- 19 Ocak 2016
- 5.428
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.281
Benim oğlum karma olmuş :) çene ve dudaklar eşim, göz şekli, burun ve yanaklar bana benziyor. Göz rengi de yeşil ya da mavi olursa tam ben olcak, onun için bekliyorum :)
Ohh Sizinkiler iki tarafında gönlünü almış ne güzel :)))Bizimki De ortak yapım olmuşikimize de benziyor.
walla ben hiç bakmıyrm kendime annemler ondan o çock öyle oluo dedilerbenimki ya ınga yada anne diye ağlıyordu şimdide çok acıklı bi ağlama var bayılıyorum içim gidiyor yerim onların ağlamalarını hoşuma gideceği hiç aklıma gelmezdi
benim oğlumda ıkınıyo sonra sanki balgam varmış gibi öğürüyor bazen de zordan öksürüyor. İlaç bizim ağlamalarımızı bi nebzede azalttı sadece ilaç yetersiz güzel gazını almak lazım bide kendimizi bebeğin ayaklarını üşütmemek lazım karnına dün havlu koymamıştım baya ağladı gece 1 e kadar sancı çekti
Aa bir ayda bitmek zorunda miymis bn onu bilmiyordum ben birde 900 gr liktan almistimKızlar arada mama veriyorum bebeğime. Ama 400 Gr fazla geliyor .Bir ay içinde tüketilmesi lazimmis . 400 Gr dan az olan var mı . Bide hangi mamayi kullanıyorsunuz.ben sma almıştım çoğu kalıyor
kusmugumu öyle canım yoksa gögsünden gelen sütmü kıvamlı ? sütün kıvamlıysa eger yaglı süt dedikleri odur heralde bende tam bilemedim :/Benim kızım kustugunda kivramli bir sut gibi atıyor neden acaba
Ben 3 hafta diye biliyorum arkasında yazar aslında.Ben 3 defa mama verdim aptamildi biri fışkırır tarzda kustu ya sizde de oluyo mu benim kız sindiremiyo mu napıyo?Aa bir ayda bitmek zorunda miymis bn onu bilmiyordum ben birde 900 gr liktan almistim
Bn aptamil kullaniyorum kizim mamayi benim sutumden daha istahli iciyor
Yok hatta mamayi daha az kususyor benim sutumu daha fazla kusuyorBen 3 hafta diye biliyorum arkasında yazar aslında.Ben 3 defa mama verdim aptamildi biri fışkırır tarzda kustu ya sizde de oluyo mu benim kız sindiremiyo mu napıyo?
Çok sevdim gerçekten :) bebeğe yaklaşımı çok güzel. Vallahi sayende çok güzel doktorlarla tanıştık çok teşekkür ederiz :) bugün gittik kalça için düzelir muhtemelen dedi detaylı anlattı ne olduğunu. Ama ultrasonu daha çekilmedi ptesi çekilecek.Auralee , gelsene , M Molly123
Auralee tatlım gittin mi Murat bey'e , çok tatlı bi doktor dimi? :) Bu arada kalça noldu,İyimi prenses?
Ben bu gidişle " iyi doktor " bulucu olucam kariyer yapıcam bu alanda
Gelsene ve Molly123
Auralee soylemiştir belki ama ben bütün yazıları okuyamadım o yüzden yazayım dedim, Çocuk doktorumuz Murat Palabıyık, yarım gün Avcılar Hospitalde yarım gün yeşilköy internationalde çalışıyor. Uzmanlığı yeni doğan üzerine. Ben çok memnunum. Sakin, ilgili, hoş sohpet bir doktor. Watsapp yada telefonlada ulaşılır oluşu benim için artı. Sgk geçmiyor tek kötü yanı o :) adını internette aratırsanız katıldığı programlar vs çıkıyor.
2-3 saat miKizlar eskiler hic gaz cikarma filan bilmezmis
Annem ben sizi emdirirken uyurdunuz direk besiginize yatirirdim diyor
beni cocugu doyurmak degilde gazini cikarmak yoruyor bazen 2-3 saat kucagimda gaz cikarmasini bekliyorum arkasina hafif hafif vurarak cikarmasini bekliyorum tam cikariyor tekrar basa sariyoruz
Evet bende aptamil kullanıyorum ama her gün vermiyorum doymadığı Zaman 2 güne bir alıştırmamaya çalışıyorum benim Bebek'te mama içtiği Zaman ilk günler kusmaya başladı sonra bizimkiler beni uyardı mamayı çok fazla aldığından dolayı sonra ben kontrollü verince kusması kesildi. Kullanım süresi 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekir.Ben 3 hafta diye biliyorum arkasında yazar aslında.Ben 3 defa mama verdim aptamildi biri fışkırır tarzda kustu ya sizde de oluyo mu benim kız sindiremiyo mu napıyo?
Ben 3 hafta diye biliyorum arkasında yazar aslında.Ben 3 defa mama verdim aptamildi biri fışkırır tarzda kustu ya sizde de oluyo mu benim kız sindiremiyo mu napıyo?Aa bir ayda bitmek zorunda miymis bn onu bilmiyordum ben birde 900 gr liktan almistim
Bn aptamil kullaniyorum kizim mamayi benim sutumden daha istahli iciyor
Rengi normal canim dun cok aglamisti onun yorgunluguydu galibaSarılık olmasın tenini kontrol et
Kizlar eskiler hic gaz cikarma filan bilmezmis
beni cocugu doyurmak degilde gazini cikarmak yoruyor bazen 2-3 saat kucagimda gaz cikarmasini bekliyorum arkasina hafif hafif vurarak cikarmasini bekliyorum tam cikariyor tekrar basa sariyoruz
Kizlar eskiler hic gaz cikarma filan bilmezmis
Bizim doktor cok onemsiyor mutlaka cikart diyor o sesi duymadan birakma dedi kizada yazik yani saatlerce belini pispisliyoruzÇok sevdim gerçekten :) bebeğe yaklaşımı çok güzel. Vallahi sayende çok güzel doktorlarla tanıştık çok teşekkür ederiz :) bugün gittik kalça için düzelir muhtemelen dedi detaylı anlattı ne olduğunu. Ama ultrasonu daha çekilmedi ptesi çekilecek.
2-3 saat miay ben 5 dakika pışpışlıyorum çıkmazsa bırakıyorum uyusun. 2-3 saate kaçıncı öğününe geçer dayanmaz o kadar ağlamadan. Hatta gece bazen çıkarmadan bırakıyorum emdiği yerde uyuyup kalıyor.
Ben emzirince gaz çıkarmiyorum. Sadece mama verince gazını alıyorum canım.
Donusumlu ugrasiyoruz bazen esim bazen annem bazen ben2-3 saat nasıl uğraşıyorsun öyle, tekrar acıkır o sürede :)) ben 15 dk uğraşıyorum vallahi maksimum, zaten rahatsız oluyor bir süre sonra sürekli sıvazlanınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?