2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Oglum esimin tam bir kopyasi.. bi saclarininrengi bana benzivek gibi.. inceliyorum bana benzeyen bitlyerini buliim diye ama resmen esimi klonlamisiz:)) ama hamileykende esime benzesin diodum hep:) kiz oluncada sana benzesin diyo gonlumu alio esim:))
Benim oğlumda babasının kopyası:))

Neden dokeceksin anlamadim canim sut goguste bozulmaz bence.

Kızlar 2 aylik aşılarını 65 gunluk ken yaptıracaz sağlık ocağından o güne verdiler randevuyu. Rotayı da ondan 21 gün sonra yaparız dedi doktorum agir olmasın diye yani 86 gunlukken yapılacak sizce geç mi 2 aylikken mi yapılması gerekiyor rotanin

Sizdirma yapiyor ben memnun kalmadim canm

Neden dokeceksin anlamadim canim sut goguste bozulmaz bence.
Sanki oyle bir sey hatirladim burada biri goguste cok duran sut iyi olmaz demisti bnde yanlis anlamis olabilirim
Zaten sutum fazla olmadigi icin dokmeye kiyamadim sagdim biberonda duruyordu kizima icireyim o zamn

Yok geç degil canım.bizim rotada 2aylık asılarından sonra yapılacak

Ne güzel ben de kabul etmiyorum ama gelip bi de kalıyorlar anca sinir bozuyorlar
eşim bazı noktalarda haksızlık yapınca bende böyle şeylerle ödeşiyorum :) kabul etmeyince cevap vermiyor onların telefonuna

Maşallah ne güzel, 9 ay taşı hiiiiç benzemesin modundayız biz :) alaka 0 , ten rengimiz bile benzemiyor :)))
Ben isterdim babasına benzesin ama hiç benzemedi benimkinin moral yerlerde
6 ile 8 haftalar ağlamaların pik yaptığı haftalarmış inşAllah 3 e girince rahatlarız biraz
ben gündüz sandım benim oğluşta gece uyur ama bazen 5 kere kalkar bazen 1 kere onun keyfine sancısına kalmış gündüz de bu saatlerde ara ara emip uyuyor aslında ben şükretmiyorum o yorduğu bikaç saati sanki tüm günmüş gibi geliyor :)

Kızlar ya 2 aydır dogum yapalı hala kanama oluyorum 40 ımda doktora gıttım 40 bası kanaması 10 gun surer dedi e bıttı derken şimdi yıne baya kanama oluyorum acaba adet mi bu şimdi valla orkıdden tahrıs oldum

kusup duruyodu zaten üşüttü galiba ondan değişmiş olabilir rengi :/
bizim kızda önce babaydı şimdi aynı benim bebekliğimmm resimde gördükçe tuhaf oluyorum minyatürümü doğurmuşm die annem zaten sverken o günleri hatrlatıo bana dio :)

Ben doğum kilosu +1.5kilo daha verdim yani10.5 kilo verdim toplamda Kızlar yemek yiyemiyorum yedikçe midem bulanıyor yada durduk yere öğürme geliyor inanın kızım için yemek yiyorum hoşaf ve su içmekten artık fenalık geldi ama mecburum

Biz variz .gece ikina ikina uyuyo sabah kakasini yaptiktan sonra biraz rahatliyo.5 ten sonra tekrar buzursuzlasiyo sirti yere degdiginde etini kopariyorlarmiscasina agliyor resmen..dun 1 saat kucagimda halay cektim resmen.10 da anca uyudu
ilaçtan sonramı oldu canm seninkide ? allah allahh nie böyle yapıoki bu ilaç rahatlatması gerekmiyormuyduu ?

bide kızım öğürür gibi yapıp duruyoo sizinkilerde öylemi ?

Bende De aynı durum var canım. Hala az az da olsa devam ediyor. Benim doktor 2 .Ayda kontrol dedi. Gerçi başka hastaneye transfer oldu doktorsuz da kaldım. Yeni doktor bulmam lazım. Bende sabırla kanamanın durmasını bekliyorum

Benim kızım kustuginda kivramli bir şut atıyor neden acaba

Benim kızım kustugunda kivramli bir sut gibi atıyor neden acaba

Yok gece uyuyor ya. Aslında şimdi de baya uyudu ama kucakta uyuyor indiremiyorum çok hüzünlü ağlıyo indirince :/
Neden acaba, ben de sabah lekelenme gördüm 2 ay oldu doğum yapalı
Haha aynen annem de küçük auralee diye seviyo aynı her şeyiniz diyo

benimki ya ınga yada anne diye ağlıyordu şimdide çok acıklı bi ağlama var bayılıyorum içim gidiyor yerim onların ağlamalarını hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdi
ilaçtan sonramı oldu canm seninkide ? allah allahh nie böyle yapıoki bu ilaç rahatlatması gerekmiyormuyduu ?

bide kızım öğürür gibi yapıp duruyoo sizinkilerde öylemi ?
benim oğlumda ıkınıyo sonra sanki balgam varmış gibi öğürüyor bazen de zordan öksürüyor. İlaç bizim ağlamalarımızı bi nebzede azalttı sadece ilaç yetersiz güzel gazını almak lazım bide kendimizi bebeğin ayaklarını üşütmemek lazım karnına dün havlu koymamıştım baya ağladı gece 1 e kadar sancı çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…