2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çocuk uyuyunca hemen mutfağa git suyu ısıt sallama çaylardan al tamam bide ekmek pizza yap (ben fakir pizza diyorum ona ) çocuk uyurken ye bunları ben öyle yapıyorum hatta çocuğunu eşine birak eşin ise gitmeden kahvaltıyı yap

bizimkide hep mavi yeşil arası değişir diyoduk değişmedi henüz bizim kahve ama :)))

Bastan beri Gri olanlar mutlaka renkli oluyor canım. Bizim koyuydu köyü olacak. Zaten baba da bende koyu renk gözlere sahibiz. Dedeye cekeydi iyiydi masmavi:)))

Canım sana üzülüyorum ben yazık gerçekten daha da gencecikmişsin bi de büyük kızın vardı sanırım kaç yaşında evlendin 17 falan mı? Eşinle yaş farkında var sana sahip çıkması gerekirken yaptığına bak ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu bu yaşta bu stres üzücü gerçekten inşallah evlatların hayırlı olur feraha çıkarırlar seni gerçi onlar da küçük daha ne kadar çekebilir ki insan bu stresi ayrılmayı düşündün mü ailen ne der

Ah canım ya yaşında o kdr küçük.. Allah yerdımcın olsun

Benim göz mavi-yeşil, eşimin kahverengi, oğlum maşallah babasının fotokopisi, hatta ziyarete gelen arkadaşlarım ak koyunun kara kuzusu diye seviyorlar oğlumu :)))))
ozaman renkli olucak bizimkide desene baya ilginç olucak çünkü biz kahverengi gözlüyüz kaynana ela annem yeşil bebeğin gözleri annemin rengine benziyor annem çok mutlu evlatlarım olamadı bari torunlarından biri olsun diyor

o işe gitmeden anca lavabo için bırakıyorum ama bebek uyuyunca hızlı birşeyler yiyorum ya çorba ya kurabiye tarzı biraz böyle olucak artık . Akşama yemek yapabiliyor musun çocukla ben mutlaka yapıyorum :)

Bastan beri Gri olanlar mutlaka renkli oluyor canım. Bizim koyuydu köyü olacak. Zaten baba da bende koyu renk gözlere sahibiz. Dedeye cekeydi iyiydi masmavi:)))
Demek o yüzden herkes benim oğlanın gözlerine renkli dedi :) oğlumunda mavi griydi şimdi yeşil gibi

Kızlar benim bı kaç gündür kızım çok huysuz ne oldu böle diyorum ya gazi mı var diyorum çıkarıyor çok şükür herşeyi yaptım yok.. susamistir dedim su verdik rahatladı. Su vermemezlik yapmayın kabızlık cekiyor yalancı kabızlık işte suyu lıkır likir içti hemen kakasını yaptı. Rahatladi yavrum Su verme vitamin gider diyenleri anlamıyorum ya halada ikiniyor nesi var bilmem suyu verdik rahatladı da gaz da çıkardı eeee

Tabi yapıyorum çünkü halası geliyor ona birakiyorum o bakarken hemen yapıyorum yemeği o seviyor halacim aşkım diyor:)) valla iyi oluyor onlar olunca her işi yapıyorum:) çok rahatım çok şükür:)
Benim kızım gece uyuyor çok şükür sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum eşimle beraber. Sora o uyanıyor babasi ise gitmeden.. sora babası ise gidince altını alıyorum emziriyorum konusuyorum uyuyor:) bu arada pek huysuz nesi var bilmem gece uyuyor çok şükür altını almıyorum sıcacık uyuyor pişik olmadı çok şükür böle daha rahat oluyor bu kez 4-5 saat uyudu

Tabi yapıyorum çünkü halası geliyor ona birakiyorum o bakarken hemen yapıyorum yemeği o seviyor halacim aşkım diyor:)) valla iyi oluyor onlar olunca her işi yapıyorum:) çok rahatım çok şükür:)
Benim görümcen burdaydı ne mümkün durmuyor sevdirmiyor anca o uyuyunca yapıyorum ben. Benim oğlan çok anneci babacı sadece bizde duruyor oda durması 5 dk sonra yaygara kopuyor

Benim görümcen burdaydı ne mümkün durmuyor sevdirmiyor anca o uyuyunca yapıyorum ben. Benim oğlan çok anneci babacı sadece bizde duruyor oda durması 5 dk sonra yaygara kopuyor
Yabancıliyor demek kı:) halası hergun bizde . Babaaneye anneanneye yabancılamiyor:) başkasınin kucaginda olsa dudağı bukup ağlamaya başlıyor

Aa süper. Bizimki yine geçti ama tekrar eder yine kesin. Yazayım kenara. Doktor bugğn travazol yazdı yara olan durumları için. Günde sadece 1 kez o da yara varsa sürülecek. Onun dışında mustelaya tekrar şans verdim ve memnunum.

Bu arada kadın doğum doktorumun kafasında bir çocuk doktoru bulmuş oldum @medusa76 sayesinde. Zaten kadın doğum doktorumu da onun önerisiyle bulmuştum. Çok sevdim çok açıklayıcı ve detaycı bi doktor. Bebeğe yaklaşımı çok iyi, bezini bile doktor değiştirdi orda kızım muayene boyunca keyif yaptı resmen :) Gelişimi gayet güzel gidiyor çok şükür. Ben de baya gribim çıkarken bana da dolabından bi ilaç verdi bunu kullanabilirsin diye :)) bir dee rota virüs aşısı için sağlık ocağı 3. Aya bırakalım der ama siz 2. Ay yaptırın dedi reçeteye yazıp verdi. En etkin korumayı 2 aylıkken yapıyormuş aklınızda olsun. Zaten damla olarak veriliyor.

Doktor su vermeyin dedi bugün, anne sütünden zaten su alıyormuş. Susayınca da emzir deniyor. Ama su vitamini götürmez ya sadece midesini doldurur o sürede süt içmez onun yerine. O da beslenme açısından sıkıntı. Çok vermemek lazım verilecekse de

Acaba bu büyüme ataklarından mı geçiriyor. O sıralar böyle huzursuz olurlarmış kucak istiyorlarmış. Bir de uykuyu sordum kilosu+1 saat uyuyabilir dedi sakın uyandırmayın. 6 saati geçiyor bazen uykusu.

Off isin zor Allah yardim etsin.

Uyuması emmesinden daha evladır derler..bi de bebekler uyuya uyuya büyür

Huy dwgistiriyorlar arada canim. Peki doyuyor dimi ondan eminsin? Ben her agladiginda meme veriyorum cunku bebekler bu donemde acliktan aglarlar yuzde 80. Gazini da cikariyor diyorsun. Bekle bakalim bir iki gun.

kızlar, oğlumu geç de olsa götürdüm bugün sağlık ocağına ve topuk kanını verdik. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için beni. Bu arada bebeğimi çeşme suyuyla yıkamaya başladım sayenizde büyük bir külfetten de kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…