2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sağol cnm aynen 40 cıktı düzelmedi hala yam düzeliyor diyorum yine değişiyor . Inşallah kısa sürede düzelirler çok yorucu .

Evet canım, umarım herseyden öte iyi insanlar yetiştiririz, iyi sıfatını doldura doldura...

aynen cnm yerine koyunca sanki hiç uyumamış gibi gözler açılıyor. Insalalh donemseldir büyüme atağıdır . Biseyi var diye ödüm kopuyor inşallah herşey normaldır .
Normal canım normal her gün huy değiştiriyorlar bir düzen oturtmalari çok zor şimdilik dünyaya alışmaya calisiyorlar

Bizim de oyle 3 gundur. Gunduz toplamda 2 saat falan uyumustur o da biraz ayakta biraz ana kucaginda. Bir turlu dalamiyor. Emzigini elimle tutuyorum ikide bir atiyor uyaniyor falan.

Biz yine gece gunduzu karıştırdık uyumuyoruz bi turlu. Kucagimda uyumasina raziyim cok uykum var..

Bir sorum olacak kizlar sizinde gogusleriniz biri değince aciyor mu yani esim sarilirken cok canim yaniyo benim.normal mi

Bizim de oyle 3 gundur. Gunduz toplamda 2 saat falan uyumustur o da biraz ayakta biraz ana kucaginda. Bir turlu dalamiyor. Emzigini elimle tutuyorum ikide bir atiyor uyaniyor falan.
Benimde öyle cnm ya hep emziği atıyor . Sürekli kucağımda ,ayağımda biryerleri ağrıcak die cok korkuyorum. ama yatağa bıraktigim anda ağlıyor inşallh kısa sürede atlatırız . Ben mama takviyesi de yapıyorum kucgaimda tek elle tutup yapmak çok zor of .

Normal canım normal her gün huy değiştiriyorlar bir düzen oturtmalari çok zor şimdilik dünyaya alışmaya calisiyorlar
Ay hemen alışsınlar valla çok yorucu ruhen ve bedenen :)) etrafimdakiler de bunlar iyi gunlerin, bugünleri ararsın diyolar. Yürümeye başlayınca daha zormuş bisi olcak korkusuyla tek bırakamıyormuşsun vs vs anneliğin hakkı ödenmez değerlerini şimdi daha iyi anlıyorum:))

Veee 14 15 saat sonra sonunda uyudu sanırım inşallah kalkmaz veee benn koşa koşa yatağıma yattim ohh be bi guzel de yayildimmi tamamm 2 saat sonra tekrar kalkcagimi saymassak ama sanırım uykum gelmiyor, acımasız dunyaaaa

Kızlar bebekleriniz göz teması kuruyor mu? Benimki 45 günlük oldu henüz göz teması yok sizde var mı merak ettim
Evet 1 haftadir kuruyor ben konusurken gozume bakiyor yada yan tarafinda bir hareketlilik hissetsin donup bakiyor

Biz yine gece gunduzu karıştırdık uyumuyoruz bi turlu. Kucagimda uyumasina raziyim cok uykum var..

Bir sorum olacak kizlar sizinde gogusleriniz biri değince aciyor mu yani esim sarilirken cok canim yaniyo benim.normal mi
Gogusun dolu oldugu icin aciyordur bnm doluyken aciyor saginca agri filan kalmiyor

Ay evet de eskiden kusan cocuklar iyi bogulmuyormus. Bizimki tepemde yarim saat bir saat kusmalsri oluyor..Yatiramam hayatta.
Aynen bnde ondan korkuyorum o yuzden o gegirene kadar bnde rahatlayamiyorum

Yok aslinda gaz sancisi cekiyor ama cok asiri degil 1-2 kere gazini cikarmadan yatirdim ciglik cigliga agladi pisman oldum yan yatarken kafasini duz ceviriyor o da kusmugu genzine kaciyor

tek elle kahvalti vs de yapabiliyorum artik. Tabi cok hareketli olmadigi zamanlar. Bizimki habire tekme atiyor kaa atiyor falan. Bir de mimikleri gorseniz tam bir afacan

Kizlar masallah Deniz 4 saat uyudu uyandiramadim altini falan alcaktim kiyamadim uyandirmaya gogsumu verdim emdi ama gozlerini acmadan. Isin garip tarafi ben uyuyamadim kizlar. Garip bir hal coktu uzerime uyku tutmuyor. 2 3 gun uykuya direnince ayarim kacti sanirim

Kızlar 45 günlük olup hala göz teması kurmayan var mı benim kız gibi gece gece kafama takıldı iyice yarın biraz üstüne düşeyim
Canim erken mi dogdu seninki. Benim doktorum soyle soylemisti gebelik 40 haftaliktir bu nedenle hangi haftada dogarsa gelisimi onun uzerinden sekillenir.
Yani bizimki tam 37de dogdu gelisimi 3 hafta geriden gelebilir dedi.. Sariligi bile ona gore hesapladilar hep. Genelde birbucuk aylikken basliyor goz temasi bir iki hafta daha bekle en olmadi doktoruna sor.

38+2 de doğdu canım çok da erken sayılmaz.Gece gece uykum kaçtı 2. Ay sonuna kadar bekleyeceğim hala kurmazsa götürürüm dr a.Konuşunca yanağına dokununca vs gülüyor ama gözümün içine bakmıyor ya da yakındaki cisimleri algılamıyor gibi pek , sesi takip ederek kafayı çeviriyor cisim takibi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…