2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Acaba bu büyüme ataklarından mı geçiriyor. O sıralar böyle huzursuz olurlarmış kucak istiyorlarmış. Bir de uykuyu sordum kilosu+1 saat uyuyabilir dedi sakın uyandırmayın. 6 saati geçiyor bazen uykusu.
Ne kadar faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz

Oldu mu şimdi bensiz doktora gitmeler :) hemen isim alayım ben de iyi bir doktor arıyorum.dün gittim alelacele muayene olduk bir de çok övülen bir doktor anlamadım gitti.yine türkan hoca gibi mükemmel bir doktora ihtiyacım var :) özelden de ismi yazabilirsin canım.2.ay kontrolüne gider denerim.
Kızım 1 ayda 900 gr almış ve 5cm büyümüş kafa 37 cm dopdupunda da böyleydi sizin bebeklerin kafası da büyümüş müydü???
Sarılık testi da yapmadı hafiflemiş geçmiş nerdeyse dedi.ben de kan testine ısrar etmedim

Acaba bu büyüme ataklarından mı geçiriyor. O sıralar böyle huzursuz olurlarmış kucak istiyorlarmış. Bir de uykuyu sordum kilosu+1 saat uyuyabilir dedi sakın uyandırmayın. 6 saati geçiyor bazen uykusu.
maşallah cnm kızına uyanıkken oyalıyormusun nekadar uyanık duruyo bizimkide dün gece 3 saat uyudu diye baya sevindim 40lıyken nasıl dı bizim bugün 40 bitti :)

Canım bence doğru değil bebek sıcacık uyumak yerine yaş yaş uyuyor altını temizle derim kendini düşün altın ıslak olsa rahat uyuyabilir misin
Kırkı çıkmadan damı kahverengiydi. Biz 4 kardeşiz amcalar halalar ela teyzeler dayılar yeşil mavi babam kahve annem yeşil bizim 4ümüz de kahve dediğin gibi babam sağolsun :))
Doğduğunda gri gibiydi ama çabuk döndü koyu kahve oldu canım sizinki renkli olabilir hala dönmediyse 2-3. Ayda belli olur derler

Benim de bunu öğrendiğim iyi oldu.Kızım gece az besleniyor çok uyuypr ben de gece uyandırsam mı diyodum o zaman gündüz beslenmesine ağırlık vereyim

Öğrenene kadar benim de çok kafamı kurcalıyor hani size de faydası olur diye doktora sordukça size de aktarıyorum :) inşallah faydası olur.
Çok iyi yapıyosun Auralee:) benim durumu biliyorsun,geçen hafta gittim bi doktora ama Allah a emanetti yine. Kilosuna baktı,biz söylediğimiz için boyunu es geçti..neyse iyi ki siz varsınız gerçekten

Ayy ne güzel maşallah anneanneler mutlu olsun bizim babaannede bana hiç benzememiş diye nerdeyse kına yakacak, kahkaha ata ata ohhh oğluma benzemiş dio hasta ruhlu

Huy dwgistiriyorlar arada canim. Peki doyuyor dimi ondan eminsin? Ben her agladiginda meme veriyorum cunku bebekler bu donemde acliktan aglarlar yuzde 80. Gazini da cikariyor diyorsun. Bekle bakalim bir iki gun.
Agladiginda veriyorum emiyor susuyor doyuyor da gaz çıkaramıyor dedim gazi da çıkarttım ikiniyor bu seferde Allah'ım ya sanırım kakasını yapamiyo dün gündüz hiç kakasını yapamadı taa dun gece yaptı onu da su içtikten sora hemen öyle uyudu. Gene aynı su da verdim sabah. Emdi bakindi şimdi uyuyor maşallah. Ama huysuz yinede

Arkadaşlar dün 1. Aylık kontrolüne gittik ama bize kalça ultrasınundan bahsetmedi sadece kızımnnbacaklarını iki yana bastırdı.bile demedi sormayı da akıl edemedim herkes yaptırdı mı acaba ve ne zaman yapılması gerekir

Ayy ne güzel maşallah anneanneler mutlu olsun bizim babaannede bana hiç benzememiş diye nerdeyse kına yakacak, kahkaha ata ata ohhh oğluma benzemiş dio hasta ruhlu
Benim kaynana da aynı babası diyor ama bana benzeten olunca yüzü burusuyor :) kızım babasına benziyor genelde.

Yok uyandirmiyorum 2 de uyudu 6 gibiydi kalktığımda kendisi uyaniyor zaten kakasını uyurken yapınca almadım böle rahat uyuyor sabah alıyorum mutlaka.

Dün kaynanam bol su verdi çocuğa çok susamistir ay yavrunum dedi ver suyu dedi aranmadi sora böle rahatça uyudu çocuk. Çok susamış

Dün kaynanam bol su verdi çocuğa çok susamistir ay yavrunum dedi ver suyu dedi aranmadi sora böle rahatça uyudu çocuk. Çok susamış
Canım ilk 6 ay anne sütü dışında bir şey vermeyin denir siz su zeytinyağı her şeyi veriyorsunuz valla anne sütü gereken her besini sağlıyor ona ilk gelen süt zaten su gibi olur susuzluğı da gider gerek yok bence ekstra bir şeye

Benimde eltim sürekli inşAllah eşine benzer diyordu eşim çok yakışıklıymışta neymiş bebek bana benzedi ve hepsi bayılıyo şuan bu çok güzel bi bebek diye :) kıskançlıktan ne diyeceklerinide bilmiyorlar

Benim oğlum karma olmuş :) çene ve dudaklar eşim, göz şekli, burun ve yanaklar bana benziyor. Göz rengi de yeşil ya da mavi olursa tam ben olcak, onun için bekliyorum :)

Oglum esimin tam bir kopyasi.. bi saclarininrengi bana benzivek gibi.. inceliyorum bana benzeyen bitlyerini buliim diye ama resmen esimi klonlamisiz:)) ama hamileykende esime benzesin diodum hep:) kiz oluncada sana benzesin diyo gonlumu alio esim:))

Eklentiler

• IMG_3726.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 63
Oglum esimin tam bir kopyasi.. bi saclarininrengi bana benzivek gibi.. inceliyorum bana benzeyen bitlyerini buliim diye ama resmen esimi klonlamisiz:)) ama hamileykende esime benzesin diodum hep:) kiz oluncada sana benzesin diyo gonlumu alio esim:))
Benim kizim var oglan çocuğu gibi bildigin ayni tipki babasi dogumdan cikinca dr direk ayni babasi dedi baska soze ne gerek

40 gunden sonra dedi dr ve saglik ocagi canim istediğin bir yerde yaptir oradaki dr söylüyor sonucu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…