- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.361
Bugun 40 i cikti ama bizimkide yeni yeni bakmaya basladiSeninki kaç günlüktü canım?
Masallah bizim kiz olumlu yonde huy degistirdi gece 12 gibi yatti hala uyanmadi misil misil uyuyor iyice buyudum psikolojisine girdi sanirimBanyo sonrası ne alemdesinizKafam-karisik ?
Ayyy maşallah prenseseMasallah bizim kiz olumlu yonde huy degistirdi gece 12 gibi yatti hala uyanmadi misil misil uyuyor iyice buyudum psikolojisine girdi sanirim
Dur bakalim canim birazcik daha bekle acele etme38+2 de doğdu canım çok da erken sayılmaz.Gece gece uykum kaçtı2. Ay sonuna kadar bekleyeceğim hala kurmazsa götürürüm dr a.Konuşunca yanağına dokununca vs gülüyor ama gözümün içine bakmıyor ya da yakındaki cisimleri algılamıyor gibi pek , sesi takip ederek kafayı çeviriyor cisim takibi yok.
Seninkinin daha 40 i cikmadi heraldeAyyy maşallah prensesebizimki de 12 de ve 3te uyandı şimdi homurdanıyo yine uyanacak gibi
Benimkide aynen seninki gibi canım sese dogru yöneliyor ama göz teması yok38+2 de doğdu canım çok da erken sayılmaz.Gece gece uykum kaçtı2. Ay sonuna kadar bekleyeceğim hala kurmazsa götürürüm dr a.Konuşunca yanağına dokununca vs gülüyor ama gözümün içine bakmıyor ya da yakındaki cisimleri algılamıyor gibi pek , sesi takip ederek kafayı çeviriyor cisim takibi yok.
Seninki kaç günlük canım?Benimkide aynen seninki gibi canım sese dogru yöneliyor ama göz teması yok
Yok canım çıkmadı henüz haftaya çarşamba hayırlısıyla inşallahhh, alemsin :)) sen de huy değiştirdin 40 dan sonra demekki :))))Seninkinin daha 40 i cikmadi heralde
Bizimkide normalde 12-3-6 gibi kalkiyordu bugun ses soluk yok simdilik
40 dan snra bn huysuzlastim kiz uyuyor ben uyuyamiyorum illa bir terslik olacak :))
Benimkinin de henüz yok canım 36 günlüğüzAz önce uyanıktı kızım denedim sesimi duyuyor gülüyor ama o gözler devamlı etrafa sağa sola farklı yere bakıyor bi türlü gözümün içine bakmadı baktığı yöne bakıyorum başka yöne bakıveriyor göz göze gelemedim hep gözünü kaçırıyor onun dışında defalarca güldü artık bu kurt çıkmaz benim içimden
Yaa ama o kadar sürede çoktan sindirir kaka yapar çıkar obu yaparken bence. Bizimkini füşündüm 2-3 saate kaç parti kaka yapar yani.. kalmaz sanki o gaz. Zor işiniz valla.Bizim doktor cok onemsiyor mutlaka cikart diyor o sesi duymadan birakma dedi kizada yazik yani saatlerce belini pispisliyoruz
Ben bebeğimle çok mutluyum neleri başarmışım diyorum ama birey olarak çöktüm depresyona girecek gibiyim belki girmişimdir. Kendi hayatım bitti onun hayatını yaşıyorum gibi :)
Nstde düzensiz sancı çıkması doğuma işaret değil o 90lardaki sancının düzenli olması ve onu şiddrtli ağrı olarak hissetmek lazım. Benim çok erken başladı kasılmalarım ve 120leri de buldu nstde ama düzensizdi. 37 haftada nstye girdim hiç kasılmam çıkmadı, 2 gün sonra akşam 5 dkda bir kasılmaya başladım büyük tuvaletim var gibi. Bi gittik 6 cm açılmaKizlar merhaba ben insallah nisan annesi
Olucam. Siz tecrubelisiniz size sormak
Istedim. nst da 90 a varan sancilarim cikti. Ama acilma hic yok denecek kadar az. Dogum ne zaman yaparim
Sizce? Sizde nasil
Oldu?
Kişileri takip etme 3 ayda beklenen bir şeymiş hiç takılma :)Az önce uyanıktı kızım denedim sesimi duyuyor gülüyor ama o gözler devamlı etrafa sağa sola farklı yere bakıyor bi türlü gözümün içine bakmadı baktığı yöne bakıyorum başka yöne bakıveriyor göz göze gelemedim hep gözünü kaçırıyor onun dışında defalarca güldü artık bu kurt çıkmaz benim içimden
Evet baya gülücükler attı keyif yaptılar doktorla :) severken nörolojik olarak neleri yapabildiğini keşfediyor doktor da çaktırmadanRica ederim tatlım, bebişlerimiz yeter ki güvenilir ellerde olsunlar. Bizde pazartesi ordaydık, Murat bey muayene sonrası kucağına alıp bi yandan güneşlendirdi bi yandan karşılıklı sohbet ettiler, bizimkinin surat ifadesi önce " kim bu adam ya, ne anlatıp duruyor ki böyle" şeklindeydi, sonrada "yabancı falan ama komik adammış" diyip gülüp durdu. Çok komikti onları öyle izlemek :)
Pazartesi inşallah güzel haberler alırsın, doğuştan mı yoksa sonradan mı olmuş bişey deniyor mu?
Ne demek hiç önemli değil, gidersen umarım sende memnun kalırsın.
Cnm 2 saat gaz almak icin cok,yeni dogan hemsiresi 10dk die gosterdi.Kizlar eskiler hic gaz cikarma filan bilmezmis
Annem ben sizi emdirirken uyurdunuz direk besiginize yatirirdim diyor
beni cocugu doyurmak degilde gazini cikarmak yoruyor bazen 2-3 saat kucagimda gaz cikarmasini bekliyorum arkasina hafif hafif vurarak cikarmasini bekliyorum tam cikariyor tekrar basa sariyoruz
Bende Bilemedim onu göğsümden gelen kıvamlı ağzından öyle bişey çıkıyor kusmugu katı kivamli gibikusmugumu öyle canım yoksa gögsünden gelen sütmü kıvamlı ? sütün kıvamlıysa eger yaglı süt dedikleri odur heralde bende tam bilemedim :/
Akşam banyo yapınca daha rahat uyuyor:) geçenlerde banyo sonrası hemen 5 saat uyuduğu bilirim:)Masallah bizim kiz olumlu yonde huy degistirdi gece 12 gibi yatti hala uyanmadi misil misil uyuyor iyice buyudum psikolojisine girdi sanirim
Bizde tek isim:) adı Rümeysa:) onu eşim koydu Nazlı Rümeysa koycaktık ağır oluyordu vazgectik tek isim daha iyiKızlar merhaba yavrularınızı Allah sağlıkla buyutmenizi nasip etsin insallah.. Kız bebek anneleri hangi isimleri koydunuz??
İsim arayışındayım. Iki isim düşünüyoruz aklımızda isim var aslında ama iki isim olunca cok mu absürt olur diye düşünüyor insan.. O zaman ismi söylüyorumYÜSRA CEREN eşim iki ismide cok seviyo ben de çok beğendim ama ikisini birlikte düşünüyoruz. Tecrübeli anneler öpüyorum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?