- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.481
Ben gece 11de yikiyorum hemen yikayip,masaj yagiyla masaj yapiyorum,ardindan da hemen emip uykuya daliyor. Gor bak cok rahat uyuyacak :)İlk defa akşam banyo yaptırdım bakalım işe yarayacakmı anneler sizin banyonuz nekadar sürüyor bizimki 5 dk 5 dk giydirme 10 dk toplam bakalım derin uyuyacakmı bu gece bugün hep ayağımda uyudu hep birtürlü tam dalamadı birde sese alıştırmam için ne yapmam gerek ya
Ehehehe:) seninkiler de bombaymış. Benim kilomu hesaplarken kardeşim hep 5 er kilodan hesaplardı memelerimi . Bi de ben hamilelikte sırt kası çalıştım hep ağırlık aletleriyle,o kadar ağrı yapıyordu ki. Şimdilik evdeyim ama insan içine çıkacak bi boyuta gelirler inşallahAhahahh:) ben de kilolu degilim 1.80 boyum var zayifim. Ama memeler halalara cekmis masallahi var napam:) ilk dogum yaptigimda bide sisebildigi en zirve noktasina kadar sisip tas gibi olmuslardi aman allahim her biri 2 kilo:
Hicbir emzirme atletine giremedim badiyi takiyordum ustume oylece. Anneme dedim ki sirtim cok agriyo tasiyamiyorum artik git bana anneannemin taktigi o bez sutyen atletlerden al. Hani kocamanlari var ya. Gidip onlarin 110 bedenini almis getirmis kadincaz:) bi giydim tam oldu ahahha:) ama 2 gun sonra fln indi tabi artik atletlere sigar oldum:)
Benimki aşırı gazlı canım ya bende yıkadım yağladm tam 1 saattir ayağımda yine çokmu kısa yıkıyorum ondanmı rahatlamıyor anlamadım kiBen gece 11de yikiyorum hemen yikayip,masaj yagiyla masaj yapiyorum,ardindan da hemen emip uykuya daliyor. Gor bak cok rahat uyuyacak :)
Aynen öyle valla napalım anca yetişiyoruz :)2 çocuktular kırkayak gibi oluyo :) dimi valla bende kesin birini yemek yedirirken biri uyuyo oluyo yada tam tersi ayy bikac yıl çok zorlanmaz heralde insallah sonra rahat ederiz
Canım hiç canını sıkma.Önce kendini rahatlat yapılacak her şeyi yapıyorsun muhtemelen stresten çoğalmıyor sütün ya da yapısaldır her kadının yapısı bir değil.Ben de ilk bebeğimde mama takviyeli gittim senin yaşadığın tüm hisleri yaşadım bebeğim prematüreydi üstüne onun da stresi vardı o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum.Anne sütünün mamadan en büyük farkı içerdiği antikorlar bağışıklık sistemini desteklemesi yani onun dışındaki hemen her şey mamada mevcut zaten.Senin bebeğin de bağışıklık için gerekeni sütünden alıyor zaten.Geriye besleyici kısım kalıyor varsın onu da mamadan alsın.Toplumda bu konuda kadınlara çok baskı var ben de yaşadım anlıyorum sütün yetiyor mu sorusundan hiç hoşlanmazdım eve biri gelsin istemezdim akraba ki mama verdiğimi görmesin diye şimdi geri dönüp bakınca kendime gülüyorum çok stres etmişim kafama takmışım diyorum kızım şimdi kreşe gidiyor gayet de sağlıklı bir çocuk , bu kızımda sadece anne sütü vermeye çalışıyorum ama yetmediği yerde de mama da veririm daha rahatım sen de üzülme ve takma zaten bu stresi üstünden atınca sütün de çoğalır çoğalmasa da dünyanın sonu değil elinden geleni yaptıktan sonra gerisinde tevekkül et kimseyi de takma inan bunu yaşayan tek kişi değilsin canım.Kızlar,
Bugün 22.günümüz ve ben ağır bir depresyona strese girdim...Nedeni ise sütümün bebeğime yetmemesi. Sürekli mama veriyoruz. Bebeğim artık mememi istemiyor bile çünkü süt gelmediğini biliyor. Yazık her defasında deniyor emiyor birkaç dakika ama sonra gelmediğini görünce ağlamaya başlıyor ve mama veriyoruz. Doğduğundan beri böyle... Günde 3 lt su içiyorum 1 lt meşrubat, bulgur yiyorum dereotu fln. 3 saatte bir hastane tipi pompa ile sağıyorum ama 50 cc geliyor o da bir öğün için yeterli değil bebeğim için. Üzerine 30 cc mama vermem gerekiyor. Bazen hiç sütüm gelmiyor 60 ya da 90 cc mama verince doyuyor. Bu beni kahrediyor. Sütünüz ne zman çoğalmaya başladı? 3 saatte bir sağdığınızda ne kadar sütünüz geliyor? Çok üzülüyorum kahroluyorum ya bebeğime yetemiyorum diye. Oğlum 4 kilo doğmuştu şimdi 4,5 kilo mama sayesinde. doktor çok obur bir bebek,yapacak bişey yok her istediğinde ver mamayı çocuk doymuyor ki ağlıyor diyor. Sizinkiler doyup uyuyor benimkisi hep aç ve uyanık çok üzülüyorum ya.
