2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gerçekten mi yaa aynı sivilce gibi uçları vqr beyaz beyaz

1-2 si aynıydı bende.Bu prima piyasada çeşit çeşit bez dolandırıyo ya gıcık oluyorum premium carelerde bende farklıydı aynı numarada dahi

Aa benim 1'in içi beyaz mavi çizgiliydi, bu 2'nin mavi petekli. Çok garip ya bir standartlarının olmaması.

Ben huggies 1 kullanmıştım dokusu çok güzeldi ama sızdırma yaptı kakada yanlardan.O da 3 numaraya geçince bozuyor diyorlar sen onun 3 numarasını mı kullandın?Premium care i de yenilemişler sanırım beyaz paketler yeşile dönmüş onun da yeni olanı pişik yaptı bizde

Sadece bebeklerimize sevgi gosterirken eslerimizi unutuyoruz galiba kizlar oysaki bebek yokken onlar bizim bebegimiz degil miydi?ben artik ceki duzen vermeye basladim kendime en azindan sacimizi duzgun toplayip guleryuz gosterebiliriz diye dusuniyorum yoksa hepimizin esleri ayni erkekler tek model

Sen cuma yapton dimi doğum. Bende pazar. Okdr kendimi inandırmışımki gelmicek diye 6cmle yattım bütün sancıyı evde çektim inanmadım sonuç bebek yan döndü sezeryan oldum

Kızlar, kendi beslenmenize dikkat ediyormusunuz? Geç saatlerde yemeye falan özellikle. Ben ekmeği çok az tüketiyorum,şekeri de doğal yollardan;bal,helva ya da kompostodaki meyvelerin şekerinden alıyorum sadece. Kompostoya şeker de atmıyorum. Ama geç saatte emzirince;bazen benim kız gece 3-4 saat memede kalıyor,bitkin düşüyorum. Yine kuru meyve,komposta yiyyorum o zamanlarda da..Endişelenmek için erken mi bilmiyorum ama +20 ile girmiştim doğuma 26 günlüğüz ve tabi ki çoğu duruyor kiloların. Bu arada bütün işi annem yapıyor evde ben sadece emzirme için enerji sarfediyorum
Bi de sezeryanlı anneler,bazılarınıza doktorlarınız 40 tan sonra hafif spor yapabilirsiniz demişti sanırım. Mesele spora fırsat bulmak tabi ama ne önerildi sizlere?

Sen cuma yapton dimi doğum. Bende pazar. Okdr kendimi inandırmışımki gelmicek diye 6cmle yattım bütün sancıyı evde çektim inanmadım sonuç bebek yan döndü sezeryan oldum
Nasip işte..1 cm le yatıp yarım saatte 10 cm açıklığa ulaşanları okuyunca ben de bi mucize bekledim açıkçası kendi adıma ama hayırlısı böyleymiş. Evet benim cumaydı. Bu arada bak o zamanlar mayıs a falan niyetlenmiştin sen:))) o günler de geçti

evet canım.3 numara, 4-9 kilo.çok kalın gelmedi mi sana da?oğlumda hep prima aldım.hiçç şikayetim olmadı.pişik olmadı.sızdırma aynı..ama bilmiyorum, kaliteyi mi bozdular, ben mi sahtelerini aldım..

Kızlar oğluşu yıkadım, uyuttum annane ve babaneye bırakıp kitabımı kaptigim gibi attım kendimi dışarı. Biraz alışveriş yapıp kahve kitap keyfi yapacağım.
Masallah valla :) bizse evde saçlar topuz pijama çocuk bak . Uyusun die dört gözle bekleki banyo yapalım valla süpersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…