- 19 Ocak 2016
- 5.427
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.521
aynı aynı bende bezdim inan tek derdim uyuyup uykusunu alması o yüzden gündüz hep ayağımda çünkü gaz uykudan uyandırıyo sonrada yaygaraKızlar uyku düzeniniz Nasıl? 50 günlük oldu bebişim ama hala bi gece 2-3 uyandıysa diğer gece saat başı ayakta. Çok yorgunum artık
Ayy inşAllah ben şikayetçi değilim onun yorgunluğunu uyurken ıh ıh yapısını görünce içim gidiyor. Gözü açık olunca da dalmıyor paşaGayet de sıcakmış. Hani dedim acaba ılık da su mu ayıltıyor çocuğu. O bizde de var maalesef, ıkınmaktan istediği gibi uyuyamıyor o da mızmızlık yapıyor oğlumda. Geçicek inşaallah geçicek :)
ilk günler bende çok suskun ve ağlaktım çok normal. Ama asla altta kalma hiçbirzaman yazık cahilliklerini bilmişlik sanıyorlar ağız sütünü bile bilmiyorlar daha yada kasıtlı yapmışlar canım ki yanında kalıpta birşeye elini atmayan insanlardan be bekliyorsun kıskanç insanlar genç yasında kendi ayaklarının üzerinde durmanı kaldıramıyorlar.Ya sorma benim gorumcem de ilk 3 gun sut inme asamasinda benim boyle fiskirirdi senin sert degil derdi. Kv de cocuga sutun yatamiyor mu, hastalikli mi(sariliktan dolayi). Sut sari geliuor ve Deniz kusumca leke yapiyordu. Ben de olmadi cok degisik sutun falsn demeler. Ya benim de basiretim baglandi o sirada bu agiz sutu diyemedim cok agladim,dua ettim. Sonra cocuk doktoruna gittik sariliktan yipranmistim hastaneye git vs mama vereyim diyordum dusunun yani. Doktor ne mamasi gunde 50gr aliyor bize 25 yetiyor demisti. Kim sana sutunle ilgili ne diyorsa unut o sari sut dunyanin rn yararli sutu dedi. Ya bir miktarini sagip attim ya beyaz sut gelsin diye hala inanamiyorum. O gun doktordan ciktiktan sonra herseyin iyi gittigini dusundum ve o gun bugundur emziriyorum. Simdi dusunuyorum da belki baska bir doktor mama da ver deseydi verirdim belki de diye. Cunku 300 gr da kilo vermisti.. Iyi ki de o doktorla karsilasmisim. Simdi en buyuk dilegim yeni dogum yapan kimle karsilasirsam karsilasayim tecrubelerimi anlatmak ve onu olumlamak olacak. Yasananlardan sonra tum soylenenlerden sonra ailelerden resmen sogudum kizlar. Esimle birbirimize daha cok baglandik. o ilk gunler ne aglakmisim ne kadar cok ezdirmisim kendimi aptal gibi kv karsima gecip 5 aylim gibi kalmissin dedi dogumumun 3.gununde. Kosusturmadan normal kiloma indim simdi ah ne guzel oldun dediklerinde yuzu dusuyor gorumcemle kvnin. Hatta gorumcem korse mi taktin dedi bir kere he korse taktim. Sezaryan halimle her gun hastanelerdeydik sariliktan dolayi,yemegimi aglaya aglaya yapiyordum. artik kinseyi icim almiyor ve o kadar sinirliyim ki kim karsima gelse cat cat cevabini veririm
yüz temizliği için birşey kullanıyormusunuz ben sadece sabun kullanıyorum hiç çapak olmadı yüzüne hiçbirşey kullanmıyorum.ben de aynı şeyden muzdaribim hiç geçmiycek gibi düzenli masaj yapamıyorum ondanmı
Maşallah ya inşallah benim kızlarımda büyür o günleri görürümBuyumezler mi 2 3yasina bir gelsinler rahat edeceksin. Bizimkiler biri 8 biri 9 oldu bile. Bu arada ablam da aktif olarak calisiyor bir sorun o
Bende bişey kullanmıyorum gözünü sadece kaynamış soğumuş suyla siliyorum yüzü için hiç bişey yapmıyorumaynı aynı bende bezdim inan tek derdim uyuyup uykusunu alması o yüzden gündüz hep ayağımda çünkü gaz uykudan uyandırıyo sonrada yaygara
Ayy inşAllah ben şikayetçi değilim onun yorgunluğunu uyurken ıh ıh yapısını görünce içim gidiyor. Gözü açık olunca da dalmıyor paşaEki Görüntüle 1986092
ilk günler bende çok suskun ve ağlaktım çok normal. Ama asla altta kalma hiçbirzaman yazık cahilliklerini bilmişlik sanıyorlar ağız sütünü bile bilmiyorlar daha yada kasıtlı yapmışlar canım ki yanında kalıpta birşeye elini atmayan insanlardan be bekliyorsun kıskanç insanlar genç yasında kendi ayaklarının üzerinde durmanı kaldıramıyorlar.
