- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.581
Cok uzuldum ortada bir bebek var. Kocan ilk once kendi evladini aldatmis bence sonra seni. Ortaya cikmayacak miydi sanki. Burada herkes baska seyler dusunur. Herkes farkli tepkiler verirdi. Sen sizin icin en dogru olan neyse icinden ne geliyorsa o sekilde davran canim. Aldatan kocasini affettikten sonra bi omur mutlu yasayan da var tekrar aldatilan da. Sana tek soyleyecegim sakinlesmeden iyi ya da kotu bir karar verme. Ama sen bu halinle ne yasiyorsan o kadin da onu yasamali bence. Cunku asil suclu o sen degilsin. Herkes neyin ne oldugunu bilmeli. Yaptiginin cezasini cekmeli.Telefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlarkadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm
Çok geç değil sanki ama tekrar yatağına döndürmek için..kendi kıyafetini yatapının kenarına bırakarak dene bakMaalesef ben de 1.aydan sonra reflu yatagiyla yanima aldim. Gece surekli ih ihliyordu dikislerim agriyordu kalkip yatmaktan. Simdiki aklim olsa kesinlikle anne yani besigi alirdim. Bir haftadir esim salonda oglanla da ben yatiyorum. Tabi oglan reflu yataginda yani benden daha yuksekte yatiyor. Cok kustugu icin duymam diye korkuyorum. Ben de hic yanimda yatirma taraftari degilim ama mecburiyetten :/
Evet canim ilk ay hep atletimi koyuyordum. Benim korkum reflusu gece ih dese kalkiyorum cok kusuyor ne yazik ki mecburum boyle yatirmayaÇok geç değil sanki ama tekrar yatağına döndürmek için..kendi kıyafetini yatapının kenarına bırakarak dene bak
Hay allahım yaa çok zor bi durum ve çok zor bir süreç yaz tabi kime anlatıcan çatlar insan nasıl öğrendin eminmisin yanlış bi karar vermeAldatilmisim ve çok kötüyüm 2 aylık bebegimle annelerdeyim hayatım karardı buraya neden yazıyorum bilmiyorum ama ağlamaktan maf oldum
Ayy şok oldum bide oda evli hey allah yaaa eşin neyi düzelticem acaba anlamadım olan olmuş tabi karar senin ama çok polyanacılık yapmicam malesef insan bunu yediremez illa aklında hep kalcak güven sarsıldı bikere sen hamileykenmi olmuş dahadamı öncedenTelefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlarkadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm
Maalesef ben de 1.aydan sonra reflu yatagiyla yanima aldim. Gece surekli ih ihliyordu dikislerim agriyordu kalkip yatmaktan. Simdiki aklim olsa kesinlikle anne yani besigi alirdim. Bir haftadir esim salonda oglanla da ben yatiyorum. Tabi oglan reflu yataginda yani benden daha yuksekte yatiyor. Cok kustugu icin duymam diye korkuyorum. Ben de hic yanimda yatirma taraftari degilim ama mecburiyetten :/
Sorma resmen koyun koyuna yatıyoruz. Ben gündüz uykularindan basliyim diyorum. Gündüz beraber daliyoruz uykuya ama yinede benim yatagimda devam ediyor uyumaya. Akli erince dha mi kolay olur daha mi zor bilmiyorumAy deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyo
Sorma resmen koyun koyuna yatıyoruz. Ben gündüz uykularindan basliyim diyorum. Gündüz beraber daliyoruz uykuya ama yinede benim yatagimda devam ediyor uyumaya. Akli erince dha mi kolay olur daha mi zor bilmiyorum
Benimkide benimle uyuyor beşik ayak ucumda yataktan kalkıp emzirmek zor oluyor uykulu halimle eee babada oturma odasında yatıyor koca yatak bize kaldı
Bende geçenlerde içtim gaz olayında ekstra bişey farketmedimKizlar canım kac gundur kola cekiyordu tabi emzirdgm icin icmiyordum. Bugun artik dayanamadim bi dikiste ictim 1 bardak cok gaz yapar mi cocuguma acaba.
