2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Esela12 canım gözlerime inanamadım allah yardımcın olsun zor bir durum. Hamilelik sürecinde aldatılma olayı daha fazla oluyor malesef ben diğer arkadaşlara katılmıyorum senin kocanın zihniyeti bozuk belli ki bu kadını rezil etsen nolacak aldatacak adama dışarda malesef bi sürü kadın var hakkında hayırlısı olsun köprüleri yıkma ve kötü konuşma suskunluğunun altında ezilsinler

Senin aileni dagitirken dusuneymis cidden bilemiyor insan ben de soylemek isterdim sanirim

Napim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi
Canim bize burdan konusmasi kolay ama bence acele etme hicbirsey icin. Ama sunu da dusun sen yapsaydin esin affeder miydi ? Erkek elinin kiri gibi bir imaj var ne yazik ki toplumumuzda kadin yapinca kimse suratina bakmazdi. Bunlari iyi dusun. Ya kadina da hayret ettim bir de evine girmis kadin halimle dusundum dr ben boyle birsey yapsam kendimden midem bulanirdi esini gectim cocuklarinin yuzune nasil bakiyorlar. Hele ki seninki minicik onun gunahinn senin gunahini nasil odeyecekler. Boyle insanlarin omur boyu yuzu gulmez

Şuan babamin telefonundsda kayıtlı . Ailesi gelicek esimin nolcak bilmiyorum akşam kendim soulicem babamda soylicek adama . Herşey artık eşime bağlı bilmiyorum bende seviyordum ama sevmez olaydım
Canim sanirim ben olsam "BEN KOCAMI ALDATSAYDIM TEPKINIZ NE OLURDU?"diye sorardim ailesine. Ya burdan boyle soyluyoruz ama ne desek senim duygu haline karsilik gelmez. Sabir,sabir diliyorum...

Esela12 cnm cok zor bir durum
Allh yardmcin olsn
Senin suphen mi vardi ki whatsapweb yukledin
Esinle aran nasildi

Canim sanirim ben olsam "BEN KOCAMI ALDATSAYDIM TEPKINIZ NE OLURDU?"diye sorardim ailesine. Ya burdan boyle soyluyoruz ama ne desek senim duygu haline karsilik gelmez. Sabir,sabir diliyorum...[/QUO
şuan yoldalar geliyolar söyleceklerim var. Ama boşanırsam nolcak bilmiyorum . Inşallah allah yol gösterir kadınıda tehtit ettim . Yalavriyor sürekli. Bu korkuyla daha gelemez ama . Sadece o kadın yok bir çok kadın var dediginiz gibi . Insanın içinde varsa olur hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum övür dünyada da görüşülcek. Ama eşim yalvarıyor sürekli ağlıyor söz veriyor . Son bir şans versem düzelirmiyiz bilmiyorum. Birşey yapmadım diyor konuştuk diyor inanmak içinden gelmiyor . Ama allah öyle bisi varsa belâlarını versin kızlar ben ayrılıyorum gruptan öyle bi pskoloji yaisuorum ki . Ne ypcagimi bilmiyorum . Terapiye gidicem pskoloha falan son bir şans versem çocuğum için duzelirmi meral ediyorum evlilik pskoloklari falan gitsek

Napim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi
Aldatan adam tekrar aldatır arkadaşım. Bir daha nasıl güveneceksin? İçindeki şüphenin seni her gün kemirmesindense, aç davanı, delilleri de mahkemeye sun, hem eşinden hem o kadından tazminat iste. İkisini de rezil rüsva et ki yaptıkları yanına kar kalmasın. Bebeğin ve kendin için güçlü ol, kimseye ezdirme kendini. Olanlar eşinin ve o kadının suçu, burda en masum bebeğin ve sensin, kimseye kendini ezdirme.

+1 değil +1000

+1 kesinlikle

Allah yardımcısı olsun kızlar gerçekten çok zor ben olsam kocamın öleceğini bilsen yinede kadının kocasına söylerdim herhalde büyükte konuşmak istemiyorum. Allah yardımcısı olsun inşAllah aldığı karardan pişman olmaz.

Vardı cnm iyiydi son günler ama yine bi şüphem vardı
Canım Allah sabır versin üzücü tabi ama bir şey de diyemiyor insan.en doğru kararı sen verirsin ama kendine de zaman ver düşün.
Kadının kocasına söylersen ne olıur iyi düşünmek lazım haberlerde görüyoruz.nasıl karşılar?aslında söylemek lazım da sonu ne olur ikisi içinde
watsup web ten nasıl buldun onun numarası mıydı kayıtlı olan ??

Ya bnde artik besiginde yada anakucaginda yatmasini istiyorum ablaminki boyleydi simdi 2 yasinda asla annesiz uyumuyo olaki gece uyandi temas etmesse ağlıyor uyumuypr bidaha. Nasi yapicam bilmiyorum
Ay deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyo

Yaa çok şaşırdım gerçekten nedir şu kadınların çektiği zaten bi ton zorlukla mücadele ediyosun ve ortada aldatılma var.. çok üzüldüm inan yani ailesi de ne konuşacak ki erkektir yapmış bi hata mı diyecekler.. çocuğunu düşün vs vs.. sanki düşünmeyen senmişsin gibi. Allah sabır versin çok zor bi durum :/ güzel günler çabuk gelir inşallah

Auralee canım yanında yatırmaya nasıl cesaret ediyosun? Allah korusun,beni annem sürekli tembihliyor günde 10 bin kere belki. Ne olur ne olmaz. Ben giydiğim bi geceliği koyuyorum yatağının kenarına çok mızmızlanır benden ayrılmak istemezse ya da ben dışarı çıkmak zorunda kalırsam. Geceliğimin kokusuna avunuyor yavrum. Sen de bi kıyafetini bırak yakınına, hem risk alma hem de o kadar bağımlı olmasın sana

Canim en dogrusu bir terapiste gitmen belki de. Yavruna odaklanmaya calis bir sure. Allah yardimciniz olsun

Maalesef ben de 1.aydan sonra reflu yatagiyla yanima aldim. Gece surekli ih ihliyordu dikislerim agriyordu kalkip yatmaktan. Simdiki aklim olsa kesinlikle anne yani besigi alirdim. Bir haftadir esim salonda oglanla da ben yatiyorum. Tabi oglan reflu yataginda yani benden daha yuksekte yatiyor. Cok kustugu icin duymam diye korkuyorum. Ben de hic yanimda yatirma taraftari degilim ama mecburiyetten :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…