yüz temizliği için birşey kullanıyormusunuz ben sadece sabun kullanıyorum hiç çapak olmadı yüzüne hiçbirşey kullanmıyorum.
Aynen oyle canim o lohusalik psikolojisi cok baskaymis. Simdi hic kimseye eyvallah etmiyorum. Susarsan ezmeye devam ederler cunku..Eve de kimseyi kabul etmiyoruz Deniz'in sariligi iyilesene kadar. Herkes sevme derdinde cunku.aynı aynı bende bezdim inan tek derdim uyuyup uykusunu alması o yüzden gündüz hep ayağımda çünkü gaz uykudan uyandırıyo sonrada yaygara
Ayy inşAllah ben şikayetçi değilim onun yorgunluğunu uyurken ıh ıh yapısını görünce içim gidiyor. Gözü açık olunca da dalmıyor paşaEki Görüntüle 1986092
ilk günler bende çok suskun ve ağlaktım çok normal. Ama asla altta kalma hiçbirzaman yazık cahilliklerini bilmişlik sanıyorlar ağız sütünü bile bilmiyorlar daha yada kasıtlı yapmışlar canım ki yanında kalıpta birşeye elini atmayan insanlardan be bekliyorsun kıskanç insanlar genç yasında kendi ayaklarının üzerinde durmanı kaldıramıyorlar.
yüz temizliği için birşey kullanıyormusunuz ben sadece sabun kullanıyorum hiç çapak olmadı yüzüne hiçbirşey kullanmıyorum.
bemimkide yastık seviyor gündüz yastıkta uyuyor gece yatarak emzirmek için yastıksız düz yatırıyorum ozaman uyuyor başka zaman aslaLifeandFeel sizin bebekte mi yumuşak yastık seviyor ya biz de böyle yatırıyoruz.Aslında bebeklerin sert zeminde yatması lazım diyorlar hatta yastık da kullanmayın diye ama benim kız da böyle yastıkta rahat ve uzun uyuyor düz zeminde huzursuz oluyo çok derin uyuyamıyo kucak hissi mi veriyo nedir
Ne kadar kötü bu insanlar yaaaYa sorma benim gorumcem de ilk 3 gun sut inme asamasinda benim boyle fiskirirdi senin sert degil derdi. Kv de cocuga sutun yatamiyor mu, hastalikli mi(sariliktan dolayi). Sut sari geliuor ve Deniz kusumca leke yapiyordu. Ben de olmadi cok degisik sutun falsn demeler. Ya benim de basiretim baglandi o sirada bu agiz sutu diyemedim cok agladim,dua ettim. Sonra cocuk doktoruna gittik sariliktan yipranmistim hastaneye git vs mama vereyim diyordum dusunun yani. Doktor ne mamasi gunde 50gr aliyor bize 25 yetiyor demisti. Kim sana sutunle ilgili ne diyorsa unut o sari sut dunyanin rn yararli sutu dedi. Ya bir miktarini sagip attim ya beyaz sut gelsin diye hala inanamiyorum. O gun doktordan ciktiktan sonra herseyin iyi gittigini dusundum ve o gun bugundur emziriyorum. Simdi dusunuyorum da belki baska bir doktor mama da ver deseydi verirdim belki de diye. Cunku 300 gr da kilo vermisti.. Iyi ki de o doktorla karsilasmisim. Simdi en buyuk dilegim yeni dogum yapan kimle karsilasirsam karsilasayim tecrubelerimi anlatmak ve onu olumlamak olacak. Yasananlardan sonra tum soylenenlerden sonra ailelerden resmen sogudum kizlar. Esimle birbirimize daha cok baglandik. o ilk gunler ne aglakmisim ne kadar cok ezdirmisim kendimi aptal gibi kv karsima gecip 5 aylim gibi kalmissin dedi dogumumun 3.gununde. Kosusturmadan normal kiloma indim simdi ah ne guzel oldun dediklerinde yuzu dusuyor gorumcemle kvnin. Hatta gorumcem korse mi taktin dedi bir kere he korse taktim. Sezaryan halimle her gun hastanelerdeydik sariliktan dolayi,yemegimi aglaya aglaya yapiyordum. artik kinseyi icim almiyor ve o kadar sinirliyim ki kim karsima gelse cat cat cevabini veririm
