2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar uyku düzeniniz Nasıl? 50 günlük oldu bebişim ama hala bi gece 2-3 uyandıysa diğer gece saat başı ayakta. Çok yorgunum artık
aynı aynı bende bezdim inan tek derdim uyuyup uykusunu alması o yüzden gündüz hep ayağımda çünkü gaz uykudan uyandırıyo sonrada yaygara

Ayy inşAllah ben şikayetçi değilim onun yorgunluğunu uyurken ıh ıh yapısını görünce içim gidiyor. Gözü açık olunca da dalmıyor paşa
ilk günler bende çok suskun ve ağlaktım çok normal. Ama asla altta kalma hiçbirzaman yazık cahilliklerini bilmişlik sanıyorlar ağız sütünü bile bilmiyorlar daha yada kasıtlı yapmışlar canım ki yanında kalıpta birşeye elini atmayan insanlardan be bekliyorsun kıskanç insanlar genç yasında kendi ayaklarının üzerinde durmanı kaldıramıyorlar.

ben de aynı şeyden muzdaribim hiç geçmiycek gibi düzenli masaj yapamıyorum ondanmı
yüz temizliği için birşey kullanıyormusunuz ben sadece sabun kullanıyorum hiç çapak olmadı yüzüne hiçbirşey kullanmıyorum.

Bende bişey kullanmıyorum gözünü sadece kaynamış soğumuş suyla siliyorum yüzü için hiç bişey yapmıyorum

LifeandFeel sizin bebekte mi yumuşak yastık seviyor ya biz de böyle yatırıyoruz.Aslında bebeklerin sert zeminde yatması lazım diyorlar hatta yastık da kullanmayın diye ama benim kız da böyle yastıkta rahat ve uzun uyuyor düz zeminde huzursuz oluyo çok derin uyuyamıyo kucak hissi mi veriyo nedir

Aynen oyle canim o lohusalik psikolojisi cok baskaymis. Simdi hic kimseye eyvallah etmiyorum. Susarsan ezmeye devam ederler cunku..Eve de kimseyi kabul etmiyoruz Deniz'in sariligi iyilesene kadar. Herkes sevme derdinde cunku.
Bu arada minnos nasil tatli uyuyor oyle yerim onu ben masallah

bemimkide yastık seviyor gündüz yastıkta uyuyor gece yatarak emzirmek için yastıksız düz yatırıyorum ozaman uyuyor başka zaman asla

Svartbabe Allah kalbini ferahlatsın. Burdan yazamazsan,özelden yaz lütfen. Hiçbişey yapamasak da dinlemiş oluruz. Selametle

Ne kadar kötü bu insanlar yaaa böylesine zor bi zamanda resmen kötülük devşirmek için etrafta fır dönüyorlar

Bende bişey kullanmıyorum gözünü sadece kaynamış soğumuş suyla siliyorum yüzü için hiç bişey yapmıyor tüm
ben belki bebek bakım ürünleri yapmıştır sandım Allah şifa versin kuzuya

onda daha çabuk dalıyo kafası gömülüyo puf puf :)) bazen de sert minder var onda sallıyorum onu pek sevmiyo :))

sağol teyzesi. Bende kimseyi kabul etmiyorum hamileyken aramayanlar çocuklu halimle hiç gelmesinler lazım değiller eşime diyorum kabul etme oda cevap vermiyor telefonlara :)). Susunca aptal sanıyorlar o yüzden kendimizi düşünmeye devam

Dun aksam ondan 2.30 a kadar ağladı en sonunda yoruldu uyudu . Sabah uyandı yine aynı ne kucakta duruyor ne yatakta ( annem de dün gitti o kadar yoruldum ki . Gazını da genelde annem çıkarırdı ben beceremiyorum galiba oğlum gazdan dolayı ağlıyor(

Olur telaş yapma sen stres yapınca bebek susmuyor başka sakin birinde susuyor çünkü hissediyor tecrübeyle sabittir ayakta dolan sırtını sıvazla pıtpıtla eni sonu susucak rahat edicem de sabırla ilgilen fırsat bulunca karnına sıcak havlu koy iyi gelir inşAllah. Malesef çaresi yok şu gaz illetinin mecbur çekicez. Ben genelde çok gazlanmışsa karnıda güzel doymuşsa emzik veriyorum tekrar emzirmiyorum sakinleştirip ayağıma alıyorum durmazsa tekrar tekrar taki durana kadar .

Bizimkide 11 de basladik gece uykusuna yatirmaya 2bucuga kadar uyumadi. Agla agla gözleri sisti yavrumun. Gazi yoktu bnce emzirdikten 1 saat snra once 30 cc uyumayinca 60 cc de mama verdim. Cokta istahli icmedi ama bitirdi. Yine uyumadi su youtube taki beyaz gürültü yu acmamla uyumasi bir oldu. Aliskanlik yapmamasi icin boyle zor durumlarda acicam artk

Ya bnde artik besiginde yada anakucaginda yatmasini istiyorum ablaminki boyleydi simdi 2 yasinda asla annesiz uyumuyo olaki gece uyandi temas etmesse ağlıyor uyumuypr bidaha. Nasi yapicam bilmiyorum

Ya bnde artik besiginde yada anakucaginda yatmasini istiyorum ablaminki boyleydi simdi 2 yasinda asla annesiz uyumuyo olaki gece uyandi temas etmesse ağlıyor uyumuypr bidaha. Nasi yapicam bilmiyorum.

Aldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…