2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
bende çok uğraşamıyorum çünkü uykuluyken imkanı yok geğirtemiyorum uğraşması çabası ikimizde eziyet uyanıkken en geç 3 dk çıkarıyor çıkarmazsa kalkıp hopluyorum kucağımda dik tutup başını destekleyip ozaman çıkarıyor.

bende halay çektim canım halay çekerken omuzumda uyudu :) ayağıma aldım payitahtı seyretcez kocişle şimdi çayım suyum kurabiyemde geldi önüme bende bi ohhh diyebilirim. Ama nedense benim kriz kısa sürdü bugün acaba geceye mi saklıyor enerjisini

İlgin icin cok tesekkurler. Aurelee sagolsun ozel mesajla bilgi verdi. İkinize de tekrar tesekkur ederim

Peki kusması nasıl canım ağzından akıtma gibi mi benimki normalde yandan akıtır en fazla ama mama içince fışkırır tarzda kusuyor her yer üstümüz başımız batıyor 3 sefer farklı mamalarda aynı şey oldu

Ay evet de eskiden kusan cocuklar iyi bogulmuyormus. Bizimki tepemde yarim saat bir saat kusmalsri oluyor..Yatiramam hayatta.

Bizim doktor cok onemsiyor mutlaka cikart diyor o sesi duymadan birakma dedi kizada yazik yani saatlerce belini pispisliyoruz
Canım 5 dk uğraş baktın çıkmıyo bırak bence sonrasında bağırsağa iner zaten 2-3 saate hele de hiç gerek yok ben bazen çıkarmıyorım artık pek gaz sancısı olmuyo şükür seninki çekiyo mu normalde gaz sancısı

Nasıl kustuğuna fazla dikkat etmedim ama çok fazla alınca kusuyor.

Kizlar merhaba ben insallah nisan annesi
Olucam. Siz tecrubelisiniz size sormak
Istedim. nst da 90 a varan sancilarim cikti. Ama acilma hic yok denecek kadar az. Dogum ne zaman yaparim
Sizce? Sizde nasil
Oldu?

kızlar aşıdan geldik bugün.iki bacağa, bir de kola vuruldu.öğleden sonra doktor kontrolümüz vardı.rotayı yapalım dedi.ağır gelmez mi dedik, olmaz, ya aynı gün yapılmalı ya da bir ay sonra.şimdi yapılsın ki etkisi güçlü olsun dedi.biz de yaptırdık.kızım ateşlendi.37.4 iken calpol verdim bir çay kaşığı.normalde bu saatlerde uyuyan çocuk adeta inliyor ve uyumuyor.bu gece bana uyku yok.

Kıyamam canım ya şu aşı derdi çok fena hep ateşlemişti büyük oğlum bakalım bu nası olcak aşı ateş yapmaz diyolar ama yapiyo valla calpol rahatlatır ama uyur belki geçmiş olsun

Takipler başladı bizde beni tanıyo artık bazen gülüyo beni gördügünde parlak ve desenli şeyleri seviyo bazen hakkından gelemedimmi biseyler koyuyorum bakıyo duruyo dönence kullanan arkadaşlar varmı bizim büyük oğlan pek alakadar olmamıştı buna koymadım bi denesemmi biyerlere kaldırdım heralde 2 tane var sizinkiler izliyomu?

Aa bir ayda bitmek zorunda miymis bn onu bilmiyordum ben birde 900 gr liktan almistim
Bn aptamil kullaniyorum kizim mamayi benim sutumden daha istahli iciyor
Ben sma almıştım üzerinde açıldıktan sonra bir ay içinde tüketilmesi gerekiyor yazıyo canım.Sen de bi bak bakalım .Belki Aptamil öyle değildir..

Bana pek sorulmadı bu soru, hep sorulan Ömerimiz nasıl, kendime de yeni yeni sormaya başladım. Gel gitliyim, yani bazı günler çok iyiyim, bazı gün yalnızlık tak ediyor alt üst olup hüngür hüngür ağlıyorum. Ama her şeye rağmen güçlüyüm, zoru yavaş yavaş atlatıyorum inanıyorum :) ve yine her şeye rağmen dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorum, bu dünyadaki yerim daha anlamlı artık, ben bir anneyim ötesi yok :)

Sen nasılsın :))

Ay ben gece 1 2 dk ugrasiyorum baktim cikmiyo koyuyorum yerine

Ben kusmasın diye çıkartmaya çalışmasam bile kucağımda mecbur dik tutuyorum.

İyi geceler anneler ve melekleri benim paşalar uyudu bende hemencik yatıcam umarım herkez güzelce uyur ayy ne değerli şu uyku hele benim gibi uyku delisiyseniz çok zor çok etkileniyorum ben çok sinirli oldum evde hep bi bağrış kıyamet oğlumla aram hiç iyi değil bi soğukluk olmaya başladı sirlendikcede kopukluk büyüyo çok hayırlı bi yere gitmiyoruz ya hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…