2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dikkat etmek lazim ynede kocacim zayifla biraz diyor bana görümcem çok zayıf ben onun gibi olayım dedim de yok olma iskelet gibi o diyor tövbe yarabbim:) eşim baliketli seviyor

Kızlar, bebeğinizi kaynamış soğumuş suyla mı yıkıyorsunuz? 20 günlük olduk ama ben artık yoruldum kaynat soğumasını bekle yıka işinden. Ne zaman çeşme suyu ile yıkayabilirim acaba?
biz bu gün oğluşumu yıkadık ablamla Çeşme suyuyla hep böyle yıkanır bizde diğer türlü zahmetli olur canım. Ablamlar o kadar çocuk büyüttü hep bu şekilde yıkandı.

Kızlar, bebeğinizi kaynamış soğumuş suyla mı yıkıyorsunuz? 20 günlük olduk ama ben artık yoruldum kaynat soğumasını bekle yıka işinden. Ne zaman çeşme suyu ile yıkayabilirim acaba?
Ilk gunden beri cesme suyuyla yikadim boyle yapmamiz gerektiğini ilk kez duydum

Normal bi durum canim buyudukce duzelecek kafana takma bunu. Sadece rahatca cikarmasini sagla yeter.

Ay çok rahatladım canım çok çok sağol Allah razı olsun.. çıkartıyorum her seferinde ama yetmiyor belli ki, o sese çok kafamı takıyordum bunu duymak yüreğime su serpti :)

Geçti valla geceleri uyumuyo arada diyorum ki gidim hastaneye geri koysun karnıma

Bnmde canim sklmisti ama doktor normal karsilayinca bnde artik takmiyorum bnm kizimda burnundan gelince solugunu zor topluyomus gibi yapiyor o da normaldir heralde

kızlar dogum paranızı aldımızmı.ben aile bakanlıgına basvuru vs yapmadım yada nereye yapılıyorsa.kurumum bir dilekce istedi kamuda bu sekilde oluyor dediler.sznereye basvurdunuz.buarada pek giremiyorum yazılanları ara ara okudum.bulgur pilavını denedim süt için.ve gögüslerim dolu dolu suan masallah.gercekten işe yarıyor sütü az olanlar mutlaka denemeli.

Çayı kız kucağımdayken hazırlıyorum ama içmeye fırsat bulamıyorum 1 yudum alıyorum soğuyo.
Aynen eşimde çok rahatına düşkündür bazen birşey istiyorum duymamazlıktan geliyor öyle olunca bir daha istemeye çekiniyorum . Bugün görümcemde yok dün gitti kahvaltıyı bırak sadece 2 kurabiye ve meyve suyu içebildim. Galiba bunların sonu yok annelik denen dünyada yaşam hep böyle olucak :)))

Kızlar,benim bikaç gündür geceleri bebeğimi emzirirken dizkapağımdan aşağısı acayip uyuşup kaşınıyor. Yavrum en az 2-3 saat kalıyor bi de,öyle zor dayanıyorum ki annem sezeryanın yan etkisidir diyor ama..var mı böyle bi yan etki yaşayanınız???

Ben 2 hafta kadar kaynamış soğumuş suyla yıkadım, sonra bi gün unutmuştuk önceden kaynatmayı Çeşme suyuna geçtik öyle de gitti.

Ay ne güzel 36 bol gelmiş :)
Benim 4 kilom kaldı hiç bir pantolonum olmuyor galiba 40 beden oldum. Ah şu kısa boyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…