2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çayı kız kucağımdayken hazırlıyorum ama içmeye fırsat bulamıyorum 1 yudum alıyorum soğuyo.

Aktif bebekte mi yeni bebek yani? Benim düz beyaz ya :/ şuan 2 kullanıyorum hatta içi böyle

Aynen mavi paket canım, benimkinin böyle. Göstergesi de var birde.

Canım tek başına kaldığında veriyorsun inan :)) ben 11 kilo aldım, 8 kilo gitti ama o 3 kiloyu vermek istemediğim için kendimi sınırlamadan yiyorum ben. Veriliyor inan, çalışmaya da başlayacaksın sanırım, gider inan.

Sizin yerinize kocalar lohusalık yaşıyor herhalde :) benim 40 yeni çıktı kanamam da hafif devam ediyor o yüzden ilişki düşünmedim henüz. Ben dün dedim 40 çıktı ama maalesef daha kanamam devam ediyor diye. Eşim bana ne 40 tan 50 den sen ne zaman rahat edecek hazır olacaksan o zaman olacak ve ben seni hazır görmüyorum dedi. Bende evet değilim dedim. Gerisi boş benim için dedi. Ama benden uzaklaşma filan yok aksine daha da aşık olmuş gibi. Eve koşa koşa geliyor 50 kere arıyor. Zorla dışarı çık gez dolaş bunalma diyor, cikmamissam zorla çıkarıyor kahve ismarliyor sağolsun. Gece 2 ye kadar emzirme harici çocugu bırakmıyor elinden. Ben o arada kitap keyfî yapıyorum ve uyuyorum. Ben bile bu kadarını beklemiyordum.

Ben de 2 numara huggies kullaniyorum ici beyaz ama. Huggies de hic idrar kacirma olmasi sadece kaka oldu ara ara o da cok yogun kaka yaptiginda. Prima premium da ise 1 numarada hicbir sorun yoktu. Ne zaman 2 numaraya gectim habire cis oluyordu oglanin kiyafetleri anlamadim gitti. O nedenle cisi daha iyi emdigi icin huggiesdeyim islak degil cocugum en azindan ama bir sonrakinde molfixi de denemek istiyoruz. Kullananlar molfix icin ne diyorsunuz ?

Yarim mekik 10 kere yine sirtustu yatip kalcayi yukari kaldirip 5sn bekletmek 10 kere. Bana bunlari onerdi her gun yap desi ama unutuyirum. Su an icin 10 kg fazlam var sanki hic gitmeyecek gibi bu kilolar. Acikinca da yiyorum. Sozde ekmegi kestim ama arada yine yiyorum. Emziriyorum canim cok tatli istiyor gubde 1 gofret yiyorum. Eski pantolona bacagim bile girmedi denedim. Nasil gidecek gercekten....

evet canım.3 numara, 4-9 kilo.çok kalın gelmedi mi sana da?oğlumda hep prima aldım.hiçç şikayetim olmadı.pişik olmadı.sızdırma aynı..ama bilmiyorum, kaliteyi mi bozdular, ben mi sahtelerini aldım..
Ben 3 ü almadım canım ondan bilmiyorum 2 numara aktif bebekteyim yeni bebek yani ama ben de anlamıyorım bu primayı ya
canım bu hangi bez?
Yeni bebek 2 numara

Canım bu yenibebek 2 numara mı? Benimkinde gösterge yok içi de beyaz :/ premium carein içi böyleydi bende göstergede onda vardı

Benim de 5 var.12 almıştım 7 gitti 5 i aynen duruyor.Yemesem sütüm azalıyor kalitesi düşüyor yesem gram oynamıyor tartı.İlk kızım prematüreydi onda kolay vermiştim mama takviyeli gitmiştim bunda sadece anne sütü diye diyet de yapamıyorum çok da yemiyorum ama tartı aynı pantolonlar dar benim de nolacak bilmem...

En bastan beri yalniz olunca da hepsini veriyorsun sanirim kilo illa ki verilir kizlar biz sute odaklanalim daha cok

Kızlar oğlumun gaz çıkartmaya çalışırken burnundan geliyor süt, o zaman da böyle nefessiz kalırmış gibi oluyor. Yaşayanınız var mı bunu? Hani böyle nefesiniz daralır da nefes alırken hııh diye bi ses çıkartırsınız ya öyle oluyor. Tam anlatamadım ama umarım anlaşılmışımdır.

mavi_lina süper canım benmde eşim saolsun cok destek akşamları genelde o bakıo gündüz bigün annem bigün kv gelio ama ben kızımı bırakp cıkamıorm icimden gelmio :) hafta sonları eşimle cıkıorz kızımızıda gezdiriyoruz :)

En bastan beri yalniz olunca da hepsini veriyorsun sanirim kilo illa ki verilir kizlar biz sute odaklanalim daha cok

Doğrudur :)) ben de bir hafta sonra yalnız kaldım, gidiyor bir şekilde ki ne bulsam yiyorum gerçekten fırsat buldukça kısmıyorum. Dediğin gibi bir şekilde gidiyor, şimdi öncelik başka :)

Doğrudur :)) ben de bir hafta sonra yalnız kaldım, gidiyor bir şekilde ki ne bulsam yiyorum gerçekten fırsat buldukça kısmıyorum. Dediğin gibi bir şekilde gidiyor, şimdi öncelik başka :)
Ben de niye gitmiyo ayol yalnızım iki çocuk çok da yemiyorum tatlı falan o tartı hep aynı

Anne ve KV sağolsun :))
Bence bebisle cikmak daha zevkli :) Ben esime oglani birakip ciksam da eve donmek icin can atiyorum,onlarsiz eksik gibiyim. Cocukla kim demis gezilmez diye di mi :) yurtdisi tatil planlari bile yapiyoruz biz. Artik sezaryan agrilari da gecti. Cevredikler esimle bize giptayla baktiklarini soyluyorlar. Sanki 40 yillik anne baba gibi olduk. Sanirim yalniz olmanin avantaji da bu. Kizlar yalnizliktan korkmayin cocuk baglayici falan da degil cikin disari bolca. Kiz arkadaslarinizla da arada bulusup birer kahve icin. Esimden Allah razi olsun, cok sansliyim

Evet doktorlar asla zayiflamayi caliayi onermiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…