- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.161
Aynen bende diyorum kim görürse çocuğu düşünerek yaptık ama kòtümü yaptık bilemedim insallah zamanla normale dönerBen hic tahmin etmezdim bu kadar yapacagini sok oldum cok uzuldum. Kizim cok akilli sakindi halbuki. Ona da uzuluyorum. Dun aksam kizim sana biz naptik dedim artik. Ne yaptik da bu hale getirdik cocugu. Yapmasa miydik diye dusundum. Sonra gece oyle bir ruya gordum ki allah korusun oglumu kaybetmisim uyandim hemen sarildim neden boyle dusundum diye kendime kizdim. Zamanla duzelecek yapacak bisey yok canim.
Cnm yaaa sağlıklı olsunlarda inan kılo hıc önemlı degıl mesala suan herkes zayıflamak ıstıo.1850gr doğdu bnmkde 33haftalık doğduk.tabı bn duygusal olark cok zor zmnlar yasadım.dha 2aylık bile olmadk ama dha dr.bizi 1haftalık kabul edıo,ılk ıkı ay uyanamadık bile ağlayamıodk okdr düşn bzde 2hafta kaldk ıı olduklarını duyunca cok sevınıorm.ınsallah sağlıklı olsnlarda napalım 1ay gecten gelsnler.insallah bzde büyürz
Cnm bazı bebeklerın kıkırdak gelısımı tam bitmıoms eğer bebeğın zayıf doğmussa dha cok normal.3-4aya gecermş
canım benim bebeğim öyle olurdu 15 günlükken öyle oldu napacagimi şaşırdım öldü zannettim çocuk elimizde morardi o gece hemen acile gittik film çekildi kan idrar alindi hepsi temiz çıktı Dr çok emio gazi olunca da baskı yapio süt nefes borusuna kaçıo dedi canım sana tavsiyem oğlun kusarsa sakin ol yan çevir ve yüzüne bi iki defa hafif ufle işe yario benim oğlum hala öyle oluo ufluyom yan çeviriyorum çocuğun başı şekilsiz oldu yan koya koya ama dikkat et o an kaldırıp etme sakin kusmasi akciğere kaçar allah korusun daha kötü şeyler olur
Rahatlamana sevindim
Biz evhamli anneler hep boyleyiz:)
canm ben yaşadım beni rahatlatan sıcak su torbası ve elle masaj yaparak sağmak olduu.büyüklerime göre canım bişe isstediği ve yemediğim için olmuşKızlar dün akşamdan beri ağlıyorum. Sağ göğsündem dolayı taş gibi oldu sancılanıyor halen geçmedi ılık suyla yıkadım banyo yaptım fayda etmedi dokunamıyorum göğsüme ilk defa Böyle bişey yaşadım. Benim gibi olan var mı yoksa acilemi gitsem inanılmaz bir ağrı anlatamam.
Benim oğlan çok huysuz 5 dk anca oyalayabiliyo babası bırakıp hayatta çıkamam ki bende pimpirikliyim huzurlu olsada çıkamam acaba ağlarmı açmı diye içim içimi yer o yüzden benim içinde bebekle çıkmak daha huzurlu :)). Yanlızlık güzel görümce geldi her işimi yaptı sağolsun ama eşimle aram açıldı yanlızken ne güzeldi halbukiBence bebisle cikmak daha zevkli :) Ben esime oglani birakip ciksam da eve donmek icin can atiyorum,onlarsiz eksik gibiyim. Cocukla kim demis gezilmez diye di mi :) yurtdisi tatil planlari bile yapiyoruz biz. Artik sezaryan agrilari da gecti. Cevredikler esimle bize giptayla baktiklarini soyluyorlar. Sanki 40 yillik anne baba gibi olduk. Sanirim yalniz olmanin avantaji da bu. Kizlar yalnizliktan korkmayin cocuk baglayici falan da degil cikin disari bolca. Kiz arkadaslarinizla da arada bulusup birer kahve icin. Esimden Allah razi olsun, cok sansliyim
Aman benim kv de toplam 2 saat baktı o kdr o çocuğa baktım dedi. Hepsinin köküne kibrit suyuBenim oğlan çok huysuz 5 dk anca oyalayabiliyo babası bırakıp hayatta çıkamam ki bende pimpirikliyim huzurlu olsada çıkamam acaba ağlarmı açmı diye içim içimi yer o yüzden benim içinde bebekle çıkmak daha huzurlu :)). Yanlızlık güzel görümce geldi her işimi yaptı sağolsun ama eşimle aram açıldı yanlızken ne güzeldi halbuki
Aaa iyiki söyledin cnm bende düşünüyordum almayı bu hiç aklıma gelmemişti. Eski usul yapıp sırtımızamı bağlasak acaba :)))Kızlar kanguru hayat kurtarır dedim tam alacaktım ki , erkek bebek için çok önerilmediği öğrendim. Doktoruma sordum kısa süreyle 1 saat , 2 aylıktan sonra olabilir dedi. Sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?
