2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Onu annem de yapıyor bende ondan öğrendim uyguluyorum bide kucağıma ters köşe yapıp sırtına ovuyorum bakınıyor kaldırınca ağlamaya başlıyor daha gazi çıkartmadim devam et diyerek. tekrar yatırıyorum keyfi yapıyor benim kız

2saatte bı emzir tam 4.5 iyiymiş bebeklere öyle alıştır bende iki saatte bı emziriyorum o zaman acikiyorlar

Anneler o kadar sakin yapıyor ki bu işi..ben acaba çıkacak mı gazı endişesinden de kaybediyorum mesela

Anneler o kadar sakin yapıyor ki bu işi..ben acaba çıkacak mı gazı endişesinden de kaybediyorum mesela
Valla bende endiselemiyorum rahatça yapıyorum kız keyfi alıyorum birden çıkartıyorum uyuyor rahat rahat maşallah annem çok güzel gaz çıkartıyor bı de hoplamayi alistirıyor kızı bende kızıyorum hoplatma dedim. Tehlikeli hoplatmak.. kızım hoplamak istiyor ben yapmıyorum ağlıyor valla ya anneme kızdım o konuda.

Artık renkli de görüyorlat canım, canlı renkleri farkediyorlar, dene onu da. Ben kolyemi tutuyorum mesela o rengarenk, dikkatini çekiyor. 43 günlük oğlum.

Tünaydin herkese. nasilsiniz ? Bebisleriniz nasil. İşten ayrildiktan sonra doğru dürüst göremedim , ama okuyorum genellikle.
Dun 2 asi birden olduk. Huzursuz olursa calpol verirsin demişti. Verdim ve rahatladi oğlum. Bizim en basindan beri tek skntimiz "sese duyarlilik" asiri korkuyor. Öksürmeye hapsirmaya korkar olduk. Uykusunda falan zipliyor. Kundağa da alistirmadim doğduğundan beri. Nasil sese alistircam ben bu çocuğu

Kızlar iki gündür bebeğim çok ağlıyor hiç bu kadar ağlamamıştı bir yerimi ağrıyor anlamıyorum.

Canım bende de takip yok daha. Cisimler çok renkli mi? Ben baya renkliyi tutuyorum. Benimle kurduğu göz teması da öyle dakikalarca değil, bir dk maksimumdur yani daha çok yeni zaten.
Canım renkli bir vazoyu tuttum takip etmedi ama sanki biraz daha dikkatli baktı gibi hissettim çok teşekkür ederim önerin için :)

Canim kac gunlukki tam olarak?

4 buçuk saat nasıl iyiymiş? Yani gece uykusunda çok değil mi? Kilo+1 hesabına göre normal galiba ama yine de üzüldüm yavruma
Üzülmee süt kadar uykuya da ihtiyaçları var bak ne güzel uyumuş. Belli bi zamandan sonra sarılık riski geçip gelişim noraml gidiyorsa uyuması çok güzel bişey. Ama bilirim o hissi. Bi keresinde 7 saat uyudu şaka gibi.. ona çok içim gitmişti. Şimdi artık 6 saat uyuyabilir dedi doktor uayndırmayın sakın dedi. Tabi ben hastayım inadına uyumayacağı tuttu

Ilk once tabiki gulmeye basladi. Su an bana bakip aguluyo agu gii diye sesler cikarip guluyor gulerken ciglik atiyor. Ben odadan cikana kadar kafasini cevirip takip ediyor. 15 gundur fln bunlari yapiyor. Bugun tam 2 aylik:) insanin ici eriyo sanki konusuyo benimle ya cok seker:)

Yerim onu ya maşallah . Sen bu konuda master yaptın artık:))
baharinbahcesi oglani emzirirken kizimi ayagimda salliyorum ikisini birden uyutuyorum:) yine oglani emzirirken kizima yemek yediriyorum. O kucagimdayken zaten kahvalti yapiyorum. Biz baya baya level atladik ilkinde cok nazliymisim ahahah:)

Bize de artik 6 saat uyuyabilir dedi dr ama nerdeee:)

Bu arada kızlar bebeğiniz kaç kg ken prima aktif bebekte 3 numaraya geçtiniz? Benim kızım 4.5 kg henüz ama son 3-4 bezdir hep belden taşma problemi yaşıyoruz başta yoktu bu.Emerken kaka yapıyor sesi duyar duymaz değiştirmeme rağmen şuna bir bakın lütfen tamam benim kız da hafif sıvı ve birden gazla yapıyor ama bu da fazla değil mi? Bir üst numaraya geçmeli miyim?

Eklentiler

• IMG_4887.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 55
Göz temasını ne zaman kurdu canım? Benimkinde göz teması yok ama gülme var seslenip konuşunca gülüyor ama etrafa bakıyor sağa sola bakıyor gözüme bakma yok, bugün renkli vazoyu tutunca sanki biraz ona baktı gibi ama benim gözüme bakmıyor hiç.Agulama takip etme vs bunlar zaten yok henüz

Benim bebiş 6 kiloya yaklasmistir 3 numara kullanıyorum 1 kere taştı . Oda hastanedeyken oldu . Hemen degistiremedik. Ve bezin arka kısmını az bisi ice doğru ceviriyormusn o birazdaha sizintiyi azaltıyor. Cevirmiyorsan bide öyle dene cnm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…