- 14 Haziran 2016
- 836
- 712
- 33
- 43
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.261
Benim oğlumda babasının kopyası:))Oglum esimin tam bir kopyasi.. bi saclarininrengi bana benzivek gibi.. inceliyorum bana benzeyen bitlyerini buliim diye ama resmen esimi klonlamisiz:)) ama hamileykende esime benzesin diodum hep:) kiz oluncada sana benzesin diyo gonlumu alio esim:))
Neden dokeceksin anlamadim canim sut goguste bozulmaz bence.Kizlar bugun en son kizimi sabah 6da emdirdim ondan sonra doktora gittik ordan ben alisveris yapmaya gectim sac boyat kestir derken bu saate kadar disarida oyalandim simdi kizimi emdirsem sknti olur mu yoksa sutu sagip dokmem mi gerekiyor nerdeyse 10 saattir sagilmadi
Sizdirma yapiyor ben memnun kalmadim canmBen de 2 numara huggies kullaniyorum ici beyaz ama. Huggies de hic idrar kacirma olmasi sadece kaka oldu ara ara o da cok yogun kaka yaptiginda. Prima premium da ise 1 numarada hicbir sorun yoktu. Ne zaman 2 numaraya gectim habire cis oluyordu oglanin kiyafetleri anlamadim gitti. O nedenle cisi daha iyi emdigi icin huggiesdeyim islak degil cocugum en azindan ama bir sonrakinde molfixi de denemek istiyoruz. Kullananlar molfix icin ne diyorsunuz ?
Sanki oyle bir sey hatirladim burada biri goguste cok duran sut iyi olmaz demisti bnde yanlis anlamis olabilirimNeden dokeceksin anlamadim canim sut goguste bozulmaz bence.
Yok geç degil canım.bizim rotada 2aylık asılarından sonra yapılacakKızlar 2 aylik aşılarını 65 gunluk ken yaptıracaz sağlık ocağından o güne verdiler randevuyu. Rotayı da ondan 21 gün sonra yaparız dedi doktorum agir olmasın diye yani 86 gunlukken yapılacak sizce geç mi 2 aylikken mi yapılması gerekiyor rotanin
Pazartesi saglik ocaginda olcturucem insallah ayiyla orantilidir.2. Ay asimiz ve kalca ultrasonumuz var o gunKilo alımı gelişimi normalse kilosu+1 saat uyuması normalmiş :)
eşim bazı noktalarda haksızlık yapınca bende böyle şeylerle ödeşiyorum :) kabul etmeyince cevap vermiyor onların telefonunaNe güzel ben de kabul etmiyorum ama gelip bi de kalıyorlar anca sinir bozuyorlar
Ben isterdim babasına benzesin ama hiç benzemedi benimkinin moral yerlerdeMaşallah ne güzel, 9 ay taşı hiiiiç benzemesin modundayız biz :) alaka 0 , ten rengimiz bile benzemiyor :)))
6 ile 8 haftalar ağlamaların pik yaptığı haftalarmış inşAllah 3 e girince rahatlarız birazBu arada 40'tan sonra bizim gaz maalesef hafiflemedi, aksine arttı sıkıntısı. 2. ay da inşaallah hafiflemeye başlar, duam o. Çünkü zorlanıyor çok, normalde mutlu bir bebek ama bu bütün enerjisini alıyor hem benim hem yavrumun.
ben gündüz sandım benim oğluşta gece uyur ama bazen 5 kere kalkar bazen 1 kere onun keyfine sancısına kalmış gündüz de bu saatlerde ara ara emip uyuyor aslında ben şükretmiyorum o yorduğu bikaç saati sanki tüm günmüş gibi geliyor :)Haha dur özelden yazayım madem detaylı :) bana da @medusa76 önerdi sonra türkan hanıma kontrole gittiğimde sevda abla önerdi yine. Aldım randevuyu ve sevdim :)
40 öncesi daha sık kalkardı. Sonrası gece uzun uyumaya başladı. 1 kez kalkıyor sadece. İnşallah böyle gider çünkü ayalta durabiliyorsam tek dayanağım gece uykusy
Çok zor senin durumun da gerçekten. Biz burada zorlanıyoruz yabancı bi yerde olmak alışmadığın bi kültür hepsi zor.. allah kolaylık versin :)
Canım 1 aylık çektirdik rutin istendi. İhmal etme ilk 3 ayda çekilmeli diye biliyorum. Hem bi sorun varsa da wrken bilmek çözümü kolaylaştırır. Biz ptesi ikinciyi çektiricez ilki problemli çıkmıştı. Düzeldi diye düşünüyorum inşallah yani :)
Ya uykuyu bölüp alt değiştirmek iyi değil bence de. Ben de emdikten sonra değiştiriyorum gece mecbur. Çok aç uyanıyor ağlatmak istemiyorum altını değişirken. Biraz doyurup alt değişip emzirmeye devam ediyorum. Yoksa ağlamaktan helak oluyor uyku da kalmıyor.
