- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.081
Çayı kız kucağımdayken hazırlıyorum ama içmeye fırsat bulamıyorumOff gerçekten tek çok zor uyku yorgunluk vücut dirençsiz kalıyor. Bitki çaylarını bol bol iç hem sütünden bebeğede geçer oda hasta olmaz tabi bitki çayı yapmaya vakit bulabilirsen ben bulamıyorumAllah şifa versin
evet sanki iltihaplı sivilce gibi. sakın dokunma. saatlik bile çıkıp iniyorlar.Gerçekten mi yaa aynı sivilce gibi uçları vqr beyaz beyaz
Aktif bebekte mi yeni bebek yani? Benim düz beyaz ya :/ şuan 2 kullanıyorum hatta içi böyle
Kızlar, kendi beslenmenize dikkat ediyormusunuz? Geç saatlerde yemeye falan özellikle. Ben ekmeği çok az tüketiyorum,şekeri de doğal yollardan;bal,helva ya da kompostodaki meyvelerin şekerinden alıyorum sadece. Kompostoya şeker de atmıyorum. Ama geç saatte emzirince;bazen benim kız gece 3-4 saat memede kalıyor,bitkin düşüyorum. Yine kuru meyve,komposta yiyyorum o zamanlarda da..Endişelenmek için erken mi bilmiyorum ama +20 ile girmiştim doğuma 26 günlüğüz ve tabi ki çoğu duruyor kiloların. Bu arada bütün işi annem yapıyor evde ben sadece emzirme için enerji sarfediyorum
Bi de sezeryanlı anneler,bazılarınıza doktorlarınız 40 tan sonra hafif spor yapabilirsiniz demişti sanırım. Mesele spora fırsat bulmak tabi ama ne önerildi sizlere?
Evet bende bilmiyorum ya gel diyorum yok yorgunum diyo canı istemiyor o halde benimde istemiyor sonrada işte ayrıca
Adam doğrudan eve geliyor zaten hep internetten bsey peşinde. Kızıma iki dk seviyor babam babam diyip sora bırakıyor yahu uzun sev dedim yeter bu kadar diyor hayret çoğu zaman kendim ilgileniyorum alt değiştirme konusuna hiç yanaşmadi
Ben de 2 numara huggies kullaniyorum ici beyaz ama. Huggies de hic idrar kacirma olmasi sadece kaka oldu ara ara o da cok yogun kaka yaptiginda. Prima premium da ise 1 numarada hicbir sorun yoktu. Ne zaman 2 numaraya gectim habire cis oluyordu oglanin kiyafetleri anlamadim gitti. O nedenle cisi daha iyi emdigi icin huggiesdeyim islak degil cocugum en azindan ama bir sonrakinde molfixi de denemek istiyoruz. Kullananlar molfix icin ne diyorsunuz ?evdekiler bitsin, almıycam.bu arada huggies de kullandım 1 paket.sızdırna olmadı ama birkaç kez yapıştı bide çok kalın.içinde de mavi renk hakimdi.kızlar içn olanını almıştım dışı pembeli.acaba diyorum, benim aldığım markette mi sorun var?bidahakini migrostan alayım.
Masallah valla :) bizse evde saçlar topuz pijama çocuk bak . Uyusun die dört gözle bekleki banyo yapalım valla süpersin:))
Yarim mekik 10 kere yine sirtustu yatip kalcayi yukari kaldirip 5sn bekletmek 10 kere. Bana bunlari onerdi her gun yap desi ama unutuyirum. Su an icin 10 kg fazlam var sanki hic gitmeyecek gibi bu kilolar. Acikinca da yiyorum. Sozde ekmegi kestim ama arada yine yiyorum. Emziriyorum canim cok tatli istiyor gubde 1 gofret yiyorum. Eski pantolona bacagim bile girmedi denedim. Nasil gidecek gercekten....Kızlar, kendi beslenmenize dikkat ediyormusunuz? Geç saatlerde yemeye falan özellikle. Ben ekmeği çok az tüketiyorum,şekeri de doğal yollardan;bal,helva ya da kompostodaki meyvelerin şekerinden alıyorum sadece. Kompostoya şeker de atmıyorum. Ama geç saatte emzirince;bazen benim kız gece 3-4 saat memede kalıyor,bitkin düşüyorum. Yine kuru meyve,komposta yiyyorum o zamanlarda da..Endişelenmek için erken mi bilmiyorum ama +20 ile girmiştim doğuma 26 günlüğüz ve tabi ki çoğu duruyor kiloların. Bu arada bütün işi annem yapıyor evde ben sadece emzirme için enerji sarfediyorum
Bi de sezeryanlı anneler,bazılarınıza doktorlarınız 40 tan sonra hafif spor yapabilirsiniz demişti sanırım. Mesele spora fırsat bulmak tabi ama ne önerildi sizlere?
