2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sali gunu benimde randevum var bi sefer baska bir dr a gideceğim insallah bizimdr sariligimiz hafiflemistir

sütünü kontrol eden varmı hiç ? benim önceden beyaz suluydu bugün kızım agzından çıkarınca gördüm daha yoğun ve rengi hafif sarımsı olmuşşşş :/ bu arada bizim doktorumuz gaz için şöyle bi konşma yapmıştı bize "bebeğin gazının tamamını çıkarmak mümkün değil sadece yüzeysel gazını alttan ve üstten çıkarabilir geri kalanı içinde kalır ugrassanda çıkmaz hepsi 1 ay sonra rahatlarsınız" dedi .bide kızlar probiyotik kullananlar bebeğinizde belli saatte sancılanma gözlemlediniz mi ? ben kullanmaya başladıgımdan beri belli bi saatte gaz sancısı çekio sonra kaka yapıo ilaçtan oldugunu düşündüm çünkü önceden yoktu

Bu arada 40'tan sonra bizim gaz maalesef hafiflemedi, aksine arttı sıkıntısı. 2. ay da inşaallah hafiflemeye başlar, duam o. Çünkü zorlanıyor çok, normalde mutlu bir bebek ama bu bütün enerjisini alıyor hem benim hem yavrumun.

Haha dur özelden yazayım madem detaylı :) bana da medusa76 önerdi sonra türkan hanıma kontrole gittiğimde sevda abla önerdi yine. Aldım randevuyu ve sevdim :)
maşallah cnm kızına uyanıkken oyalıyormusun nekadar uyanık duruyo bizimkide dün gece 3 saat uyudu diye baya sevindim 40lıyken nasıl dı bizim bugün 40 bitti :)
40 öncesi daha sık kalkardı. Sonrası gece uzun uyumaya başladı. 1 kez kalkıyor sadece. İnşallah böyle gider çünkü ayalta durabiliyorsam tek dayanağım gece uykusy
Çok iyi yapıyosun Auralee:) benim durumu biliyorsun,geçen hafta gittim bi doktora ama Allah a emanetti yine. Kilosuna baktı,biz söylediğimiz için boyunu es geçti..neyse iyi ki siz varsınız gerçekten
Çok zor senin durumun da gerçekten. Biz burada zorlanıyoruz yabancı bi yerde olmak alışmadığın bi kültür hepsi zor.. allah kolaylık versin :)
Canım 1 aylık çektirdik rutin istendi. İhmal etme ilk 3 ayda çekilmeli diye biliyorum. Hem bi sorun varsa da wrken bilmek çözümü kolaylaştırır. Biz ptesi ikinciyi çektiricez ilki problemli çıkmıştı. Düzeldi diye düşünüyorum inşallah yani :)
Yok uyandirmiyorum 2 de uyudu 6 gibiydi kalktığımda kendisi uyaniyor zaten kakasını uyurken yapınca almadım böle rahat uyuyor sabah alıyorum mutlaka.
Ya uykuyu bölüp alt değiştirmek iyi değil bence de. Ben de emdikten sonra değiştiriyorum gece mecbur. Çok aç uyanıyor ağlatmak istemiyorum altını değişirken. Biraz doyurup alt değişip emzirmeye devam ediyorum. Yoksa ağlamaktan helak oluyor uyku da kalmıyor.
Dün kaynanam bol su verdi çocuğa çok susamistir ay yavrunum dedi ver suyu dedi aranmadi sora böle rahatça uyudu çocuk. Çok susamış
Ama o midesi dolduğu için susmuştur. Bu kadarlık çocuğun o kadar su içmesi iyi değil ki. Hani bir iki kaşık neyse de çok vermeyin anne sütü susuzluğunu keser bebeğin. Ne ihtiyacı varsa hepsi senin sütünde. Doktorlar söylüyor bunu zaten. Tabi içine sinmeyip yine az az veren var da o kadar çok vermeyin bence.
Aa çok değişik :)) bak bu renk değişimini okumuştum bi yerde. Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre hep içerik değiştirirmiş bak senin de bebeğin için içerik değiştirmiş baya gözle görülür :))

Bu aradaa benim de kızım baya benim kopyam oldu hatta bebekliğimle birebir aynı

3. Aya dogru azaliyor gaz sancilari bizim kizlar artik pit pit diye ugrasmadan gazlarini cikarmaya basladilar. Umarim dahada duzelecek. Birde uyku duzenimiz olussa ne mutlu :) en fazla 3 saat uyuyoruz oda gece

O zaman bir ayımız mı kaldı yani? Ayaklar da hiç durmuyor ama yok yani arttı sanki. Belki geçicidir diye umut ediyorum çünkü hiç gazdan gece uyanmamıştı, ıkınır ıkınır uyudur bu gece uyandırdı yavrumu.

Merhaba. Turkan hanimin oralarda mi buldugunuz doktor. Ben de o taraflarda cocuk doktoru ariyorum da. Bana da bilgi verir misiniz.

Bnm doktor 45 gunden sonra yapiliyor dedi 2.ay kontrolumuzde yapilacak bizimkisi

Kizlar dun aksam.10 dan beri uyuyo kizim.arada 3 kez emdi. 4 saat once emzirdim simdi hala uyuyo ikinmada yok ....uyandirsammi ilk defa boyle huzurlu uyuyo kiyamiyorumda...

Kizlar bugun en son kizimi sabah 6da emdirdim ondan sonra doktora gittik ordan ben alisveris yapmaya gectim sac boyat kestir derken bu saate kadar disarida oyalandim simdi kizimi emdirsem sknti olur mu yoksa sutu sagip dokmem mi gerekiyor nerdeyse 10 saattir sagilmadi

Biz variz .gece ikina ikina uyuyo sabah kakasini yaptiktan sonra biraz rahatliyo.5 ten sonra tekrar buzursuzlasiyo sirti yere degdiginde etini kopariyorlarmiscasina agliyor resmen..dun 1 saat kucagimda halay cektim resmen.10 da anca uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…