- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.321
Hepimiz çok güçlüyüz ve bu bilinçle bundan sonra çevremizdeki yeni annelere nasıl davranacağımızı biliyoruz en azından. Bu duyguyu yaşayıp empati kuramayan kadınlara üzülüyorum cidden...Bana pek sorulmadı bu soru, hep sorulan Ömerimiz nasıl, kendime de yeni yeni sormaya başladım. Gel gitliyim, yani bazı günler çok iyiyim, bazı gün yalnızlık tak ediyor alt üst olup hüngür hüngür ağlıyorum. Ama her şeye rağmen güçlüyüm, zoru yavaş yavaş atlatıyorum inanıyorum :) ve yine her şeye rağmen dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorum, bu dünyadaki yerim daha anlamlı artık, ben bir anneyim ötesi yok :)
Sen nasılsın :))
Ben kusmasın diye çıkartmaya çalışmasam bile kucağımda mecbur dik tutuyorum.
Bir 2 aylık olun geçecek herşey. Bazen baygınlık da geçiriliyor ama evlatlar güç veriyor. Birbirimize en büyük desteğiz belki de burada...Ben biyerde bayılıp kalcak gibiyim :))
Çok sevdim gerçekten :) bebeğe yaklaşımı çok güzel. Vallahi sayende çok güzel doktorlarla tanıştık çok teşekkür ederiz :) bugün gittik kalça için düzelir muhtemelen dedi detaylı anlattı ne olduğunu. Ama ultrasonu daha çekilmedi ptesi çekilecek.
2-3 saat miay ben 5 dakika pışpışlıyorum çıkmazsa bırakıyorum uyusun. 2-3 saate kaçıncı öğününe geçer dayanmaz o kadar ağlamadan. Hatta gece bazen çıkarmadan bırakıyorum emdiği yerde uyuyup kalıyor.
Ne demek hiç önemli değil, gidersen umarım sende memnun kalırsın.İlgin icin cok tesekkurler. Aurelee sagolsun ozel mesajla bilgi verdi. İkinize de tekrar tesekkur ederim
Çok sevdim gerçekten :) bebeğe yaklaşımı çok güzel. Vallahi sayende çok güzel doktorlarla tanıştık çok teşekkür ederiz :) bugün gittik kalça için düzelir muhtemelen dedi detaylı anlattı ne olduğunu. Ama ultrasonu daha çekilmedi ptesi çekilecek.
2-3 saat miay ben 5 dakika pışpışlıyorum çıkmazsa bırakıyorum uyusun. 2-3 saate kaçıncı öğününe geçer dayanmaz o kadar ağlamadan. Hatta gece bazen çıkarmadan bırakıyorum emdiği yerde uyuyup kalıyor.
Ne demek hiç önemli değil, gidersen umarım sende memnun kalırsın.İlgin icin cok tesekkurler. Aurelee sagolsun ozel mesajla bilgi verdi. İkinize de tekrar tesekkur ederim
Hepimiz çok güçlüyüz ve bu bilinçle bundan sonra çevremizdeki yeni annelere nasıl davranacağımızı biliyoruz en azından. Bu duyguyu yaşayıp empati kuramayan kadınlara üzülüyorum cidden...
Bu arada ben nasıl mıyım? Herşeyden korkan, kırılgan olarak bilinen ben; sezaryandan bir sure sonra ayaktaydım ve eşimle birlikte camdan dışarı bakarak: 'ben ne kadar güçlüymüşüm sevgilim' dediğim gibiyim... Evet biz anneyiz ve bundan böyle çok güçlüyüz
Aynı durumdayız. Eşimle tetikteyiz gece bakalım nasıl geçecek :)Benim yavrum banyodan sonra 9'dan beri uyuyor. Bu durumda bu gece bana uyku yolları yok pek. Hayır olsun :)) o kadar da derin ve güzel uyuyor ki
Aynı durumdayız. Eşimle tetikteyiz gece bakalım nasıl geçecek :)
Dün geceden beri benimkide öyle canım herhalde atakları tuttu :)) ara ara 5 dk kestirip uyanıyor sonra hep ağlıyor kollarım omuzlarım koptu artık şimdi yine omzumda korkuyorum koyunca uyanacak diyeÖğlen 11 den beri uyumuyor noldu anlamıyorum hep bölük bölük en fazla 10 dk oda ayağımda sallayarak . Emzik düştüğü anda uyanıyor of çok yoruldum bunaldim artık ayağımda sallarken uyukluyorum nerdeyse .neyi var ya biyerinimi incittik . Yatağına koyamadım bile susmuyor . 1 gün iyi dedik bugün acısını çıkardı of 12 13 saat ufacık bebek uyumazmi ya .
Öğlen 11 den beri uyumuyor noldu anlamıyorum hep bölük bölük en fazla 10 dk oda ayağımda sallayarak . Emzik düştüğü anda uyanıyor of çok yoruldum bunaldim artık ayağımda sallarken uyukluyorum nerdeyse .neyi var ya biyerinimi incittik . Yatağına koyamadım bile susmuyor . 1 gün iyi dedik bugün acısını çıkardı of 12 13 saat ufacık bebek uyumazmi ya .
Bence de :))Gece karanlık bence :))
Aynen cnm 5 dk gün boyu toplasan 1 saat uyumadi benimde bacaklarım uyuştu gerçektenDün geceden beri benimkide öyle canım herhalde atakları tuttu :)) ara ara 5 dk kestirip uyanıyor sonra hep ağlıyor kollarım omuzlarım koptu artık şimdi yine omzumda korkuyorum koyunca uyanacak diye
Yok cnm aç deil içmiyor diliyle itiyorBenim ki de sabahtan beri topladan 2 saat uyumuştu. Sonra banyo günüydü bugün onu yaptırınca rahatladı canım. Gazdan pek uyuyamıyordu çünkü. Aç falan olamaz dimi?
Korktuğum başıma geldi yatağına koydum 2 dk uyudu sonra hiç uyumamış gibi gözler fal taşı bir taraftan süpürge sesi çalışıyor bizimkiler bir gün arayla doğdu ya dönemsel bir şey herhalde buAynen cnm 5 dk gün boyu toplasan 1 saat uyumadi benimde bacaklarım uyuştu gerçekten
Kızlar bebekleriniz göz teması kuruyor mu? Benimki 45 günlük oldu henüz göz teması yok sizde var mı merak ettim
Yok cnm aç deil içmiyor diliyle itiyormama da veriyorum ben . Gazini üstten çıkarıyorum hep . Biyrrimi ağrıyor bisi mi var bilmiyorum inşallah yarın böyle olmaz
aynen cnm yerine koyunca sanki hiç uyumamış gibi gözler açılıyor. Insalalh donemseldir büyüme atağıdır . Biseyi var diye ödüm kopuyor inşallah herşey normaldır .Korktuğum başıma geldi yatağına koydum 2 dk uyudu sonra hiç uyumamış gibi gözler fal taşı bir taraftan süpürge sesi çalışıyor bizimkiler bir gün arayla doğdu ya dönemsel bir şey herhalde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?