Ama o midesi dolduğu için susmuştur. Bu kadarlık çocuğun o kadar su içmesi iyi değil ki. Hani bir iki kaşık neyse de çok vermeyin anne sütü susuzluğunu keser bebeğin. Ne ihtiyacı varsa hepsi senin sütünde. Doktorlar söylüyor bunu zaten. Tabi içine sinmeyip yine az az veren var da o kadar çok vermeyin bence.
Aa çok değişik :)) bak bu renk değişimini okumuştum bi yerde. Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre hep içerik değiştirirmiş bak senin de bebeğin için içerik değiştirmiş baya gözle görülür :))
Bu aradaa benim de kızım baya benim kopyam oldu hatta bebekliğimle birebir aynı
kusup duruyodu zaten üşüttü galiba ondan değişmiş olabilir rengi :/Haha dur özelden yazayım madem detaylı :) bana da @medusa76 önerdi sonra türkan hanıma kontrole gittiğimde sevda abla önerdi yine. Aldım randevuyu ve sevdim :)
40 öncesi daha sık kalkardı. Sonrası gece uzun uyumaya başladı. 1 kez kalkıyor sadece. İnşallah böyle gider çünkü ayalta durabiliyorsam tek dayanağım gece uykusy
Çok zor senin durumun da gerçekten. Biz burada zorlanıyoruz yabancı bi yerde olmak alışmadığın bi kültür hepsi zor.. allah kolaylık versin :)
Canım 1 aylık çektirdik rutin istendi. İhmal etme ilk 3 ayda çekilmeli diye biliyorum. Hem bi sorun varsa da wrken bilmek çözümü kolaylaştırır. Biz ptesi ikinciyi çektiricez ilki problemli çıkmıştı. Düzeldi diye düşünüyorum inşallah yani :)
Ya uykuyu bölüp alt değiştirmek iyi değil bence de. Ben de emdikten sonra değiştiriyorum gece mecbur. Çok aç uyanıyor ağlatmak istemiyorum altını değişirken. Biraz doyurup alt değişip emzirmeye devam ediyorum. Yoksa ağlamaktan helak oluyor uyku da kalmıyor.
Ama o midesi dolduğu için susmuştur. Bu kadarlık çocuğun o kadar su içmesi iyi değil ki. Hani bir iki kaşık neyse de çok vermeyin anne sütü susuzluğunu keser bebeğin. Ne ihtiyacı varsa hepsi senin sütünde. Doktorlar söylüyor bunu zaten. Tabi içine sinmeyip yine az az veren var da o kadar çok vermeyin bence.
Aa çok değişik :)) bak bu renk değişimini okumuştum bi yerde. Anne sütü bebeğin ihtiyacına göre hep içerik değiştirirmiş bak senin de bebeğin için içerik değiştirmiş baya gözle görülür :))
Bu aradaa benim de kızım baya benim kopyam oldu hatta bebekliğimle birebir aynı
Ben doğum kilosu +1.5kilo daha verdim yani10.5 kilo verdim toplamda Kızlar yemek yiyemiyorum yedikçe midem bulanıyor yada durduk yere öğürme geliyor inanın kızım için yemek yiyorum hoşaf ve su içmekten artık fenalık geldi ama mecburumAynen mavi paket canım, benimkinin böyle. Göstergesi de var birde.
Eki Görüntüle 1984936
Canım tek başına kaldığında veriyorsun inan :)) ben 11 kilo aldım, 8 kilo gitti ama o 3 kiloyu vermek istemediğim için kendimi sınırlamadan yiyorum ben. Veriliyor inan, çalışmaya da başlayacaksın sanırım, gider inan.
ilaçtan sonramı oldu canm seninkide ? allah allahh nie böyle yapıoki bu ilaç rahatlatması gerekmiyormuyduu ?Biz variz .gece ikina ikina uyuyo sabah kakasini yaptiktan sonra biraz rahatliyo.5 ten sonra tekrar buzursuzlasiyo sirti yere degdiginde etini kopariyorlarmiscasina agliyor resmen..dun 1 saat kucagimda halay cektim resmen.10 da anca uyudu
Kızlar ya 2 aydır dogum yapalı hala kanama oluyorum 40 ımda doktora gıttım 40 bası kanaması 10 gun surer dedi e bıttı derken şimdi yıne baya kanama oluyorum acaba adet mi bu şimdi valla orkıdden tahrıs oldum
Ilaca basladiktan sonra oldu canim.ogurme yok ama bizdeilaçtan sonramı oldu canm seninkide ? allah allahh nie böyle yapıoki bu ilaç rahatlatması gerekmiyormuyduu
bide kızım öğürür gibi yapıp duruyoo sizinkilerde öylemi ?
