- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.421
Çeviriyorum aslında canım ama sanırım kucaktayken falan açılıyor orası.Başlarda yoktu yeni başladı bacaklarına da hafif iz yapıyor gibi paket bitince bir üst numaraya geçerim olmadı.Benim bebiş 6 kiloya yaklasmistir 3 numara kullanıyorum 1 kere taştı . Oda hastanedeyken oldu . Hemen degistiremedik. Ve bezin arka kısmını az bisi ice doğru ceviriyormusn o birazdaha sizintiyi azaltıyor. Cevirmiyorsan bide öyle dene cnm :))
Aynen o günler daha zormuş bakalım hayırlısı:))Hepimiz yaptik bence master ben bir iki hafta onden gidiyorum o kadar. Daha pesinden kosturdugumuz gunler olacak. Ah ah
Aynen bizde de arac yok ama orta yolu bulurduk :) oturdugumuz cafenin vay halineYaa değil mi :)) çok zaman gibi ama su gibi geçecek, bakalım yollar kesişecek mi
Yaa keşke olsa öyle bişey. Ama çocukla aynı şehir bile uzakta zor gibi. Bizde araba yok mesela anca taksiyle yakın mesafe yapıyoruzama çok gğzel olurdu baya gürültülü bi frup olurduk hatta benim kız solo performansa çıkardı kesin
O yüzünü inceliyor çünküü. Mimikleri takip ediyor ağzının hareketletini ibceliyor nasıl ses çıktığını anlıyor taklit edecek yavaşça onları. Yüzünğn şeklini özellikle dış hatlarını inceliyor. Normal şeyler bunlar
Hm ondan da olabilir cnm bide 3 numarayı dene aynisi olursa bez değiştir ben önceden prima kullanıyordum baya bez degistirdim burdaki birçok arkadaş can bebe yi kullanıyormuş bende 1 paket aldım memnunum bi kere sızma yaptı . Oda işte hastanede degistiremedigimden:))Çeviriyorum aslında canım ama sanırım kucaktayken falan açılıyor orası.Başlarda yoktu yeni başladı bacaklarına da hafif iz yapıyor gibi paket bitince bir üst numaraya geçerim olmadı.
Ehehehe:) 7 saat rekor herhalde:) senin kız iki ayı geçti değil mi? Benim yavru daha 1 aylık bile değilÜzülmee süt kadar uykuya da ihtiyaçları var bak ne güzel uyumuş. Belli bi zamandan sonra sarılık riski geçip gelişim noraml gidiyorsa uyuması çok güzel bişey. Ama bilirim o hissi. Bi keresinde 7 saat uyudu şaka gibi.. ona çok içim gitmişti. Şimdi artık 6 saat uyuyabilir dedi doktor uayndırmayın sakın dedi. Tabi ben hastayım inadına uyumayacağı tuttu
Oğlanı hangi elle,memeyi hangi elle,kızı hangi elle tutup,besliyosun:) ben bi kolumla kızı,bi elimle memeyi tutuyorum,burnu tıkanıyor..siz nasıl yapıyorsunuz hepsini,bravobaharinbahcesi oglani emzirirken kizimi ayagimda salliyorum ikisini birden uyutuyorum:) yine oglani emzirirken kizima yemek yediriyorum. O kucagimdayken zaten kahvalti yapiyorum. Biz baya baya level atladik ilkinde cok nazliymisim ahahah:)
Büyüdükçe tutmana gerek kalmicak canım küçükken burun kapanıyo da büyüyünce burun açıkta kalıyo zaten kendliğinden ben de bi elle emzirip bi elle yemek yiyorum valla ya da burda mesaj yazıyorum :))Oğlanı hangi elle,memeyi hangi elle,kızı hangi elle tutup,besliyosun:) ben bi kolumla kızı,bi elimle memeyi tutuyorum,burnu tıkanıyor..siz nasıl yapıyorsunuz hepsini,bravo
ben de çok değiştirdim canım bundan memnundum ya umarım 3te bu sorun kalmaz da devam edebilirmHm ondan da olabilir cnm bide 3 numarayı dene aynisi olursa bez değiştir ben önceden prima kullanıyordum baya bez degistirdim burdaki birçok arkadaş can bebe yi kullanıyormuş bende 1 paket aldım memnunum bi kere sızma yaptı . Oda işte hastanede degistiremedigimden:))
Bizim de 50 gün oldu cnm;daha dün kontak kurar gibiydi ama gülümseme ya da tepki yokKızlar 45 günlük olup hala göz teması kurmayan var mı benim kız gibi gece gece kafama takıldı iyice yarın biraz üstüne düşeyim