Son care emzik verip ayakta sallamak sanirim. arkadan da buzuki orhan kolik muzigi. Bazen hicbiri fayda etmiyor ciddenGece mesaisi basladi güzelce yikadim yarin asimiz var biraz suda oynattim yorulsun diye. 40 dk dir omzumda uyuyo yatagima koydugumda bnle beraber yatsa bile uyanip agliyor. Dha ne kdar surecek bakalim.
Su sıra agladigi zamanda kucakta susmuyor elimle superman gbi ucuruyomusum gbi tutunca sadece susuyor oturdugum anda yine agliyor
Bnde soruyorum ayni soruyu bnde ictim gazoz bugun serin serin tutamadim kendimiKizlar canım kac gundur kola cekiyordu tabi emzirdgm icin icmiyordum. Bugun artik dayanamadim bi dikiste ictim 1 bardak cok gaz yapar mi cocuguma acaba.
Telefonuna whtsapweb yukledim eski calisani ve kadını tanıyorum.. eşimle aram pek iyi deildi ama dün konuştuk uzun uzun düzeltcektik herşeyi . Ama eşim mesaj atmmis bidaha gorusemkcez gel die oda gelirim askim vs vs yazmış aylarca konusulmus belliki ve ben çok kötüyüm ailesi geliyor akşam konuşmaya . Ayakta zor duruyorum kızlarkadın bana yalvarıyor eşime söyleme eşinide tanıyorum iki çocuğum var diyor benimde çocuğum var arıyor sürekli ve ben söylemek istiyorum napcam napcammmm
Kizlar bebekleriniz emerken terliyor mu bizimki baya terliyo doktoruma 3. Ay randevemuzda soracagim ama elleride bugun soguk soguk terledi yada bn ilk defa farkettim bilemiyom
Ay deme ya :/ yandık o zaman. Gece beşiğe koyamıyorum ağlıyo yanımda uyuyo
Bakayım canım onu da deneyeyim. Ben baya tilki uykusu uyuyorum minicik nefesine fırlıyorum yerimden, bir de eşimi yollamıştık salona, koca yatak bi uca o bi uca ben yattık. Önlem alıyorum etrafında riskli bişey bırakmıyorum. Ya da ben otururken kucakta gaz çıkarır halde uyuyo.Auralee canım yanında yatırmaya nasıl cesaret ediyosun? Allah korusun,beni annem sürekli tembihliyor günde 10 bin kere belki. Ne olur ne olmaz. Ben giydiğim bi geceliği koyuyorum yatağının kenarına çok mızmızlanır benden ayrılmak istemezse ya da ben dışarı çıkmak zorunda kalırsam. Geceliğimin kokusuna avunuyor yavrum. Sen de bi kıyafetini bırak yakınına, hem risk alma hem de o kadar bağımlı olmasın sana
Sallamayı da yemiyo kucağımdan ayrılınca yaygarayı basıyo bu :/ şimdi uyudu yatırmaya korkuyorum :/Bizimki de terliyor yeni başladı. Ev sıcak, ben sıcağım, emerken de haliyle efor harcıyor ve terliyor.
Diğer yandan emerken yoruluyor bu sebeple fazla ememiyor nefes nefese kalıyor ve yanında terliyorsa çok beklemeden doktora başvur
Biz uyutup beşiğe koyuyoruz. Bazen çok sakin oluyor. O zaman da beşiğe koyup kendi kendine uykuya dalsın istiyorum. Esim birakmiyor sagolsun. Uyumuyorsa aliyor hemen. Biz hep kucakta sallaya sallaya uyutuyoruz. Bir şekilde alışacak sonra tek başına hiç uykuya dalamayacak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?