Benim kızım kustuginda kivramli bir şut atıyor neden acabasütünü kontrol eden varmı hiç ? benim önceden beyaz suluydu bugün kızım agzından çıkarınca gördüm daha yoğun ve rengi hafif sarımsı olmuşşşş :/ bu arada bizim doktorumuz gaz için şöyle bi konşma yapmıştı bize "bebeğin gazının tamamını çıkarmak mümkün değil sadece yüzeysel gazını alttan ve üstten çıkarabilir geri kalanı içinde kalır ugrassanda çıkmaz hepsi 1 ay sonra rahatlarsınız" dedi .bide kızlar probiyotik kullananlar bebeğinizde belli saatte sancılanma gözlemlediniz mi ? ben kullanmaya başladıgımdan beri belli bi saatte gaz sancısı çekio sonra kaka yapıo ilaçtan oldugunu düşündüm çünkü önceden yoktu
Benim kızım kustugunda kivramli bir sut gibi atıyor neden acabasütünü kontrol eden varmı hiç ? benim önceden beyaz suluydu bugün kızım agzından çıkarınca gördüm daha yoğun ve rengi hafif sarımsı olmuşşşş :/ bu arada bizim doktorumuz gaz için şöyle bi konşma yapmıştı bize "bebeğin gazının tamamını çıkarmak mümkün değil sadece yüzeysel gazını alttan ve üstten çıkarabilir geri kalanı içinde kalır ugrassanda çıkmaz hepsi 1 ay sonra rahatlarsınız" dedi .bide kızlar probiyotik kullananlar bebeğinizde belli saatte sancılanma gözlemlediniz mi ? ben kullanmaya başladıgımdan beri belli bi saatte gaz sancısı çekio sonra kaka yapıo ilaçtan oldugunu düşündüm çünkü önceden yoktu
Sarılık olmasın tenini kontrol etKizlar dun aksam.10 dan beri uyuyo kizim.arada 3 kez emdi. 4 saat once emzirdim simdi hala uyuyo ikinmada yok ....uyandirsammi ilk defa boyle huzurlu uyuyo kiyamiyorumda...
Yok gece uyuyor ya. Aslında şimdi de baya uyudu ama kucakta uyuyor indiremiyorum çok hüzünlü ağlıyo indirince :/eşim bazı noktalarda haksızlık yapınca bende böyle şeylerle ödeşiyorum :) kabul etmeyince cevap vermiyor onların telefonuna
Ben isterdim babasına benzesin ama hiç benzemedi benimkinin moral yerlerde
6 ile 8 haftalar ağlamaların pik yaptığı haftalarmış inşAllah 3 e girince rahatlarız biraz
ben gündüz sandım benim oğluşta gece uyur ama bazen 5 kere kalkar bazen 1 kere onun keyfine sancısına kalmış gündüz de bu saatlerde ara ara emip uyuyor aslında ben şükretmiyorum o yorduğu bikaç saati sanki tüm günmüş gibi geliyor :)
Neden acaba, ben de sabah lekelenme gördüm 2 ay oldu doğum yapalıKızlar ya 2 aydır dogum yapalı hala kanama oluyorum 40 ımda doktora gıttım 40 bası kanaması 10 gun surer dedi e bıttı derken şimdi yıne baya kanama oluyorum acaba adet mi bu şimdi valla orkıdden tahrıs oldum
Haha aynen annem de küçük auralee diye seviyokusup duruyodu zaten üşüttü galiba ondan değişmiş olabilir rengi :/
bizim kızda önce babaydı şimdi aynı benim bebekliğimmm resimde gördükçe tuhaf oluyorum minyatürümü doğurmuşm dieannem zaten sverken o günleri hatrlatıo bana dio :)
benimki ya ınga yada anne diye ağlıyordu şimdide çok acıklı bi ağlama var bayılıyorum içim gidiyor yerim onların ağlamalarını hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdiYok gece uyuyor ya. Aslında şimdi de baya uyudu ama kucakta uyuyor indiremiyorum çok hüzünlü ağlıyo indirince :/
Neden acaba, ben de sabah lekelenme gördüm 2 ay oldu doğum yapalı
Haha aynen annem de küçük auralee diye seviyoaynı her şeyiniz diyo
benim oğlumda ıkınıyo sonra sanki balgam varmış gibi öğürüyor bazen de zordan öksürüyor. İlaç bizim ağlamalarımızı bi nebzede azalttı sadece ilaç yetersiz güzel gazını almak lazım bide kendimizi bebeğin ayaklarını üşütmemek lazım karnına dün havlu koymamıştım baya ağladı gece 1 e kadar sancı çektiilaçtan sonramı oldu canm seninkide ? allah allahh nie böyle yapıoki bu ilaç rahatlatması gerekmiyormuyduu ?
bide kızım öğürür gibi yapıp duruyoo sizinkilerde öylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?