Cnm hıc uzulme olur inşallah,sen bu konuda dha tecrubelısn bir premature annesı olarak.her cocuk okdr farklıkıı birisi once guluo,birisi göz teması ınşallah hemencecık yaparda utandırır seniSizin bebekleriniz önce gülmeye mi başladı göz temasına mı kızlar? Bizimki geçen günlerde pek gülmezdi bariz gülüyor artık ilgilenince acaba temas da bundan sonra mı gelecek? Ay çok taktım bu konuya ya korkmaya başladım
KızlarKorktuğum başıma geldi yatağına koydum 2 dk uyudu sonra hiç uyumamış gibi gözler fal taşı bir taraftan süpürge sesi çalışıyor bizimkiler bir gün arayla doğdu ya dönemsel bir şey herhalde bu
İnşallah en kısa zamanda yaparlar canım bizde de gülümseme var kontak yokBizim de 50 gün oldu cnm;daha dün kontak kurar gibiydi ama gülümseme ya da tepki yok
Evet canım biraz ondan kalma bi alışkanlık sanırım zaten bu gelişimi takip etme işi ama ondaki gecikmelerde biraz daha rahat olabiliyordum prematüre diye bu zamanında doğdu o yüzden tedirgin oldum birazCnm hıc uzulme olur inşallah,sen bu konuda dha tecrubelısn bir premature annesı olarak.her cocuk okdr farklıkıı birisi once guluo,birisi göz teması ınşallah hemencecık yaparda utandırır seni
4 buçuk saat nasıl iyiymiş? Yani gece uykusunda çok değil mi? Kilo+1 hesabına göre normal galiba ama yine de üzüldüm yavruma
4 buçuk saat nasıl iyiymiş? Yani gece uykusunda çok değil mi? Kilo+1 hesabına göre normal galiba ama yine de üzüldüm yavruma
Canım renkli bir vazoyu tuttum takip etmedi ama sanki biraz daha dikkatli baktı gibi hissettim çok teşekkür ederim önerin için :)
Tamam bugunlerde baslar merak etme benimki de o zamanda basladi46 günlük
Tam gununu hatirlamiyorum ama goz temasi seninki kadarken ufak ufak basladi. Zaten bi gun temas kuruyo ikinci gune baya ilerleme kaydediyo:) daha cok minik baslar merak etme.Göz temasını ne zaman kurdu canım? Benimkinde göz teması yok ama gülme var seslenip konuşunca gülüyor ama etrafa bakıyor sağa sola bakıyor gözüme bakma yok, bugün renkli vazoyu tutunca sanki biraz ona baktı gibi ama benim gözüme bakmıyor hiç.Agulama takip etme vs bunlar zaten yok henüz
Memeyi iyice kavradiktan sonra elimi cekebiliyirum. Kizima yemegini verip sonra tekrar tutuyorum tabi bazen agzindan kacirabiliyo cunku benim memeler baya buyuk:)))Oğlanı hangi elle,memeyi hangi elle,kızı hangi elle tutup,besliyosun:) ben bi kolumla kızı,bi elimle memeyi tutuyorum,burnu tıkanıyor..siz nasıl yapıyorsunuz hepsini,bravo
Benimki 64 günlük canım aynen anlattığın gibi uyudu diye sevinemiyorum yatırır yatırmaz uyanıyor aslında böyle değildi en azından arada uzun uyuduğu oluyordu ama 2 gündür durum bu
65 günlük cnm :) bi ara düzeldi gibi olmuştu şimdi yine öyle koyduğum anda uyanıyor demekki bu büyüme atakları arada bi oluyor sanırım . Inşallah çabucak geçer . Dün gece 2 den beri uyuyor emiyor geri yatıyor. Banyo yaptım masaj yaptım baya gaz çıkardı kaka yaptı rahatladı uyuyor şimdi ,bugün yormadı beni . Zaman zaman değişiyorlar sanırım herkes normal diyo.s
Yok cnm hicbişe olmıcakk en kısa zmnda yapıck hatta yrn bile olabılırİnşallah en kısa zamanda yaparlar canım bizde de gülümseme var kontak yok
Evet canım biraz ondan kalma bi alışkanlık sanırım zaten bu gelişimi takip etme işi ama ondaki gecikmelerde biraz daha rahat olabiliyordum prematüre diye bu zamanında doğdu o yüzden tedirgin oldum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?