Sab simplex kullaniyoruz canim sen de bir danis doktoruna istersen,umarim faydasini gorursunBenimki aşırı gazlı canım ya bende yıkadım yağladm tam 1 saattir ayağımda yine çokmu kısa yıkıyorum ondanmı rahatlamıyor anlamadım ki((
Bende huggies kullanıyorum prima dan güzel ama lastik kısmı iz yapıyı bebeğin beline birde molfix deneyeyim diyorumKizlar prima premium cisi kaciriyor, huggies arada kaka kaciriyor ama iyiymis yine de diyorum cunku bugun esime prima aktif bebek aldirdim 3 numara ama 2 kere kaka yapti Deniz,ikisinde de ust bas kaka oldu. Buyuk mu geliyor diyecegim ama Deniz 6 kiloya ulasmistir. Ay ne sıkıntıli is su bez olayi. Huggiesin ic yuzeyi ust uste kalin pamuk koymus gibi ama en azindan gecirmiyor. Huggiese devam. Su aktif bebegi de bir sure sonra bitiririm bir sekilde
Belden mi kaçırdı? Egozzda da aynısı olmuş acaba 3 numarada mı sorun var? Benim 2 numara da başta kaçırmıyodu şimdi kaçırmaya başladı ben bez küçüldü sanırım diyorum belden kaçırıyor ama bilemedim valla yaKizlar prima premium cisi kaciriyor, huggies arada kaka kaciriyor ama iyiymis yine de diyorum cunku bugun esime prima aktif bebek aldirdim 3 numara ama 2 kere kaka yapti Deniz,ikisinde de ust bas kaka oldu. Buyuk mu geliyor diyecegim ama Deniz 6 kiloya ulasmistir. Ay ne sıkıntıli is su bez olayi. Huggiesin ic yuzeyi ust uste kalin pamuk koymus gibi ama en azindan gecirmiyor. Huggiese devam. Su aktif bebegi de bir sure sonra bitiririm bir sekilde
Yok belden degil canim beli iyi sıktım. Sag bacaginin arasindan kacirdi ikisinde de yani lastikli kisimdan.Belden mi kaçırdı? Egozzda da aynısı olmuş acaba 3 numarada mı sorun var? Benim 2 numara da başta kaçırmıyodu şimdi kaçırmaya başladı ben bez küçüldü sanırım diyorum belden kaçırıyor ama bilemedim valla ya
Kızımdada mantar vardı aynı kremleri kullandım son gittiğimiz doktor o kremler yüzünden geçmediğini söyledi ketoral krem verdi annemdede trosyd diye bir krem varmış ikisini dönüşümlü kullandık geçti çok şükür canimKızlar bana bir yardım edin 20 gunlukken mantar oldu poposu kullanmadığım krem kalmadı travacort.travazol. hametan.Bepantol . zeytinyağı herşeyi denedim geçmedi napmam lazım bilmiyorum 55 günlük oldu bugün sinir oluyorum
Hepimizinki sulu bende anlayamam ishal olsaKızlar benim bebeğim doğdugundan beri sulu kaka yapıyo kaynanam gordu ishal bu dedi ama kılo alımı herseyi iyi sizinkiler nasıl sadece anne sutu alıyo
Hof bize de izin çıktı ya uyumuyo inatlaBize de artik 6 saat uyuyabilir dedi dr ama nerdeee:)
Off bence kapatır bize bırakır giderler şahane konser veririzAynen bizde de arac yok ama orta yolu bulurduk :) oturdugumuz cafenin vay haline
Oy yavruş :)) evet 2 ayı geçtik biz. Ama bu gece uyumuyo çok hastayım uyumak istiyorum şiddetle. 11 de uyku aşamasına anca geçtik beşiğe koydum kıyamet koptu.. 11den beri 3 kez emme merasimi yaptık, tam uyuyor hop beşiğe koyuncs çığlıkEhehehe:) 7 saat rekor herhalde:) senin kız iki ayı geçti değil mi? Benim yavru daha 1 aylık bile değilbi de henüz 3 kilo ancak oldu minnak kuzum benim
Benimkilerinde arası 17 ay.. büyüyorlar dimi hep böyle kalacaklarmış gibi geliyorBiz de herseyi konusuyoruz oglanla. Asiya giderken bile
Ablamdan biliyorum sute guvenip hamile kalmisti tam birbucuk yas var aralarinda. Cidden zor oldu ama is mevzusu acisindan avantajli da oldu. Allah guc versin sana
Ben dr a götürdüm damla verdi ve masaj geçti bi git istersen zararı varmı bilemem ama uzun süredir var diyosun
Yaaa o gece çok mızırdanmıl annem bana kıyamamış ama olan yavruma oldu
Akşamları değilde sabaha karşı gün ağrıyordu hep pencereye baktı.
