2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

3 gündür benim oğlan da gündüz çok az uyuyor gece de bölük pörçük. Uyku sıkıştırınca da mizmiz oluyor. Resmen uykuya savaşıyor.

maalesef 4 senedir boyleyim ve değersizim iş güç umrumda değil ama değersiz olmak emeklerinin sayılmaması çok kötü bisi bnm ayrı olmam gibi bisey yok çünkü kocam yok üstelik KV eltimin çocuklarına bakio eltim calisio yetmiomuş gibi onlarda evimi maf edio yapma desem KV benle kavga edio iki gün burnumdan getirio daha yaşım 22 ama biktim hayattan bi kadının okuyup ayaklarının üstünde durması gerekio ben okuyamadm maddi sebeblerden dolayı ve evlendim yanı çocuklarım sağ olsun ama pismanim benim dertlerin bitmez ruzigarr

Ayy daha cokk kucuksun ya bu yastabonca yuk binmis omuzlarina. Sen cocuklarina bak ev isini de oldugu kadar yap ne yapacaksin. Peki kocan nerde baska sehirde fln mi calisiyor?

Canım seni takip eden bi sağlık ocağı yok muydu gebelikte bana hamilelikte en az 4 defa gitmen lazım ki aşıları vs yapabilsinler demişlerdi.Hastanede ilk gün alınıyor ama beslenmeye bağlı hastalıklar bi süre anne sütüyle beslendikten sonra ortaya çıkıyor o yüzden bir defa daha vermeniz gerekli.
Aynen canım merak etme o küçücük bebiş büyüyecek ne ara büyüyüverdi diceksin.Benim kızlrın yapısal galiba küçük olan da 3 kg doğdu 38+2 de şimdi de çok obur bi bebek değil ben de hamilelikten önce 50 kgdım kilo takıntım vardır bunlar da bana çekmiş galiba :))

Günaydın kızlar. Yavru kuş beni uyandırdı kendi misil mışıl uyuyor şimdi :))
Eki Görüntüle 1985242
Aa canım bu bebiş nasıl yatıyo böyle nefesi nasıl alıyo :) maşallah bebişlerniz nasıl saçlı benim kız kel ya sarışın diye galiba hiç saçı yok :)

Kızlar merhaba artık hiç giremiyorum umarım herkes iyidir. Son sayfada okudum gündüz uyumayan bebekleri benimki de onlardan sanırım dönem dönem biz 10-15 gün çok zor geliyor nler geçirdik hiç uyumayan sadece kucak isteyen kucakta da her pozisyonu beğenmeyen ve sürekli ağlayan bir kızım vardı Yen'i Yen'i düzeliyor yani inşallah düzeliyordur hala uyumuyor ama daha az ağlıyor en azından..
Kızlar yazmıştım pişik için eczacı bir krem vermiş eşime 6 saatte geçirecek demiş geçirmezse getir demiş kutusunda da memnun kalmazsanız paranız iade yazıyor Pavloderm pişik onarıcı krem gerçekten 1 gün bulmadı geçmesi ablamda yeğenlerime kullanmıştı sonradan hatırladım :) aklınızda bulunsun diye şuraya yazıp çıkıyorum Auralee
İyi bakın kendinize ve bebişlerinize

Kızlar benim kız gece çok az besleniyo.4+4 uyuyo maşallah uykusu iyi ama bu da fazla uykucu gibi uyanıyo bir memeyi zar zor emiyo geri uyuyo altını açıyorum az biraz daha emiyo geri uyuyo çocuğu uyandıramıyorum ışığı açmak falan da istemiyorum bu çocuk o emdiğiyle 8 saati nasıl idare ediyor anlamıyorum doyar mı büyür mü kafamda deli sorular bugün gidebilirsem aile hekimliğine götürüp tarttıracam.Gündüz de öyle çok obur değil ama son zamanlarda az emip uyuyup hemen uyanmayı ve tekrar emmeyi adet edindi nolacak bilmem ilk bebeğimde mama da verdiğimden daha rahattım şimdi sadece anne sütü olunca hep bi doyuramıyo hissim var sağolsun çocuk da bana yardımcı olmuyo hiç

Benimki de öyle oldu 40'ı çıktıktan sonra. Huy değiştirmiyordur inşaallah diyorum hatta. Gerçi gaz sancıları arttı biraz ama eskiden gece tutmazdı, bu gece 5 te ağlayarak uyandı yavrum. Bakalım geçicek bu dönemde :)

3 gündür benim oğlan da gündüz çok az uyuyor gece de bölük pörçük. Uyku sıkıştırınca da mizmiz oluyor. Resmen uykuya savaşıyor.