Ben 3 ü almadım canım ondan bilmiyorum 2 numara aktif bebekteyim yeni bebek yani ama ben de anlamıyorım bu primayı yaevet canım.3 numara, 4-9 kilo.çok kalın gelmedi mi sana da?oğlumda hep prima aldım.hiçç şikayetim olmadı.pişik olmadı.sızdırma aynı..ama bilmiyorum, kaliteyi mi bozdular, ben mi sahtelerini aldım..
Yeni bebek 2 numaracanım bu hangi bez?
Canım bu yenibebek 2 numara mı? Benimkinde gösterge yok içi de beyaz :/ premium carein içi böyleydi bende göstergede onda vardıAynen mavi paket canım, benimkinin böyle. Göstergesi de var birde.
Eki Görüntüle 1984936
Canım tek başına kaldığında veriyorsun inan :)) ben 11 kilo aldım, 8 kilo gitti ama o 3 kiloyu vermek istemediğim için kendimi sınırlamadan yiyorum ben. Veriliyor inan, çalışmaya da başlayacaksın sanırım, gider inan.
Göğüs ucuyla tuttu sonunda beyfndi,belkı de sutun yağlıdr.işin sırlarnı istiorzMeme emiyor mu?:))
Hadi gozun aydin. Benim de gunduz sonmus balon gibi hep yumus yumus:) ben de acaba sut var mi doyuyor mu derken dunku kontrolumuzde kilo alimi iyi cikinca doyuyor demekki dedim
Benim de 5 var.12 almıştım 7 gitti 5 i aynen duruyor.Yemesem sütüm azalıyor kalitesi düşüyor yesem gram oynamıyor tartı.İlk kızım prematüreydi onda kolay vermiştim mama takviyeli gitmiştim bunda sadece anne sütü diye diyet de yapamıyorum çok da yemiyorum ama tartı aynı pantolonlar dar benim de nolacak bilmem...Yarim mekik 10 kere yine sirtustu yatip kalcayi yukari kaldirip 5sn bekletmek 10 kere. Bana bunlari onerdi her gun yap desi ama unutuyirum. Su an icin 10 kg fazlam var sanki hic gitmeyecek gibi bu kilolar. Acikinca da yiyorum. Sozde ekmegi kestim ama arada yine yiyorum. Emziriyorum canim cok tatli istiyor gubde 1 gofret yiyorum. Eski pantolona bacagim bile girmedi denedim. Nasil gidecek gercekten....
En bastan beri yalniz olunca da hepsini veriyorsun sanirimAynen mavi paket canım, benimkinin böyle. Göstergesi de var birde.
Eki Görüntüle 1984936
Canım tek başına kaldığında veriyorsun inan :)) ben 11 kilo aldım, 8 kilo gitti ama o 3 kiloyu vermek istemediğim için kendimi sınırlamadan yiyorum ben. Veriliyor inan, çalışmaya da başlayacaksın sanırım, gider inan.
Benim de oyle gecsem mi bilemedim huggies 7 kg kadar diyor. (2numara)Kizlar 3 numara beze gectinizmi.2 sıkıyo 3 te buyuk geliyo bize
En bastan beri yalniz olunca da hepsini veriyorsun sanirimkilo illa ki verilir kizlar biz sute odaklanalim daha cok
En bastan beri yalniz olunca da hepsini veriyorsun sanirimkilo illa ki verilir kizlar biz sute odaklanalim daha cok
Ben de niye gitmiyo ayolDoğrudur :)) ben de bir hafta sonra yalnız kaldım, gidiyor bir şekilde ki ne bulsam yiyorum gerçekten fırsat buldukça kısmıyorum. Dediğin gibi bir şekilde gidiyor, şimdi öncelik başka :)
Bence bebisle cikmak daha zevkli :) Ben esime oglani birakip ciksam da eve donmek icin can atiyorum,onlarsiz eksik gibiyim. Cocukla kim demis gezilmez diye di mi :) yurtdisi tatil planlari bile yapiyoruz biz. Artik sezaryan agrilari da gecti. Cevredikler esimle bize giptayla baktiklarini soyluyorlar. Sanki 40 yillik anne baba gibi olduk. Sanirim yalniz olmanin avantaji da bu. Kizlar yalnizliktan korkmayin cocuk baglayici falan da degil cikin disari bolca. Kiz arkadaslarinizla da arada bulusup birer kahve icin. Esimden Allah razi olsun, cok sansliyimAnne ve KV sağolsun :))
Evet doktorlar asla zayiflamayi caliayi onermiyorlar zatenDoğrudur :)) ben de bir hafta sonra yalnız kaldım, gidiyor bir şekilde ki ne bulsam yiyorum gerçekten fırsat buldukça kısmıyorum. Dediğin gibi bir şekilde gidiyor, şimdi öncelik başka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?