2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benimki 64 günlük canım aynen anlattığın gibi uyudu diye sevinemiyorum yatırır yatırmaz uyanıyor aslında böyle değildi en azından arada uzun uyuduğu oluyordu ama 2 gündür durum bu
Evet canım ya önce 3 saat falan uyurdu işimi yapardım.simdi yatağına bırakıyorum on dk sinra başlıyor ağlamaya . Annem yanımdaydı bugün gidiyor nasıl bakacak endişesi sardı beni. Bide uykusuz kalınca migren atağı tutuyor bakalım nasıl olacak inşallah düzelir

Benim kızım da artık gündüzleri öyle bazsn koyuyorum uyanmıyor ama genelde bi 3 tur koyunca gözünü açma yapıyor artık kucakta biri tutarsa uyumaya devam ediyor yoksa yok

Doğru canım bi ara düzelmişti ine aynı oldu . Uyanık durunca emmek de istiyor emdikce gazi da çok oluyor sürekli kucakta oluyor kucağa çok alıştı sanırım .Annem de gidiyor bugün napacaksam tek başıma

Kizlar bu göz temasi dediginiz bebeginizin gözlerinizin icine bakmasi mi yoksa seslendiginizde felan bakmasi mi ? Mesela gecen renkli bir oyuncak gösterdim bakti yana dogru kaydirdm takip etti sonra tekrar tekrar yaptim 3.de takip etmedi sıkıldı sanrm bu mudur göz temasi dediğinz

Ahh tam üstüne bastın:) ben de 2 aydır annemleyim yarın eve dönüyorum ilk kez kızlarla yalnız kalıcam ayaklarım geri geri gidiyor

Bizim gözümüzün içine canım :) ama onlar da önemli, renkli cisimlere tepki vermesi gerekiyor. Zaten biri başladı mı ötekisi de yavaş yavaş geliyor :)

Kizlar bugun bezinden 3 defa cis gectibusyune ve yatagina.. kiyafet degistirmekten cocuk skildi valla.. daha yeni gectik prima 3 numaraya ama bikac gundur kullaniyorum hic boyle olmamisti bgn 3 kere ustuste oldu.. bide 2 numarada yoktu 3 numarada binpudra kokusu gibi bi koku var bnm hic hosuma gitmedi.. kokusu bebege siniyo resmen..

Ahh tam üstüne bastın:) ben de 2 aydır annemleyim yarın eve dönüyorum ilk kez kızlarla yalnız kalıcam ayaklarım geri geri gidiyor
Allah yardımcın olsun canm senin iki tane sanırım . Benim ilk bebeğim . Senin yorgunluk olur baya .tecrubelisin bebek konusunda . Benim de bakabilecek miyim endişesi var .Ya hasta edersem ya bişeyini eksik bırakırsam falan diye .Gerçi annemden gördüğüm herşeyi uygularim ama :)

Günde 8 beslenme mi yapmak gerekiyormuş. Benim kız çoğunlukla bütün gün memede. Yavrum küçük doğdu ya açığı kapatacak sanırım:)

Aynı endişeler ilkinde bendede vardı canım emin ol çok güzel bakarsın bebeğinin neyi olduğunu en iyi sen anlarsin sadece ilk günler zorlanirsin bendede yetişebilir miyim yeterli sabri gosterebilirmiyim endişesi var inşallah Allah tarafından bebislere sakinlik huzur gelirde işlerimiz kolaylaşır:)

benim gündüz 10 dklık uykuları olan kızım bugün hiç uyanmıyorr anlamadım neden.derin derin uyuyor 50 günlükk .tekrar sarılık olmaz değil mi ?

Kızlar oğlumda yaklaşık 20.gününden bu yana gözünde çapak var, zaman zaman azalıyor ama hiç tamamen geçmedi. Damla kullanmadım, anne sütü ve masaj uyguluyorum ama düzenli yapamadığımdan sanırım sıforlanmadı. Bu çapağın ciddi bir zararı var mıdır? Hiç bir zaman gözünü açamayacak derecede olmadı ama göz kenarında kuru kuru kalıyordu ağladıktan sonra.

tekken zor oluyor cnm . Benimkide alıştı kucaga ,koyar koymaz uyanıyor inşallah düzelir :))

Ben damla kullandım canım aynı senin gibiydi o şekilde düzeldi. Anne sütü ve masaj sadece azaltmıştı iyileştirmedi

Acemilik-annelik duygusu vs karmasik duygular cidden.
Senin de masallahin var arkadasim :) esin yaninda olmadan bazi seylerin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum.

baharinbahcesi oglani emzirirken kizimi ayagimda salliyorum ikisini birden uyutuyorum:) yine oglani emzirirken kizima yemek yediriyorum. O kucagimdayken zaten kahvalti yapiyorum. Biz baya baya level atladik ilkinde cok nazliymisim ahahah:)
Ya masallah size cidden arasi az olan cocuklarda anne level atliyor. Allah guc veriyor sanirim bi

Ben damla kullandım canım aynı senin gibiydi o şekilde düzeldi. Anne sütü ve masaj sadece azaltmıştı iyileştirmedi

O zaman doktorumuza bir sorayım canım sağol. Bir de sizin bebeklerde de bu ışığa doğru özellikle akşamları kucaktayken kendini geri atıp meraklı meraklı bakma var mı:)
baharinbahcesi canım sen önden gittiğin için sana da sorayım aynı soruyu :))

Kizlar su 3 gundur biz buyume atagi yasiyorduk sanirim geceleri boluk borcuk gunduzleri de toplasan 1 2 saat. Surekli emmek istiyordu ve yatirdigimda bas bas bagiriyordu,emzigi de tutmuyordu. Dun aksam 11 45de yatti. 4deuyanmadi ben de kiyamadim altini almadim ama memeye tuttum gozunu acmadan emdi ve 6ya kadar yine uyudu. Sabah 1 2 saat yine uyudu. Simdi babasi Deniz ben 2 saat uyumusuz :) cok sukur ya kac gun memede durdu. Uyusun uyandirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…