Benimkinin de bu gece öyle oldu. Eskiden gece tutmayan sancı, 40 gün sonra bu gece tuttu ağlayarak uyandırdı Ömerimi. Hayır olsun geçer gider inşaallah :)

benimkide dün öyleydi saatlerce ayağımda salladım ayağımda bile zor sakinledi uykusuzluk çok huzursuz yapmıştı gece ilk defa 3 saat büyüdü emmeye uyanmadı

bizde öyleyiz dünden beri Emdirip yerine bıraktığım çocuk çıldırmıştı nr ayakta duruyordu ne de susuyordu. Nasıl kurtulucam ayak ve emzikten

Bizde nasıl nefes aldığını merak ediyoruz, böyle seviyor. Eller hep yüzünde.ultrason fotoğraflari da hep böyleydi :) bayağı saçlı doğdu evet.

Anneler ben göz rengine taktım çok merak ediyorum hangi renk olucak diye 40 ı çıkan anneler sizin hangi renk şuan bizim koyu yeşil gri gibi annemin göz rengine çok benziyor

Bizde nasıl nefes aldığını merak ediyoruz, böyle seviyor. Eller hep yüzünde.ultrason fotoğraflari da hep böyleydi :) bayağı saçlı doğdu evet.
İlginçmiş :) yalnız bebeklerde bu yatırış biraz tehlikeli diye biliyorum ben yemek borusu arkada soluk borusu önde olduğundan Allah korusun kustuğunun direk soluk borusuna girme ihtimali varmış.Siz bilirsiniz tabi ama en azından kafasını yan çevittirin derim en azından kusarsa görürsünüz.

Neyseki bizimkinin ağlama huyu yok. Acikinca ağlar birtek. Uyku ile savaşıyor sıpa. Uykum var yat işte :) yüz üstü dizime yatırıp pitpitliyorum bazen uyuyor bazende salona geçiyoruz orada uyuyor. Yataktan sıkılıyor herhalde:))

Bizde uyanıkken karışmıyoruz gözümüz üzerinde. Zaten bir süre sonra kendi çeviriyor başını :)

Baktinmi sari kusma neden oluyormus internetten. Ya da dr.una bir sor bakalim
Ama usutmekten fln olabilir bence. Kizim cok kusardi ama hep beyazdi peynir yapiyordu.
baktım ama orda şey dio fazla yiyosa sarı kusar dio bana pek doğru gelmedi fazla yese beyaz kusar fazlalıgı atar değil mii doktorada sormadım hiç olmadı msj atıp sorayım ah şu bebekler pimpirik ettiler valla bizi

Tam olarak 2 ay dolunca 1 saat mi takabiliyoruz canim? Kacinci aydan sonra kanguru rahatca takilabiliyor? Ben de aldim bekliyorum
Valla canım benim dr öyle dedi, 2 ay dolduktan sonra kısa süreli olur 1 saat dedi. Kendinin de oğlu var ve açıkçası oldukça güvendiğim bi doktor. 3 kere doktor değiştirip bu doktorla devam etme kararı aldık. Bunun yanısıra rahatça kullanabilirsiniz diyen doktor da var. Eşimle ztn direkt vazgeçtik biz.

yok kocam yok derken yanımda ama yok gibi dünya umrunda değil ne çocuk ne ben yani çok fazla anneci 33 yasında ama sanki 5 yaşındaki çocuk gibi annesi ne derse o naparsa o sevsin annesidir ama karinida ezdirme bende çocuklarıma bakıyorum ama stres beni kötü etkilio 5 kere cenem.kilitlendi vücudum tas kesildi kas gevşetici ilaçlarla kendime geldim hamilelik de stresten. akciğer pıhtılaşma değerin yükseldi az kalsın ben bebeğim ölüyor duk belimde ileri derece fıtık var daha saysam ruzigarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…