2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ben bugün 40 muayenesine gittim alttan muayene oldum. Sezeryan olmuştum ama Dr um böyle gerekiyor artık rutin kontroller dedi.

Kilo konusu konuşulmuş ilk 3 hafta kadar patır patır gitti kilolar, sonra tartı dondu. Tamam tatlı börek vs yiyorum ve kilo almıyorum ama vermiyorum da artık. Boyum kısa olduğu için tüm kilom karın kalçada ve hiç bir kıyafetime giremiyorum hala hamilelik taytlarıyla geziyorum
Çok acıkıyorum ya ben :/

Kızlar, bebeğinizi kaynamış soğumuş suyla mı yıkıyorsunuz? 20 günlük olduk ama ben artık yoruldum kaynat soğumasını bekle yıka işinden. Ne zaman çeşme suyu ile yıkayabilirim acaba?

Cnm ılk bebeğım prematüre demıssn kacıncı haftada doğmuştu,bnmde bebiş premature tecrubelernde brz bahsedebılırmsn.yaşıtlarını nasıl yakaladı nezmn yakaladı.premature bebektn snr ıkıncısı epey bi kolay gelıodr

Bilemedim nasıl gidecek türkiye de havalar güzelleşiyor,çıkın dışarı hep beraber ne güzel:)

Çok şükür canım bu kızım ondan genel olarak daha sakin bir bebek o yüzden de daha rahat tabi bir de tecrübenin de etkisi oluyor.Ben 34. Haftada doğurdum canım preeklampsiden , 10 gün küvezde kaldık.Bebeğim küçüktü ama çok bi problem yaşamadık kilosu düşüktü sadece hala da zayıftır yapısı öyle galiba biraz da iştahsız bir çocuk.Gelişim olarak düzeltilmiş yaşa göre 10 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürüdü.1-2 aylık sapmalar oldu yani en fazla onlar da normal kabul ediliyor.Genel olarak nörolojik gelişimde falan çok problem yaşamadık biz daha çok kiloda yaşadım 1800 doğmuştu preeklampsiden gelişememiş iyi sonraki süreçte de kilosu alt sınırda oldu hep ama bünyesi iyi çok şükür ondan başlarda üzülsem de çok takılmıyorum artık.Senin bebeğin ne kadarlık şuan ayına göre yapması gerekeni yapıyorsa dert etme canım büyüyorlar bi şekilde inan sen bile şaşırıyosun

Ne yalan söyleyeyim ben neredeyse hergun çıkıyorum. Yarım saat bile olsa hava alıyorum. Kuaföre filan gidiyorum. Bugün 3 saat gezdim. Kıyafet filan baktım kendime. Birşeyler aldım. Kahve içip kitap okudum. Kendime geldim valla :)

Kızlar, bebeğinizi kaynamış soğumuş suyla mı yıkıyorsunuz? 20 günlük olduk ama ben artık yoruldum kaynat soğumasını bekle yıka işinden. Ne zaman çeşme suyu ile yıkayabilirim acaba?
Ben hep çeşme suyuyla yıkadım kaynatmadım.ilk bebekte insan çok titizleniyor ama ikinci de öyle olmuyormuş pek ya da evde bakım bekleyen 2. Çocuk varlığı etkili oluyor biberonları koyacağım suyu bile üşeniyorum bazen mecburiyetten yapıyorum :)

Kızlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

O ayrı tabii canım. Bebekle de çıkıyorum güneşli havada. Ama arada yalnız kalmak istiyorum iyi geliyor bana.

Biz en başından beri çeşme suyu ile yıkıyoruz canım.

Ben en başından beri çeşme suyuyla yıkıyorum canım, sıkıntı da yaşamadım cildinde çok şükür.

Doğum kilolarına gelince 3 kg var sadece. Eski bluzlar oluyor ama Pantalonlar çok sıkı oluyor. Bugün pantolon alayım dedim 34 küçük 36 beden büyük geldi çok sinir bozucu. Likrali buldum birtane onu aldım mecbur.

Göğüs ucuyla tuttu sonunda beyfndi,belkı de sutun yağlıdr.işin sırlarnı istiorz
Ayy cok sukur. Ara ara cikarip ver bakayim oyle alisir sen de rahatlarsin. Vallahi yagli mi acaba bilmiyirum ki. Dr 2 kere mama veriyor musun diye sordu inanamadi:) masallah diyo. Ben kendim zayif yapiliyim. Sen gitrinmi kilo alimi nasil?

Kızlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Bnm kiziminda arada burnundan geliyor
Gazini cikarmadiginda oluyor genellikle
Hatta bir ara yine burnundan geldi bayagi nefessiz kaldi acile gittik akciger filmi cekildi kanina bakildi temiz cikti
Doktor gazini tam cikarmadigindan olmustur demisti ve cok fazla mama verme demisti

Bende 12 kilo almıştım eski kiloma döndüm belki daha veririm diye ümit etmiştim ama yok anacim tartıda gram oynamıyor kaldım yine bu yaz tombis tombis

Benimde sadece gazını çıkarmaya çalışırken geliyor. Nefessiz kalmıyor ama samki alamıyormuş gibi sesler çıkarıyor, zorlanıyormuş gibi. Normal zamanda solunumu falan normal çok şükür de bu durum canımı sıkıyor.

Bende 12 kilo almstm 9 kilosu gitti 40ım ckmadan we deli gibi tatlı yiorm 3 kilo kaldı ama ben 5 6 kilo wermek istiorm bebegm biraz toparlansn sütüm otursun bende dikkat edicem

Bugün çıktım kırmızı gecelik aldım çarşıdan hehehe görümcemle çıktık hiç bişey konuşmadık kızla. ne konuşucam kı yahu oh dünya varmış iki saat gezmelere olmak bana çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…