2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cok uzuldum ortada bir bebek var. Kocan ilk once kendi evladini aldatmis bence sonra seni. Ortaya cikmayacak miydi sanki. Burada herkes baska seyler dusunur. Herkes farkli tepkiler verirdi. Sen sizin icin en dogru olan neyse icinden ne geliyorsa o sekilde davran canim. Aldatan kocasini affettikten sonra bi omur mutlu yasayan da var tekrar aldatilan da. Sana tek soyleyecegim sakinlesmeden iyi ya da kotu bir karar verme. Ama sen bu halinle ne yasiyorsan o kadin da onu yasamali bence. Cunku asil suclu o sen degilsin. Herkes neyin ne oldugunu bilmeli. Yaptiginin cezasini cekmeli.

Çok geç değil sanki ama tekrar yatağına döndürmek için..kendi kıyafetini yatapının kenarına bırakarak dene bak

Aldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Hay allahım yaa çok zor bi durum ve çok zor bir süreç yaz tabi kime anlatıcan çatlar insan nasıl öğrendin eminmisin yanlış bi karar verme

Ayy şok oldum bide oda evli hey allah yaaa eşin neyi düzelticem acaba anlamadım olan olmuş tabi karar senin ama çok polyanacılık yapmicam malesef insan bunu yediremez illa aklında hep kalcak güven sarsıldı bikere sen hamileykenmi olmuş dahadamı önceden

Benimki de nerdeyse 7/24 ıkınıyor, ıh ıhlıuor anlamadım ne gazdır. Her ıkınmasında doğrulup bakıyorum beşiğine hep uykuda. Artık alıştım, farklı bir ses çıkarmadıkça bakmıyorum ama senin durumun başka tabi ki, çok kussa ben de yanımda yatırırdım kesinlikle, o riski göze alamazdım.

Ay deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyo
Sorma resmen koyun koyuna yatıyoruz. Ben gündüz uykularindan basliyim diyorum. Gündüz beraber daliyoruz uykuya ama yinede benim yatagimda devam ediyor uyumaya. Akli erince dha mi kolay olur daha mi zor bilmiyorum

Gece mesaisi basladi güzelce yikadim yarin asimiz var biraz suda oynattim yorulsun diye. 40 dk dir omzumda uyuyo yatagima koydugumda bnle beraber yatsa bile uyanip agliyor. Dha ne kdar surecek bakalim.

Su sıra agladigi zamanda kucakta susmuyor elimle superman gbi ucuruyomusum gbi tutunca sadece susuyor oturdugum anda yine agliyor

Benimkide benimle uyuyor beşik ayak ucumda yataktan kalkıp emzirmek zor oluyor uykulu halimle eee babada oturma odasında yatıyor koca yatak bize kaldı
Sorma resmen koyun koyuna yatıyoruz. Ben gündüz uykularindan basliyim diyorum. Gündüz beraber daliyoruz uykuya ama yinede benim yatagimda devam ediyor uyumaya. Akli erince dha mi kolay olur daha mi zor bilmiyorum

Kizlar canım kac gundur kola cekiyordu tabi emzirdgm icin icmiyordum. Bugun artik dayanamadim bi dikiste ictim 1 bardak cok gaz yapar mi cocuguma acaba.

Benimkide benimle uyuyor beşik ayak ucumda yataktan kalkıp emzirmek zor oluyor uykulu halimle eee babada oturma odasında yatıyor koca yatak bize kaldı

Evet bnmde isime geldi tabi ben onun o benim kokumla sarmas dolas ohhh ve besige gitmek icin kalkmamak suan odada bi besik bi ev tipi anakucagi var. Odasinda ayrica buyuyebilen besigi var ama benim kiz cift kişilik yatakta. Tabi bizim babada koltukta yatiyor uzun zamandir

Kizlar canım kac gundur kola cekiyordu tabi emzirdgm icin icmiyordum. Bugun artik dayanamadim bi dikiste ictim 1 bardak cok gaz yapar mi cocuguma acaba.
Bende geçenlerde içtim gaz olayında ekstra bişey farketmedim

Son care emzik verip ayakta sallamak sanirim. arkadan da buzuki orhan kolik muzigi. Bazen hicbiri fayda etmiyor cidden

Kizlar bebekleriniz emerken terliyor mu bizimki baya terliyo doktoruma 3. Ay randevemuzda soracagim ama elleride bugun soguk soguk terledi yada bn ilk defa farkettim bilemiyom

Off çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun.

Kizlar bebekleriniz emerken terliyor mu bizimki baya terliyo doktoruma 3. Ay randevemuzda soracagim ama elleride bugun soguk soguk terledi yada bn ilk defa farkettim bilemiyom

Bizimki de terliyor yeni başladı. Ev sıcak, ben sıcağım, emerken de haliyle efor harcıyor ve terliyor.

Diğer yandan emerken yoruluyor bu sebeple fazla ememiyor nefes nefese kalıyor ve yanında terliyorsa çok beklemeden doktora başvur

Ay deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyo

Biz uyutup beşiğe koyuyoruz. Bazen çok sakin oluyor. O zaman da beşiğe koyup kendi kendine uykuya dalsın istiyorum. Esim birakmiyor sagolsun. Uyumuyorsa aliyor hemen. Biz hep kucakta sallaya sallaya uyutuyoruz. Bir şekilde alışacak sonra tek başına hiç uykuya dalamayacak diye korkuyorum.

Bakayım canım onu da deneyeyim. Ben baya tilki uykusu uyuyorum minicik nefesine fırlıyorum yerimden, bir de eşimi yollamıştık salona, koca yatak bi uca o bi uca ben yattık. Önlem alıyorum etrafında riskli bişey bırakmıyorum. Ya da ben otururken kucakta gaz çıkarır halde uyuyo.

Sallamayı da yemiyo kucağımdan ayrılınca yaygarayı basıyo bu :/ şimdi uyudu yatırmaya korkuyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…