2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çeviriyorum aslında canım ama sanırım kucaktayken falan açılıyor orası.Başlarda yoktu yeni başladı bacaklarına da hafif iz yapıyor gibi paket bitince bir üst numaraya geçerim olmadı.

Aynen bizde de arac yok ama orta yolu bulurduk :) oturdugumuz cafenin vay haline

Çeviriyorum aslında canım ama sanırım kucaktayken falan açılıyor orası.Başlarda yoktu yeni başladı bacaklarına da hafif iz yapıyor gibi paket bitince bir üst numaraya geçerim olmadı.
Hm ondan da olabilir cnm bide 3 numarayı dene aynisi olursa bez değiştir ben önceden prima kullanıyordum baya bez degistirdim burdaki birçok arkadaş can bebe yi kullanıyormuş bende 1 paket aldım memnunum bi kere sızma yaptı . Oda işte hastanede degistiremedigimden:))

Ehehehe:) 7 saat rekor herhalde:) senin kız iki ayı geçti değil mi? Benim yavru daha 1 aylık bile değilbi de henüz 3 kilo ancak oldu minnak kuzum benim

baharinbahcesi oglani emzirirken kizimi ayagimda salliyorum ikisini birden uyutuyorum:) yine oglani emzirirken kizima yemek yediriyorum. O kucagimdayken zaten kahvalti yapiyorum. Biz baya baya level atladik ilkinde cok nazliymisim ahahah:)
Oğlanı hangi elle,memeyi hangi elle,kızı hangi elle tutup,besliyosun:) ben bi kolumla kızı,bi elimle memeyi tutuyorum,burnu tıkanıyor..siz nasıl yapıyorsunuz hepsini,bravo

Oğlanı hangi elle,memeyi hangi elle,kızı hangi elle tutup,besliyosun:) ben bi kolumla kızı,bi elimle memeyi tutuyorum,burnu tıkanıyor..siz nasıl yapıyorsunuz hepsini,bravo
Büyüdükçe tutmana gerek kalmicak canım küçükken burun kapanıyo da büyüyünce burun açıkta kalıyo zaten kendliğinden ben de bi elle emzirip bi elle yemek yiyorum valla ya da burda mesaj yazıyorum :))

ben de çok değiştirdim canım bundan memnundum ya umarım 3te bu sorun kalmaz da devam edebilirm

Cnm hıc uzulme olur inşallah,sen bu konuda dha tecrubelısn bir premature annesı olarak.her cocuk okdr farklıkıı birisi once guluo,birisi göz teması ınşallah hemencecık yaparda utandırır seni

Kızlar Esela12 ve narin333 bende aynı durumdayım hiç uyumuyor en fazla uyuduğu on .Onbeş dk .Kucağımda uyuyor yatağa koyunca fildir fildir gözleri. Bebekleriniz kaç günlük benimki 45

Bizim de 50 gün oldu cnm;daha dün kontak kurar gibiydi ama gülümseme ya da tepki yok
İnşallah en kısa zamanda yaparlar canım bizde de gülümseme var kontak yok
Cnm hıc uzulme olur inşallah,sen bu konuda dha tecrubelısn bir premature annesı olarak.her cocuk okdr farklıkıı birisi once guluo,birisi göz teması ınşallah hemencecık yaparda utandırır seni
Evet canım biraz ondan kalma bi alışkanlık sanırım zaten bu gelişimi takip etme işi ama ondaki gecikmelerde biraz daha rahat olabiliyordum prematüre diye bu zamanında doğdu o yüzden tedirgin oldum biraz

4 buçuk saat nasıl iyiymiş? Yani gece uykusunda çok değil mi? Kilo+1 hesabına göre normal galiba ama yine de üzüldüm yavruma

Benimki uyandıktan sonra zaten uyuması tekrar min 1.5 saat. O sebeple 2 saat ara ile beslesek bile hic gunde 8 beskemeye ulasamadik. Sadece süt içmiş ise max 2.5 saat sonra uyanıyor. Mama vermişsem 4 saati buluyor uyanması. Bazen de 4-5 saat uyanık kalıyor. Yorgun düştüğü için yine 4 saati buluyor. Bizim ki şu anda 3.350 kg

4 buçuk saat nasıl iyiymiş? Yani gece uykusunda çok değil mi? Kilo+1 hesabına göre normal galiba ama yine de üzüldüm yavruma

Aç kalsa ortalığı yıkardı annesi, benimki öyle yapıyor vallahi son gücüyle yardırıyor acıktığında :)) onun için uyuyorsa bırak elleme uyusun.

Canım renkli bir vazoyu tuttum takip etmedi ama sanki biraz daha dikkatli baktı gibi hissettim çok teşekkür ederim önerin için :)

Süper çok sevindim, ne demek :))

Tam gununu hatirlamiyorum ama goz temasi seninki kadarken ufak ufak basladi. Zaten bi gun temas kuruyo ikinci gune baya ilerleme kaydediyo:) daha cok minik baslar merak etme.

Memeyi iyice kavradiktan sonra elimi cekebiliyirum. Kizima yemegini verip sonra tekrar tutuyorum tabi bazen agzindan kacirabiliyo cunku benim memeler baya buyuk:)))

Kızlar Esela12 ve narin333 bende aynı durumdayım hiç uyumuyor en fazla uyuduğu on .Onbeş dk .Kucağımda uyuyor yatağa koyunca fildir fildir gözleri. Bebekleriniz kaç günlük benimki 45
Benimki 64 günlük canım aynen anlattığın gibi uyudu diye sevinemiyorum yatırır yatırmaz uyanıyor aslında böyle değildi en azından arada uzun uyuduğu oluyordu ama 2 gündür durum bu

65 günlük cnm :) bi ara düzeldi gibi olmuştu şimdi yine öyle koyduğum anda uyanıyor demekki bu büyüme atakları arada bi oluyor sanırım . Inşallah çabucak geçer . Dün gece 2 den beri uyuyor emiyor geri yatıyor. Banyo yaptım masaj yaptım baya gaz çıkardı kaka yaptı rahatladı uyuyor şimdi ,bugün yormadı beni . Zaman zaman değişiyorlar sanırım herkes normal diyo.s

Yok cnm hicbişe olmıcakk en kısa zmnda yapıck hatta yrn bile olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…