Haa öyleyse bizimki kuruyor cok şükür hemde bayaa cok oldu kurali :) teşekkür ederim canım cevabın için
tota00 canim kafa atmalar,odayi incelemeler,donencesini gorunce gulmeler,tekmeler. Tam bir afacan bizimki de mimikleri cok komik daha neler neler olacak bir gunde bile degisiyorlar cidden :)
Benimki aşırı gazlı canım ya bende yıkadım yağladm tam 1 saattir ayağımda yine çokmu kısa yıkıyorum ondanmı rahatlamıyor anlamadım ki((
Cnm bnm ilk gunler 2-3 damlaydi 10. gunden snra 30 cc filan oldu 20. gunden den snra genel olarak sagdigimda 70 cc cikiyordu mecbur bende her ogun mama vermek zorunda kaliyordum simdi 41 gunluguz artik sutum yetiyor 1 haftadir nerdeyse hic mama kullanmadikKızlar,
Bugün 22.günümüz ve ben ağır bir depresyona strese girdim...Nedeni ise sütümün bebeğime yetmemesi. Sürekli mama veriyoruz. Bebeğim artık mememi istemiyor bile çünkü süt gelmediğini biliyor. Yazık her defasında deniyor emiyor birkaç dakika ama sonra gelmediğini görünce ağlamaya başlıyor ve mama veriyoruz. Doğduğundan beri böyle... Günde 3 lt su içiyorum 1 lt meşrubat, bulgur yiyorum dereotu fln. 3 saatte bir hastane tipi pompa ile sağıyorum ama 50 cc geliyor o da bir öğün için yeterli değil bebeğim için. Üzerine 30 cc mama vermem gerekiyor. Bazen hiç sütüm gelmiyor 60 ya da 90 cc mama verince doyuyor. Bu beni kahrediyor. Sütünüz ne zman çoğalmaya başladı? 3 saatte bir sağdığınızda ne kadar sütünüz geliyor? Çok üzülüyorum kahroluyorum ya bebeğime yetemiyorum diye. Oğlum 4 kilo doğmuştu şimdi 4,5 kilo mama sayesinde. doktor çok obur bir bebek,yapacak bişey yok her istediğinde ver mamayı çocuk doymuyor ki ağlıyor diyor. Sizinkiler doyup uyuyor benimkisi hep aç ve uyanık çok üzülüyorum ya.
Bnmkide sulu yapiyor hatta doktor kontrolde kakasi nasil diye sormustu bnde sivi sekilde dedim tmm o zamn sknti yoktur demistiKızlar benim bebeğim doğdugundan beri sulu kaka yapıyo kaynanam gordu ishal bu dedi ama kılo alımı herseyi iyi sizinkiler nasıl sadece anne sutu alıyo
Allahim ne derdin varsa bir an once cozmeni nasip etsinKızlar ben çok kötüyüm .. kimseye anlatamiyorum derdimi içime ata ata patlayacak duruma geldim. Son günlerim hep ağlayarak geçti sizce bu sütümü çok etkiler mı? Ve bebeğimi huzursuz eder mı? Ona layık bir anne olamayacgim hiç bir zaman daha şimdiden onu üzüyorum bu halimle belkide :'( öylesine yazmak istedim.. dua istiyorum hepinizden
İnşallah en kısa zamanda çözersin canımKızlar ben çok kötüyüm .. kimseye anlatamiyorum derdimi içime ata ata patlayacak duruma geldim. Son günlerim hep ağlayarak geçti sizce bu sütümü çok etkiler mı? Ve bebeğimi huzursuz eder mı? Ona layık bir anne olamayacgim hiç bir zaman daha şimdiden onu üzüyorum bu halimle belkide :'( öylesine yazmak istedim.. dua istiyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?