- 2 Mayıs 2016
- 318
- 296
- 103
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.561
Ya inanmiyorum cok ozur dilerim ama nasil biseydir bu. Ya cok sey soylemek istiyorum ama kirilmandan korkuyorum arkadasimAldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Senin aileni dagitirken dusuneymis cidden bilemiyor insan ben de soylemek isterdim sanirimTelefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlarkadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm
Canim bize burdan konusmasi kolay ama bence acele etme hicbirsey icin. Ama sunu da dusun sen yapsaydin esin affeder miydi ? Erkek elinin kiri gibi bir imaj var ne yazik ki toplumumuzda kadin yapinca kimse suratina bakmazdi. Bunlari iyi dusun. Ya kadina da hayret ettim bir de evine girmis kadin halimle dusundum dr ben boyle birsey yapsam kendimden midem bulanirdi esini gectim cocuklarinin yuzune nasil bakiyorlar. Hele ki seninki minicik onun gunahinn senin gunahini nasil odeyecekler. Boyle insanlarin omur boyu yuzu gulmezNapim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi
Canim sanirim ben olsam "BEN KOCAMI ALDATSAYDIM TEPKINIZ NE OLURDU?"diye sorardim ailesine. Ya burdan boyle soyluyoruz ama ne desek senim duygu haline karsilik gelmez. Sabir,sabir diliyorum...Şuan babamin telefonundsda kayıtlı . Ailesi gelicek esimin nolcak bilmiyorum akşam kendim soulicem babamda soylicek adama . Herşey artık eşime bağlı bilmiyorum bende seviyordum ama sevmez olaydım
şuan yoldalar geliyolar söyleceklerim var. Ama boşanırsam nolcak bilmiyorum . Inşallah allah yol gösterir kadınıda tehtit ettim . Yalavriyor sürekli. Bu korkuyla daha gelemez ama . Sadece o kadın yok bir çok kadın var dediginiz gibi . Insanın içinde varsa olur hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum övür dünyada da görüşülcek. Ama eşim yalvarıyor sürekli ağlıyor söz veriyor . Son bir şans versem düzelirmiyiz bilmiyorum. Birşey yapmadım diyor konuştuk diyor inanmak içinden gelmiyor . Ama allah öyle bisi varsa belâlarını versin kızlar ben ayrılıyorum gruptan öyle bi pskoloji yaisuorum ki . Ne ypcagimi bilmiyorum . Terapiye gidicem pskoloha falan son bir şans versem çocuğum için duzelirmi meral ediyorum evlilik pskoloklari falan gitsekCanim sanirim ben olsam "BEN KOCAMI ALDATSAYDIM TEPKINIZ NE OLURDU?"diye sorardim ailesine. Ya burdan boyle soyluyoruz ama ne desek senim duygu haline karsilik gelmez. Sabir,sabir diliyorum...[/QUO
Vardı cnm iyiydi son günler ama yine bi şüphem vardıEsela12 cnm cok zor bir durum
Allh yardmcin olsn
Senin suphen mi vardi ki whatsapweb yukledin
Esinle aran nasildi
Aldatan adam tekrar aldatır arkadaşım. Bir daha nasıl güveneceksin? İçindeki şüphenin seni her gün kemirmesindense, aç davanı, delilleri de mahkemeye sun, hem eşinden hem o kadından tazminat iste. İkisini de rezil rüsva et ki yaptıkları yanına kar kalmasın. Bebeğin ve kendin için güçlü ol, kimseye ezdirme kendini. Olanlar eşinin ve o kadının suçu, burda en masum bebeğin ve sensin, kimseye kendini ezdirme.Napim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi
+1 değil +1000Aldatan adam tekrar aldatır arkadaşım. Bir daha nasıl güveneceksin? İçindeki şüphenin seni her gün kemirmesindense, aç davanı, delilleri de mahkemeye sun, hem eşinden hem o kadından tazminat iste. İkisini de rezil rüsva et ki yaptıkları yanına kar kalmasın. Bebeğin ve kendin için güçlü ol, kimseye ezdirme kendini. Olanlar eşinin ve o kadının suçu, burda en masum bebeğin ve sensin, kimseye kendini ezdirme.
+1 kesinlikleAldatan adam tekrar aldatır arkadaşım. Bir daha nasıl güveneceksin? İçindeki şüphenin seni her gün kemirmesindense, aç davanı, delilleri de mahkemeye sun, hem eşinden hem o kadından tazminat iste. İkisini de rezil rüsva et ki yaptıkları yanına kar kalmasın. Bebeğin ve kendin için güçlü ol, kimseye ezdirme kendini. Olanlar eşinin ve o kadının suçu, burda en masum bebeğin ve sensin, kimseye kendini ezdirme.
Canım Allah sabır versin üzücü tabi ama bir şey de diyemiyor insan.en doğru kararı sen verirsin ama kendine de zaman ver düşün.Vardı cnm iyiydi son günler ama yine bi şüphem vardı
Ay deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyoYa bnde artik besiginde yada anakucaginda yatmasini istiyorum ablaminki boyleydi simdi 2 yasinda asla annesiz uyumuyo olaki gece uyandi temas etmesse ağlıyor uyumuypr bidaha. Nasi yapicam bilmiyorum
Yaa çok şaşırdımTelefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlarkadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm
Allah yar ve yardımcın olsun insallah hakkınızda hayırlısı olurAldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Canim en dogrusu bir terapiste gitmen belki de. Yavruna odaklanmaya calis bir sure. Allah yardimciniz olsunşuan yoldalar geliyolar söyleceklerim var. Ama boşanırsam nolcak bilmiyorum . Inşallah allah yol gösterir kadınıda tehtit ettim . Yalavriyor sürekli. Bu korkuyla daha gelemez ama . Sadece o kadın yok bir çok kadın var dediginiz gibi . Insanın içinde varsa olur hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum övür dünyada da görüşülcek. Ama eşim yalvarıyor sürekli ağlıyor söz veriyor . Son bir şans versem düzelirmiyiz bilmiyorum. Birşey yapmadım diyor konuştuk diyor inanmak içinden gelmiyor . Ama allah öyle bisi varsa belâlarını versin kızlar ben ayrılıyorum gruptan öyle bi pskoloji yaisuorum ki . Ne ypcagimi bilmiyorum . Terapiye gidicem pskoloha falan son bir şans versem çocuğum için duzelirmi meral ediyorum evlilik pskoloklari falan gitsek
Maalesef ben de 1.aydan sonra reflu yatagiyla yanima aldim. Gece surekli ih ihliyordu dikislerim agriyordu kalkip yatmaktan. Simdiki aklim olsa kesinlikle anne yani besigi alirdim. Bir haftadir esim salonda oglanla da ben yatiyorum. Tabi oglan reflu yataginda yani benden daha yuksekte yatiyor. Cok kustugu icin duymam diye korkuyorum. Ben de hic yanimda yatirma taraftari degilim ama mecburiyetten :/Auralee canım yanında yatırmaya nasıl cesaret ediyosun? Allah korusun,beni annem sürekli tembihliyor günde 10 bin kere belki. Ne olur ne olmaz. Ben giydiğim bi geceliği koyuyorum yatağının kenarına çok mızmızlanır benden ayrılmak istemezse ya da ben dışarı çıkmak zorunda kalırsam. Geceliğimin kokusuna avunuyor yavrum. Sen de bi kıyafetini bırak yakınına, hem risk alma hem de o kadar bağımlı olmasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?