Bu gidişle öyle olcak gibi :)))Aaa iyiki söyledin cnm bende düşünüyordum almayı bu hiç aklıma gelmemişti. Eski usul yapıp sırtımızamı bağlasak acaba :)))
Kızlar, kabızlık için vazelin önerdiler bana tanıdıklar. 1cm kadar poposundan içeri kulak çubuğuyla sürdüm ben. İşe de yaradı.
@country canım memeyle savaşa benim kız 15 günlükken başladı. Huylarını erken gösterdi. Bi de emip doyunca mememi eliyle ittiriyorsonra sanki elinden zorla almışlar gibi kafasını sallaya sallaya bağırarak alıyor ağzına
aynen canım aynen teklik gibisi yok inan annemi bile kaldıramıyorumAman benim kv de toplam 2 saat baktı o kdr o çocuğa baktım dedi. Hepsinin köküne kibrit suyu
ahh şu ıkınmalar varyaa onlar olmasa mis gibi huzurlu olucak kuzucuklar. Üşütmüşse bile kusması iyi bence rahatlarkızlar huzurlu geceler hepinizee nöbet saatlerindeyiz mis kokuluların :) benim kız ıkına ıkına uyumaya çalışıyo suan ama ben hiç uyuyamıyorum kusacak korkusuylaa bu zamana kadar kusmayan kızım dün geceden beri kusmaya başladıı ne oldu anlamadım emio gaz çıkartırken kusuyo bugün akşamda sarı katı kustuu normal mi sarı kusması ? üşütmüşmüdür?
Canim ben burada yazdim da sen demekki gormedin. Ben doktora aynen bu sekil anlattim kendini doyurmuyo sanki gunduz cok az emiyo dedim bi tartti bu ay da 1.5 kg almis:) bu cocuk mu doymuyo dedi bana:) daha 1 ayin dolmasina 4 gun var bide dedi. Anlayacagin aglamiyorsa eger doyuyordur canim merak etme.ruzigarr canım bebegin bu ayki gelişi nasıl ilknay biberon veriodun bu ay meme DİE biliyorum hani diodun ya sanki doymuyor gibi hissediyorum DİE o yuzden sordum bende şuan oğlumun doymadigini hissediyorum da söylemek istemezsen sen bilirsin
Tam olarak 2 ay dolunca 1 saat mi takabiliyoruz canim? Kacinci aydan sonra kanguru rahatca takilabiliyor? Ben de aldim bekliyorumKızlar kanguru hayat kurtarır dedim tam alacaktım ki , erkek bebek için çok önerilmediği öğrendim. Doktoruma sordum kısa süreyle 1 saat , 2 aylıktan sonra olabilir dedi. Sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?
Bizde de gunduz ara ara meme emerken resmen savasiyor. Ben de dun ayaga kalktim az yurudum sakinlesti oyle devam ettim.Bende de aynı memeyle kavga problemi var. Nasıl çözeceğiz bunu bilmiyorum.
Baktinmi sari kusma neden oluyormus internetten. Ya da dr.una bir sor bakalimkızlar huzurlu geceler hepinizee nöbet saatlerindeyiz mis kokuluların :) benim kız ıkına ıkına uyumaya çalışıyo suan ama ben hiç uyuyamıyorum kusacak korkusuylaa bu zamana kadar kusmayan kızım dün geceden beri kusmaya başladıı ne oldu anlamadım emio gaz çıkartırken kusuyo bugün akşamda sarı katı kustuu normal mi sarı kusması ? üşütmüşmüdür?
Allah kolaylik versin sen daha once de yazmistin ta ne zamandir bu sekilde kosturuyorsun. Ayri eve cikmayi dusunuyor musunuz? Yoksa kv ler mi sizde kaliyor?kızlar ben cam siliyorum mutfak dolabı iki günde bir hergun süpürge ac toz al sil kek yap börek yap yemek yap utu yap kizimla ilgilen oglumla ilgilen kaynanam la birlik olduğum için gelen giden yemek vs vs bunları kendimi övmek için anlatmiyorum ama vakit buluyorum oğlumu yatırıp o hızla yapıyorum ara ara ama çocuklarım dışındaki Yaptıklarım hariç hic memnun değilim kendimi yorgun ezik ve bitkin hissediyorum manevi konuda hic destekçim yok ne kendi ailem ne eşimin ailesi hic bi şekilde destek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?