2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynen bende diyorum kim görürse çocuğu düşünerek yaptık ama kòtümü yaptık bilemedim insallah zamanla normale döner

2490 doğdu canım, belki de ondandır ama onu araştırdım bir rahatsızlıkmış o ve en net belirtisi hırıltılı nefesmiş, çok şükür bizim öyle bir problemimiz yok.

Çok geçmiş olsun canım. Bizde çok şükür o derecede olmadı hiç, öyle bir ses çıkarıyor ama solunumuna da devam ediyor. Dediğin gibi gazla alakalı evet çünkü hep gaz çıkartırken oluyor, o kadar da sık emzirmiyorum ama bebeğim hep gazlı maalesef.

Rahatlamana sevindim
Biz evhamli anneler hep boyleyiz:)

Çok zormuş vallahi, karnımdayken ne rahattım :)

canm ben yaşadım beni rahatlatan sıcak su torbası ve elle masaj yaparak sağmak olduu.büyüklerime göre canım bişe isstediği ve yemediğim için olmuş

Benim oğlan çok huysuz 5 dk anca oyalayabiliyo babası bırakıp hayatta çıkamam ki bende pimpirikliyim huzurlu olsada çıkamam acaba ağlarmı açmı diye içim içimi yer o yüzden benim içinde bebekle çıkmak daha huzurlu :)). Yanlızlık güzel görümce geldi her işimi yaptı sağolsun ama eşimle aram açıldı yanlızken ne güzeldi halbuki

Kızlar kanguru hayat kurtarır dedim tam alacaktım ki , erkek bebek için çok önerilmediği öğrendim. Doktoruma sordum kısa süreyle 1 saat , 2 aylıktan sonra olabilir dedi. Sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?

Saatlerdir ayağımda neden banyo yaptığı gün huzurla uyuyamıyo yavrum uffff ya mahvoldu oğlum uykusuzluktan

Aman benim kv de toplam 2 saat baktı o kdr o çocuğa baktım dedi. Hepsinin köküne kibrit suyu

Aaa iyiki söyledin cnm bende düşünüyordum almayı bu hiç aklıma gelmemişti. Eski usul yapıp sırtımızamı bağlasak acaba :)))

Bende de aynı memeyle kavga problemi var. Nasıl çözeceğiz bunu bilmiyorum.

kızlar huzurlu geceler hepinizee nöbet saatlerindeyiz mis kokuluların :) benim kız ıkına ıkına uyumaya çalışıyo suan ama ben hiç uyuyamıyorum kusacak korkusuylaa bu zamana kadar kusmayan kızım dün geceden beri kusmaya başladıı ne oldu anlamadım emio gaz çıkartırken kusuyo bugün akşamda sarı katı kustuu normal mi sarı kusması ? üşütmüşmüdür?

ahh şu ıkınmalar varyaa onlar olmasa mis gibi huzurlu olucak kuzucuklar. Üşütmüşse bile kusması iyi bence rahatlar

Canim ben burada yazdim da sen demekki gormedin. Ben doktora aynen bu sekil anlattim kendini doyurmuyo sanki gunduz cok az emiyo dedim bi tartti bu ay da 1.5 kg almis:) bu cocuk mu doymuyo dedi bana:) daha 1 ayin dolmasina 4 gun var bide dedi. Anlayacagin aglamiyorsa eger doyuyordur canim merak etme.

Tam olarak 2 ay dolunca 1 saat mi takabiliyoruz canim? Kacinci aydan sonra kanguru rahatca takilabiliyor? Ben de aldim bekliyorum

Baktinmi sari kusma neden oluyormus internetten. Ya da dr.una bir sor bakalim
Ama usutmekten fln olabilir bence. Kizim cok kusardi ama hep beyazdi peynir yapiyordu.

Allah kolaylik versin sen daha once de yazmistin ta ne zamandir bu sekilde kosturuyorsun. Ayri eve cikmayi dusunuyor musunuz? Yoksa kv ler mi sizde kaliyor?

2 gundur Deniz huy degistirdi gibi buyume atagi dedikleri sey sanirim bu... gunduzleri neredeyse hic uyumuyor, geceleri de boluk borcuk uyuyor. Dun verem asisiñi da oldu onun huzursuzlugu da eklenice 2 gundur hic uyumadik sanirim. Bir ara acaba doymuyor mu dedim sutum az gibi geldi ama kusunca e midesine girmis birseyler oluyorum. Cok sık emmek istiyor o zaman da sut dolamiyor sanirim. Su anda ayagima aldim oyle guvende hissediyor kendini. Ah uyku ah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…