görünce seviniyorum artık oh sütüm yarıyor diye

Aynı durumdayız cnm;bn de çok merak ediorum nasıl uyuyor die.bizimki sarılıkken sadece uyuyordu o şekil;sonra düzenimiz olmadı-hep sallıyorum

işin içine şüphe girince kafam karısıyor insan sınırsız güvenmek istiyor acaba paranoyak mi davraniyoruz ya da onlarin psikolojilerini mi anlamiyoruz

kızlar 5-9 kilo 3 numara aktif bebe aldım primanın.içi- dışı yeşil çıktı.eskiden beyazdı.sizinki nasıl<*kullananlar vardı

Süper süt yapıyor pilav içine nohutta katıyorum ben

Bizimki de altını hiç değiştirmedi;ben beceremem dio,sen uyutsan bugün de diyorum-habire altına yaptı galiba diyip bana geri bırakıyor yarım saat sonra

Valla kan şekerimiz düşüyor emzirirken ben öyle düşünüyorum hamilelgim hep cayi şekersiz içtim hamur işi tatlı yemezdim şimdi bol bol. Aman valla kilo alicam bu gidisle

Almayız almayız, zaten çok vakit bulamıyoruz ki :)) ben canım şeker istedi mi ağzıma kurabiye atıyorum, birde nestfit aldım içine muz, çilek, bal katıp yiyorum o kesiyor biraz :)

kızlar 5-9 kilo 3 numara aktif bebe aldım primanın.içi- dışı yeşil çıktı.eskiden beyazdı.sizinki nasıl<*kullananlar vardı

Her paleti farklı canım. Aktifin 1 ile 2 si de farklıydı. Neden bilmem ama öyle.

1-2 si aynıydı bende.Bu prima piyasada çeşit çeşit bez dolandırıyo ya gıcık oluyorum premium carelerde bende farklıydı aynı numarada dahi

evdekiler bitsin, almıycam.bu arada huggies de kullandım 1 paket.sızdırna olmadı ama birkaç kez yapıştı bide çok kalın.içinde de mavi renk hakimdi.kızlar içn olanını almıştım dışı pembeli.acaba diyorum, benim aldığım markette mi sorun var?bidahakini migrostan alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…