2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Telefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlar kadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm

Aldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Ay ne yazacağımı bilemedim canım rabbim selamet kapısını açsın

Edepsiz karı madem çocuklarını düşünüyodun niye fingirdiyosun baskasını yuvasınıda hallediyorsun

Çocuğumun yüzüne bakarken ağlıyorum eşim ağladı yalvardı ama seven insan yapmaz eşim sırf aileler için ağladı birdaha nasil güvencem şuan çocuğuna bakıyorum nasıl bakıyorum bilmiyorum allah kimseye yasattmasin.. hemcinslerimden igrendim artık bile kadınlardan iki tane çocuğu var biri 5 aylık yazık ya evime gelip çay içen kadın. Allahım ben napim nereye gidim nedim bilmiyorum

ben de aynı şeyden muzdaribim hiç geçmiycek gibi düzenli masaj yapamıyorum ondanmı

Ben de yapamıyorum ve ğnatla da damla vermek istemiyorum çok fazla olmadığı için. 2.ay kontrolüne kadar beklicem, olmazsa doktora danışıp kullancam mecbur. Emzirirken yapayım masaj diyorum unutuyor dalgın kafam. Bence ondan. Her emzirmede masaj yapıp anne sütünü sürsek geçicekte işte.

Oy yerim onu bacak bacak da üstüne atarmış maşaallah :))
Benim de geçicek demem onun için zaten, bugün sabah gülüp oynaşıyordu benle, bir girdi sancı birden ağlamaya başladı kuzum. Nasıl dayanırsın ki. Vallahi bir hafiflese nasıl huzura ercek.

Aldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum

Kadının düşmanı yine kadın maalesef! Allah belasını versin demek istemiyorum ama içimden geçen o. Kocama söyleme demeyi biliyor edepsiz, neden bu haltı yiyor o zaman! Bu insanlar çocuk yetiştiriyor birde. Birde evine gelip gitmiş utanmaz.

Bize burdan yazmak kolay ama istersen bebeğini biraz annene bırak, yalnız kal ve hava al. İyice sindire sindire düşün. Allahım yüreğini ferahlatsın çok zordur şu an yaşadıkların ama her şeyden önce bir annesin onu düşünerek sakin bir kafayla kararını ver ve acele de etme.

Önce sen kocanla bi konuş eğer olumlu yönde olursa elinde ki delilleri sakla dursun eğer olumsuz yönde olursa tencere tuvarlanmış kapağını bulmuş gibi bırak allahından bulsunlar sen sebep olma.Ama hemen köprüleri yıkma eşinin iyi yönlerini düşün sabret bakalım kazanan sen olursun inş rabbim kolaylık versin

Napim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi

Işte tekrar mutlu olabikcezmi bana ağladı kocam sürekli yalvardi

Bence kadının eşine söyle. Kadını hiç muhatap alma , eşinle napmayı düşünüyorsun? Allah yardımcın olsun zor durum. Ailen ne diyyor? Destekler di mi sana?

Napim bsanimmi bilmiyorum siniye cekebilcekmiyim sonkez eşimle konusimmi

Tabiki konuş canım, keşke dememek için akmında zihninde ne varsa uygula. Bakalım ne anlatıcak sana, samimi gelcek mi. Kimseye kulak asma kalbin, akkın ne diyor onu uygula sadece.

Ne yazacağımı bilemedim canım allah yardımcın olsun.Her kişinin böyle bir durumda tepkisi farklıdır sanırım yönlendirmek de istemiyorum ama ben yerinde olsam söylerdim sanırım sineye çekebileceğim bir şey değil bana ve bebeğime acımamış kadına ben acıyamam hem kadının kocasına da yazık

Kadının kocası da bizim iş arkadaşı başka mağazada müdürlük yapıyor benim esimin yanına uğruyor gidiyor muhabbetleri var söylersem kadın ağlıyor söyleme die soylersem esimde burda duramaaz adam sonucta hakli olarak dövse yeridir .. bir müddet napcshimi bilmiyorum ailem destekçi ama hemen boşanma olmaz diyor bilmiyorum hayatım yıkıldı karardı . Şuan eşim iyi konuşuyor ağlıyor üzülüyor en son kadar bende sanırım . Yarın benim evlilik yildonumdu esimin doğun günüydü 24 nisan . Dugunde kocamın doğum gününüde ayrı kutlamıştık . Ve ben bunları yaşadım inanamıyorum bendemi sorun var . Kendime küstum. Çocuğumu düşünüyorum tek. Of çok zor gerçekten ne yazcagimi bile bilmiyorum allaha dua ediyorum şuan bana yol göstersin die . Severek evlendik . Yani sövüp sayarak cirkefledtirmekte içimden gelmiyor . Çocuğum ortalıkta telef olcak die korkuyorum hiç kolay bisi edilmiş . Görür görmez dünyam başıma yıkıldı omzumdsn kaynar su döktüler sanki ama burdaki bi arkadaş çocuğunu kaybetti . Varsın başıma bunlar gelsin yeterki bebeğim iyi olsun .. daha kötüleri yasatmasın

Canım Allahın sevgili kuluymuşsun ki ortaya çıkmış. Sakince ailenle birlikte karar verip uygularsın. Eşin tabi iyi konuşacak terbiyesiz herif sen 9 ay hamilelik bebek doğum vs derken adam kendi keyfine düşmüş. Burda tek seni ve bebeği düşünürüm gerisi boş. Eğer kalbimde yara olarak kalmaz bi şekilde sineye çekebilirim dersen boşanmazsın. Ama her gün her dakika aklında olup kaybettiğin güveninle daha da sıkıntılar yaşayacaksan ailenle kal uzun süre. Allah bildiği gibi yapsın kocan olacak adamı.

Aynen görmeseydim daha da uzucakti iyiki karşıma çıkmış gerçekten. Bende senin gibi düşünüyorum bi müddet ailemin yanında kalıcam . Nolcak hiç bi fikrim yok . Dusunemiyorum bile aklım flan gitti

Aynen görmeseydim daha da uzucakti iyiki karşıma çıkmış gerçekten. Bende senin gibi düşünüyorum bi müddet ailemin yanında kalıcam . Nolcak hiç bi fikrim yok . Dusunemiyorum bile aklım flan gitti
Çok zor bi süreçtesin canım. Ama şükür ki dediğin gibi bebeğin sağlıklı ve yanında , ailen de sana destek. Haysiyetsiz kocan için üzülme canım! Ama kadını rexil rüsva ederdim ben sen olsaydım. Haltları yerken 2 çocuğu yok muydu??? Şimdi 2 çocuğum var diye duygu sömürüsüne girmesin!! Seninde bebeğin var!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…