Oyuuuuş yavruGunaydin anneler bebegim odaklanirsa elimi takip edebiliyo ve dil cikardigimda o da cikariyo deneyin gulmekten öldük annem ogretti
ben belki bebek bakım ürünleri yapmıştır sandım Allah şifa versin kuzuyaBende bişey kullanmıyorum gözünü sadece kaynamış soğumuş suyla siliyorum yüzü için hiç bişey yapmıyor tüm
onda daha çabuk dalıyo kafası gömülüyo puf puf :)) bazen de sert minder var onda sallıyorum onu pek sevmiyo :))LifeandFeel sizin bebekte mi yumuşak yastık seviyor ya biz de böyle yatırıyoruz.Aslında bebeklerin sert zeminde yatması lazım diyorlar hatta yastık da kullanmayın diye ama benim kız da böyle yastıkta rahat ve uzun uyuyor düz zeminde huzursuz oluyo çok derin uyuyamıyo kucak hissi mi veriyo nedir
sağol teyzesi. Bende kimseyi kabul etmiyorum hamileyken aramayanlar çocuklu halimle hiç gelmesinler lazım değiller eşime diyorum kabul etme oda cevap vermiyor telefonlara :)). Susunca aptal sanıyorlar o yüzden kendimizi düşünmeye devamAynen oyle canim o lohusalik psikolojisi cok baskaymis. Simdi hic kimseye eyvallah etmiyorum. Susarsan ezmeye devam ederler cunku..Eve de kimseyi kabul etmiyoruz Deniz'in sariligi iyilesene kadar. Herkes sevme derdinde cunku.
Bu arada minnos nasil tatli uyuyor oyle yerim onu ben masallah
Olur telaş yapma sen stres yapınca bebek susmuyor başka sakin birinde susuyor çünkü hissediyor tecrübeyle sabittirDun aksam ondan 2.30 a kadar ağladı en sonunda yoruldu uyudu . Sabah uyandı yine aynı ne kucakta duruyor ne yatakta( annem de dün gitti o kadar yoruldum ki . Gazını da genelde annem çıkarırdı ben beceremiyorum galiba oğlum gazdan dolayı ağlıyor (
Aynen oyle benim de oglum var nasil olur da ogluma asik olan ve ona bir evlat veren birine bunlari yapabilirim aklim almiyor ciddenNe kadar kötü bu insanlar yaaaböylesine zor bi zamanda resmen kötülük devşirmek için etrafta fır dönüyorlar
Hof bize de izin çıktı ya uyumuyo inatlaçıldırıcam
Off bence kapatır bize bırakır giderler şahane konser veririz
Oy yavruş :)) evet 2 ayı geçtik biz. Ama bu gece uyumuyo çok hastayım uyumak istiyorum şiddetle. 11 de uyku aşamasına anca geçtik beşiğe koydum kıyamet koptu.. 11den beri 3 kez emme merasimi yaptık, tam uyuyor hop beşiğe koyuncs çığlık
E nereye kadar koynumda uyuyacak bu kadar yapışık da yaşanmaz anneye, niye doğdun çocuğum çıkmasaydın madem diyorum. Bi de acele etti o kadar..
Hof bize de izin çıktı ya uyumuyo inatlaçıldırıcam
Off bence kapatır bize bırakır giderler şahane konser veririz
Oy yavruş :)) evet 2 ayı geçtik biz. Ama bu gece uyumuyo çok hastayım uyumak istiyorum şiddetle. 11 de uyku aşamasına anca geçtik beşiğe koydum kıyamet koptu.. 11den beri 3 kez emme merasimi yaptık, tam uyuyor hop beşiğe koyuncs çığlık
E nereye kadar koynumda uyuyacak bu kadar yapışık da yaşanmaz anneye, niye doğdun çocuğum çıkmasaydın madem diyorum. Bi de acele etti o kadar..
Canım yaaa kıyamam sana nasıl öğrendin bunu belki yanlış anlamadırAldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Kimden duydun ? Hemen galeyana gelme canım, kesin doğru bilgi mi? Allah yardımcın olsunAldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?