2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hepimiz çok güçlüyüz ve bu bilinçle bundan sonra çevremizdeki yeni annelere nasıl davranacağımızı biliyoruz en azından. Bu duyguyu yaşayıp empati kuramayan kadınlara üzülüyorum cidden...
Bu arada ben nasıl mıyım? Herşeyden korkan, kırılgan olarak bilinen ben; sezaryandan bir sure sonra ayaktaydım ve eşimle birlikte camdan dışarı bakarak: 'ben ne kadar güçlüymüşüm sevgilim' dediğim gibiyim... Evet biz anneyiz ve bundan böyle çok güçlüyüz

Ben sütüm az sanıyorum ama galiba bizim durum atak haftası.Normalde tek göğüsle doyan kızım iki göğsü de emip hala aranıyor emmeler sırasında uyuyor koyuyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor 5 seferdir aynı şeyi yaşıyoruz atak haftası mıdır kızlar sizce 6. Haftadayız 38+2 de doğdu.

Kızlar bebekleriniz göz teması kuruyor mu? Benimki 45 günlük oldu henüz göz teması yok sizde var mı merak ettim

Son düzenleme:

Rica ederim tatlım, bebişlerimiz yeter ki güvenilir ellerde olsunlar. Bizde pazartesi ordaydık, Murat bey muayene sonrası kucağına alıp bi yandan güneşlendirdi bi yandan karşılıklı sohbet ettiler, bizimkinin surat ifadesi önce " kim bu adam ya, ne anlatıp duruyor ki böyle" şeklindeydi, sonrada "yabancı falan ama komik adammış" diyip gülüp durdu. Çok komikti onları öyle izlemek :)
Pazartesi inşallah güzel haberler alırsın, doğuştan mı yoksa sonradan mı olmuş bişey deniyor mu?

İlgin icin cok tesekkurler. Aurelee sagolsun ozel mesajla bilgi verdi. İkinize de tekrar tesekkur ederim
Ne demek hiç önemli değil, gidersen umarım sende memnun kalırsın.

Rica ederim tatlım, bebişlerimiz yeter ki güvenilir ellerde olsunlar. Bizde pazartesi ordaydık, Murat bey muayene sonrası kucağına alıp bi yandan güneşlendirdi bi yandan karşılıklı sohbet ettiler, bizimkinin surat ifadesi önce " kim bu adam ya, ne anlatıp duruyor ki böyle" şeklindeydi, sonrada "yabancı falan ama komik adammış" diyip gülüp durdu. Çok komikti onları öyle izlemek :)
Pazartesi inşallah güzel haberler alırsın, doğuştan mı yoksa sonradan mı olmuş bişey deniyor mu?

İlgin icin cok tesekkurler. Aurelee sagolsun ozel mesajla bilgi verdi. İkinize de tekrar tesekkur ederim
Ne demek hiç önemli değil, gidersen umarım sende memnun kalırsın.

Kesinlikle öyle. Elimden geldiği kadar da yardım için teklif edicem, yanlarında olmaya çalışıcam çünkü insan o teklifi bile duymaya hasret kalabiliyor. Dediğin gibi, bana da hep aynısı söylenirdi yıllardır. Narinsin, nazlısın sen diye. Şimdi ananem haret ediyoruz teyzenlerle nasıl baş ediyorsun diye diyorlar. Allah gücünü veriyor, buna inanıyorum. Uğruna yorulduğumuz evlat şu hayatta yaşayabilceğimiz en büyük mucize, en büyük lütuf. En yorgun anında yüzüne dokunan bir gülüşle o ana kadar yaşanan tüm sıkıntıyı silecek kadar eşşiz bir hediye :)

Öğlen 11 den beri uyumuyor noldu anlamıyorum hep bölük bölük en fazla 10 dk oda ayağımda sallayarak . Emzik düştüğü anda uyanıyor of çok yoruldum bunaldim artık ayağımda sallarken uyukluyorum nerdeyse .neyi var ya biyerinimi incittik . Yatağına koyamadım bile susmuyor . 1 gün iyi dedik bugün acısını çıkardı of 12 13 saat ufacık bebek uyumazmi ya .

Dün geceden beri benimkide öyle canım herhalde atakları tuttu :)) ara ara 5 dk kestirip uyanıyor sonra hep ağlıyor kollarım omuzlarım koptu artık şimdi yine omzumda korkuyorum koyunca uyanacak diye

Benim ki de sabahtan beri topladan 2 saat uyumuştu. Sonra banyo günüydü bugün onu yaptırınca rahatladı canım. Gazdan pek uyuyamıyordu çünkü. Aç falan olamaz dimi?

Dün geceden beri benimkide öyle canım herhalde atakları tuttu :)) ara ara 5 dk kestirip uyanıyor sonra hep ağlıyor kollarım omuzlarım koptu artık şimdi yine omzumda korkuyorum koyunca uyanacak diye
Aynen cnm 5 dk gün boyu toplasan 1 saat uyumadi benimde bacaklarım uyuştu gerçekten

Benim ki de sabahtan beri topladan 2 saat uyumuştu. Sonra banyo günüydü bugün onu yaptırınca rahatladı canım. Gazdan pek uyuyamıyordu çünkü. Aç falan olamaz dimi?
Yok cnm aç deil içmiyor diliyle itiyor mama da veriyorum ben . Gazini üstten çıkarıyorum hep . Biyrrimi ağrıyor bisi mi var bilmiyorum inşallah yarın böyle olmaz

Aynen cnm 5 dk gün boyu toplasan 1 saat uyumadi benimde bacaklarım uyuştu gerçekten
Korktuğum başıma geldi yatağına koydum 2 dk uyudu sonra hiç uyumamış gibi gözler fal taşı bir taraftan süpürge sesi çalışıyor bizimkiler bir gün arayla doğdu ya dönemsel bir şey herhalde bu

Yok cnm aç deil içmiyor diliyle itiyor mama da veriyorum ben . Gazini üstten çıkarıyorum hep . Biyrrimi ağrıyor bisi mi var bilmiyorum inşallah yarın böyle olmaz

Öyle bir şey değildir canım onu düşünme. Bazen böyle oluyor, bir günleri diğerini tutmuyor. Büyüme atağı da olabilir. Benimkinin de uyku düzeni şaştı mesela 40'ı çıkınca, dengeleri daha oturmadığı için normal bu dönemde.

aynen cnm yerine koyunca sanki hiç uyumamış gibi gözler açılıyor. Insalalh donemseldir büyüme atağıdır . Biseyi var diye ödüm kopuyor inşallah herşey normaldır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…