2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya bişey diycem 20 yıl sora ne olur diyorum acaba sizlerle karşılayacak mıyız.. çocuklarımız aynı ünv kazanırsa ne olurdu hep gelecekte hayal ediyorum inşallah bahtı güzel olsun:)
Ben de sunu dusunuyorum keske hepimiz ayni sehirde olsak ve bir sekilde gorussek. o kadar cok sey paylasiyoruz ki burada sanki birbirimizi taniyor gibiyiz.

Düz ystirirsaniz aslında kafalarının arkası bombeli olduğu için düz tutamaz ve yan çevirir. Ama yatağı biraz sert olmalı. Yumuşak bir yerde yatıyorsan başını düz tutabilir tabi

Kaçıncı haftadan sonra odaklanması veya nesneleri takip etmesi lazım. Daha çok küçükler sanki bunun için. Benim oğlan da 30 günlük oldu

Bir günleri diğerine uymuyor benimkide uzun uyurdu hep bölündü
Dün geceden beri benimkide öyle canım herhalde atakları tuttu :)) ara ara 5 dk kestirip uyanıyor sonra hep ağlıyor kollarım omuzlarım koptu artık şimdi yine omzumda korkuyorum koyunca uyanacak diye

Yok cnm aç deil içmiyor diliyle itiyor mama da veriyorum ben . Gazini üstten çıkarıyorum hep . Biyrrimi ağrıyor bisi mi var bilmiyorum inşallah yarın böyle olmaz
Bir yeri ağrıdığından değildir sıkma canını hepimiz aynı durumdayız sürekli değişiyor huyları
Bizim de oyle 3 gundur. Gunduz toplamda 2 saat falan uyumustur o da biraz ayakta biraz ana kucaginda. Bir turlu dalamiyor. Emzigini elimle tutuyorum ikide bir atiyor uyaniyor falan.
aynı aynı offf dün tv seyretcektik ne güzel uyumuştu derken bi uyandı gece 12 ye kadar ağladı

Kızlar 45 günlük olup hala göz teması kurmayan var mı benim kız gibi gece gece kafama takıldı iyice yarın biraz üstüne düşeyim
bizimki herşeyi çok erken yapmaya başladı görümcem çok şaşırıyordu daha vakti var diyordu hatta öyle şeyler yaptı ki bizimki 3 aylık mı bu ne diyorduk. bence sende acele etme kurar ben şöyle yapıyorum bir eşyaya dikkatini çekiyorum sonra onu yavaş yavaş yüzüme yaklaştırıyorum ozaman beni görüyo ve bana odaklanıyo. Mesela bizimkide bize gülmüyor yeni doğduğunda daha çok gülüyordu keyfini kaçırdık oğlanın herhalde

Kaçıncı haftadan sonra odaklanması veya nesneleri takip etmesi lazım. Daha çok küçükler sanki bunun için. Benim oğlan da 30 günlük oldu
En geç 2. Ayda göz teması lazımmış.Takip 3. Ay galiba. Seninki daha küçükmüş olur inşallah en kısa zamanda benimki 46 günlük oldu konuşunca tepki veriyor gülümsüyor ama yüzümde başka yerlere bakıyor gözümün içine bakamıyor

Ya bişey diycem 20 yıl sora ne olur diyorum acaba sizlerle karşılayacak mıyız.. çocuklarımız aynı ünv kazanırsa ne olurdu hep gelecekte hayal ediyorum inşallah bahtı güzel olsun:)
Yaa değil mi :)) çok zaman gibi ama su gibi geçecek, bakalım yollar kesişecek mi
Ben de sunu dusunuyorum keske hepimiz ayni sehirde olsak ve bir sekilde gorussek. o kadar cok sey paylasiyoruz ki burada sanki birbirimizi taniyor gibiyiz.
Yaa keşke olsa öyle bişey. Ama çocukla aynı şehir bile uzakta zor gibi. Bizde araba yok mesela anca taksiyle yakın mesafe yapıyoruz ama çok gğzel olurdu baya gürültülü bi frup olurduk hatta benim kız solo performansa çıkardı kesin
O yüzünü inceliyor çünküü. Mimikleri takip ediyor ağzının hareketletini ibceliyor nasıl ses çıktığını anlıyor taklit edecek yavaşça onları. Yüzünğn şeklini özellikle dış hatlarını inceliyor. Normal şeyler bunlar

Sizin bebekleriniz önce gülmeye mi başladı göz temasına mı kızlar? Bizimki geçen günlerde pek gülmezdi bariz gülüyor artık ilgilenince acaba temas da bundan sonra mı gelecek? Ay çok taktım bu konuya ya korkmaya başladım

İnşallah öyle olur canım sağolasın

Bizim doktor cok onemsiyor mutlaka cikart diyor o sesi duymadan birakma dedi kizada yazik yani saatlerce belini pispisliyoruz
Ben bikaç defa sıvazlayıp yatağına yatırıyorum,bir iki dakika içinde rahatsız olup kıvranmaya başlıyor. Tekrar kaldırıp dik pozisyonda tutatarak aşağıdan yukarıya sıvazlayıp bikaç pıtpıt yapınca çıkıyor gazı genel olarak. Çıkmazsa anneme paslıyorum:) bi de böyle dene bakalım..saatlerce çok zor olur senin için,yazık sana

Bi dışarı çıkıp yürüyüş yapma şansın yok mu gün içinde?? Tahammülsüzlük karakterine işlemesin sonra Allah korusun..gerçekten çok tehlikeli bir dönemden geçiyoruz..ben geçen gün bebeğimi 12 buçukta emzirip uyudum,eşim 4 buçukta uyandırıp emzir diye zorluyor beni, ne kadar kaybettiysem kendimi "hayır 2 buçukta emzirdim,biraz daha bekleyebilir diye adamı ikna edip geri uyudum zavallı yavrum sabah 5 buçuk a kadar aç kaldı

Bilmiyorum canım ya tuttuğum cisme falan da bakmıyo baya da yakın tutuyorum gözü mü görmüyo acaba diye sizler de bizimkiler de var göz teması diyince evhamlandım valla
Insallah oyle bir sey yoktur cnm simdi onlar yeni yeni alisiyorlar butun cocuklar ayni olacak diye bir kural yok
Bnm kizimda zamaninda dogmasina ragmen ilk 1 ay hic ememedi cenesi cok gucsuzdu o yuzden cocuklarin hepsi kendine ozgu boyle kotu seyler disunme
Eger icin rahat etmiyorsada bir doktora gotur goz testini yaptir

Bilmiyorum canım ya tuttuğum cisme falan da bakmıyo baya da yakın tutuyorum gözü mü görmüyo acaba diye sizler de bizimkiler de var göz teması diyince evhamlandım valla

Canım bende de takip yok daha. Cisimler çok renkli mi? Ben baya renkliyi tutuyorum. Benimle kurduğu göz teması da öyle dakikalarca değil, bir dk maksimumdur yani daha çok yeni zaten.

Canım bende de takip yok daha. Cisimler çok renkli mi? Ben baya renkliyi tutuyorum. Benimle kurduğu göz teması da öyle dakikalarca değil, bir dk maksimumdur yani daha çok yeni zaten.
İlk siyah beyazı görüyorlar diye biliyorum siyah beyaz tuttum anahtarlık tuttum salladım daha çok sesten dönüyor gibi.Ben de 1 sn bile yok temas seninki kaç günlük canım? Beklentim takip değil ama en azından getirdiğim cisme bi dikkatli bakardı diye düşünüyorım benim kız da hiç yok :/ bi de renkli deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…