2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Dur bakalim canim birazcik daha bekle acele etme

Ayyy maşallah prensesebizimki de 12 de ve 3te uyandı şimdi homurdanıyo yine uyanacak gibi
Seninkinin daha 40 i cikmadi heralde
Bizimkide normalde 12-3-6 gibi kalkiyordu bugun ses soluk yok simdilik
40 dan snra bn huysuzlastim kiz uyuyor ben uyuyamiyorum illa bir terslik olacak :))

Benimkide aynen seninki gibi canım sese dogru yöneliyor ama göz teması yok

Az önce uyanıktı kızım denedim sesimi duyuyor gülüyor ama o gözler devamlı etrafa sağa sola farklı yere bakıyor bi türlü gözümün içine bakmadı baktığı yöne bakıyorum başka yöne bakıveriyor göz göze gelemedim hep gözünü kaçırıyor onun dışında defalarca güldü artık bu kurt çıkmaz benim içimden

Seninkinin daha 40 i cikmadi heralde
Bizimkide normalde 12-3-6 gibi kalkiyordu bugun ses soluk yok simdilik
40 dan snra bn huysuzlastim kiz uyuyor ben uyuyamiyorum illa bir terslik olacak :))
Yok canım çıkmadı henüz haftaya çarşamba hayırlısıyla inşallahhh, alemsin :)) sen de huy değiştirdin 40 dan sonra demekki :))))

Benimkinin de henüz yok canım 36 günlüğüz

Bizim doktor cok onemsiyor mutlaka cikart diyor o sesi duymadan birakma dedi kizada yazik yani saatlerce belini pispisliyoruz
Yaa ama o kadar sürede çoktan sindirir kaka yapar çıkar obu yaparken bence. Bizimkini füşündüm 2-3 saate kaç parti kaka yapar yani.. kalmaz sanki o gaz. Zor işiniz valla.
Ben bebeğimle çok mutluyum neleri başarmışım diyorum ama birey olarak çöktüm depresyona girecek gibiyim belki girmişimdir. Kendi hayatım bitti onun hayatını yaşıyorum gibi :)
Kizlar merhaba ben insallah nisan annesi
Olucam. Siz tecrubelisiniz size sormak
Istedim. nst da 90 a varan sancilarim cikti. Ama acilma hic yok denecek kadar az. Dogum ne zaman yaparim
Sizce? Sizde nasil
Oldu?
Nstde düzensiz sancı çıkması doğuma işaret değil o 90lardaki sancının düzenli olması ve onu şiddrtli ağrı olarak hissetmek lazım. Benim çok erken başladı kasılmalarım ve 120leri de buldu nstde ama düzensizdi. 37 haftada nstye girdim hiç kasılmam çıkmadı, 2 gün sonra akşam 5 dkda bir kasılmaya başladım büyük tuvaletim var gibi. Bi gittik 6 cm açılma ama herkesin farklı olur tabi. Kolay bi doğumun olur inşallah :)
Kişileri takip etme 3 ayda beklenen bir şeymiş hiç takılma :)

Evet baya gülücükler attı keyif yaptılar doktorla :) severken nörolojik olarak neleri yapabildiğini keşfediyor doktor da çaktırmadan bu kalça olayı doğuştanmış, ama değerler öyle kritik değerler değilmiş ve ilk kız çocuklarında daha çok görülürmüş. Diğer doktordan çok açıklama alamayınca kalakalmıştom dehşet içinde ama şimdi içim rahat düzelmiş olur ptesi

Cnm 2 saat gaz almak icin cok,yeni dogan hemsiresi 10dk die gosterdi.

Kizlar dun kizimin burnu tikaliydi doktora hasta mi dedim iyice bakti yok sadece burnu tikanmis dedi damla yazdi damlayi kullandik ama pek ise yaramadi simdide balgami var oksuruyor ama atamiyor balgamini
Gece 1 kere kalkti 50 cc sutu ancak icti onuda ben zoraki icirdim
Boyle bir durumla karsilasan oldumu ya

kusmugumu öyle canım yoksa gögsünden gelen sütmü kıvamlı ? sütün kıvamlıysa eger yaglı süt dedikleri odur heralde bende tam bilemedim :/
Bende Bilemedim onu göğsümden gelen kıvamlı ağzından öyle bişey çıkıyor kusmugu katı kivamli gibi

Dün kızımı pusete koydum nasıl bakınıyor inceliyor :) bide üzerine askılı oyuncaklar koydum ayıcıklar vardı bende onu koydum bakınıyor gülüyor baya sevdi gibi :)

Kızlar merhaba yavrularınızı Allah sağlıkla buyutmenizi nasip etsin insallah.. Kız bebek anneleri hangi isimleri koydunuz??

İsim arayışındayım. Iki isim düşünüyoruz aklımızda isim var aslında ama iki isim olunca cok mu absürt olur diye düşünüyor insan.. O zaman ismi söylüyorum YÜSRA CEREN eşim iki ismide cok seviyo ben de çok beğendim ama ikisini birlikte düşünüyoruz. Tecrübeli anneler öpüyorum sizi :)

Bizde tek isim:) adı Rümeysa:) onu eşim koydu Nazlı Rümeysa koycaktık ağır oluyordu vazgectik tek isim daha iyi yusra ceren De güzel siz ne dilerseniz onu koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…